Sunday, January 17, 2016

23 Verbazingwekkende gezondheid en schoonheid voordelen van Havermout

Bron afbeelding: /etntmedia/media/images/ext/517912764/strawberries-oatmeal-10-daily-habits-blast-belly-fat_source.jpg

De teelt van haver voor het eerst werd gedaan in 1000 voor Christus in Centraal-Europa. De oude Grieken en Romeinen beschouwd haver als barbaars "food en gaf het aan hun dieren. Echter, Germaanse stammen gebruikt om haver te consumeren, zodat ze bleven gebruiken, zelfs na de val van het West-Romeinse Rijk.

Europese ontdekkingsreizigers bracht haver naar Amerika in 1600 voor de allereerste keer. Het was Kapitein Bartholomew Gosnold, die haver geplant voor de kust van Massachusetts. Schotse en Nederlandse immigranten gebruikte ze in de vorm van traditionele puddingen en gebakken producten. Op dit moment, Vermont is de toestand in de VS dat de hoogste per capita havermout verbruik heeft; daar wordt vaak geconsumeerd met ahornsiroop, die ook hun lokale favoriet.

Havermout heeft oplosbare vezels die de neiging heeft om te verblijven in de buik is voor lange tijd en, als gevolg daarvan, gaat men niet verhongeren veel rest van de dag. Op deze manier kan iedereen overeten te voorkomen en behouden van een gezond gewicht. Heb havermout elke dag om zijn vele voordelen voor de gezondheid Garner. Het bespaart u ook van al de problemen die samenhangen met overgewicht. Het helpt ook te handhaven gastro-intestinale (GI) gezondheid, samen met het voorkomen van het ontstaan van obstipatie en stapels

Voordelen van de Gezondheid van Oatmeal

1. Verlaagt het cholesterolgehalte

Begin de dag met een kom van gekookte maaltijd, vooral als u last heeft van hartkwalen of diabetes. De vezel aanwezig in haver wordt genoemd als bèta-glucaan. Verschillende studies hebben de positieve effecten van havermout bewezen door verlagen van het cholesterolgehalte. Hoog cholesterolgehalte resulteert in de opbouw van plaque in de bloedvatwanden. Als deze plaques beschadigen of groter worden, kunnen ze uiteindelijk breken of blokkeren van een bloedvat. Dan lijdt u een hartaanval, beroerte of bloedstolsels in het lichaam. Daarom moet cholesterolgehalte worden gecontroleerd om de kans op hart- en vaatziekten en beroertes verminderen.

2. Controls Bloeddruk

De rijke vezelgehalte van havermout maakt het een hart-gezond voedingsmiddel. Het heeft veel voordelen voor cardiovasculaire patiënten, met name als het gaat om de bloeddruk. Er wordt gezegd dat na de menopauze, vrouwen moeten havermout dagelijks als gevolg van het verhoogde risico op hoge bloeddruk Men moet ook intake deze gezonde levensmiddel het risico van hartfalen te verminderen.

3. Verpakt met Antioxidanten

Dit in havermout antioxidanten bekend als avenanthramides, welke stoffen tegen samen met bevordering LDL, en dus het risico van cardiovasculaire aandoeningen.

4. Goed voor slagaders

Avenanthramides zijn ook bekend voor het opslaan van de slagaders uithardt. Deze antioxidanten beperken ook de productie van moleculen waardoor monocyten kleven aan de wanden van de slagaders. Per een onderzoek, werden vrouwen die havermout verbruikt na de menopauze niet gevonden om plaque build-up langs de gangen van de slagaders te ontwikkelen.

Overweeg het combineren van havermout met vitamine C voor het beste resultaat.

5. stabiliseert de bloedsuikerspiegel

Waaronder havermout in uw dieet zal je ook helpen stabiliseren bloedsuikerspiegel. Haver lage glycemische index en dat is wat helpt diabetes voorkomen door vertraging van de capaciteit voor het vrijmaken van maag, hetgeen een positief effect op de insulinegevoeligheid. Aangezien havermout is een grote bron van magnesium, verbruiken om de insuline en glucose niveaus van je lichaam te reguleren. Heb haver met melk voor het beste resultaat.

6. Boost Immune System

Haver een specifieke vezel genaamd beta-glucan, die beschermt tegen hart-gerelateerde aandoeningen samen met het stimuleren van het immuunsysteem. Het bestrijdt krachtdadig bacteriële infecties en andere veel voorkomende ziekten.

Na levensmiddel dat je buik vol voor lang houdt is inderdaad een goed idee om jezelf te houden van het verkrijgen van gewicht. Dus, onder meer een gezonde havermout in uw dagelijkse voeding om de gewoonte van snacking op zo nu en dan en daarmee te stoppen, zetten op gewicht.

8. Activatie U

Haver is zeer rijk aan eiwitten en koolhydraten; Daarom geeft energie je lichaam. Volgens een studie, werd ontdekt dat het hebben van een lage glycemische levensmiddel, bijvoorbeeld, havermout, voordat een inspannende training of hardlopen je kracht en uithoudingsvermogen kunnen verbeteren.

9. Colon Cancer

Colorectale kanker kan worden gedwarsboomd door het verhogen van de consumptie van vezelrijke voeding. Volgens een studie, wordt verkregen uit hele korrels of granen vezel ook aangenomen dat de kans op darmkanker.

De onoplosbare vezel die het haver fungeert als een laxeermiddel en maakt ontlasting volumineus. Het wendt ook constipatie Dit soort vezel trekt water en versnelt beweging. Integendeel, de oplosbare vezels in water oplost en belemmeren ontruimen buik door je vollediger lang voelen.

10. Treats Poison Ivy en Chicken Pox

Havermout kan worden gebruikt voor het behandelen poison ivy, eczeem, insectenbeten en andere huidinfecties vanwege zijn antioxidant, anti-inflammatoire en anti-jeuk eigenschappen.

Als u last van de jeuk veroorzaakt door Poison Ivy, waterpokken of zonnebrand, vervolgens vermalen haver / haver meel tot een fijn poeder te verkrijgen en over te dragen in kaasdoek. Wrijf dit zakje op die gebieden waar je jeuk van de meest ervaren.

11. Voorkomt Skin Diseases

De grote hoeveelheid eiwitten in havermout beschermt de huid tegen allerlei agressieve chemicaliën. Het voorkomt ook de ontwikkeling van vele huidaandoeningen zoals eczeem, rosacea en huiduitslag. De smerende vetten aanwezig in haver hydrateren de huid op natuurlijke wijze samen met de vorming van een beschermend schild over de huid, die de nadelige gevolgen van UV-stralen vecht.

12. Beste vervanging voor glutenvrij dieet

Hoewel havermout bestaat uit een kleine hoeveelheid gluten, maar het is het beste alternatief voor degenen die geen gluten te wijten aan coeliakie kunnen eten.

Schoonheid Voordelen van havermout

13. Houdt de pH van de huid

Haver is goed voor de huid omdat ze helpen normaliseren de pH-balans van de huid. Het wordt algemeen gebruikt in vele gezichtsmaskers ook. Havermout baden worden ook voorgesteld om mensen die lijden aan jeukende huid. Dit soort bad kan hydrateren en verzachten de huid met zich mee te beschermen tegen irriterende stoffen.

14. Treats Acne

Kook sommige havermout om het zacht te maken en toe te passen op het getroffen gebied nadat deze op kamertemperatuur. Afwassen na 10 minuten.

15. Ease Droogte

Haver krachtdadig de behandeling van de doffe, schilferige en droge huid door vorming van een dun laagje op de huid. Granen worden beschouwd als groot te zijn als het gaat om te gaan met peeling, schalen, huiduitslag, jeuk, enz. Meng de grond havermout met een geprakte banaan en lauwe melk. Breng het enkele minuten en verwijder met koud water. Het zal uw huid gehydrateerd.

16. Handelingen als een moisturizer

Meng melk, honing en haver om een masker, die werkt als een natuurlijke moisturizer voor uw huid te vormen. Het zal helpen doordringen in de huid en verwijderen van de dode cellen. Het helpt ook in het helen van wonden.

17. Verlicht Jeuk

Poedervorm van haver is bewezen te hebben helende eigenschappen als het gaat om irritatie van de huid. Meng het met lauw water en vervolgens verspreid over jeukende gebieden om hulp te krijgen. Een ander alternatief is een havermout bad om hulp te krijgen van neurodermitis zijn.

18. Verbetert de teint

Haver is handig als je zelfs afgezwakt, gladde en zachte huid willen. Voor dit doel worden haver vaak gebruikt in scrubs omdat ze zijn geweldig exfoliators. Meng haver met citroensap en honing; scrub je gezichtshuid met dit. U zult getuige helderder huid achteraf.

Saponinen in haver zijn verantwoordelijk voor de reiniging van de huid, omdat ze helpen afwerpen al het stof, vuil en olie. Het geeft je huid zacht en glad, samen met het verminderen poriegrootte. Daarom zijn onder andere havermout als een onderdeel van uw huidverzorging. Haver weken in water bij nacht havermelk bereiden in de ochtend en gebruiken het als een natuurlijke toner en reinigingsmiddel. Gebruik een wattenschijfje toe te passen op het gezicht. U kunt ook deze melk in de koelkast bewaren.

19. Stop Hair Fall

Rijk aan magnesium, zink, ijzer en kalium, haver aanzienlijk bevorderen hergroei van het haar. Overweeg ook met haver, bessen en pompoen op een regelmatige basis, aangezien al deze zijn rijke bronnen van vitamine C, A, en andere voedingsstoffen. Vitamine A verhoogt haargroei terwijl vitamine C helpt scheurbuik, d.w.z., een ziekte die haaruitval triggers voorkomen.

20. Gebruik Als Shampoo

Gemalen haver kan worden gebruikt in de vorm van droge shampoo, vooral voor degenen die blond haar. Je moet gewoon de grond haver wrijven over de hoofdhuid. Daarna, borstel het overtollige haver met de hulp van een zwijn borstel.

21. Bath Soak

Havermout doet wonderen op de gevoelige huid vanwege zijn anti-inflammatoire en antioxiderende eigenschappen. Gebruik havermout tijdens het baden voor een zachte touch en milde exfoliatie. In winters, huid wordt hard en ruw als gevolg van koude wind. Gewoon in havermout in je bad, samen met essentiële olie van lavendel.

22. Geneest droge hoofdhuid

Omdat het werkt als een moisturizer, voel je vrij om het te verspreiden op je hoofdhuid en het haar voor zachtere strengen. Het zal helpen verlichten van de jeuk, ruwheid en droogheid.

Je zou ook graag

29 januari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment