Sunday, January 31, 2016

14 Verrassende gezondheid en schoonheid voordelen van Tofu

Tofu is een neutraal smakende tahoe, gewonnen uit soja-melk. Het is een geweldige aanpasbaar voedsel dat smaken kunnen absorberen uit soepen, sauzen, kruiden of enig ander ingrediënt afgestemd. Deze veelzijdige voedsel heeft een gelatine-achtige textuur, en kan heel gemakkelijk worden gekookt. Je kunt het gebruiken met donkere chocolade desserts maken of Spice up met uw favoriete gerechten. De voedingswaarde van tofu beschikt over hart-gezonde vetten, eiwitten, calcium, magnesium en nog veel meer. Het is een uitstekend alternatief voor vis en vlees. Gebakken, gerookte, gegrilde of gebakken tofu dient als een zeer nuttig maaltijd. Tegenwoordig is het sterk geconsumeerd over de hele wereld gezien de voordelen voor de gezondheid. Of het nu hartaandoening of obesitas of allergische reacties, tofu helpt verlichten verschillende kwalen. In dit artikel vindt u een aantal opmerkelijke gezondheid en schoonheid voordelen van tofu te verkennen.

Voordelen van de Gezondheid van Tofu

1. Cancer Voorkomt

Tofu rijk aan selenium - een antioxidant, die het risico van dikke darmkanker, prostaatkanker en borstkanker vermindert. Genisteïne in de gefermenteerde tofu blokkeert de vorming van een tumor.

2. Gevechten hartkwalen

Tofu bevat omega drie vetzuren die de bloedstolling en slagaders verstopping te voorkomen; vermindert daardoor het risico van hartaanval. Bovendien starten, wordt de hoeveelheid low-density lipoprotein in het lichaam en beschermt een individu van cardiovasculaire aandoeningen.

3. Helpt tijdens de menopauze

Het is rijk aan isoflavonen, die nuttig zijn tijdens de menopauze en de vermindering van de ernst van de verschillende symptomen, zoals opvliegers Ook de overvloed aan calcium in tofu vermindert het risico van botverlies en onderhoudt botdichtheid tijdens de menopauze fase.

4. trim van extra vet

Tofu is een vetarm voedsel met een kleine inhoud van cholesterol. De aanwezigheid van peptins in tofu weert het mengen van verschillende vetzuren in de cellen die controle obesitas helpen. Als u onder degenen streven naar schuur een paar kilo's te nemen dan tofu in uw dagelijkse voeding.

6. Boost Immuniteit

Een gezonde voeding speelt een belangrijke rol bij het opbouwen sterk immuunsysteem. Aangezien tofu is een zeer voedzaam voedsel dat een schild tegen verschillende bacteriële infecties en ziekten die worden veroorzaakt door lage immuniteit verschaft.

7. Goed voor zwangere vrouwen

Het eten van een matige hoeveelheid tofu tijdens de zwangerschap blijkt gunstig voor de ontwikkeling van een ongeboren baby. Het gehalte aan calcium, ijzer en eiwitten in deze soja voedsel voorkomt vroegtijdige geboorte, ochtendmisselijkheid, vermindert slechte cholesterol en helpt bij de opbouw van sterke botten

8. Voorkomt leverdisfunctie

Tofu is verpakt met verschillende soorten coaguleermiddel dat een goede werking van de lever regelt door een superieure bescherming tegen vrije radicalen.

10. Reguleert menstruatiecyclus

Het onverzadigde vetzuur in gekookt tofu warmt het lichaam en verhoogt de circulatie. De calcium en vitamine B gehalte vermindert de zenuwpijn en vermindert prikkelbaarheid tijdens perioden veroorzaakt.

11. Verbetert Hemoglobine Level

IJzer is een essentieel mineraal dat leidt tot de productie van hemoglobine. Omdat tofu is een enorme bron van ijzer, dat helpt bij het verhogen van hemoglobine in het bloed. Zo bescherm je lichaam tegen ziekten, zoals bloedarmoede.

12. versterkt de botten

Tofu is rijk aan calcium, en goed met isoflavonen. Beide elementen helpen versterken de botten en vermindert het risico van artritis en osteoporose. Bovendien is dit voedsel verrijkt met soja-eiwit dat botten gezond houdt.

Schoonheid Voordelen van Tofu

13. Remt Verouderingsproces

Tofu behoudt de elasticiteit van je huid. Het bestrijdt de tekenen van veroudering en verstevigt gezichtsspieren. Voor soepel en jeugdige uitstraling, gebruiken tofu pasta op de huid.

14. Bescherm uw kostbare Strands

Consumptie van tofu regelmatig induceert haargroei en versterkt deze. Het helpt bij het herstel van de keratine, een eiwit dat in wezen vereist voor de haargroei. Aldus is een gemakkelijke en goedkope manier van het behoud van gezonde sloten.

24 juni 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment