Sunday, January 17, 2016

22 Effectieve Remedies Home For Birth Control

Kinderen zijn geliefd bij alle, maar om de paar wil hen op het juiste moment. Het is een mooie fase en moeten zorgvuldig worden gepland alleen wanneer zowel de mensen bereid zijn voor het ouderschap. Voor het vermijden van ongewenste zwangerschap, de meeste van de vrouwen de voorkeur anticonceptiepillen. Deze pillen hebben een negatief effect op je lichaam op de langere termijn. Dan hoe de zwangerschap uit te stellen? Nou, er zijn verschillende kruiden en natuurlijke remedies voor geboortebeperking. Deze remedies ofwel voorkomen dat de bevruchting en implantatie of het stimuleren van de menstruatie. Probeer een van de onderstaande gegeven anticonceptie remedies en geniet van je seksleven zonder zorgen.

Opmerking: Als de zwangerschapstest positief is, niet deze middelen te gebruiken als dit kan leiden tot een miskraam.

Home remedies voor Birth Control

1. Papaya

Papaya is een effectieve anticonceptie te verhelpen. U kunt papaya eten twee keer per dag gedurende 3-4 dagen na het hebben van een onveilige geslachtsgemeenschap. Het zal helpen voorkomen dat de zwangerschap. Ook de zaden van papaya vermindering van de zaadcellen bij mannen. Het weer normaal zodra je stopt met het.

2. Vijgen

Het is een van de beste conceptie controlemiddelen. Eet 2-3 gedroogde stukken vijgen na het hebben van onveilige geslachtsgemeenschap. Het voorkomt zwangerschap en behandelt vele andere onregelmatigheden in het lichaam.

Opmerking- geen vijgen overconsume als het je maag kunnen verstoren.

3. Ginger

Gember bevordert de menstruatie. Drink 2 kopjes sterke gember thee per dag om de zwangerschap uit te stellen. Om deze thee te bereiden, was de gember en rasp het. Kook een kopje water en voeg geraspte gember aan. Kook dit mengsel voor een paar minuten. Steil voor vijf minuten en zeef de thee.

4. Apricot

Voeg een honderd gram gedroogde abrikozen en 2 eetlepels honing een kopje water. Kook het voor 20-30 minuten. Meng het mengsel en drink het.

Als alternatief, drie keer per dag te eten 5-10 abrikozenpitten. Laat ze na de geslachtsgemeenschap en doorgaan tot de menstruatie begint. Het zal implantatie van de foetus te voorkomen.

5. Cinnamon

Kaneel voorkomt zwangerschap wanneer gedurende een lange tijd. Het stimuleert de baarmoeder en dus induceert miskraam en abortus. Het maakt niet meteen werkt, dus het is aangeraden om regelmatig te consumeren voor een langere periode van tijd.

Opmerking: Raadpleeg uw arts voordat u kaneel als een geboortebeperking maatregel.

6. Vitamine C

Vitamine C, wanneer genomen in de zuiverste vorm, kan werken als de beste methode van geboorteregeling. De aanwezigheid van ascorbinezuur interfereert met de progesteron hormoon dat de baarmoeder voorbereidt voor zwangerschap. Neem 1500 mg vitamine C capsules tweemaal per dag gedurende 2-3 dagen na onveilige seks. Ook is het goed voor je huid.

Notitie:

1) Gebruik geen hoge doses vitamine C te nemen omdat het zowel de korte termijn en lange termijn onregelmatigheden in je lichaam kunnen veroorzaken.

2) Vermijd het consumeren van vitamine C als u op anti-stollingsmiddel medicatie.

3) Vermijd inname van vitamine C als u lijdt aan sikkelcelanemie.

7. Asafoetida

Het kan abortus veroorzaken en conceptie te voorkomen. Drink asafoetida sap met water elke maand om zwangerschap te voorkomen.

Kruidengeneesmiddelen voor Birth Control

8. Indian Lilac

Het is een algemeen middel voor anticonceptie. Het vermindert sperma motiliteit en dus voorkomt bevruchting. Het kan gebruikt worden in drie vormen die olie, bladeren en extract. Injectie van Indian Lilac olie in de baarmoeder hoorns kan voorkomen dat de zwangerschap voor een jaar bij vrouwen. Het pluspunt is dat het geen verandering in de menstruele cyclus of ovariële functies veroorzaakt. Indian Lilac olie doodt de zaadcellen aanwezig is in het vaginale gebied binnen 25-30 seconden. Bovendien biedt het bescherming tegen seksueel overdraagbare aandoeningen als gevolg van de antivirale en antibiotische eigenschappen.

Indian Lilac tablet, als ze worden ingeslikt op dagelijkse basis, resulteert in een tijdelijke en omkeerbare onvruchtbaarheid bij mannen. Het heeft geen invloed libido of de productie van zaadcellen.

9. Fluitenkruid

Het is ook bekend als wilde peen. De zaden verzameld uit de bloemen van dit kruid werk als anticonceptiemiddel. Consumeer een theelepel van deze zaden binnen acht uren van het hebben van onveilige geslachtsgemeenschap. Doe het elke dag voor een week.

Of u kunt dit kruid in de vorm van thee of tinctuur te hebben.

Notitie:

1) Het kan bijwerkingen zoals constipatie te hebben.

2) Raadpleeg uw arts voordat consumeren, als je een geschiedenis van nier- of galstenen.

3) Vermijd het gebruik van het Kant van koningin Anne als u borstvoeding geeft.

10. Pennyroyal

Het bevordert de menstruatie en helpt initiëren zelf-abortus. Vaak wordt voorgeschreven met andere kruiden om zwangerschap te voorkomen. Kook 8 ounces gedestilleerd of bronwater. Voeg een theelepel gedroogde pennyroyal om het na het verwijderen van het vuur. Laat het 10 minuten staan. Zeef dit mengsel en meng honing. Drink deze thee direct na onveilige geslachtsgemeenschap.

Notitie:

1) Raadpleeg uw arts voordat consumeren als het lever of nierschade kan veroorzaken en kan ook schadelijk zijn voor het zenuwstelsel.

2) Vermijd het drinken van meer dan 3 kopjes thee pennyroyal binnen de termijn van 6 dagen.

3) Drink niet deze thee als je menstruatie te laat zijn voor meer dan 10 dagen.

11. Blue Cohosh

Blue cohosh bevat baarmoeder aanbestedende stoffen die het een goede natuurlijke geboorteregeling remedie te maken. Kook een kwart van het water. Voeg een theelepel van blauwe cohosh aan. Laat het steil voor 5 minuten. Sip de thee langzaam driemaal per dag tot je menstruatie begint.

Opmerking: Raadpleeg een kruidendokter voor het gebruik van dit kruid.

12. Boekweit

De aanwezigheid van rutine in boekweit voorkomt implantatie. U kunt 500mg van boekweit dagelijks in te nemen om zwangerschap te voorkomen. Het is effectief voor en na onbeschermde coïtus. Dit kruid heeft geen bijwerkingen waardoor het de beste kruid te maken om te worden gebruikt voor geboortebeperking.

13. Stoneseed

Stoneseed is een van de beste en meest krachtige kruiden voor geboortebeperking. Neem wat koud water en voeg stoneseed wortel aan. Laat het steil voor een paar uur. Drink een kopje per dag gedurende zes maanden.

Opmerking: Raadpleeg een arts voordat u dit kruid omdat het onomkeerbare gevolgen.

14. Jack-in-de-Preekstoel Root

Jack-in-the-preekstoel wortel is een andere magische kruid om zwangerschap te voorkomen. Het is effectief voor een langere periode. Neem 1/2 een beker koud water. Voeg een theelepel gedroogde en gemalen Jack-in-the-preekstoel wortel. Roer alles goed door het mengsel. Zeef deze thee en drink het. Het zal voorkomen dat de ongewenste zwangerschap voor een week vanaf de dag van inname.

15. Zilverkaars

Het stimuleert de aanmaak van oxytocine die samentrekkingen van de baarmoeder veroorzaakt en derhalve verhindert zwangerschap. Zilverkaars effecten maximaal wanneer het in combinatie met andere kruiden zoals pennyroyal. Het induceert abortus en onderbreken een ongewenste zwangerschap.

Opmerking: Raadpleeg een arts voordat u dit kruid.

16. Smartweed Leaves

Smartweed bevat rutine, quercetine en galluszuur die interfereren met de vroege zwangerschap. Het bevordert ook menstruele bloeden. Neem vier kopjes water en kook het. Voeg vier ounces van verse, smartweed bladeren om dit kokend water. Zeef de oplossing en drinken tot de menstruatie begint.

17. Wild Yam

Wild yam moeten worden genomen als er geen andere alternatieve vorm van genoegdoening is beschikbaar om zwangerschap te voorkomen. Het duurt 1-2 maanden voor geboortebeperking. Het moet tweemaal daags worden genomen regelmatig begint te werken als geboorte preventie remedie. De effectiviteit kunnen vertragen als een dosis wordt overgeslagen.

18. Angelica

Angelica is ook bekend als Dong Quai. Het beëindigt de zwangerschap door het stimuleren van de menstruatie. Het bevordert ook de samentrekkingen van de baarmoeder. Het kan gebruikt worden als afkooksel of capsules.

Notitie:

1) Vrouwen die zware menstruatie stroom moet voorkomen dat het nemen van dit kruid.

2) Vrouwen die een geschiedenis van kanker, diabetes en een hartaanval hebben, moeten dit kruid niet gebruiken.

19. Rue

Rue is een natuurlijke geboorteregeling kruid dat op grote schaal wordt gebruikt door vrouwen. Het fungeert ook als een abortieve. Het bevat pilocarpine en rutine die interfereren met de implantatie. Neem 2 theelepels van rue in een lege beker en giet een kop kokend water overheen. Laat het steil voor bepaalde tijd. Drink deze warme thee 2 tot 3 keer per dag om ongewenste zwangerschap te voorkomen.

Opmerking: Weet niet koken het kruid in het water als het de eigenschappen kunnen vernietigen.

20. Bijvoet

U kunt consumeren gedroogd bijvoet kruid met een kopje water. Het helpt zwangerschap nature voorkomen.

Notitie:

1) Vermijd het consumeren van een overdosis van dit kruid als het nierfalen kan veroorzaken.

2) Gebruik dit kruid niet als u nierproblemen heeft.

21. Cotton Root Bark

Het is een echt effectief kruid om zwangerschap te voorkomen. De wortel van deze plant stimuleert het vrijkomen van oxytocine hormoon. Neem gedroogde wortel van een katoenplant. Snijd het in stukken. Brouwen in heet water of toe te voegen aan een kopje thee. Drink het twee keer per dag voor geboortebeperking.

22. peterselie

Peterselie is een gemakkelijk beschikbaar kruid. U kunt de kruidenthee peterselie consumeren om ongewenste zwangerschap te voorkomen. Er zijn geen bijwerkingen peterselie aangezien het erg mild.

do's

Zorg goed voor je dieet, terwijl het nemen van geboortebeperking maatregel.

Raadpleeg een arts of herbalist voordat u een kruiden geboortebeperking methode.

Als u een probleem ervaart, stop dan onmiddellijk het gebruik van het middel.

don'ts

Heeft een overdosis van elke kruid niet als het een ernstig gezondheidsprobleem kan veroorzaken.

Niet consumeren een van deze kruiden als u al zwanger bent.

8 februari 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment