Tuesday, January 12, 2016

29 Effectieve Home Remedies om zich te ontdoen van brandend maagzuur

Maagzuur wordt vooral gekenmerkt door een branderig gevoel in de onderste kist (achter het borstbeen) en in de maag. Het is meestal bekend als zure oprispingen of Pyrosis en wordt vooral veroorzaakt als gevolg van obesitas, zwangerschap, cafeïne, chocolade, stress, hernia, roken, pepermunt, alcoholisme, het eten voor het slapen gaan, zure sappen, het eten van grote porties voedsel, bepaalde medicijnen, dranken met koolhydraten in grote hoeveelheid, gebakken, vet en gekruid voedsel. Er zijn een aantal van de symptomen van brandend maagzuur, die ontsteking in de keel, reflux, beklemming op de borst, bittere of zure smaak in de mond, moeilijk op te nemen in alles slikken, pijn tijdens het buigen of liggend, maagklachten, pijn in de nek en kaak, brandend gevoel in de onderste borst. Een aantal ervaring maagzuur volwassene in hun leven. Maar voordat u kiest voor medicijnen en andere voorgeschreven medicijnen, probeer deze eenvoudige huismiddeltjes:

Home remedies voor maagzuur

1. Baking Soda

Algemeen bekend als natriumbicarbonaat, zuiveringszout zorgt voor een snelle verlichting van het maagzuur. Neem een glas water en voeg een theelepel bakpoeder in. Meng goed en drink de oplossing om zich te ontdoen van brandend maagzuur te krijgen. Als alternatief kunt u ook wat citroensap toe te voegen aan dit mengsel voor een betere smaak.

2. Mint

Crush een paar muntblaadjes en voeg 1 eetlepel in een kopje water. Laat het staan voor ongeveer 30 minuten. Drink deze thee voor 2-3 keer in een dag. Of anders, dan kunt u ook kauwen verse muntblaadjes om brandend maagzuur te voorkomen.

3. Ginger

Verse gember kalmeert de zenuwen en absorbeert het zuur in de maag. Meng 1 theelepel vers geraspte gember in een kop kokend water. Steile gedurende langere minuten en drinken meerdere keren per dag. Als alternatief kunt u ook gember toe te voegen als specerij in je dagelijkse maaltijd. Verbruiken op regelmatige basis om brandend maagzuur herhaling te voorkomen.

4. Apple Cider Vinegar

Neem een glas water en voeg 1 - 2 theelepels appelazijn. Drink dit mengsel bereid voor elke maaltijd.

5. Cold Milk

Om de symptomen van brandend maagzuur te verminderen, simpelweg drink een glas gekoelde melk.

Als alternatief kunt u een glas gekoelde karnemelk drinken om zich te ontdoen van brandend maagzuur te krijgen.

6. Kool Juice

Vanwege de anti-ontstekingseigenschappen van koolsap, kan het enkele spijsverteringsproblemen zoals maagzuur verbeteren. Crush een verse kool en meng dit in een sapcentrifuge of blender, samen met 2 wortelen. Drink een en een half kopje van deze voorbereide sap op een lege maag of in de ochtend om brandend maagzuur te voorkomen.

7. Amandelen

Chew 3-4 amandelen direct na een snack of maaltijd. Om uw smaakpapillen aan te passen, kun je geroosterd, rauw of gezouten amandelen kiezen.

8. Chew Gum

Neem een stukje suikervrije kauwgom en kauwen na het nemen van maaltijd voor ongeveer 30 minuten.

9. Honey

Heeft u een eetlepel honing wanneer u maar de symptomen van brandend maagzuur. U kunt ook mengen honing in een kruidenthee.

10. Banana

De aanwezigheid van natuurlijke maagzuurremmers in bananen fungeert als een buffer tegen maagzuur. Eet een rijpe banaan elke dag.

11. Apple

Slice 1 appel en eten voor het slapen gaan elke dag. Het is geladen met voldoende voedingsstoffen die helpt snel neutraliseren het zuur in je maag.

12. Mosterd

Neem 1 theelepel van gele mosterd, samen met een half glas water om brandend maagzuur genezen.

13. Knoflook

Een andere populaire behandeling van brandend maagzuur genezen is knoflook. Neem een teentje of twee bij brandend maagzuur optreedt. Of anders, meng sommige knoflookteentjes in appelazijn en slok een slokje van deze oplossing.

14. Druiven

Elke keer dat je alle aspecten met betrekking tot de spijsvertering te ervaren, te consumeren druiven.

15. Potato

Bereid aardappelsap door het mengen van 1 rauwe aardappel en wat koud water. Meng goed en drink het.

16. ananassap

Drink 4 ounce ananassap na het voltooien van de maaltijd om zich te ontdoen van brandend maagzuur.

17. Papaya Juice

Sap drinken van papaya om de effecten van maagzuur te verminderen.

18. Water

Drinkwater kan wegspoelen overmaat zuur, maar drink niet te veel water als het kan het probleem verergeren.

Kruiden Remedies te behandelen maagzuur

19. Zaden van de venkel

Slik sommige venkelzaad meerdere keren per dag. Dit zal niet alleen frissen uw adem, maar het zal ook de controle van de productie van zuur in je maag. Als alternatief kunt u ook thee bereid uit venkelzaad drinken. Neem een kop kokend water en voeg 2 theelepels venkelzaad, laat het mengsel 10 minuten staan, stam en drinken.

20. Aloë Vera Juice

Dit is één van de meest populaire natuurlijke remedies om zich te ontdoen van brandend maagzuur. drink gewoon 1/4 kopje van Aloë Vera sap ongeveer 20 minuten voor het consumeren van de maaltijd.

NB - overconsumptie van dit sap kan leiden tot buikpijn of diarree

21. Slippery Elm

Neem een kop warme water en meng 1 theelepel gladde iep poeder. Consumeer deze oplossing na de maaltijd en voor het slapen gaan.

22. pepermuntolie

Neem 8 ounces van koud water en voeg 2 druppels pepermuntolie. Drink dit mengsel elke keer dat u indigestie ervaren. Als u niet in staat om deze oplossing te consumeren, kunt u rechtstreeks eet een pepermunt snoep maagzuur genezen.

23. Cinnamon

Bereid een kaneel of kardemom thee door het mengen van 1 kop kokend water en 1 theelepel ofwel gebroken of in poedervorm kruid. Zeef en drink deze thee om de effecten van maagzuur te verminderen.

24. Basil

Chew 2-3 basilicum zuur in de maag te minimaliseren. Het verlicht brandend gevoel in de borst.

25. Kamille

Neem een pan en kook 1 kopje water. Sudderen en voeg 1 theelepel gedroogde kamille bloemblaadjes. Laat het staan voor 45 seconden. Nu, verwijder de pot van het vuur en laat de bloemblaadjes te genieten voor 1-2 minuten. Zeef het in een mok, en voeg wat citroen of honing om de smaak te verhogen.

26. Kurkuma

Voeg een snufje kurkuma poeder in je eten; of anders verbruiken in capsulevorm voor de maaltijd.

27. Sage

Bereid een kopje salie thee door inweken 2 theelepels van de gemalen bladeren. Wacht 15 minuten en daarna zeef het. Drink het twee keer voor de behandeling van brandend maagzuur. Het helpt reguleren van de eetlust en bevordert de spijsvertering.

28. Zoethout

29. Marshmallow Root

Dit is een van de oudste en behandelingen voor maagzuur. Meng 1 deciliter water en 1 theelepel in poedervorm heemstwortel. Drink 3 of 4 kopjes van deze thee in een dag.

do's

Beperk de consumptie van zure vruchten zoals sinaasappelen, grapefruit, azijn, of tomaten.

Eet maaltijden in kleinere hoeveelheden.

Heeft u meer van niet-vet voedsel en mager vlees.

Schuurtje wat extra ponden, als je te zwaar bent.

Verhoog de hoogte van uw bed door 6 inch te slapen met je borst en hoofd hoog. U kunt ook proberen met behulp van een wig kussen.

don'ts

Zich te onthouden van vette voedingsmiddelen, zoals cheeseburgers en frietjes.

Blijf niet gestrest omdat het maagzuur symptomen kunnen verergeren en verhoging van maagzuur.

Vermijd het dragen van strak zittende kleding, zoals tailleband, strakke riemen en panty's omdat ze kunnen drukken op je buik, en leiden tot brandend maagzuur.

Niet uitoefenen vóór twee uur van het hebben van uw maaltijd.

25 maart 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment