Thursday, January 14, 2016

18 Awesome gezondheid en schoonheid voordelen van Argan Olie

Al duizenden jaren zijn er verschillende oliën gebruikt als magische drankjes voor schoonheid en gezondheid. De markt wordt overspoeld met deze wonderlijke olie en sommige kunstmatig gemaakt door toevoeging van synthetische verbindingen. Maar niets is beter dan de effecten van zuivere olie die niet is veranderd door verwerking en toevoeging van verschillende kunstmatige of chemische-gebaseerde verbindingen. Laten we een dergelijke olie, arganolie bespreken. Ook bekend als vloeibaar goud, "het is een perfect product geleverd door de natuur voor de huid, nagels, haar, gezondheid, en wat niet (1)? Dit is oude Marokkaanse olie die uit de kern van argaanboom wordt geëxtraheerd en gebruikt om veel kwalen van het lichaam, naast enkele bereidingen (2) behandeling. Vele onderzoeken zijn uitgevoerd om de voordelen van arganolie kennen, en de resultaten zijn de vonk ontstoken onder alle. Het heeft tal van gezondheid en schoonheid voordelen die het vermelden waard zijn. Laten we eens kijken naar wat al deze prachtige olie kan bieden.

Voordelen van de Gezondheid van Arganolie

1. Vermindert het slechte cholesterol

Het is een van de beste arganolie voordelen. Low-density lipoprotein of LDL kunnen slagaders verstoppen en hun flexibiliteit te verminderen. Het kan ook leiden tot een aantal hartziekten waaronder hart-beroertes. Anderzijds, HDL of high-density lipoprotein helpt verwijderen van LDL uit het lichaam en voorkomt beschadiging van de bloedvaten. Maar het effect van HDL op LDL is beperkt, en vele andere factoren dragen bij tot de niveaus van cholesterol Het is dus essentieel om deze te handhaven. Arganolie een onverzadigd vetzuur dat het niveau van LDL verlaagt, verlaagt de bloedplaatjes agressie, en voorkomt op zijn beurt verschillende hartziekten of cardiovasculaire risico's die worden veroorzaakt door onregelmatige niveaus van slechte cholesterol (3, 4).

2. Biedt Cancer Prevention

Verschillende studies zijn uitgevoerd om uit te vinden het wondermiddel en de behandeling van verschillende soorten kanker. Er is bewijs dat de sterol in sommige planten kan worden gebruikt voor het voorkomen van kanker (5). Arganolie heeft een goede hoeveelheid sterol en dus kan het zeer effectief tegen kankercellen veroorzaken prostaatkanker (6) zijn. De olie is verrijkt met een grote hoeveelheid squaleen dat is bewezen om tegen huidkanker (7).

3. Geneest Burns en Wonden

Brandwonden en wonden veroorzaakt door een aantal redenen, en soms zijn ze zeer irritant mocht pijn en brandend gevoel op het getroffen gebied kan veroorzaken. Studies hebben dat de toepassing van arganolie op het getroffen gedeelte bewezen zeer nuttig te genezen (8).

4. versterkt de spieren en gewrichten

Spieren en gewrichten vormen de basisstructuur van het lichaam. Met de leeftijd, de gewrichten stijf, minder flexibel en kunnen vele ziekten. De olie van argan heeft een positief resultaat in het beheer van de gewrichts- en spierpijn (9) getoond.

5. Onderhoudt Blood Sugar Level

Bloedsuikerspiegel in ons lichaam is belangrijk voor de normale werking van het lichaam. Als het niveau niet klopt, kan schadelijk zijn en leiden tot diabetes (10). Veel studies zijn uitgevoerd om het effect van arganolie op suikerniveaus kennen, en blijkt dat de olie in hoofdzaak te kunnen handhaven en dus diabetes (11) te voorkomen.

6. Cures Huidaandoeningen

Arganolie is gunstig voor vele huidaandoeningen zoals eczeem, psoriasis, ontsteking, en nog veel meer (12). Deze infecties rode vlekken, jeuk, branderig gevoel, etc. (13, 14). De rijkdom van vitamine E en een aantal anti-inflammatoire verbindingen in de olie helpt bij het wegwerken van deze huid gerelateerde problemen.

7. Houdt Brain Gezonde

Niet veel zijn zich bewust van dit voordeel van arganolie. Geestelijke gezondheid is het belangrijk voor een algehele gezondheid van het lichaam. Arganolie veel componenten die positieve resultaten in geestelijke gezondheid gebleken en verwante stoornissen te voorkomen (15).

Schoonheid Voordelen van Arganolie

8. Voorkomt Rimpels en Aging

Rimpels maken de huid dof en zijn een van de belangrijkste redenen achter de veroudering. Er kunnen talrijke factoren die bijdragen aan rimpels, zoals stress. Het treft vooral de gezichtshuid eerste en maakt het kijken ouder. Arganolie een bewezen anti-aging middel door de aanwezigheid van vitamine E, een essentiële voedingsstof voor een mooie, getinte huid (16). De olie vermindert de rimpels met tijd en verhoogt de elasticiteit van de huid en (17).

9. fungeert als een natuurlijke Moisturizer

Dit is het voordeel dat geen introductie nodig omdat de olie is traditioneel gebruikt als een huid vochtinbrengende crème. Het bestaat uit verbindingen zoals caroteen, tocoferol, fenol, squalene, etc. Door de aanwezigheid van zoveel componenten, deze olie werkt als een prachtige vochtinbrengende en hydrateert diep vanuit (18).

10. Treats Puistjes

Acne of puistjes zijn de ernstige problemen van de mensen deze dagen. Als gevolg van veranderende levensstijl en het eten van gewoonte, zijn mensen steeds meer en meer vatbaar voor acne. Hoewel oliën worden algemeen gebruikt voor de behandeling Arganolie is een dergelijke olie die acne en puistjes wortels kunnen verminderen. Ook is traditioneel gebruikt voor de behandeling (19).

11. Verwijdert Chicken Pox Scars

Waterpokken is een zeer besmettelijke ziekte en verspreidt zich gemakkelijk, ook door erop te drukken (20). Het laat vaak meerdere littekens, die moeilijk te verwijderen zijn. Arganolie een bewezen middel voor effectieve verwijdering van deze littekens en markeringen (21). Alleen voor de olie elke dag op het getroffen gebied totdat de merktekens volledig verdwenen.

12. Fades Stretch Marks

Striae de zichtbare lijnen, vooral gezien op de buik, die voornamelijk veroorzaakt door zwangerschap. De olie verhoogt de flexibiliteit van de huid en uiteindelijk de striae verdwijnen (22).

13. Beschermt tegen UV-stralen

UV-stralen zijn zeer schadelijk voor onze huid en te veel blootstelling aan zonlicht kan een aantal ernstige ziekten van het oog, immuunsysteem, vroegtijdige veroudering, zonnebrand, etc. (23) veroorzaken. Arganolie kan wonderen verrichten en huid tegen deze schadelijke UV-stralen zoals blijkt uit verschillende studies uitgevoerd om de effecten van de olie (24, 25) kent.

14. stimuleert de haargroei

Arganolie is verrijkt met vele verbindingen zoals omega-3 en omega-9 vetzuren, vitamine E, etc., die van vitaal belang voor haar. Het is belangrijk om vocht te vergrendelen haargroei bevorderen en schade te voorkomen. Arganolie, door de aanwezigheid van genoemde verbindingen, doet dit alles en is een perfecte olie voor het haar (26).

15. Heilzaam voor Nails

Nagels zijn de meest verwaarloosde deel van ons lichaam. Ze worden zelden gegeven de juiste zorg, wat resulteert in broos, saai nagels en nagelriemen. Brosheid van nagels betrekking op een medische aandoening waarbij zij zwak en breken, en zijn gevoelig voor splitsen of breken gemakkelijk. De toepassing van arganolie lost het probleem en maakt de nagels sterker en glanzender (27).

16. Treats droge hoofdhuid en roos

Deze olie lost ook het probleem van een droge hoofdhuid en roos De componenten van de olie te verminderen de schade aan de hoofdhuid door chemische gebaseerde producten en ook talrijke milieufactoren (28).

17. Herstelt gespleten haarpunten

Een ander probleem met betrekking tot haar is gespleten punten en arganolie is gebruikt voor decennia om dit probleem (29) te lossen. Het is rijk aan vitamine E die essentieel is voor het haar gezondheid. Daarom zijn er vele voordelen van arganolie voor haar (30).

18. Bleekt Skin

Argaanolie is een rijke bron van tocoferol en vele dergelijke verbindingen die helpen witter de huid en schade te voorkomen. De hyperpigmentatie veroorzaakt door formulering of accumulatie van melanine, blootstelling aan zonlicht, enz. Kan zichtbaar worden gereduceerd met het gebruik van deze olie. Zo draagt het bij aan de verlaging van de huidskleur. Het is natuurlijk de-pigmentatie middel dat kan worden gebruikt om hyperpigmentatie beheren diverse onderzoeken blijkt (31).

15 augustus 2016

28 maart 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment