Wednesday, January 13, 2016

31 Simple Home remedies voor snelle haargroei

Bron afbeelding: /wp-content/uploads/2014/12/Fotolia_70899724_Subscription_Monthly_XXL.jpg

Bijna elke vrouw verlangens weelderige, lange lokken. In feite, lang en glanzend haar voegt charme aan uw persoonlijkheid. Het probleem van het haarverlies of dunner is pijnlijk voor een aantal mensen. val haar is een veel voorkomende dilemma voor mannen. Haarverlies wordt meestal veroorzaakt door veroudering, ernstige stress, hormonale onbalans, problemen met de schildklier, slechte voeding, bepaalde medicijnen, bloedarmoede, overmatig gebruik van chemische beladen haarproducten, en plotselinge gewichtsverlies, etc. Echter, hoeft u zich geen zorgen te maken, omdat je kan gemakkelijk omgaan met dit probleem met behulp van huismiddeltjes.

Home remedies voor de haargroei

1. Citroensap

Combineer 1 deel citroensap met 2 delen olijfolie of kokosolie. Breng het goed op je hoofdhuid en het haar. Shampoo je haar na 30 tot 45 minuten. Herhaal dit proces eenmaal of tweemaal per week.

2 eieren

Klop 2 eierdooiers en voeg 2 eetlepels olijfolie aan. Nu, breng dit mengsel op je hoofdhuid. Was na 15 tot 20 minuten met koud water en dan shampoo. Of anders, neem een blender en meng 1 ei en ¼ kopje elk van mayonaise en yoghurt. Breng het op je haar en bedek ze met een badmuts. Na een half uur, was ze uit.

3. Kokosmelk

Gebruik kokosmelk in een van de volgende manieren:

Neem wat kokosmelk en masseer je hoofdhuid mee. Was na 30 minuten met lauw water. Voer deze procedure 2-4 keer per maand.

Meng een kwart kopje elk van tarwekiemen olie, kokosmelk, en aloë vera. Breng het op je hoofdhuid.

Maak een voedende haarmasker door het mengen van kokosmelk, olijfolie, avocado pulp, en een beetje honing.

4. Visolie

Neem supplementen die visolie op dagelijkse basis voor minstens een maand te bevatten, om gezonde haargroei te stimuleren.

5. Fenegriek Seeds

Neem een kopje fenegriek zaden en week ze in water voor de hele nacht of gedurende ten minste 4 uur. De volgende morgen stamp ze tot een pasta. Breng wat kokosolie voor het aanbrengen van deze pasta op je haar. Na 30 minuten, spoel en shampoo je haar. Voer dezelfde procedure 2-3 keer per week.

6. Castor Oil

Naast het regelen van haaruitval, ricinusolie vecht ook uit roos en hoofdhuid infecties. Masseer je hoofdhuid met een mengsel van basisolie en castor olie (gemengd in gelijke hoeveelheid). Na 30 tot 45 minuten, shampoo je haar.

Als alternatief kunt u ook een ounce van ricinusolie en 4 druppels rozemarijn etherische olie te mengen en toe te passen op je hoofdhuid en het haar.

7. bietensap

Meng een halve komkommer, een halve bieten, en vijf wortelen in een blender. Zeef en drink het. Het zal helpen bevorderen van de haargroei.

8. uiensap

Neem wat sjalotten of rode uien en snijd ze in kleine stukjes. Extract hun sap en toe te passen op je hoofdhuid. Afwassen je haar met een milde shampoo in de 15e minuut.

9. Apple Cider Vinegar

Meng 75ml appelazijn en een liter water om een oplossing te bereiden. Maak gebruik van het op uw strengen als een laatste spoeling. U kunt ook deze oplossing voor later gebruik op te slaan.

10. aardappelsap

Snijd een aardappel in kleine stukjes en extract haar sap met behulp van een blender. Breng dit sap op je hoofdhuid; laat het gedurende 15 minuten. Tot slot, spoel af met de milde shampoo.

11. Cayenne Pepper

Dit is een van de beste natuurlijke remedies voor de haargroei. combineer gewoon 2 theelepels olijfolie en 1 theelepel peper poeder. Nu dit toepassen op je hoofdhuid, en later was het af met koud water.

12. Peperbollen

Een andere prachtige haargroei behandeling peperkorrels. In half kopje limoensap, voeg 2 theelepels geplette peperkorrels tot een gladde pasta te bereiden. Wrijf het op de wortels van je haar en bedek je hoofd met een warme handdoek. Afspoelen na 30 minuten.

13. Knoflook

Crush een paar teentjes knoflook en kook ze in de kokosolie of olijfolie. Breng dit mengsel in de wortels van je haar en grondig wassen daarna. Voor het beste resultaat, blijven gebruiken dit middel drie keer per week.

14. Avocado

Masseer je haar tips en hoofdhuid met een mengsel van avocado pulp en kokosolie. Grondig wassen na 10-15 minuten.

15. Banana

Mash een rijpe banaan en toe te passen als een conditioner op je haar. U kunt ook voeg wat honing of melk en gebruik het als een haarmasker.

16. Orange

Dit is een van de beste haargroei remedies voor de behandeling van vette hoofdhuid en roos. Pureer sommige oranje pulp en toe te passen als een haar pakje eenmaal per week.

Anders, meng appelmoes en jus d'orange in gelijke hoeveelheid en toe te passen op je haar.

17. Vitamine E Olie

Consumptie van vitamine A, B7, B12, B3, C, D, en E zijn essentieel voor de haargroei. U kunt uw haar en hoofdhuid met vitamine E olie te masseren. Laat het gedurende een hele nacht en was ze de volgende ochtend met een milde shampoo.

18. Foliumzuur

Foliumzuur vernieuwt de cellen die verantwoordelijk zijn voor haargroei. Het tekort kan leiden tot haaruitval en vroegtijdig grijs worden. Daarom eet foliumzuur rijk voedsel zoals citrusvruchten, broccoli, asperges, bloemkool, spruitjes, enz.

19. Kokosolie

Kokosolie is rijk aan kalium en eiwitten die de haargroei stimuleren en houden de hoofdhuid gezond. Voor een effectieve resultaten, gebruik hete kokosolie behandeling.

20. Water

Het drinken van 8 glazen water per dag wordt niet alleen uw lichaam gehydrateerd, maar ook steun in de snelle haargroei.

21. Zaden van de komijn

Geniet van een aantal komijnzaad in ricinusolie of olijfolie voor een nacht. De volgende ochtend, toe te passen op je haar. Na 15 minuten, wassen met een milde shampoo.

Kruiden voor de haargroei

22. Henna Pack

Meng een half kopje yoghurt en een kopje droge henna poeder. Solliciteer dit pakket het versnellen van de groei van je haar. Afwassen met een milde shampoo na het droogt volledig uit.

23. Groene Thee

Bereid groene thee en toe te passen op je hoofdhuid; laat het ongeveer een uur. Later, was het af met koud water.

24. Hibiscus

Maak een pasta door het mengen van hibiscus bloem in sesamolie of kokosolie. Verdeel het gelijkmatig over je haar. Gebruik een milde shampoo te wassen je haar.

25. Etherische oliën Mix

Maak een mengsel van etherische oliën door het combineren van tijm olie, rozemarijn olie, lavendelolie en jojoba olie in gelijke hoeveelheden. Breng dit mengsel op je hoofdhuid en bedek je hoofd met een badmuts. Na ongeveer een uur, afwassen.

26. Sage Oil

Voor natuurlijke haargroei, salie olie is de beste remedie. Meng salie olie, ofwel met appelazijn of andere essentiële oliën. Gebruik het op je hoofdhuid.

27. Olijfolie

Gebruik olijfolie haargroei en herstellen van beschadigde haren te promoten. U kunt olijfolie gebruiken als een pre-shampoo behandeling.

28. Rosemary

Gebruik rozemarijn olie om het volume toe te voegen aan je haar. Combineer samen 2 eetlepels van elke basisolie zoals kokosnoot, olijf-, amandel, jojoba, of avocado-olie en 2 druppels rozemarijn etherische olie. Masseer je haar met dit mengsel en laat het op voor ongeveer 30 minuten voor het wassen.

Als alternatief, steile 2-3 takjes rozemarijn in 2 kopjes warm water voor minstens 5 minuten. Laat het afkoelen. Zeef en spoel je haar met dit mengsel na het wassen.

29. Indian kruisbes

Neem een pan en verwarm sommige kokosolie. Voeg wat gedroogde Indiase kruisbes stukken en kook tot ze zacht worden. Verwijder de kruisbes stukken en laat de olie afkoelen. Masseer je hoofdhuid en het haar met deze bereid olie. Na 30 minuten was je haar met een milde shampoo. Herhaal deze procedure elke dag.

Een andere optie is om 1 eetlepel elk van citroensap en Indiase kruisbes poeder te mengen. Gebruik deze pasta op je hoofdhuid.

Of anders, gelden verse Indiase kruisbes sap direct op je haar.

30. Groene Curry Leaves

Curry bladeren zijn een van de uitstekende natuurlijke haargroei behandelingen. Verhit een paar groene curry bladeren in kokosolie, totdat ze volledig op te branden in de olie. Nu masseer je hoofdhuid met deze olie. Deze remedie niet alleen lang haar, maar voorkomt ook de vergrijzing van strengen.

31. Jojoba olie

Geef je hoofdhuid een massage met jojoba-olie. Jojoba olie hydrateert natuurlijk uw haarfollikels en stimuleert de bloedcirculatie naar de wortels van je strengen.

do's

Trim je haar in elke 6-8 weken.

Als u gebruik droger worden, houd deze weg van de hoofdhuid.

Gebruik natuurlijke kleurstoffen om je haar te kleuren.

Gebruik grove kam om haaruitval te voorkomen.

don'ts

Vermijd het gebruik van een föhn, krultang, en stijltangen voor je haar styling.

Heb je haar niet dagelijks wassen.

Do nat haar niet te wrijven met een handdoek.

Trek nooit je haar te hard terwijl het doen van paardenstaart of haar styling.

Vermijd het gebruik van te veel chemicaliën op je haar. Gebruik nooit shampoo en conditioner die bestaat uit natriumlaurethsulfaat.

1 april 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment