Friday, January 22, 2016

23 Effectieve Home Remedies To Get Rid Of Stijve nek

Heeft u vaak in slaap vallen in een stoel zit en wordt wakker met je kin aanraken van je borst? Of wil je praten vaak, het houden van uw telefoon tussen schouder en nek? Of blijf je staan terwijl het wassen van je haar in de gootsteen? Al deze gewoonten hals stam die het moeilijk maakt om nek zijwaarts veroorzaken, en dus veroorzaakt crankiness of pijn. Stijve nek wordt meestal veroorzaakt door spieren stam en verstuiking, cervicale wervelkolom wanorde, meningitis infectie, het gebruik van ongemakkelijk kussen, niezen krachtig etc.

Als u zich ongemakkelijk voelt tijdens het slapen, of ervaring frequente pijn in de nek, de bovenste schouders en rug, spierkrampen in de bovenrug en cervicale spieren dan bent u waarschijnlijk lijden aan problemen in verband met een stijve nek. Lees dit artikel om te weten over effectieve home remedies om zich te ontdoen van een stijve nek.

Home remedies voor Stijve nek

1. Ice Pack

Crush wat ijs en zet het in een hersluitbaar zakje. Wikkel je nek met een handdoek en leg ijs zak over het voor 10-15 minuten na elke 2 uur. Dit is zeer effectief middel dat pijn van de nek voorkomt.

U kunt schakelen tussen de koude en hitte behandelingen. Probeer ijs behandeling voor de eerste 48-72 uur en ga dan naar warmtebehandeling.

2. Massage

Wrijf je handen op te warmen. Masseer je nek met behulp van uw vingertoppen en draaien in cirkelvormige beweging, zodat elk deel van je nek wordt gecomprimeerd.

3. Verwarming Pad

Plaats een verwarmingselement (vul deze met warm water) onder uw pijnlijke nek. Dit zal de bloedcirculatie te verhogen en het verminderen van pijn aanzienlijk.

Als alternatief kunt u ook van toepassing een vochtige verwarming pad om je nek. De temperatuur kan worden geregeld en kan worden toegepast voor langere tijd.

In plaats daarvan, maak je eigen verwarming pad door het weken een handdoek in het hete water. Draai het van beide kanten om uit te persen extra water. Plaats het op het getroffen gebied.

4. Epsom Salt

Voeg epsom zout in het zwemwater en gebruik deze om te baden. De magnesium en zoutgehalte in Epsom zout helpt bij het reguleren verschillende enzymen in het menselijk lichaam, verhoging van de bloedcirculatie en vermindert de spierspanning en stress.

Of neem magnesium tabletten per dag (310 mg - 420 mg) om de immuniteit te verhogen en te verlichten stijve nek problemen.

Of anders, consumeren voedingsmiddelen rijk aan magnesium zoals bananen.

5. Hot Water Shower

Na een warme douche voor 5 minuten herstelt de stijve nek en ontspant. Houd uw nek onder de douche en vermijd verplaatsen.

6. Apple Cider Vinegar

Geniet van een papieren servet in sommige appelazijn en plaats het op je nek. Houd het voor een paar uur. Voer deze oplossing tweemaal daags. Dit is zeer effectieve behandeling voor stijve nek.

Als alternatief, giet er twee kopjes van ACV in een badkuip gevuld met warm water. Geniet van je lichaam in het voor 10-15 minuten. Doe dit dagelijks totdat u verbetering.

7. Cayenne Pepper

Warm twee eetlepels olijfolie en voeg een theelepel cayennepeper poeder erin. Spreid het op de pijnlijke plek en wikkel een bandage omheen. Houd het voor een paar uur.

Gebruik in plaats daarvan een lotion of crème die capsaïcine of cayennepeper bevat.

Of anders, voeg deze specerij in je eten om het genezingsproces te bevestigen.

8. Kurkuma

Kurkuma is verpakt met anti-inflammatoire eigenschappen die het ongemak en pijn in verband met stijve nek te verminderen. U kunt kurkuma gebruiken op een van de volgende manieren:

Voeg deze kruiden kruid in uw dagelijkse koken. Het geeft je lichaam interne genezing.

Of anders, neem een kopje melk en voeg een theelepel kurkuma. Verwarm het voor een paar minuten. Voeg honing, nadat het is afgekoeld. Drink het twee keer per dag.

Bovendien kunt u kurkuma capsule verbruikt na overleg met een arts.

9. Oefening

Gentle bereik van de beweging en isometrische oefeningen geoefend moet worden in geval van een stijve nek problemen.

Beweeg je nek naar achteren en tegelijkertijd gebruik je beide handen te drukken tegen de voormalige beweging.

Beweeg je nek naar voren en gebruik je beide handpalmen te drukken en zich verzetten tegen de voormalige beweging.

Beweeg je nek aan de rechterzijde en gebruik uw rechter handpalm te verzetten tegen de voormalige beweging. Herhaal hetzelfde aan de linkerkant ook.

Beweeg je nek in cirkelvormige beweging en in het patroon van 8.

Buikademhaling moet geleidelijk worden geoefend.

Meditatie en yoga moet in de dagelijkse routine worden opgenomen om de pijn te genezen in een stijve nek.

Opmerking: De eerste drie oefeningen mag niet worden gedaan als het pijnen.

10. Skin Sloop

Masseer het getroffen gebied met wat olie. Dan, neem een lepel en vraag iemand om je nek te schrappen met behulp van de lepel. Deze behandeling vermindert stijfheid in de nek en reguleert de bloedcirculatie in het getroffen gebied.

Notitie:

(I) Vraag iemand anders om het voor u doen.

(Ii) Het is bedoeld voor het verbeteren van uw bloedsomloop. Je moet niet gekneusd door dit.

11. Magnesium Tabletten

Om uw immuniteit, neem een tablet van magnesium. Het helpt verlichten het probleem van de stijve nek

Herbal Remedies om zich te ontdoen van Stijve nek

12. pepermuntolie

De menthol aanwezig in pepermuntolie verzacht de pijn en vermindert het ongemak in verband met een stijve nek. Neem twee theelepels olijfolie en opwarmen in een magnetron voor een paar seconden. Giet paar druppels pepermuntolie in en masseer zachtjes. Herhaal deze remedie tweemaal daags.

13. etherische olie

Maak gebruik van essentiële oliën zoals grenen, rozemarijn, jeneverbes of om uw nek, rug en schouders te masseren.

U kunt ook gebruik ze in uw bad met warm water.

14. Bladselderij

Drink sap van selderij verlaat regelmatig de behandeling van de pijn opgetreden als gevolg van een stijve nek.

15. Vervain thee, Valeriaan en St. Janskruid

Kook de kruiden en wikkel ze in een katoenen doek of kussensloop. Breng het als een warm kompres op het getroffen gebied.

16. Mierikswortel

Solliciteer vers ingesneden mierikswortel en laat het voor een tijdje. Dit kan het getroffen gebied verdoofd met een aantal branderig gevoel vertrekken. Het is echter aanvaardbaar. Deze remedie effectief geneest stijve nek.

17. Topical pijnstillende

Bereid uw eigen pijnstiller door het smelten van sommige kokosolie, bijenwas, pepermuntolie en eucalyptusolie. Laat hem afkoelen en toe te passen op het getroffen gebied.

18. Kamille Thee

Gebruikte kamille thee zakken kunnen worden aangebracht over het getroffen gebied om een warm kompres te geven. Het verlicht spiersamentrekking en pijn.

19. Menthol en kamfer

Toepassen crème, gel of olie die menthol en kamfer bevat, om hulp te krijgen van pijn en ontsteking. Beide kruiden reguleren de bloedcirculatie en de koeling effecten geven ontspanning.

20. lavendelolie

Dit kruid is gebruikt sinds leeftijden voor verschillende medicinale doeleinden. Wrijven deze olie op de pijnlijke plek verlicht pijn en ontspant de spieren.

21. Devils Claw

De anti-inflammatoire effecten van dit kruid bestrijdt pijn in de nek. Het is ook beschikbaar in capsulevorm. Je kunt ze na overleg met een arts.

22. Boswellia Herb

Om zich te ontdoen van een stijve nek, gelden Boswellia crème of olie op het getroffen gebied na elke 5 uur. Of anders, kunt u ook verbruikt de capsules. Verbruiken 150 mg boswellic zuur driemaal per dag.

Opmerking: Raadpleeg een arts voor de nauwkeurige dosering.

23. Ashwagandha Root Powder

Omdat bitter van smaak, zou het beter zijn om de capsules verbruikt. Het verzacht uw spieren en zorgt voor verlichting van de pijn.

do's

Gebruik over-the-counter drugs zoals ibuprofen en paracetamol.

Let op: Deze medicijnen mogen niet worden toegediend aan kinderen jonger dan 18 jaar.

Neem een 5 minuten pauze na elk uur als je een sedentaire werknemer en een wandeling rond.

Maak gebruik van comfortabele kussen tijdens het slapen. Als je donzen kussens gebruiken, vervang ze na een jaar.

Wijzig uw matras als het heel oud. U kunt proberen zo nu en dan het wegknippen.

Zorg ervoor dat u te slapen voor 7-8 uur.

Verbeter uw zit- en slaaphouding. Uw voeten moeten plat op de vloer en armen rusten op armleuning of bureaustoel's. Als u werkt op het systeem, past de monitor op het niveau van het oog.

Til minimum gewicht dat je aankan. Ontspan tussen training sessies spieren tijd om te ontspannen nodig.

Blijf slank en trim. Overgewicht stammen het hele lichaam spieren en verergert de toestand.

Als je rugzak koffers te dragen dan voor zorgen dat het gewicht wordt verdeeld over beide schouders.

don'ts

Vermijd zware lichamelijke activiteiten zoals voetbal, hockey, golf, rugby, hardlopen, joggen, ballet dans, sit-ups, been liften etc.

Vermijd het uitrekken van de spieren.

Rijd niet als het probleem aanhoudt.

Niet worden benadrukt.

Ga niet slapen op je buik, als je nek zal worden gedraaid in één richting.

Vermijd overmatige telefoontjes. Rekte je nek naar beneden kunnen stijfheid veroorzaken.

Gebruik geen kussen tot de pijn aanhoudt.

DERGELIJKE ARTIKELEN

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

16 juli 2015

11 mei 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment