Sunday, January 24, 2016

39 Bewezen Home Remedies To Get Rid Of Stye

Stye is een kleine, pijnlijke bult dat op de wimpers, oogleden of eronder weergegeven. Het is een soort van infectie met Staphylococcus aureus in de talgklieren van een oog. Stye wordt ook genoemd als hordeolum die is gevormd uit pustule en is gevuld met pus. Wanneer een stye optreedt op de ogen, veroorzaakt ernstige pijn en jeuk

De eerste en belangrijkste symptoom van stye is vorming van kleine geelachtige brok gevuld met pus. Andere symptomen zijn gezwollen oogleden, roodheid, gevoeligheid van de huid, stekende branden in het oog, kriebelende gevoel op de oogbol, wazig of onduidelijk zicht, onbehagen terwijl knipperen, tranende ogen, etc.

Er zijn tal van bacteriën op onze huid die samengaan met ons. Staphylococcus bacteriën in combinatie met de verstopte talgklieren leidt tot de vorming van een stye. De belangrijkste oorzaak van ontstaan van inwendige stye is de infectie van Meibom klier. Deze klieren zijn aanwezig op de oogleden en abnormale werking ervan kan droge ogen veroorzaken. Andere oorzaken zijn slechte hygiëne, ontsteking op de oogleden, gebrek aan voeding, het aanraken van uw ogen met vuile handen, uitdroging, gebrek aan voldoende slaap, ogen wrijft, het delen van cosmetische items, waardoor make-up 's nachts, met behulp van verlopen cosmetica, enz. In het algemeen, gerstkorrel vermindert in twee weken. Als u zich afvraagt hoe zich te ontdoen van styes snel, ga door de volgende oplossingen aan die pijnlijke hobbels weg te doen binnen een paar dagen.

Home remedies voor Stye

1. warm kompres

Warm kompres is een van de meest gebruikte natuurlijke remedies die de ontsteking te verminderen. Doe wat water aan de kook en genieten van een schone washandje of handdoek in het. Plaats de gedimde washandje op de ogen gedurende 10-15 minuten. De warmte van kompres helpt drain uit de pus natuurlijk. Herhaal het proces drie tot vier keer per dag.

2. Potato

Leg een plakje aardappel op ogen om snel hulp te krijgen. Bovendien, voor te bereiden een pasta van aardappel door het toevoegen van een beetje water. Nu, zet de pasta op een schone doek en plaats deze op het besmette gebied. Deze remedie zal zeker verlichten zwelling en pijn.

Als alternatief rooster sommige aardappel en maak een kompres om zich te ontdoen van de stye.

3. Gouden Ring

Het klinkt heel vreemd dat een gouden ring ook een effectieve remedie voor ogen stye kan zijn. De atomen van goud te krijgen gemengd met de besmetting en hen helpen te voorkomen. Was een gouden ring 3-4 keer in warm water en wrijf het direct op het besmette gebied. Daarnaast kunt u ook gebruik maken van een koperen cent om een oogje stye genezen.

4. de Baby Shampoo

Neem wat babyshampoo en wrijf het voorzichtig op het besmette gebied. Later, afspoelen met schoon water. Deze methode zal zeker geven enkele positieve resultaten.

Als alternatief, zet een aantal babyshampoo in een kopje water en meng ze goed. Dep een katoenen bal in de oplossing en wrijf het voorzichtig op wimpers.

5. Ear Wax

Kun je je voorstellen oorsmeer zou behulpzaam te zijn in het genezen van Styes? Het is een van de grofste en onaangenaam oplossing toch zeer effectief. Neem enkele oorsmeer en toe te passen direct op de problematische omgeving. Het vergemakkelijkt vooral de jeuk.

6. Aluin

Aluin werkt effectief op een oog stye. Men kan de voordelen ervaren door simpelweg het toevoegen van 2-3 korrels van aluin in een glas water. Roer de oplossing goed en was uw ogen met het.

7. Colloïdaal zilver

Colloïdaal zilver is een antibacteriële oplossing, die wordt gebruikt voor het behandelen oog Styes. Zet het één of twee druppels direct in het oog om de bacteriën te doden die de infectie veroorzaken. Het geneest de stye onmiddellijk.

Bovendien, neem een weefsel en voeg een paar druppels van colloïdaal zilver op. Plaats het op de stye-gevoelige gebied voor 5 minuten.

8. komkommer

Het rustgevende effect van komkommer geeft onmiddellijke verlichting. Leg een plakje komkommer op de geïnfecteerde oog irritatie.

9. Zout Water

Zout water kompres is een van de beste remedies voor stye in het oog. Doe wat zout of Epsom zout in warm water. Rijk aan magnesium, epsom zout effectief vernietigt bacteriën en verlicht de pijn. Roer de oplossing goed en dompel een schoon washandje erin. Knijp het en plaats het op verontrustend stye. Laat het gedurende 15-20 minuten.

10. Egg Whites

Om de stye met eiwitten te behandelen, wordt u geadviseerd om de dooier te scheiden van een rauw ei. Zet dan het eiwit op een schone doek. Nu, plaats deze stof rechtstreeks op de geïnfecteerde oog. Laat het gedurende 15 minuten. Volg deze methode drie keer regelmatig.

Bovendien kunt u ook hardgekookte eieren te gebruiken voor de behandeling van stye. Bewaar het gedurende 10-15 minuten op het getroffen gebied.

11. Tomato

Snijd een sappige tomaten en plaats het op irritante gebied omdat ze een koelend effect op de ogen.

12. Urine

Urine wordt ook gebruikt voor de genezing van verschillende gezondheidsproblemen, zoals huidinfecties zoals eczeem, acne, etc. Een persoon die lijdt aan een oog gerstkorrel urine moet passen op het geïnfecteerde deel. Herhaal dit proces 3-4 keer per dag voor krachtdadige resultaten.

13. Onion Rings

Uien niet de stye volledig genezen maar ze verminderen de pijn. Plaats een uiplak op het getroffen gebied. Het zal een branderig gevoel te creëren, maar bevestig het genezingsproces ook. U kunt ook hakken wat uien om uw ogen te hydrateren. Dit zal ook reinigen alle stofdeeltjes die infecties veroorzaken.

14. bittere pompoen

De ontgiftende eigenschappen van bittere kalebas helpen verminderen stye. Snijd een stukje en plaats het op het getroffen gebied gedurende 15 minuten.

Als alternatief kunt u een bittere pompoen thee te drinken op een lege maag in de ochtend. Voeg zout toe aan het. Deze remedie zal diep reinigen van uw huid.

15. Knoflook Juice

De anti-bacteriële eigenschappen van knoflook sap te genezen infectie en stye verminderen. Crush enkele teentjes knoflook om sap te extraheren. Toe te passen op het getroffen gebied met de grootste zorg zodat het niet de ogen voeren. Laat ze drogen en afwassen later met lauw water.

16. Bread and Milk

Neem een stuk vers wit brood groter dan de grootte van uw oog. Laten weken in warme melk en plaats het op het oog gedurende 10 minuten. Dit gerstkorrel die op zijn beurt helpt pus te komen breken. U kunt een beetje krassen. Nu, maak het schoon met een watje en gebruik een antiseptische zalf om de infectie te voorkomen.

17. Cream Milk

Neem warme melk en toe te passen op de stye. Laat het drogen. Daarna gebruiken melk om het gebied schoon te maken en veeg het daarna met een schone washandje.

18. Spinazie

Neem een handvol spinazie tot een kompres voor de behandeling van stye maken. Kook en toepassen op de stye een half uur. Doe dit driemaal per dag om het genezingsproces te bevestigen.

Kruidengeneesmiddelen voor Stye

19. Zaden van de koriander

Geniet van een aantal korianderzaad in water. Na een uur, filter dit water en was het besmette gebied met het. Voor snelle resultaten, volg deze methode driemaal per dag. Het zal zeker de zwelling te verminderen.

Als alternatief Kook een kopje water en voeg een theelepel korianderzaad. Zeef de oplossing en was uw ogen met deze driemaal per dag.

20. Guava Leaf Comprimeren

De bladeren van de guave helpen verminderen pijn en zwelling in stye. Geniet van een aantal guave blaadjes in warm water. Plaats deze gedoopt guave blad direct op het oog als een warm kompres. Laat het gedurende tien minuten. Herhaal dit proces 2-3 keer.

21. Kurkuma

Kurkuma is een ongelooflijke kruid gebruikt voor het genezen van verschillende aandoeningen die zich binnen en buiten het lichaam. Kook twee kopjes water totdat het vermindert tot de helft. Voeg een theelepel kurkuma poeder erin. Roer de oplossing goed. Zeef het water totdat duidelijk wordt. Nu, gebruik het als een oog laten vallen. Giet 1-2 druppels kurkuma water in de ogen van twee keer per dag.

Als alternatief, drink een kopje lauwe melk toe te voegen halve theelepel kurkuma poeder om de kans op infectie te verkleinen.

22. Aloe Vera

Snij een blad aloë vera en haal het vruchtvlees. Wordt de gel direct op het geïnfecteerde deel enige tijd. Wis het met gewoon water.

23. Acacia Bladeren

Acacia laat geef aanzienlijke verlichting van de ogen stye. U bent verplicht om twee kopjes water aan de kook. Voeg een handvol acacia bladeren in het kokende water en steile ze voor een paar minuten. Daarna dip een schoon washandje in de oplossing. Gebruik deze doordrenkte doek en comprimeren op de geïnfecteerde oog Dit zal de pijn en irritatie verminderen.

24. Black Tea Bag

Doe wat theezakjes in warm water en toe te passen direct op de stye. Leg het voor 10-15 minuten. Het looizuur aanwezig in thee helpt krimpen de stye en reduceren tot zijn helft. Voor de beste resultaten, volg deze remedie 4-5 keer per dag.

25. Frambozenblad

Doe wat gemalen framboos blad in het water en kook ze gedurende tien minuten. Na enige tijd, stam deze oplossing en was het besmette gebied met behulp van dit water. Bovendien kan framboos theezakjes worden gebruikt in plaats van framboos bladeren.

Daarnaast kunt u ook deze oplossing driemaal per dag drinken om effectieve resultaten te ervaren. De huidige in thee tannines helpt bij het verminderen van de ontsteking en stopt bloeden.

26. Clove

Kruidnagel is gunstig voor het verminderen van zwelling en pijn. Geniet 2-3 kruidnagels in warm water. Zachtjes masseren het op het besmette gebied.

Bovendien kunt u ook van toepassing kruidnagel olie op het getroffen gebied om de pijn te verminderen zoals het is bekend om zijn antibacteriële eigenschappen.

27. Cayenne Pepper Powder

Kook een kopje water en voeg wat cayennepeper poeder erin. Geniet van een gesteriliseerde doek in deze oplossing, knijp het extra water en vouw het drievoudige. Breng het op het besmette gebied en laat al enige tijd totdat het warmte afgeeft.

28. Zaden van de tamarinde

Stye kunnen jeuken en pijnlijk zijn. Voor het verminderen van pijn, bent u verplicht om een aantal tamarinde zaden weken in water gedurende ten minste 12 uur. Maak dan een gladde pasta door wrijven tamarinde zaden op steen. Breng deze gladde pasta rechtstreeks op stye. Voor onmiddellijke verlichting, probeer deze methode drie keer per dag.

29. Dandelion Tea

Paardebloem behandelt meerdere gezondheidsproblemen, waaronder de ogen stye. Een persoon die lijdt aan hordeolum wordt geadviseerd om paardenbloem thee te drinken op een regelmatige basis als het vernietigt de bacteriën veroorzaken een infectie. Als alternatief kunt u uw ogen wassen met haar afkooksel.

Daarnaast paardenbloem theezakjes zijn ook nuttig bij de behandeling van stye. Geniet van een theezakje in warm water en plaats het rechtstreeks op de ogen.

30. Peterselie Bladeren

Peterselie bladeren zijn gunstig voor de behandeling van stye. Ze verminderen de pijn en zwelling. Voeg wat peterselie bladeren in een kop kokend water. Laat de bladeren in water weken gedurende tien minuten. Dompel een schoon washandje in de oplossing. Vouw nu het washandje na knijpen en plaats deze direct op de ogen.

Daarnaast kunt u ook voor te bereiden een kruiden-oplossing door het koken geroosterde Bancha bladeren, peterselie bladeren en acacia vertrekt samen gedurende tien minuten. Geniet van een washandje in deze oplossing en plaats het op de stye na knijpen extra water.

31. Castor Oil

Ricinusolie is een essentiële olie die wordt gebruikt voor de genezing van verschillende huidproblemen. Doe wat druppels castor olie op een watje. Plaats het op de stye. Gebruik deze techniek twee keer per dag naar de stye snel genezen. De warmte van de wonderolie helpt bij het openen van de poriën van de oogleden.

32. Triphala Water

Meng een theelepel Triphala poeder in een glas water. Laat het steile 's nachts. Zeef het in de ochtend en het gebruik van het gefilterde water om je ogen te wassen.

33. Echinacea Thee

Echinacea thee versterkt het immuunsysteem. Drink deze thee op een regelmatige basis, omdat het helpt het lichaam strijd tegen de bacterie die de stye.

34. Goldenseal Tea

Goldenseal thee staat bekend om zijn antibacteriële eigenschappen. Het is ook een effectieve warm kompres. Bereid een goldenseal thee en genieten van een washandje in. Plaats deze direct op het verontrustende omgeving.

35. Chard Leaf

Kook een beetje water en zet een behoorlijk gewassen snijbiet blad in het. Simmer het voor 5 minuten. Zeef de oplossing en laat hem afkoelen. Nu, toe te passen op de stye-gevoelig gebied en houd je ogen gesloten voor een half uur. Doe dit driemaal per dag.

36. Mint Leaf

Neem een handvol muntblaadjes en plet ze haar kompres te maken. Breng het op de stye en laat het vijf minuten. Afwassen met het lauwe water.

37. Calendula

Neem een eetlepel van bloemblaadje gedroogde calendula en voeg ze toe aan 250 ml water. Kook ze voor een paar minuten. Zeef de infusie en dip een schone washandje erin. Toe te passen op het getroffen gebied totdat het afkoelt. Herhaal dit drie keer per dag.

38. Kamille

U zult 10 gram van paardestaart, 25 gram van kamille, en 10 gram tijm nodig. Kook ze in één liter water. Steile het voor enkele minuten. Zeef de oplossing en het gebruiken als een kompres om de stye genezen.

39. koolblad

Koolblad kan de zwelling te verminderen en bij het onderdrukken van de stye. Reinig een groot koolblad naar behoren en plaats het op je ogen 's nachts. Je zal zeker worden afgelost door de ochtend.

do's

Was uw ogen regelmatig.

Was uw handen met schoon water, met behulp van een antibacteriële zeep.

Get voldoende slaap.

knijpen of te doorboren een stye zoals infectie verhoogt nooit.

Vermijd het dragen van contactlenzen.

8 januari 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment