Thursday, January 14, 2016

35 Bewezen Remedies To Get Rid Of Migraine

Migraine aanvallen worden slopende als een hamer wordt getapt op je hoofd voortdurend. Te maken krijgt met een beukende hoofd kan erg moeilijk, vooral als de pijn is ondraaglijk en frequent zijn. Mensen over het algemeen vaak humeurig en prikkelbaar wanneer zij een kleine hoofdpijn of migraine. Er zijn verschillende dingen die de aandoening kan leiden en maken het ondraaglijk, zoals hormonale veranderingen bij vrouwen, honger, alcohol, geuren of parfums, roken, stress, harde geluiden of fel licht stress, gebrek aan slaap en het eten van te veel verwerkt voedsel. De pijn is meestal eenzijdig en de symptomen varieert van persoon tot persoon. Een visie verstoring is de waarschuwing teken van een migraineaanval. Andere symptomen zijn misselijkheid, geeuwen, pijn aan de ogen, enz. Terwijl je medicijnen zoals ibuprofen of paracetamol om pijn te verlichten kan nemen, maar op de lange termijn, het nuttigen van te veel pijnstillers kan uw nieren beschadigen. Daarom zou het beste zijn om ze te vermijden. Ben je benieuwd hoe zich te ontdoen van een migraine-aanval zonder het gebruik van medicatie? Nou, hier enige krachtdadige huismiddeltjes die migraine kan voorkomen.

Home remedies voor Migraine

1. Apple Cider Vinegar Comprimeren

Giet wat ACV in een kom en geniet van een washandje in. Plaats het in de koelkast gedurende 20 minuten. Daarna breng de kompres op uw hoofd en nek. Doe dit een paar keer.

Als alternatief voor het genezingsproces vast, adem in de azijn. Neem gelijke delen water en ACV en kook ze. Nu, adem in de stijgende stoom.

2. Coffee

Een kopje koffie kunt u onmiddellijke verlichting van migraine. Aangezien het cafeïne, die de bloedvaten beperkt en daarom bevat, vermindert de pijn.

Let op: overconsumptie van cafeïne schadelijk is.

3. Boekweit

Als het gaat om home remedies migraine, heb je te boekweit proberen zoals zij heeft flavonoïden bekend als rutine. Deze flavonoïden hebben een rijke antioxiderende eigenschappen die schade aan de cellen in je lichaam te voorkomen en ook de zwelling te verminderen, die een oorzaak van de hoofdpijn kan zijn

4. Capsaïcine crème

De capsaïcine crème is gemaakt van cayennepeper, dat is zeer sterk en is ideaal voor de preventie van migraine. Gewoon toepassen wat crème aan de zijkanten van je neusgat.

5. Acupressuur

Acupressuur is een oude Chinese methode van het toepassen van lichte druk op bepaalde punten van het lichaam die rechtstreeks verband houden met de spier waar men ervaart pijn. Het beste is om een professionele acupressuur massage krijgen.

6. Magnesium

Magnesium is een mineraal dat kalmeren je zenuwen. Onderzoek toont aan dat mensen die last hebben van migraine hebben een laag niveau van magnesium in hun lichaam. Daarom moet men de inname van voedsel dat voldoende magnesium bevat zoals spinazie, sojamelk, broccoli en bonen verhogen.

7. Hydrotherapie

Water heeft de potentie om veel ziekten, waaronder migraine genezen. Hydrotherapie warm en koud water worden gebruikt om de pijn geassocieerd met de ziekte verminderen. Neem een douche met wat warm water (zo heet als je lichaam kan verdragen) gedurende 3 minuten en neem dan een koude douche (weer zo koud als je lichaam kan verdragen) gedurende 3 minuten en opnieuw te herhalen. Blijf dit doen voor twintig minuten. Dit is een van de beste home remedies voor migraine, en zeker een uitstekende keuze voor diegenen die vaak migraine-aanvallen.

8. Lemon

Voeg een schijfje citroen aan uw groene thee of maak een pasta van de citroenschil en toe te passen op het voorhoofd wanneer je pijn. De anti-inflammatoire eigenschappen van citroenschil daadwerkelijk genezen van uw pijn.

9. Visolie

Visolie bevat omega-3 vetzuren, die gunstig zijn voor het hart zijn. Het vermindert de ontsteking, bloedstolsels en bloeddruk. Men kan visolie capsules of vloeibare visolie verbruikt door het toevoegen van een eetlepel in sinaasappelsap.

10. Apple

Een appel kan de ernst van een migraineaanval verminderen. Hoewel handappel is gunstig, maar ruikt het zal ook goed werken.

11. rauwe aardappel

Snijd een paar plakjes rauwe aardappel met de huid en wikkel een paar stukken in een dunne doek. Nu wrijf de doek op uw voorhoofd en de tempel om zich te ontdoen van migraine krijgen.

Herbal Remedies voor Migraine

12. cayennepeper en Peppermint Tea

Neem een duim van verse gember stuk, een vleugje cayennepeper en een theelepel gedroogde pepermunt. Meng alle drie de ingrediënten in twee kopjes kokend water. Steile de afkooksel gedurende 15 minuten. Zeef de oplossing en voeg de honing om de smaak te zoeten. Drink kruidenthee, om de symptomen van migraine te verminderen.

Als alternatief, muntthee geeft ook effectieve resultaten. Plaats een paar muntblaadjes in een kopje en giet heet water over hen. Laat het mengsel te steil voor 10 minuten en zeef het daarna. Voeg honing te zoeten.

13. Lijnzaad

Soms hoofdpijn kan worden veroorzaakt als gevolg van enkele kleine verwondingen aan het hoofd. In dat geval, lijnzaad is een uitstekende keuze dankzij blaasgruisoplossend. Brouw een thee door het toevoegen van een theelepel van het lijnzaad in een kop kokend water. Steile ze voor een tijdje. Zeef de vloeistof en drink minstens twee keer per dag. Als alternatief kunt u de spieren met deze massage.

14. Lavender

De analgetische eigenschap van lavendel kalmeert de rinkelde zenuwen en vermindert de ontsteking in de bloedvaten. Steile een theelepel gedroogde bloemen gedurende 15 minuten in een kopje gekookt water. Filter de oplossing achteraf en drinken gedurende de dag. Voeg honing, indien gewenst.

Als alternatief kunt u lavendelolie gebruiken. Breng de olie plaatselijk of voeg 2-4 druppels van de olie 3 kopjes kokend water en inhaleer de stoom.

Let op: Neem nooit lavendelolie mondeling.

15. pepermuntolie

Een aantal mensen lijden aan migraine vooral wanneer ze koud. Aangezien het slijm blokkeert de doorgang en de ademhaling bemoeilijkt. Pepermunt is een natuurlijke migraine relief kruid dat de bloedstroom in het lichaam beheerst door de vaso-dilatatie en vaso-vernauwen eigenschappen. Voeg een paar druppels van de olie om wat warm water en inhaleer de stoom of giet een paar druppels op een wassen handdoek en plaatsen als in de buurt van je neus als je gaat slapen.

16. Red Raspberry blad thee

Dit is prachtig behandeling van migraine in het bijzonder voor vrouwen als ze hun maandelijkse periode. Het drinken van een kopje rode framboos blad thee zal niet alleen vermindering van de intensiteit van een migraine-aanval, maar vermindert ook andere symptomen.

17. Basil

Basil heeft een zeer sterke geur die effectief de hoofdpijn in verband met migraine geneest. Er zijn een aantal manieren waarop u basilicum kan gebruiken voor de behandeling van migraine. De basilicumolie werkt als spierverslapper, en derhalve geneest het lichaam pijn. Breng een paar druppels basilicum olie op de slapen en het voorhoofd en masseer zachtjes.

Als alternatief, kauw een paar blaadjes verse basilicum wanneer je pijn.

Trouwens, probeer dan het maken van een kopje thee basilicum door het koken van een paar blaadjes basilicum in water gedurende 10 minuten. Zeef de vloeistof en drink het.

Bovendien zal een kompres met behulp van basilicum en toverhazelaar ook grote werken. Kook 3 kopjes water en voeg 2 theelepels gemalen droge basilicum aan. Laat het steil tot het water is afgekoeld. Later, voeg 2 eetlepels van toverhazelaar aan de thee. Nu dip een doek in de oplossing, knijp het overtollige water en plaats de doek op uw voorhoofd.

18. Moederkruid

Moederkruid meestal gebruikt bij de behandeling van verkoudheid en griep, maar effectief geneest migraine ook. Het gebruik van feverfew met witte wilgenbast kan de frequentie en intensiteit van een migraine-aanvallen te verminderen. Chew een paar verse bladeren, maar wees voorzichtig niet al te veel om op te kauwen als het uw smaakpapillen kunnen beïnvloeden.

Als alternatief, plaats een paar moederkruid kruiden in een pot en voeg wat warm water in. Steile ze voor een paar minuten. Daarna, giet de vloeistof af en voeg de honing om het beter te proeven.

Notitie:

Zwangere vrouwen moeten voorkomen dat het gebruik moederkruid. Er zijn een aantal van de bijwerkingen van dit kruid zoals aften, vloeipapier en zelfs braken. Nadat u stopt met het gebruik van dit, kunt u gewrichtspijn en slaapproblemen ervaren.

19. Willow schors

Wilgenschors bevat salicine die wordt gebruikt voor de ontwikkeling van aspirine en daarom ideaal migraine verlichter kruid. Voeg een paar wilg blaft naar een pot met water en kook het. Zet het vuur lager en laat het mengsel sudderen gedurende 5 tot 10 minuten. Verwijder nu de pot van het vuur en steile het voor ongeveer 30 minuten. Drink 3-4 kopjes per dag.

Notitie:

Mensen die allergisch zijn voor aspirine moeten voorkomen dat wilgenbast als het kan leiden tot jeuk, huiduitslag en kan ook verstoren uw maag.

Niet geschikt voor kinderen onder de 16 jaar.

20. hoefblad

De anti-inflammatoire en antispasmodic eigenschappen van hoefblad cut-down de ernst van migraine, aangezien het evenwicht van de bloedcirculatie in de hersenen. Daarnaast regelt het de bloeddruk en remt spasmen in capillairen. Het is verkrijgbaar in vele kruiden winkels in verschillende vormen zoals capsules, poeder en vloeistof.

Opmerking: Vermijd het nemen van hoefblad capsules die pyrrolizidine alkaloïden (PA) bevatten, omdat het kanker kan veroorzaken en schade aan uw nieren en lever. Wrijf niet hoefblad producten met PA op de beschadigde huid.

21. Ginko biloba

Ginko Biloba is een uitstekende kruid voor migraine relief. Het verhoogt de toevoer van zuurstof en bloed naar de hersenen en vermindert derhalve hoofdpijn. Het blad van dit kruid is beschikbaar in het extract vorm. Bovendien, capsules en tabletten zijn ook toegankelijk.

22. Rosemary

Rozemarijn olie in combinatie met andere essentiële oliën kan voorkomen migraine-aanvallen als het normaliseert de bloedsomloop. U kunt verse rozemarijn toe te voegen aan een kopje thee en nippen aan het.

Als alternatief, voeg een druppel rozemarijn olie op een doek en inademen.

Bovendien, masseer je voorhoofd met rozemarijn olie.

23. Valeriaan

Valeriaan helpt te genezen veel ziekten, zoals pijn op de borst, angst, indigestie en slapeloosheid Hoewel het niet migraine te genezen, maar het doet ontspan je lichaam en fungeert als een kalmerend middel. Zoals verscheidene andere kruiden, wordt het ook gebruikt als thee.

24. Kamille

De antispasmodic en anti-inflammatoire eigenschappen van kamille geven een rustgevend effect op het lichaam en de verlichting van de migraine problemen. Neem 3/2 theelepel gedroogde kamille bloemen en steile ze in een kopje heet water. Later, stam van de oplossing, voeg citroen en honing. Drink kruidenthee driemaal per dag.

25. Ginger

Gember helpt bij het voorkomen van migraine, omdat ze de prostaglandinesynthese dat de spiersamentrekkingen stimuleert remt. gember toe te voegen aan je eten of brouwsel thee door het koken van de gemberwortel in 2 kopjes water. Steil de oplossing gedurende 30 minuten. Zeef de afkooksel voordat je het drinkt.

26. Zaden van de koriander

Kook wat water in een ketel. Plaats nu handvol korianderzaad in een vat en giet het kokende water over hen. Inhaleer de stoom. Als alternatief kunt u ook kauwen ze rauw of voeg het poedervorm om je eten.

27. Dong Quai

Dong Quai is een wortel en behoort tot de familie van andere eetbare wortels, zoals peterselie, wortelen en selderij. Gebruik gewoon crème die dong quai bevat en toe te passen op het voorhoofd. Dit zal zeker verminderen de pijn bij migraine.

Als alternatief toevoegen dong quai, samen met 2 kopjes water tot een aarden pot. Dek de pot en plaats het op het fornuis op een middelhoog vuur gedurende 15 minuten of tot het aankomt op het punt koken. Zet het vuur lager en laat het mengsel 20 minuten sudderen of totdat het reduceert tot de helft van de hoeveelheid. Giet een kopje thee voor jezelf en voeg wat honing aan.

Notitie:

Borstvoeding moeders en zwangere vrouwen moeten dit kruid niet gebruiken.

Ook niet gebruiken tijdens de menstruele cyclus.

Was het kruid met water voordat u hem gebruikt.

28. Linden

Voeg een paar blaadjes van de linden op een pan met kokend water en laat het sudderen paar minuten. Zeef de vloeistof en de thee te drinken wanneer je pijn geassocieerd met migraine ervaren.

29. Mierikswortel

Mierikswortel wordt gebruikt voor de behandeling van nier-infecties, artritis, blaasontsteking, spierspanning en luchtweginfecties. Het heeft het vermogen om de bloedvaten die op zijn beurt, vermindert de pijn geassocieerd met migraine verkleinen.

30. Honeysuckle

31. Mullein

Het aangeboren kalmerende eigenschappen van effectief toorts behandeling van migraine. De thee bereid uit toorts verlof kalmeert de spierspasmen en fungeert als een pijnstiller. Neem een eetlepel van de gedroogde bladeren toorts en voeg ze toe aan een kop kokend water. Steile hen 10 minuten. Voeg honing, indien nodig.

32. Duizendblad

Onderzoek toont aan dat Duizendblad heeft antimicrobiële, anti-angst en pijnstillende eigenschappen die de pijn te verminderen. U kunt kiezen tussen de capsules, extracten of tincturen. Maar, raadpleeg dan uw arts voordat u het gebruikt. Bovendien, thee bereid uit gedroogde duizendblad kan effectief resultaten opleveren.

Let op: Niet geschikt voor zwangere vrouwen.

33. Betony

Betony wordt meestal gebruikt in de vorm van thee en wordt beschouwd als een substituut van zwarte thee. Het heeft kalmerende eigenschappen die effectief blijken bij het behandelen van te zijn - migraine, aangezichtspijn, menstruele krampen, stress en angst. Het verlicht ook de symptomen van sinusitis Gebruik gedroogde bladeren en bloemen aan een betony thee te brouwen.

34. Gemeenschappelijke Hops

Gemeenschappelijke hop of hop worden gebruikt vanwege hun sedatieve eigenschappen, maar het is onduidelijk hoe effectief gemeenschappelijk hop verlichten migraine. Het kan echter, bieden u een gezonde slaap. U kunt de tinctuur of een infuus te nemen.

Opmerking: Het is aangeraden om een beroepsbeoefenaars in de gezondheidszorg te raadplegen voordat u hop.

35. Evodia

Uit onderzoek blijkt dat bepaalde chemische stoffen in evodia bewijzen effectief voor het lichaam te zijn. Het voorkomt frequente hoofdpijn.

Opmerking: Zwangere vrouwen moeten voorkomen dat het gebruik van dit kruid.

Voordat u een van de kruiden, is het raadzaam om uw arts te raadplegen.

do's

Yoga en meditatie, om jezelf te ontspannen.

Heb drie evenwicht maaltijden in de dag sinds hongerende kan hoofdpijn veroorzaken.

Eet voedsel rijk aan vitamine B6 en niacine, zoals melk, kip en vis.

Omvatten tryptofaan in uw dieet door het eten van rood vlees, kalkoen, peulvruchten of neem haar te vullen formulier.

Drink veel water, om uitdroging te voorkomen.

Hier krijg je een hoofdhuidmassage.

Oefen regelmatig.

don'ts

Werken niet op de computer wanneer u een migraineaanval te ervaren.

Vermijd voedingsmiddelen die MSG bevatten.

Blijf uit de buurt van alcohol, chocolade, geraffineerde suikers, cafeïnehoudende dranken, gluten bevattende granen, oude kazen, genetisch gemodificeerde levensmiddelen, frisdrank, augurken, citrusvruchten, azijn, bananen, verwerkte voedingsmiddelen en pinda's.

13 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment