Thursday, January 28, 2016

37 Natural Home Remedies To Get Rid Of Acid Reflux

Bron afbeelding: / 2014/12/08/7-manieren te verminderen-acid-reflux-even-if-youre-the-president /

Zure reflux is een van de meest voorkomende gezondheidsproblemen gevonden in bijna 50 procent van de Amerikanen. Algemeen wordt veroorzaakt door een overmatige hoeveelheid maagzuur. Er zijn een aantal oorzaken die leiden tot zure reflux. Sommigen van hen zijn hernia, obesitas, chocolade, roken, stress, cafeïne, citrusvruchten, knoflook en uien, salades en kaas, over-eten, snoep, boter, zwangerschap, zout en peper, alcohol, overgewicht, tomaten, overconsumptie van vette en fastfood, en liggen vlak na het nemen van de maaltijd. Opgeblazen gevoel, hik, boeren, gewichtsverlies, misselijkheid, bloederige ontlasting of braken, brandend gevoel in de borst, droge hoest of keelpijn, dysfagie zijn een aantal veel voorkomende symptomen van zure reflux. Hier zijn enkele nuttige home remedies om zich te ontdoen van zure reflux op een natuurlijke manier.

Home remedies voor zure reflux

1. Apple Cider Vinegar

Als een van de meest efficiënte natuurlijke remedies voor zure reflux, appelazijn balanceert de productie van zuur in de maag. In een kopje warm water, voeg 1 - 2 theelepels ongefilterd, biologische rauwe appelazijn. Consumeer deze oplossing 20-30 minuten voordat u maaltijd. Drink regelmatig voor een paar maanden.

2. Baking Soda

Neem een kopje water en meng ½ - 1 theelepel bakpoeder in. Drink het snel voor onmiddellijke verlichting. Zorg ervoor dat je het zodra je het klaar te drinken.

NB - Als u een hoge bloeddruk heeft, probeer dit niet te verhelpen.

3. Zaden van de venkel

Voor het genezen van ernstige zure reflux, kauwen 1½ theelepels venkelzaad na het innemen van uw maaltijd. Als alternatief, kook 1 theelepel venkel zaden in een kopje water. Laat het steil voor ongeveer 10 minuten. Zeef en drink het ten minste 2 tot 3 keer voor een paar dagen.

4. Ginger

Crush een stukje gember en extract het sap in een kom. Voeg nu wat citroensap aan. Meng en drinken de bereide oplossing.

5. Honey

Voordat het naar bed gaan, hebben een lepel honing. Neutraliseert het maagzuur en past de pH van het lichaam.

6. Papaya

Eet een kom van papaja na de maaltijd voor een betere spijsvertering.

7. ananassap

Het drinken van 4 oz. ananassap na de maaltijd kan zeer effectief zijn, om zich te ontdoen van zure reflux.

8. Coconut

Drink ruwe coconut water of gebruik kokosolie voor het koken van voedsel, met het oog op zure reflux genezen.

9. Yoghurt

De aanwezigheid van probiotica in yoghurt houdt het spijsverteringsstelsel gezond. Eet een kopje yoghurt op dagelijkse basis om zure reflux te stoppen.

10. Aardappelen

Omdat aardappelen zijn alkalisch van aard zijn, kunnen ze wonderen in het verminderen van de zuurgraad in de maag te werken. Daarom zijn aardappelen in uw dagelijkse voeding. Deze oplossing is ook zeer nuttig bij de behandeling zure reflux bij baby's.

11. Banana

Een andere manier van behandelen van zure reflux bij baby's is door ze elke dag te voeden met gebroken bananen.

12. Apple

Eet een appel per dag. Hebben het 2-3 uur voor het naar bed gaan.

13. koude melk

Drink ½ kop ijskoude melk om zich te ontdoen van zure reflux. Zorg ervoor dat u onder andere sojaproducten en gefermenteerde melk regelmatig in uw dieet.

14. Druiven

Druiven eten elke keer dat u indigestie om het te genezen, samen met zure reflux problemen.

15. Amandelen

Nadat je eet alles - maaltijd of snack - neem 3-4 amandelen daarna.

16. Lemon

Drink een glas citroen water of voor te bereiden limonade met echte citroenen. Drink het met uw maaltijd op een natuurlijke manier te behandelen zure reflux.

17. Gele Mosterd

Een andere populaire huis remedie voor zure reflux is gele mosterd, die is gevonden in bijna alle keukens. Het eten van slechts 1 theelepel effen gele mosterd kan onmiddellijke verlichting geven.

18. Water

Het drinken van water kan wassen de overmaat zuur, maar zorg ervoor dat je niet drinken dan als het kan het probleem verergeren.

19. Black Pepper

Voeg zwarte peper naar je eten. Of anders, verpletteren wat zwarte peper, voeg wat steenzout en neem ½ theelepel van dit mengsel met water na maaltijden, 's morgens en' s avonds.

20. Ginger Root Tea

Neem een kookpot; voeg 2 kopjes water en sommige stukken van gemberwortel aan. Sudderen en dek de pan af met een deksel. Giet de oplossing in een beker, en drink het ongeveer 20 minuten voordat u uw maaltijd.

21. Vegetable Juice

Het drinken van groentesappen, zoals selderij, rauwe aardappel, en kool sap is een van de meest populaire zure reflux remedies.

22. Chewing Gum

Kauwen een stukje suikervrije kauwgom na het nemen van uw maaltijd voor ongeveer 30 minuten om de symptomen van zure reflux te verminderen. U kunt een kaneel kauwgom te kiezen, maar probeer te voorkomen dat het kauwen-mint-smaak tandvlees.

23. Fenegriek Seeds

Fenegriekzaden geniet van de overtollige maagzuur die helpt bij een betere spijsvertering. Neem een glas water en genieten van een paar fenegriekzaden voor 2 tot 3 uur of hele nacht. Zeef het water en drink het.

24. Cardamom

Voeg 2 gemalen kardemom in 250 ml water. Breng het mengsel aan de kook gedurende ongeveer 15 minuten. Drink de bereide oplossing voor de behandeling van zure reflux.

25. Komijn

In een kopje water, kook 1 theelepel komijnzaad. Na 5 minuten inweken, stam en drinken. Doorgaan met deze thee na de maaltijd voor een paar dagen tot je het effect merkt. Als alternatief kunt u ook komijn toe te voegen aan Spice up your eten.

26. Kruidnagel

Meng een theelepel honing, een snufje kruidnagel poeder en wat heet water. Heb het. Als alternatief kunt u ook kauwen sommige gemalen kruidnagel na het eten van uw maaltijden.

27. Kurkuma

Kurkuma is een van de beste zure reflux kuren. kurkuma toe te voegen in je eten. Als alternatief kunt u ook consumeren kurkuma in de capsule vorm, voor de maaltijd.

Herbal Remedies voor zure reflux behandeling

28. Aloë Vera Juice

Drink ¼ kopje aloë vera sap ongeveer 20 minuten voor de maaltijd om de ontsteking te kalmeren in de maag en de behandeling van zuur flux in een gemakkelijkere manier.

NB - Aloë vera kan een laxerend effect hebben als je rekening in overmaat.

29. Marshmallow Root

Neem 4 kopjes water en voeg 2 eetlepels gedroogde heemstwortel aan. Laat het voor een nacht. De volgende ochtend, verwijder de kruiden en drink de overgebleven oplossing een paar keer op regelmatige tijdstippen.

30. Hyssop

Een andere krachtige kruidenmiddel voor het genezen van de symptomen van zure reflux is hysop. Bereid hysop thee en drink het de maagwand tegen de gevolgen van zuur geproduceerd door galblaas te beschermen.

31. Indian kruisbes

Eet Indische kruisbessen rauw of gekookt in vorm of voorbereiding van thee. Sinds kruisbessen hebben laxerende eigenschappen, probeer het eten ze in matige hoeveelheden.

32. Wood Betony

Dit kruid kan nuttig zijn bij het verwijderen van overtollige zuur uit de maag zijn. Bijgevolg, het verbeteren van de spijsvertering en de behandeling van zure reflux.

33. Basilicumbladeren

Chew 2-3 basilicumblaadjes om de zuurgraad in de maag te verminderen.

34. Slippery Elm

Meng 2 kopjes warm water en 2 eetlepels poedervorm gladde iep schors in een pan. Steil voor 5 minuten en drink het bereide mengsel 3 keer per dag. Blijven drinken tot je enige verbetering te observeren.

35. Kamille

Neem een pan en kook 1 kopje water. Simmer het vuur en voeg 1 theelepel gedroogde kamille bloemblaadjes. Laat het staan voor 45 seconden. Haal de pan van het vuur en laat de bloemblaadjes voor een minuut of twee. Zeef en giet de bereide thee in een kopje en voeg wat honing voor de smaak. Drink deze thee ongeveer ½ - 1 uur voor het slapen gaan.

36. Stickwort

Eet stickwort om zure reflux te voorkomen als het niet nodig zuren verwijderd uit de maag, wat leidt tot gemakkelijke spijsvertering. Voor betere resultaten, consumeren het met melk.

37. Licorice Root

Kook een kopje water en voeg ½ theelepel zoethoutwortel poeder aan. Drink het. Blijven gebruiken oplossing 2-3 keer per dag gedurende een week. Of anders, dan kunt u ook verbruikt 400 mg kauwtabletten DGL (Deglycyrrhizinated zoethout) tabletten voor de lunch of diner, 2 tot 3 keer per dag voor een paar weken.

NB - Alvorens dit kruid, zorg ervoor dat u advies inwinnen van uw arts.

do's

Oefen regelmatig.

Bedien uw angst en stress te vermijden.

Neem een kloof van maar liefst 2 tot 3 uur na het innemen van uw maaltijd en het naar bed gaan.

Hef je hoofd omhoog naar 6 inches tijdens het slapen.

don'ts

Heeft strak zittende kleding dragen.

Vermijd het eten van kruidig, vette, vette en zuur voedsel.

Til geen zware voorwerpen of te vermijden maximaal buigen tot een uur na het eten van de maaltijden.

Vermijd het slapen op je rechterkant, kies de linkerzijde in plaats daarvan.

Zich te onthouden van alcohol en nicotine producten.

23 december 2014

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment