Saturday, January 30, 2016

23 Effectieve Home Remedies om zich te ontdoen van striae

Bron afbeelding: /wp-content/uploads/2013/10/shutterstock_143178847.jpg

Striae te stelen van de schoonheid van een vlekkeloze huid Een plotselinge inkrimping of uitbreiding van de huid, rekt de bindweefsels voorsprong op zijn normale capaciteit. Dit strekken verzwakt de collageen die leidt tot scheuren van elastische vezels. Aldus leidt tot de vorming van striae op de middelste laag van de huid. De belangrijkste reden achter deze hardnekkige vlekken is de zwangerschap. Trouwens, plotselinge gewichtsverlies of winst, stress, erfelijkheid factor, genetische aandoeningen, spieropbouw, hormonale veranderingen, puberteit, bijnier ziekten zoals Cushing syndroom, ehler's Danlos syndroom, enz., Leidt tot deze lelijke vlekken. Striae eruit rimpels of lijnen, die variëren van wit tot rood van kleur. Het getroffen gebied wordt zacht. Deze lijnen zijn vooral zichtbaar op de buikwand; Maar het komt ook op de dijen, borsten, billen en bovenarmen. Hoewel veel crèmes en zalven zijn ontstaan in de markt die belooft Deze tekens snel verdwijnen maar kunnen bepaalde bijwerkingen. Probeer deze ongelooflijke huismiddeltjes om zich te ontdoen van striae te krijgen.

Home remedies voor Stretch Marks

1. Eiwit

Neem een ei en scheid de dooier van het eiwit. Klop het een beetje. Breng het over de striae 2-3 keer per dag met behulp van een make-up kwast. Afwassen na 15 minuten. De eiwitten en vitaminen in eiwit vervaagt de striae enorm.

2. rauwe aardappel

Snijd aardappelen in dikke plakken en wrijf het over je striae. Laat het sap te drogen en dan was het af met lauw water. Het is een natuurlijke bleekmiddel dat herstel van huidcellen bevordert; dus, helpt bij de verlaging van de striae.

3. suiker

Meng suiker, amandelolie en het citroensap in gelijke hoeveelheden. Breng het op striae en scrub zachtjes gedurende 10 minuten. Het is een natuurlijke exfoliant die wonderen werkt voor het verwijderen van striae.

4. citroensap

De zure aard en vitamine C-gehalte van citroensap helpt uit te roeien striae. Het is een natuurlijke bleekmiddel, die wat werkt bij het voorkomen van nieuwe striae voorkomen. Breng wat citroensap over die hardnekkige vlekken regelmatig. Of anders, wrijf een citroen wig op de aangetaste huid.

Of neem citroensap en komkommer sap in gelijke hoeveelheid en verdeel het op de huid om zich te ontdoen van hen te krijgen.

5. Water

Probeer ten minste 8-10 glazen water per dag te drinken. Het zal je huid gehydrateerd en helpt striae voor een groot deel.

6. Cocoa Butter

Solliciteer crèmes rijk aan cacaoboter ten minste tweemaal per dag. Het is een grote hydraterende agent die helpt zich te ontdoen van de striae.

Of neem ½ kopje cacaopoeder, 1 eetlepel tarwekiemen olie, 2 el geraspte bijenwas, 1 eetlepel abrikozenpitolie en enkele druppels van vitamine E olie. Verwarm het mengsel tot de bijenwas smelt en vervolgens toepassen op het getroffen gebied na afkoeling, drie keer per dag.

7. Abrikozen

Maal sommige abrikozen samen met wat water. Breng deze pasta direct op het getroffen gebied. Laat het 20 minuten en was het vervolgens af met lauw water. Dit proces moet worden gevolgd voor ongeveer een maand aan de effectieve resultaten te verkrijgen.

8. Glycerine en Lemon

Giet twee druppels glycerine op een schijfje citroen en wrijf het op de aangetaste huid. Het zal uw huid te hydrateren en de striae te verminderen.

9. Vitamine E, K, C en foliumzuur

Hebben groenten rijk aan vitamine K, zoals kool, lente-uitjes, pakte komkommer, groene bladgroenten, etc.

Als alternatief kunt u guave, papaya, zwarte peper, broccoli, kruisbes, oranje, boerenkool, spinazie, olijfolie, kiwi en tarwe te consumeren.

10. Oats

Grind wat haver en maken een pasta met water of melk. Toepassen op het getroffen gebied regelmatig verminderen van het effect van striae.

11. vaseline

Solliciteer vaseline op striae. U kunt beginnen met vaseline tijdens de zwangerschap ook.

12. Coffee

Maal sommige koffiebonen en voeg warm water tot een fijne pasta te maken. Later, voeg aloe vera gel en meng alle ingrediënten behoren. Nu, verspreid het op de aangetaste huid en masseer het voor een paar minuten. Na 20 minuten, het reinigen van de huid warme vochtige doek en spoel af met water. Solliciteer olijfolie om uw huid te hydrateren. Voer deze remedie voor een maand.

Herbal Remedies voor Stretch Marks

13. Aloe Vera

Neem een blad van aloë vera en knijp de gel. Breng het over de striae en laat het gedurende 2 uur. Later, was het af met warm water. Deze methode zal je huid op natuurlijke wijze herstellen.

14. Alfalfa Powder

Meng wat alfalfa poeder met een aantal essentiële oliën (kamille olie) en breng dit aan op het getroffen gebied ten minste 2-3 maal per dag. Het aminozuur en eiwitten in alfalfa voedt de algehele huid.

15. White Sandal Wood

De koeling effecten van sandelhout voorkomen dat de huid vlekken en maakt het glad. Neem wat gepoederd hout sandelhout en voeg water toe tot een pasta te maken. Breng het op de uitgerekte huid.

U kunt melk room, aloe vera toe te voegen, rozenwater, amandelolie, gepureerde papaya en lavendelolie in.

Bovendien kunt u sandelhout etherische olie te gebruiken om zich te ontdoen van striae te krijgen.

16. Heilig Basilicum

Neem een handvol basilicumblaadjes. Voeg wat water aan pasta te maken. Toe te passen op de aangetaste huid om striae te voorkomen.

Herbal oliën

17. Lavendel en Kamille Olie

Meng 2 eetlepels amandelolie, ½ eetlepel olie van lavendel en ½ eetlepel van kamille olie. Breng het op de striae regelmatig.

Bovendien kunt u amandelolie vervangen door jojoba olie of avocado-olie.

18. Olijfolie

Breng wat extra vierge olijfolie op de aangetaste huid. Laat het een half uur en was het af indien nodig. Dit zal de huid te hydrateren, en maakt het soepel door noodzakelijke vitamine E die striae in grote mate zal verminderen.

19. Pure Coconut Oil

Massage met pure kokosolie driemaal per dag om het uiterlijk van striae te verminderen.

20. Castor Oil

Neem wat castor olie en massage op het getroffen gebied zachtjes in cirkelvormige bewegingen gedurende 5 tot 10 minuten. Wind er een dunne katoenen doek en breng wat warmte gedurende ten minste 30 minuten. U kunt de verwarming pad of warm water fles te gebruiken. Dit proces moet regelmatig worden uitgevoerd gedurende ten minste 1 maand. Je zal zeker merken positieve resultaten.

21. Tea Tree Oil

De anti-inflammatoire eigenschappen van theeboomolie verschaffen verlichting van alle huidproblemen. Giet Gewoon paar druppels op je handpalm en masseer zachtjes.

22. Indian Lilac Oil

De niet-toxische olie van deze plant bleek nuttig zijn bij de behandeling van verschillende huidaandoeningen zijn.

23. Tarwekiemolie en Calendula Oil

Neem een eetlepel elk van calendula en tarwekiemolie. Breng het op de striae om zich te ontdoen van hen te krijgen.

do's

Houd uw huid gehydrateerd.

Gebruik retinoïnezuur crème om striae te verminderen.

Gebruik glycolzuur (alpha - hydroxyl zuur) als het verhoogt de productie van collageen en maakt je huid elastischer. Het is veilig om glycolzuur te gebruiken tijdens de zwangerschap en tijdens borstvoeding.

Gebruik ei olie vanaf het eerste trimester van je zwangerschap.

Liposuctie, borsten uplifts en buikwandcorrectie behandelingen effectief remedie voor striae. Algemeen bekend als 'mama makeover'.

Gepulste dye laser / vasculaire laser effectief zijn voor nieuwe striae.

Consumeren voedingsmiddelen die rijk zijn aan eiwitten, zink, foliumzuur en vitamine C.

Raadpleeg altijd arts voordat u geneesmiddelen die retinoïnezuur zoals Renova, Tazorac, Differin etc. bevatten

Gebruik bio-olie, is het een effectieve remedie voor het vervagen van striae.

Shed extra pond.

don'ts

Zwangere vrouwen moeten elke vorm van crèmes niet gebruiken om striae te verwijderen.

Geen krassen striae.

Gebruik geen producten die retinoïnezuur tijdens de zwangerschap of tijdens de verpleging bevatten niet gebruiken. Daarnaast, producten die Thuja occidentalis bevatten ook afgeraden.

Als u gebruik maakt van Retin-A en dan blootstelling aan de zon te vermijden.

Vermijd consumptie van thee, koffie en andere dranken die leidt tot uitdroging.

Je zou ook graag

17 december 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment