Monday, January 11, 2016

26 Bewezen Remedies Home For Ascites

De voorwaarde bij eiwithoudende vloeistof beginnen te accumuleren in de buik heet ascites (1). Bent u het ervaren van een plotselinge gewichtstoename, ademhalingsproblemen, zwelling en pijn in de buik, en geen eetlust? Het is misschien de eerste aanwijzingen voor ascites. Om niet precies uit te vinden, als het ascites of, moet u om te gaan door middel van een diagnose met inbegrip van bepaalde tests zoals echografie, MRI, CT-scan, CBC, en angiografie Alcoholische leverschade, hartfalen, pancreatitis, en hepatitis B en C kon leiden tot ascites. Als u een patiënt van een chronische leverziekte genaamd cirrose, dan heb je meer kans om ascites te ontwikkelen. Cirrotische ascites, in latere fasen, kan fataal zijn en dus is het raadzaam om te overleggen met een arts als u symptomen voelt en neem een goede behandeling voor ascites. Echter, in de eerdere fasen, kunt u de natuurlijke remedie voor ascites proberen. Controleer deze geweldige gids om uit te vinden sommige van de beste home remedies voor ascites.

Home remedies voor ascites

Als je last hebt van een milde niveau ascites, dan is het toepassen van een aantal natuurlijke geneeswijzen kan een groot verschil maken. Ontdek hoe u ascites natuurlijke wijze te behandelen met de effectieve remedies hieronder gegeven.

1. Knoflook

Het is een van de beste ascites huismiddeltjes. Knoflook is bekend om de verschillende gezondheidsvoordelen, maar onlangs is effectief bij de behandeling ascites (2) aangetoond. Knoflook verlaagt de bloeddruk en cholesterol, verlaagt het risico op hartziekten, versterkt botten en vermindert de schade van vrije radicalen met anti-oxidanten. Afgezien van dat, het bezit anti-toxine eigenschappen en houdt uw organen te beschermen tegen het lijden ernstige schade als gevolg van giftige stoffen. Knoflook is gemakkelijk beschikbaar, en u kunt het toevoegen aan uw dagelijkse voeding als knoflook sap of gewoon eten wat teentjes knoflook.

2. bittere pompoen

Een van de complicaties-ascites getroffen mensen worden geconfronteerd is het verlies van eetlust. Door veel volume in, wordt de buik ingenomen door de vloeistof, een gevoel van verzadiging plaatsvindt, en de patiënt niet meer voelt honger. Als u worden geconfronteerd met hetzelfde probleem als gevolg van ascites, dan is een medicinale plant bekend als bittere pompoen zou een blessing in disguise zijn. Bittere kalebas of bittere meloen is gebruikt om verschillende ziekten te behandelen, en recente studies tonen aan dat het ook een positief effect in het verbeteren van de eetlust (3). De voordelen van bittere pompoen zijn ook geassocieerd met het genezen van diabetes, dyslipidemie en obesitas (4). Zoals blijkt uit de naam, bittere kalebas heeft een bittere smaak, en dus vóór de inname, mensen over het algemeen de voorkeur aan om het te laten weken in zout water of marineren met zout. Echter, voor ascites patiënt, is het raadzaam om een zoutarm dieet te volgen, dus het minimaliseren van de hoeveelheid van de dagelijkse zout zal voordeliger zijn. Check de volgende effectieve manieren om bittere pompoen te gebruiken in uw dagelijkse voeding.

Snijd twee onrijpe bittere kalebassen in de lengte, verwijder de zaadjes en genieten in een laag natriumgehalte met zout water. Na 30 minuten was de bittere pompoen plakjes met schoon en fris water om het overtollige hoeveelheid natrium te verwijderen.

Als alternatief kunt u ook voorbereiden sap van bittere pompoen met de hulp van een gewone sapcentrifuge. Zorg ervoor dat er geen toegevoegde suiker of zout toe te voegen. Het kan direct worden genomen of kunnen worden gemengd met groene appelsap om haar bittere smaak te verminderen.

3. Onion

Om hulp te krijgen van ascites, moet men zich te ontdoen van de giftige vloeistof verzameld in de buik. Een manier om het vocht uit je lichaam is- urineren (5). Hoe meer je plassen, hoe meer vocht je langzaam nemen. De frequentie van urineren kan worden verhoogd met bepaalde medicijnen, maar het goede nieuws is dat er een aantal natuurlijke groenten die diureticum en kan worden gebruikt om de frequentie van urineren verhogen. UI is een van de meest effectieve groenten met diuretische eigenschappen (6). Naast het feit dat een goed diureticum, uien zijn goed antibiotica en antiseptische. Uien zijn rijk aan vezels en zijn nuttig om koorts, slaapstoornissen, en oog- en oorproblemen te genezen. Als je last hebt van ascites, dan je zou willen overwegen om uien op uw dagelijkse voeding. Uien zijn gemakkelijk verkrijgbaar in de markt en kan rauw worden genomen.

Of u kunt consumeren in de vorm van salade. Om een ui salade te maken, neem de buitenste lagen van de uien en snijd ze in plakjes.

Anderzijds kunnen uien worden genomen in de vorm van het sap.

4. Beans

Omgeleid bloed bevat een hoog gehalte aan aminozuren en toxines en lever werkt als bypass medium daarvoor (7). Bij beschadiging, stopt lever werken om bloed omgeleid en de aminozuren te omzeilen en toxisch kan uitstralen naar de hersenen en kan geheugenverlies veroorzaken. Studies tonen aan dat ascites patiënt, is het nuttig om eiwitten te nemen van fruit (8). Bonen worden beschouwd als een goede bron van calorieën, eiwitten en vezels. Zo zal een goede, dagelijkse portie verse bonen u een aanzienlijke hoeveelheid natuurlijke eiwit. Bonen worden aangepakt om te voorkomen dat hart- en hart-en vaatziekten, het verlagen van cholesterol en het verliezen van gewicht. Voeg 3 liter water in een pan en voeg een kopje gedroogde bonen aan. Zet het gas en kook 3-4 minuten. Dek de pan en laat het 50-60 minuten. Daarna laat het extra water en voeg fijngesneden kruiden en specerijen voor de smaak.

Notitie:

1) geen zout toe te voegen aan de bonen, omdat het de symptomen van ascites zou kunnen verergeren.

2) Bepaalde bonen kunnen een migraine of hoge bloeddruk veroorzaken. Als dat gebeurt, onmiddellijk stoppen met eten en overleg met uw arts.

5. Radijs

Een van de belangrijkste functies van de lever om het lichaam te ontgiften van schadelijke stoffen die worden geproduceerd is (9). In cirrose ascites, raakt de lever beschadigd is en niet in staat om goed te functioneren. Derhalve kan niet perfect ontgiften ons lichaam. Deze giftige stoffen zijn schadelijk voor ons en kunnen de diepere oorzaken van andere vitale problemen. Radijs is een kruisbloemige groente die de lever bij het proces van detoxificatie (10) draagt. Een andere belangrijke voordelen van radijs is dat stimuleert honger. U kunt verse en rijpe radijs gebruiken voor salade of kan een radijs en radijs bladeren sap als ze naar verluidt bloeddrukverlagende eigenschappen bezitten.

6. Fenegriek Seeds

Fenegriek zaden kunnen een medisch kruid worden genoemd omdat ze antidiabetica, antilipidemic, anti-oxidant en anti-carcinogene eigenschappen (11) bezitten. Dus is goed voor een diabetes, hart en kankerpatiënten. Nemen fenegriek zaden in ascites kan de zwelling in de buik te verminderen, ontstaan door de geaccumuleerde vloeistof in de buikholte. Fenegriek zaden zijn ze vooral in de gedroogde vorm. Om fenegriekzaden gebruiken voor ascites, vul een pot met 1 liter water en voeg een kopje fenegriek zaden aan. Na 12 uur, stam het water en geniet ervan, elke ochtend.

7. Melon

Meloenen het huis van vele gezonde en gunstige verbindingen zoals vitamine C en carotenoïden, en derhalve nuttig in het verminderen van de ontsteking, en goed voor patiënten van kanker en hart- en vaatziekten (12). Soms, mensen die lijden aan ascites ervaren scherpe buik ontsteking. Dat geval zal een frisse en zoete meloen het wetsvoorstel te vullen. U kunt meloen toevoegen als een salade van uw dagelijkse maaltijden.

8. Asafoetida

Recente onderzoeken tonen aan dat de inname van asafoetida aanzienlijk kan verminderen de Ehrlich ascites tumor (13). Asafoetida is ook bekend als voedsel van de goden. Het is gebruikt als smaakversterker in Indian bereiding sinds lange tijd. Naast zijn aangename geur na het koken, het werkt als een cruciale kruid voor de behandeling van de ascites.

9. Mangoes

Naast de ongelooflijke smaak, is Mango de koning van de vruchten genoemd vanwege zijn ontelbare voordelen voor de gezondheid. In sommige gevallen, ascites ontstaat wanneer kanker verspreidt naar de abdominale voering. Mango's worden geladen met polyfenolen die effectief zijn voor het verminderen van de kankercel en de ontsteking veroorzaakt door kanker (14) zijn. Mango's kunnen direct of in de vorm van sap genomen. Naast de anti-inflammatoire eigenschappen, mango's zijn goed voor het verlagen van cholesterol, verbetering van gezondheid van het oog, en de spijsvertering.

10. Coconut Water

Kokosnoot wordt vaak genoemd - The Tree of Life "en de boom met duizend toepassingen." Kokosolie, melk en pulp serveert een groot aantal aantal gezondheid en dagelijks gebruik maakt van de voordelen, maar wist u dat het een betere optie dan water om jezelf te hydrateren, vooral als u een ascites patiënt? Kokosnoot water bevat een hoog gehalte aan kalium en dus wordt gebruikt als primaire vloeistofbron hydratatiewater (15). Een patiënt van ascites meestal geïnstrueerd vermijden drinken van een grote hoeveelheid water aan de opbouw van overtollige vloeistof in de buikholte beperken. In dat geval, coconut water komt als een redder.

11. kamelenmelk

Geen twijfel, kamelenmelk is niet zo populair als de koe melk of kokosmelk, maar na het waarnemen van de prachtige voordelen voor de gezondheid, kunt u toe te voegen aan uw dagelijkse voeding. Onderzoek toont aan dat de kamelenmelk bestaat uit anti-kanker en anti-inflammatoire eigenschappen (16). Kamelenmelk is ook vol diureticum lactose die het lichaam om zich te ontdoen van opgehoopte giftige vloeistoffen helpt. Het vervangen van uw dagelijkse inname van water met kamelenmelk zal niet alleen de opbouw van giftige vloeistoffen, maar ook houden u gehydrateerd en gezond.

12. Adzuki Beans

Adzuki Bonen zijn een soort van peulvruchten, voornamelijk geteeld in Oost-Azië. Adzukibonen worden geladen met diureticum eigenschappen en helpen het lichaam te ontdoen van schadelijke toxines en dus gevonden effectief in het verminderen van het risico van ascites (17). Als u ook last van de knie en pijn in de onderrug, diarree, hoge bloeddruk, of de bof, dan adzukibonen zijn uw beste weddenschap. Om adzukibonen bereiden, genieten van een kopje bonen voor 1-2 uur in het water. Giet het water en houdt een pan op het fornuis. Voeg de bonen en twee kopjes van zoet water. Dek de pan af en wachten op de kook. Zodra het kookpunt bereikt, kook de bonen op een laag vuur 60 minuten of tot ze zacht genoeg om gemakkelijk worden geperst.

13. Buik Massage

Patiënten met ascites hebben vaak last van depressie, angst, en opgeblazen gevoel Studies tonen aan dat in dat geval kan massage een voorbode van verlichting (18) zijn. Buikmassage moet ook recht wrijven, zacht punt wrijven en kneden voor een duur van 15-20 minuten. Herhaal deze dagelijks voor betere resultaten.

14. Kikkererwten

Kikkererwten rijk aan koolhydraten, eiwitten, onverzadigde vetzuren (linolzuur en oliezuur), en vitamine A (19). Het goede spijsvertering eigendom van kikkererwten zal u helpen uw voedsel te verteren goed, wat uiteindelijk zal leiden tot een minder gespannen buik. Naast de voordelen ascites, kikkererwten effectief bij hart- en vaatziekten, diabetes type 2, en zelfs kanker.

15. Horse Gram

Horse Gram, ook wel bekend als macrotyloma uniflorum, is een tropische boon met een uitstekende antihyperglycemische en antioxiderende eigenschappen. Recente studies tonen aan dat paard gram bezit ook voorbeeldig diuretische eigenschappen (20). In tegenstelling tot andere ascites diureticum medicijnen die bestaan uit een hoge hoeveelheid natrium, paard gram is een natuurlijke manier om de giftige vloeistoffen te verdrijven uit je lichaam. Om een paard gram soep te bereiden, kook een half kopje van het paard gram met 4 kopjes water in een fornuis 10-12 minuten. Zet een pan op het fornuis en voeg een eetlepel beide zwarte peper en knoflook, samen met een vers gehakte tomaten Na 4-5 minuten, voeg de helft van de gekookte paard gram en laat het afkoelen. Maal het mengsel en voeg water, korianderblaadjes, en een andere helft van de gekookte paard gram aan het en koken voor een paar minuten. Uw heerlijke paard gram soep klaar om te serveren.

16. Wortelsap

Hoe te zorgen voor uitdroging zonder verhoging van de hoeveelheid geaccumuleerde vloeistoffen in ascites? Nou, het is niet zo moeilijk. drink gewoon voedzame groentesappen dat ook u gehydrateerd te houden. Wortelsap is een uitzonderlijke antioxidant en een primaire bron van B-caroteen (21). Het drinken van 1-2 glazen wortelsap houdt uw hart in vorm, verlaagt cholesterol, verbetert uw immuniteit ook.

Kruidengeneesmiddelen voor ascites

17. Indian Mulberry

Indian Mulberry is een boom die behoort tot de koffiefamilie en is gebruikt om spijsvertering, respiratoire en immuunsysteem problemen genezen. Volgens sommige recente studies, sap van Morinda citrifolia bevat noni-ppt een polysacharide-rijke stof die effectief is bij het genezen tumoren (22). Het sap van Morinda citrifolia wordt ook gemeld om anti-aging en laxerende eigenschappen die een pluspunt voor een ascites patiënt beschikken.

18. echt zandhaarmos

Echt zandhaarmos of jeneverbes haarmos is een soort van mos, dat bekend staat om zijn opmerkelijke medicinale toepassingen. Het komt als een wonder kruid voor ascites patiënten als gevolg van de sterke diuretische eigenschappen (23). Het drinken van echt zandhaarmos thee, kan twee keer per dag spoelen van de overdreven geaccumuleerde vloeistof. Door de jaren heen is jeneverbes haarmos mos ook gebruikt om de stenen in de nieren en galblaas lossen. Om de thee te maken, kook het water en giet het in een beker. Voeg 2-3 theelepels gedroogde bladeren aan het water en laat het steil voor 10-15 minuten. Zeef met de hulp van een vergiet en genieten.

19. Paardebloem Bladeren en Dandelion Root

Paardebloem bladeren zijn natuurlijke bron van kalium en staan bekend om hun diuretische eigenschappen (24). Tijdens ascites, wanneer ongewenste vocht opbouwt in de buik, paardebloem bladeren kunnen worden gebruikt om uw urineren vaker om zich te ontdoen van giftige vloeistoffen te maken. Tegelijkertijd, paardenbloem wortels bruikbaar voor de behandeling van ontstekingen en van de lever (25), en dus kunnen mensen met buikpijn dit wonder kruid gebruiken. Om een thee van de paardebloem wortels te maken, kook 300 ml water in een pan en voeg 100 gram verse, fijn gespoeld paardebloem wortels in de pan. Laat de wortel weken gedurende 30-40 minuten en stam. Geniet van uw paardenbloem thee.

20. Boerhavia Diffusa Powder

Boerhavia Diffusa poeder blijkt vol antidiabetische eigenschappen en effectief in het genezen ascites (26, 27) zijn. Studies tonen aan dat een goede kruiden behandeling met boerhavia diffusa zelfs de behoefte van de levertransplantatie kan uitstellen en te genezen lever complicaties zoals hepatitis, geelzucht en bloedarmoede door ijzertekort Voor betere resultaten, probeer boerhavia diffusa poeder toe te voegen aan uw dagelijkse maaltijden.

21. Terminalia Arjuna

Terminalia arjuna, algemeen bekend als Arjuna, is een kruid dat is bewezen uitzonderlijke anti-tumor eigenschappen (28) bezitten. Arjuna is ook gunstig voor urine-problemen, diarree, en het vasthouden van water te genezen.

22. peterselie

De geaccumuleerde vloeistof in de buikholte is schadelijk en moet worden gespoeld in een of andere manier. Met behulp van een kruiden diureticum is een veilige en voordelige manier om zich te ontdoen van overtollig lichaamsvocht. Peterselie verluidt bewezen een goede diureticum en gebruikt als een medische kruid lang (29). Peterselie helpt de werking van de nieren en maakt uw immuunsysteem sterk. Wacht niet, net pak een massa van peterselie.

23. Klis Roots

Klit wortels zijn een van de beste oplossingen voor ascites. Deze geneesmiddelen wortels niet alleen zuiveren je bloed en spoelen schadelijke toxines uit je lichaam, maar ook werken als een diureticum om het overtollige water eruit te halen (30). Koken klit wortels is eenvoudig. Snijd de klit wortels in kleine stukjes. Neem een pan en voeg een theelepel olie. Zet de vlam op en voeg de vers gesneden klit wortels in de pan. Roer 4-5 minuten en geniet van de knapperige klit wortels.

24. Picrorhiza Kurroa

Picrorhiza Kurroa is een kruid dat is gebruikt als een belangrijk geneeskrachtig kruid sinds de oudheid. Recente studies tonen aan dat het ook nuttig voor de behandeling van leverziekten (31). Een persoon getroffen met ascites wordt vaak geadviseerd om diuretica gebruiken om zich te ontdoen van giftige vloeistoffen te krijgen. Picrorhiza kurroa is een uitstekend diureticum en verbetert de functionaliteit van de lever.

25. Black Nightshade

Zwarte nachtschade, ook wel bekend als Solanum americanum, is een kruid meestal gevonden in Noord-Amerika. Het is gebruikt als een geneesmiddel om kanker te genezen in verschillende landen. Echter zwarte nachtschade eveneens uitgerust met antimicrobiële, anticonvulsiva, anti-ulcerogene en anti-inflammatoire eigenschappen (32). Meestal is een patiënt van ascites moet naar een kliniek of het ziekenhuis te bezoeken regelmatig om de overtollige lichaamsvloeistoffen verdrijven. Aan de andere kant, met behulp van zwarte nachtschade is een natuurlijke manier om zich te ontdoen van buikvocht, dankzij zijn diureticum eigenschappen.

Opmerking: De zwarte nachtschade is giftig als rijp of onrijp gegeten, direct. Neem contact op met een voedingsdeskundige voor inslikken.

26. Rabarber

10% van alle gevallen ascites afkomstig van een bepaald type leverkanker. Rabarber, een veel gekweekte plant waarschijnlijk geen populair voedsel, maar het bestaat uit opmerkelijke anti-kanker en anti-neoplastische eigenschappen (33). Rhein, een verbinding in rabarber, is verantwoordelijk voor het aanvallen van tumorcellen. Rabarber gebruikt voor ascites kan verlichten buik zwelling.

Let op: Het stelen van rabarber zijn eetbaar, maar voorkomen dat het eten bladeren van rabarber, omdat ze zijn giftig.

do's

Proberen te eten goed diureticum en digestieve voedingsproducten.

Melk is een betere optie om gehydrateerd te blijven voor een ascites patiënt dan water.

Drink vruchten- en groentesappen in plaats van water om extra ophoping van vocht in de buik te voorkomen.

don'ts

Volledig voorkomen dat alcohol daar de oorzaak achter de meeste gevallen van ascites is alcoholgebruik.

Handhaaf regelmatig slaappatroon, en probeer te voorkomen dat het nemen van een dutje tijdens de dag.

Handhaaf een tussenliggende workout regime. Het uitoefenen helpt bij het ontwikkelen van de spieren.

Vermijd het drinken van teveel water. Anders zal je uiteindelijk het opbouwen van meer vocht in de buikholte.

Niet eten erg vettig, kruidig, of suikerhoudend voedsel.

Als de toestand erger wordt, dan meteen een bezoek aan een arts en neem een juiste diagnose en behandeling.

29 januari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment