Thursday, January 28, 2016

23 Home Remedies To Get Rid van Dengue

Dengue-koorts, zoals bij iedereen bekend, is een pijnlijke ziekte die miljoenen mensen per jaar. Het is een door muggen overgebrachte ziekte. Meestal duurt ongeveer 3-10 dagen om te herstellen van dengue koorts, maar soms kan het langer duren. Dengue-koorts gaat gepaard met ernstige gewrichts- en spierpijn als gevolg waarvan wordt vaak genoemd als 'dandy fever' of 'break-bone fever'. Andere symptomen van dengue koorts onder meer hoofdpijn, huiduitslag, plotselinge hoge koorts, misselijkheid en braken. Aangezien er geen specifieke vaccinaties of behandeling van dengue koorts, is het raadzaam om natuurlijke en kruidengeneesmiddelen gebruikt om het te genezen.

Waarschuwing - Als de eerste symptomen van dengue niet tijdig wordt hersteld en voorzorgsmaatregelen niet worden genomen om te voorkomen, kan het fataal draaien. Je moet professioneel medisch advies in te winnen als u last heeft van dengue. De remedies hieronder zijn slechts aanvullende kuren, geen formele behandelingen.

Home Remedies te genezen Dengue

1. Papaya Leaves

Onder de meest populaire dengue behandelingen, papaya bladeren bovenaan de lijst. Inname van gemalen en juiced papaya bladeren helpen bij het sneller herstel van dengue.

2. Korianderblaadjes

De geneeskrachtige eigenschappen van korianderblaadjes verbeteren van de immuniteit van de patiënt. Koriander, wanneer verbruikt, gaat door de aderen in elk deel van het lichaam en doodt de bacteriën. Het kan worden ingenomen door een sap van de bladeren.

3. Vitamine C

Het is een bekend feit dat de immuniteit en vitamine C gaan hand in hand. Immuniteit van de patiënt kan natuurlijk worden gestimuleerd door het geven van vitamine C rijke sappen. Bovendien is de consumptie van sinaasappels, rode paprika's, tomaten, aardbeien, spruiten, enz., Is ook even gunstig.

4. Groene bladgroenten

De meesten van ons een hekel aan sterk de groene bladgroenten, maar we kunnen niet ontkennen het feit dat ze zijn een must voor het gezonde lichaam Het enige wat u hoeft te doen is schil, karbonade en fruitsap de groenten. zout en suiker toe te voegen op basis van de smaak, en drink het.

5. Water

De consumptie van ten minste 8-10 glazen water is een must, maar de inname van water moet worden verhoogd voor een persoon die lijden aan knokkelkoorts, zoals dengue resultaten in uitdroging. Drinkwater of andere vloeistoffen worden niet alleen hydrateren het lichaam, maar ook de giftige stoffen uit het lichaam.

6. eiwitrijke dieet

Naast andere voedingsstoffen, eiwitconsumptie is ook noodzakelijk omdat het lichaam zijn sterkte verliest na knokkelkoorts. Eiwitten in vloeibare of vaste vorm gaan om het verlies te vullen.

7. Banana

Banana heeft veelzijdige voordelen. Het is een rijke bron van koolhydraten en vezels, die het lichaam actief en fit houdt. Verbruiken een banaan op een dagelijkse basis om het niveau van de energie die je hebt verloren als gevolg van de ziekte te handhaven.

8. Coconut Water

Eeuwenlang, mensen uit tropische gebieden vertrouwen op de voordelen van kokoswater. Het is calorie-vrij en heeft een hoge voedingswaarde. Verse coconut water zal het lichaam hydrateren en zorgen voor de noodzakelijke voedingsstoffen en vitaminen aan het lichaam.

9. Black Grape Juice

Een andere goede remedie voor de behandeling van dengue in huis is zwarte druiven. Ze verhogen de telling van bloedcellen. De inname van zwarte druivensap zal de efficiëntie van het immuunsysteem. Drink het sap 2-3 keer per dag.

10. Chyavanprash

Consumeer Chyavanprash naar het bloedbeeld verbeteren, zuiveren het bloed, en het vergroten van de immuniteit.

11. granaatappelsap

Drink verse granaatappelsap aan de bloedcellen te verhogen.

Kruiden Remedies te genezen Dengue

12. Indian Lilac Leaves

Indian lila brengt niet alleen de symptomen van dengue koorts beneden, maar voorkomt ook de replicatie van het dengue-virus. Consumeer het sap van de Indiase lila laat regelmatig.

13. Basil

Veel mensen groeien basilicum in hun huizen vanwege de hoge geneeskrachtige waarden. Basilicum bladeren kunnen direct worden geconsumeerd na het wassen met zout water. Als alternatief, kook enkele blaadjes basilicum in water en dagelijks drinken van de oplossing.

14. Cassia Roots

Cassia wortels multitasks omdat ze zorgen voor een daling van de temperatuur, ondersteunen het afweersysteem en genezen van de infectie. U kunt consumeren door koken in water of u kunt zelfs mengen met andere kruiden, zoals basilicum.

15. fenegriek bladeren

Fenegriek kan zorgen voor de koorts en keelpijn op hetzelfde moment. Om de voordelen Garner, kook sommige fenegriek in water en verbruiken door het toevoegen van een snufje zout aan.

16. Groene Thee

Groene thee is een uitstekende antioxidant. Drink een kopje groene thee regelmatig aan de groei van het virus te stoppen en het waterpeil van het lichaam te handhaven.

17. Barley Grass

Gerstegras verhoogt de telling van bloedplaatjes, uitstekend. Consumeer gerstegras hetzij rechtstreeks, of voor te bereiden van een kruidenthee. Het zal de symptomen van dengue koorts verminderen.

18. Goldenseal

Veel homeopaten hebben goldenseal geprezen om zijn positieve prestaties in dengue. Het vergemakkelijkt niet alleen de verschillende symptomen van dengue, maar geneest het ook snel.

19. Hermal Seeds

Poeder sommige Hermal zaden en neem het als een afkooksel of infusie. Het behandelt terugkerende en intermitterende koorts ervaren in dengue.

20. Devil's Tree

Terugkerende koorts te voorkomen, drink heet infusie bereid uit de boom van de duivel. Het zal omlaag brengen van de temperatuur, zonder te breken je in het zweet.

21. Bloodwort

Dit kruid vermindert de koorts door het elimineren van de giftige stoffen. Neem in de vorm van een heet infusie.

22. berenklauw

Bereid sap van de berenklauw en drink het. Het zal resulteren in zweten, waardoor het terugdringen van de temperatuur.

23. Indian Mallow

Om de dengue koorts te verlagen, drinken een infusie van de Indiase kaasjeskruid.

do's

Neem voldoende rust.

Houd de omgeving schoon te maken. Voorkom ophoping van het water in koelers en bloempotten.

Zet netten op de ramen.

Gebruik mosquito afweermiddelen.

Niet steroïden aan de patiënt te geven.

Eet geen vast voedsel.

DERGELIJKE ARTIKELEN

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

23 januari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment