Thursday, January 21, 2016

14 Easy Home Remedies To Get Rid van Eye Twitching

Bron afbeelding: /question/aq/1400px-788px/stop-eye-twitching_14d03be92eb2fe07.jpg

Oog spiertrekkingen, ook bekend als blefarospasme, is een automatisch, repeterende beweging van de oogleden (gewoonlijk de bovenste ooglid) die elke seconde of enkele seconden optreedt. spiertrekkingen oog is algemeen enige tijd, maar kan worden verlengd in sommige gevallen. Het is niet pijnlijk, maar kan blijken irritant, pijnlijk en vervelend, omdat het het werk dat je doet verstoort. Spiertrekkingen kunnen optreden als gevolg van spanning en vermoeidheid in de ogen, droge ogen, veel koffie, medicijnen en teveel alcoholgebruik. Een aantal voorwaarden zijn verbonden met het oog spiertrekkingen zoals entropion, lichtgevoeligheid, roze oog (conjunctivitis), trichiasis, uveris en aandoeningen van het zenuwstelsel. Hier zijn een aantal eenvoudige huismiddeltjes om zich te ontdoen van het oog spiertrekkingen.

Home Remedies to Get Rid van Eye Twitching

1. warm kompres

Een warm kompres maakt de oogspieren goed functioneren en uiteindelijk, de onwillekeurige bewegingen van de oogleden stop. Neem een handdoek of zakdoek en dompel het in het warme water. Na knijpen, zet het op het oog, totdat de warme is verdwenen. Herhaal dit proces 5-6 keer per dag. (1)

2. Banana

Een van de meest voorkomende oorzaken van oog spiertrekkingen is een tekort aan kalium. Consumeren bananen regelmatig ze een grote hoeveelheid kalium, dat helpt te overwinnen trillen bevatten. (2)

3. Hydrotherapie Techniek

Alternate spatten van heet en warm water kan helpen het probleem van het oog spiertrekkingen op te lossen. Gaan doen met koud water, zodat het vernauwt de bloedvaten en spetteren het warme water om het openstellen van de poriën. Herhaal dit proces 8-9 keer per dag, voor betere en snellere resultaten. (3)

4. Calcium

Calcium is een belangrijk element voor het houden van de zenuwen en zenuwstelsel gezond. (4)

Om oog spiertrekkingen stoppen, eet calcium-rijk voedsel zoals melk, yoghurt, kaas en jus d'orange.

5. Magnesium

Magnesium helpen om de normale zenuw en spier functie te behouden dan ook een effectief rechtsmiddel te behandelen oog spiertrekkingen is de consumptie van magnesium-rijk voedsel, zoals avocado's, zaden, bonen, noten, bladgroenten, enz. (5)

6. Rose Water

Rose water is een eye lotion. Het is een onschuldige reinigingsmiddel. Als één van de belangrijkste redenen van spiertrekkingen is vuil, gebruik rozenwater als oogdruppels te reinigen, te voeden en te ontspannen de oogspieren. (6)

Als alternatief kunt u rozenwater kompres gebruiken. dip Gewoon een wattenschijfje in rozenwater en bedek je ogen mee.

7. Steam

Steam is een andere goede manier van behandelen oog spiertrekkingen. Het vergemakkelijkt de zenuw beweging en verwijdert al het vuil uit de huid poriën. Het enige wat je hoeft te doen is het toevoegen van een paar druppels van eucalyptus in kokend water en neem de stoom gedurende 10 minuten geregeld.

Opmerking: Bedek uw hoofd met een handdoek terwijl het nemen van de stoom.

8. komkommer

Een van de beste remedies om de oogspieren te kalmeren en te verlichten de zenuw beweging is de komkommer. Het heeft anti-inflammatoire eigenschappen die van nature ontspant de oogspieren. (7)

Houd een plakje gekoelde komkommer op het aangedane oog. Keep it totdat het gaat om de kamertemperatuur.

9. Potato

Het koeleffect van aardappelen ontspant de spieren van het oog, waardoor verlichting. Het enige wat je hoeft te doen is te snijden een kleine aardappel in dunne plakjes, en zet deze plakjes op je ogen. (8)

10. Eye Massage

Massage de omgeving (boven en onder) de ogen met behulp van de wijsvinger. Masseren zal uiteindelijk verhoging van de bloedcirculatie en het versterken van de oogspieren. Herhaal dit proces 5-6 keer per dag gedurende ten minste 30 seconden. (9) (10)

Oefeningen voor Eyes

11. Hard Blinking

Hard knipperen is een geweldige manier van behandelen oog spiertrekkingen. Sluit je ogen zeer strak en open ze breder dan normaal. Deze techniek zal de ogen hydrateren. Houd het proces te herhalen totdat de ogen te produceren tranen. Deze remedie zal rust bieden aan uw oogleden. (11)

12. snel knipperen

Knippert snel helpt niet alleen verwijder eventueel vuil uit het oog, maar ook smeert en ontspant de oogspieren. Blink snel en snel voor ongeveer 20 seconden. neem dan een kleine kloof en herhaal het proces. (12)

Let op: het proces niet verder als het veroorzaakt pijn of irritatie in de ogen.

13. Het sluiten van de oogleden halverwege

Het sluiten van de oogleden halverwege kan onmiddellijke verlichting te bieden. Probeer doen het voor ten minste dertig seconden. Deze oplossing zorgt ervoor dat de spieren sterk en gehydrateerd, zodat het probleem van het oog spiertrekkingen niet aanhouden.

14. Ademhalingsoefeningen

Het beoefenen van de ademhalingsoefeningen gedurende tien minuten per dag (voor het slapen gaan en na het ontwaken) kunnen bijdragen tot het verminderen van de stress niveau dat uiteindelijk zal de spiertrekkingen probleem te stoppen. (13)

do's

Drink meer dan 8-10 glazen water.

Gebruik computer bril als je veel tijd doorbrengen in de voorkant van de computer, om de spanning te verminderen.

Tijdens het werken op de computer, neem korte pauzes tussen en sluit je ogen. (15) (16)

Spoel uw ogen op regelmatige tijdstippen.

Dont's

Drink niet teveel koffie of thee als het probleem van spiertrekkingen kan versterken. (17)

Heeft alcohol dan niet verbruikt. (18)

Niet veel tijd doorbrengen in de voorkant van elektronische apparaten zoals computer, laptop en een telefoon.

Niet je ogen krachtig wrijven.

16 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment