Tuesday, January 26, 2016

24 Home Remedies To Get Rid van Roos

Op zoek naar een eenvoudige, gemakkelijk en snel remedies on- hoe zich te ontdoen van roos snel? Zo ja, bent u aan het juiste adres. Hier hebben we u voorzien van alle mogelijke thuis en kruidengeneesmiddelen om uw mooie strengen roos gratis. Voordat u een van de middelen te gebruiken, weet hoe het probleem daadwerkelijk begint en wat de symptomen zijn. Roos is een hoofdhuid aandoening die ook bekend staat als Seborrheic dermatitis ". Gelukkig is een niet-besmettelijke aandoening die gemakkelijk thuis worden behandeld. De meest voorkomende symptomen van roos zijn jeukende hoofdhuid, witte vlokken en haar val. Een ernstig geval van roos kan acne op het gezicht en de hoofdhuid veroorzaken.

Home Remedies te elimineren Roos

1. Plain Yogurt

Maak partities in je haar en wat yoghurt direct toe te passen op de hoofdhuid. Houd het op voor 10-20 minuten en spoel het dan uit. Was je haar met een milde shampoo.

2. Aspirine

Crush een paar aspirine tabletten met behulp van een mortier en een stamper. Voeg nu de gepoederde aspirine om uw shampoo. Nu gelden deze shampoo op je haar en vergeet niet om het op te laten voor 2-3 minuten en spoel af met warm water.

3. Apple Cider Vinegar

Dit is een van de beste en meest effectieve roos remedies. meng gewoon een gelijke hoeveelheid water en ACV en het mengsel toe te passen op je hoofdhuid. Masseer het zachtjes met uw vingertoppen. Laat het gedurende 10-15 minuten en dan was je haar met warm water. Doe dit elke dag voor een week.

NB - Als u korsten hebt ongenezen op je hoofdhuid, doe dit middel niet te gebruiken; anders zal je branderig gevoel.

4. Baking Soda

In plaats van uw gewone shampoo, gebruik zuiveringszout tijdens het wassen van je haar. Bevochtig je haar en wrijf over een theelepel bakpoeder op je hoofdhuid en het haar. Laat het gedurende een minuut en spoel het daarna grondig af. Blijf dit doen voor twee weken. Deze remedie zal je hoofdhuid te stimuleren om de natuurlijke olie die je hoofdhuid houden gehydrateerd en vrij van roos te produceren.

Als alternatief, meng een eetlepel zuiveringszout en het sap van een citroen. Breng vervolgens het mengsel op je hoofdhuid. Laat het voor een paar minuten. Nu was het af en conditie van je haar met behulp van ACV.

5. Banaan en ACV

Peel en mash een rijpe banaan in een kom. Voeg nu twee kopjes ACV aan. Meng goed totdat beide ingrediënten worden gecombineerd. Maak nu partities van je haar en de pasta toe te passen op je hoofdhuid. Massage gedurende 5 tot 10 minuten en laat het daarna gedurende 30 minuten tot een uur. Was het af met water en dagelijks herhalen voor een week. Zoals de roos verdwijnt, gebruik deze behandeling een keer per week. Het is een uitstekende remedie roos en doet wonderen voor je haar.

6. White Vinegar

Meng gelijke hoeveelheden witte wijnazijn en malt azijn in een kom. Voeg een gelijke hoeveelheid water in de kom. Nu nat je haar met koud. Giet het mengsel over de top van haar en masseren krachtig zodat het wordt geabsorbeerd door de hoofdhuid en het haar. Laat het gedurende 5 tot 10 minuten en spoel het daarna af met koud water opnieuw.

Zorg ervoor dat u de hoofdhuid goed schoon, zodat alle dode huid loskomt. Volgende mix ½ theelepel bakpoeder met 40 ml water. Mix tot je een lichte schuim. Giet dit mengsel op je vochtige haar en opnieuw masseren krachtig op de hoofdhuid en het haar. Laat het gedurende 3 tot 5 minuten en spoel het daarna af met koud water. Zorg ervoor dat u de hoofdhuid goed schoon.

Droog je haar met een handdoek om al het overtollige water te verwijderen en laat het drogen. Zodra het droog is, richt je hoofd naar beneden en voer je vingers door je haar heel voorzichtig, om eventuele verliezen schilfers te verwijderen.

7. babyolie

Masseer je hoofdhuid met baby-olie en wikkel je haar in een handdoek en laat het 's nachts. Was het in de ochtend met behulp van anti-roos shampoo.

8. Kokosolie

Deze roos behandeling is het meest geschikt voor droog haar Breng wat kokosolie op je hoofdhuid en masseer zachtjes. Houd het op voor ten minste een uur en dan was het met shampoo.

9. Fenegriek Seeds

Ongeveer malen een eetlepel fenegriek zaden met behulp van een mortier en een stamper. Voeg nu twee kopjes water om de zaden en hen in staat stellen om te genieten voor een tijdje. 'S avonds voor het naar bed gaan, breng dit mengsel op je haar en hoofdhuid; laat een nacht. De volgende dag spoel af met warm water.

10. Honey

Meng honing, kokosolie, olijfolie en yoghurt in de verhouding 2: 2: 2: 3, tot een gladde dikke pasta. Verspreid het mengsel over je hoofd en zachtjes inmasseren op de hoofdhuid tot aan het puntje van je haar. Het beste is om dit te doen in de badkamer vol stoom. Laat het zitten voor 20 minuten, terwijl je in de stomende milieu. Spoel het af met uw shampoo. Zorg ervoor dat u de hoofdhuid goed schoon, maar ga niet overboord door wrijven uw hoofdhuid als het al het vocht dat de honing wrijven biedt kan verwijderen.

11. Citroensap

Solliciteer citroensap over je hoofdhuid en laat het op 20 tot 25 minuten. Het kan leiden tot jeuk, maar dit is normaal. Was je haar met shampoo en herhaal zo vaak mogelijk.

Of anders, meng samen een aantal yoghurt en het sap van 1 citroen in een kom. Breng dit mengsel op de hoofdhuid en masseer je hoofdhuid met je vingertoppen. Laat het gedurende 15 tot 20 minuten en dan afwassen. Herhaal dit zo vaak mogelijk, totdat de roos verdwijnt.

12. eigeel

Dit is een van de effectieve home remedies voor roos. Eidooier helpt bij het bestrijden roos en is een uitstekende conditioner voor het haar goed was. Klop de dooier van eieren en twee direct op de hoofdhuid. Zorg ervoor dat je haar droog is. Nadat u alle de eidooier hebben toegepast, op een plastic douche-cap en houd het op voor een uur. Was het uit met uw gewone shampoo.

13. Olijfolie

Solliciteer olijfolie om je haar en laat het op 5 tot 10 minuten. dan afwassen. U kunt ook olijfolie van toepassing zijn 's avonds voor het naar bed gaan en wikkel je haar in een handdoek, zodat de olie wordt goed geabsorbeerd door uw hoofdhuid.

14. Mondwater

Spoel je haar met shampoo. Dan eindelijk af te wassen met een basis van alcohol mondwater. Deze oplossing voorkomt de groei van roosveroorzakende gist.

15. Epsom Salt

De schurende kristallen van Epsom zout exfoliëren de hoofdhuid van nature voorkomen en te elimineren dode huidschilfers en extra olie. Bevochtig je hoofdhuid en masseer epsom zout op het voor 2-3 minuten. Tot slot, afspoelen met shampoo.

16. Ginger

De anti-inflammatoire eigenschappen van gember leiden tot de groei van haar en ook dandruff houden onder controle. Neem een gember. Schil en rasp het. Knijp de gember in een kleine kom met 4 ounces van sesamolie. Meng de ingrediënten en massage op je hoofdhuid. Na enige tijd, afspoelen met een milde shampoo.

Herbal Remedies voor het wegwerken van Roos

Hier zijn een aantal natuurlijke remedies voor roos.

17. Cedar Wood Oil

Meng 10 druppels jeneverbes, 7 druppels cederhout, 10 druppels cipres, en 50 ml van elke vervoerder olie. Solliciteer direct op de hoofdhuid en wrijf het. Houd het op voor een uur en dan was het uit met een milde shampoo en warm water.

Alternatief voeg dezelfde hoeveelheid olie in een kom (600 ml) van warm water. Spoel je haar mee. Dit zal helpen om de roos weg.

18. Indian Lilac

Dit is een van de beste natuurlijke remedies roos die zijn gebruikt sinds eeuwen. De Indiase lila plant heeft zowel anti-bacteriële en antiseptische eigenschappen die helpen bij de behandeling van uw hoofdhuid, jeuk en haaruitval. kook gewoon wat water en voeg een handvol van de Indiase lila laat aan. Zeef het water en gebruik deze om je haar te spoelen. Herhaal deze ten minste twee keer per week.

19. Tee Tree Oil

Koop een shampoo die 5% tea tree olie bevat en was je haar mee. Wrijf het op de hoofdhuid en wacht 5 minuten voordat het af te wassen. Doe dit elke dag tot de roos verdwijnt.

Schaf Indian lila capsules van de plaatselijke apotheek of kruidenthee winkel. Open 2-4 capsules om het poeder binnen te krijgen. Voeg 4 eetlepels olie aan. Meng goed en toepassing op de hoofdhuid. Laat het gedurende een uur of 's nachts en was het vervolgens af met shampoo en conditioner.

Opmerking: Uw hoofdhuid kan jeuken voor een tijdje, dat is normaal.

20. Aloe Vera Gel

Hoe te behandelen roos met behulp van aloë vera? Aloë vera heeft antibacteriële en antivirale eigenschappen die strijd bacteriën en schimmels op de hoofdhuid te helpen en tegelijkertijd hydrateren de hoofdhuid. Extraheer de gel van aloë blad en toe te passen op de hoofdhuid. Laat het gedurende 20 minuten en spoel het dan uit.

21. Tijm

Sinds tijm heeft schimmeldodende en antiseptische eigenschappen, het is een uitstekend middel om roos natuurlijke wijze genezen. Neem twee kopjes water in een kom en voeg 4 eetlepels droge tijm aan. Kook het water gedurende 15 minuten. Zeef de oplossing en houd apart tot hij is afgekoeld. Breng de oplossing op de hoofdhuid en laat het 3 uur. Was het af met warm water.

22. Lawsonia Inermis (Henna)

Maal sommige Lawsonia inermis laat tot een poeder. Voeg gelijke hoeveelheden van haar olie, citroensap, thee poeder en Indiase kruisbes poeder aan. Meng alle ingrediënten goed. Breng aan op de hoofdhuid en laat het op een half uur. Spoel af met een milde shampoo achteraf.

23. Basilicumbladeren

De schimmeldodende en antibacteriële eigenschappen van basilicumblaadjes maken ze een uitstekend huis remedie voor roos. Extract sap van basilicum en meng het met het poeder van de Indiase kruisbes bladeren tot een pasta te maken. Breng het op de hoofdhuid en afspoelen met water na enige tijd.

24. Zeep Nuts

Geniet 10-15 zeep noten in het water voor de hele nacht. Maal ze in de ochtend en in water koken. zeef het dan. Voeg nu Indiase kruisbes poeder of sap aan. Voeg wat water, indien nodig, tot een pasta. Afwassen met een milde shampoo in de 30e minuut.

do's

Als u met behulp van bent een föhn om je haar te drogen, zorg ervoor dat het op laag vuur als droge hitte kan de roos terug te komen.

Reinig je kam of borstel met azijn op een regelmatige basis.

Gebruik een kleine kam om uw haar te kammen.

Voordat u gebruik maken van een van de bovenstaande roos kuren zorg ervoor dat je een patch-test alleen maar om ervoor te zorgen dat je niet allergisch bent voor alles.

Houd je haar gehydrateerd met behulp van een conditioner minstens drie keer in een week.

Uw lichamelijke en geestelijke gezondheid van invloed op je haar ook. Zorg ervoor dat je goed te eten, regelmatig sporten en genoeg slapen, zodat uw immuunsysteem gezond en sterk blijft.

Draag altijd een badmuts om je haar te beschermen tegen het chloor water.

don'ts

Vermijd het dagelijks gebruik van anti-roos shampoo.

Heb je haar aan de zon worden blootgesteld. Als u uit te stappen in de namiddag, bedek je haar met een sjaal of draag een cap.

Heb je haar niet wassen met warm water.

3 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment