Wednesday, January 13, 2016

26 Trusted Home remedies om zich te ontdoen van Candida

Candida (of schimmelinfectie) is een van de meest voorkomende, hardnekkige en gemeenschappelijke schimmelinfecties. Candida is eigenlijk gist die is gevonden in de mond en darmen van ons lichaam en helpt verteren en absorberen de voedingsstoffen. Deze infectie komt meestal voor zuigelingen, ouderen of AIDS-patiënten. De belangrijkste oorzaken van deze infectie zijn - zwak immuunsysteem, de pil, zwangerschap, en overmatig gebruik van antibiotica. De meest ervaren symptomen zijn - keelpijn, vermoeidheid, fragmentarisch witte tong, witte afscheiding en roodheid in het vaginale gebied, jeuk in de penis en vagina. Naast geslachtsorganen, onderbuik, vouwt onder de borsten, kunstgebitten en mondholte ook worden beïnvloed door de infectie. Hier zijn een paar vertrouwde en probeerde natuurlijke huismiddeltjes om zich te ontdoen van candida.

Home Remedies te genezen Candida

1. Knoflook

Knoflook fungeert als een goede antibiotica en is een van de beste natuurlijke remedies van candida. Onder meer knoflook in voedsel of consumeren 3-4 teentjes knoflook per dag. Als je niet van de smaak van knoflook, kunt u knoflook supplementen dagelijks in te nemen totdat het probleem definitief is opgelost.

2. Kokosolie

Dit is een van de uitstekende home remedies voor de behandeling van candida. Het enige wat je hoeft te doen is toe te passen wat kokosolie naar het getroffen gebied 2-3 keer per dag om de beste resultaten te krijgen. Kokosolie fungeert als een moisturizer en zijn antimicrobiële eigenschappen te verwijderen schimmels uit de wortels. Voor effectieve resultaten, kunt u ook kokosolie in uw dieet.

3. Yoghurt

Yoghurt is een van de bewezen home remedies voor candida begroeiing. De probiotica in yoghurt helpen bij de bestrijding van de infectie. Onder meer yoghurt in uw dieet totdat deze volledig is genezen, en als het een vaginale infectie, kunt u yoghurt toe te passen op een tampon en plaats deze.

4. Apple Cider Vinegar (ACV)

ACV helpt neutraliseren van de pH van het getroffen gebied. Drink een glas water met een eetlepel ACV opgelost. Sip de oplossing dagelijks voor de maaltijd, om de candida groei remmen.

Als alternatief, voeg 1 kopje ACV in een bad lauw water. Baden met dit water.

5. Kruidnagelolie

Kruidnagel olie breekt de beschermende laag (bekend als biofilm) van de candida gist. Drink verdunde kruidnagel olie (12-15 druppels in een glas water) per dag om snel te herstellen. Of anders, mengen kruidnagel olie met kokosolie en toe te passen op het getroffen gebied.

6. gezouten water

In het geval dat de infectie je mondholte beïnvloedt, regelmatig gorgelen met een oplossing van zout (2/1 eetlepel) en lauw water (1 glas). Voor betere resultaten, herhaal dit proces 2-3 keer per dag.

7. Honey

Honing is nog een eenvoudige, maar verbazingwekkende remedies voor de behandeling van candida. Breng wat honing op het besmette gebied. Spoel af met warm water na 15-20 minuten. Gebruik de remedie voor een paar dagen of een week.

8. Colloïdaal zilver

Colloïdaal zilver wordt gebruikt door veel voor de behandeling van candida natuurlijk. Het is ook bekend als pathogeen killer vanwege de gunstige eigenschappen. Neem ongeveer 3 theelepels van het dagelijks.

NB - Neem het niet voor een lange termijn.

Kruiden Remedies te genezen Candida

9. Echinacea

Echinacea is een effectief middel tegen candida te wijten aan de antibiotica eigenschap. Het helpt ook vergroting van de immuniteit van het lichaam. Het enige wat je hoeft te doen is ongeveer 2-3ml van Echinacea dagelijks te halen.

10. Pau D'Arco

Pau D'Arco kruid is gebruikt voor miljoenen jaren voor veel gezondheid gerelateerde problemen, zoals gist, kanker, lupus en candida te behandelen. Voor de behandeling van candida, maak een thee van dit kruid en drink het minstens 2-3 keer per dag.

11. Basil

Basil bladeren staan bekend om hun medicinaal gebruik. Het heeft antifungale, antibacteriële en antivirale eigenschappen, waardoor het een wondermiddel voor candida te maken. Je kan ofwel in de vorm van pasta of thee.

12. Calendula

Calendula heeft een hoge anti-inflammatoire eigenschappen en helpt genezen candida snel. Het kan worden genomen in de vorm van thee die gemakkelijk kunnen worden bereid door het koken 10-12 bloemblaadjes van calendula in een glas water. Sip 2-3 kopjes deze kruidenthee per dag.

13. Triphala

Darmreiniger is een van de vertrouwde remedies voor candida. Neem ongeveer halve theelepel triphala in een glas water per dag totdat de infectie goed is uitgehard.

Opmerking: Als je het gevoel buikpijn na het innemen van triphala, vermindering van de dosering.

14. Tea Tree Oil

Door de rijke antibacteriële en schimmelwerende eigenschappen van tea tree olie, wordt gebruikt voor candida behandeling. Gorgelen met een oplossing van tea tree olie (5-7 druppels) en water (1 kopje) dagelijks tot de infectie in de mondholte geneest.

Bij vaginale infectie, dip een tampon in theeboomolie en plaats deze gedurende ongeveer 4-5 uur per dag.

15. Oregano Olie

Oregano-olie bevat carvacrol die de groei van Candida belemmert. Meng ongeveer 3 druppels oregano olie in een eetlepel olijfolie. Breng het mengsel bereid op het getroffen gebied regelmatig. Een andere manier van het gebruik van oregano-olie is om een paar druppels te mengen in een glas water en drink het tweemaal per dag totdat de symptomen verdwijnen.

NB - Gebruik oregano olie die een hoog gehalte aan carvacrol en minst alcohol.

16. Pompelmoespittenextract

Grapefruit zaad extract heeft schimmeldodende en antibacteriële eigenschappen, en het helpt zelfs doden veel ziekteverwekkers. Verbruiken in de verdunde vorm (2-3 druppels van het extract in een kopje water) ten minste 3 maal per dag. Bij vaginale infectie, gereinigd worden met een oplossing bereid door 15 druppels van het extract in 2-3 liter water.

17. Kliswortel Tea

Drink budrock thee van de wortels om het bloed te zuiveren en te genezen van de candida-infectie. Steile ongeveer een theelepel budrock wortel kruid in een kop kokend water. Drink 3 kopjes thee per dag.

18. Aloe Vera

Aloë vera heeft antiseptische en antioxiderende eigenschappen en is huidvriendelijk ook. Pel een blad van aloë vera en de uitgepakte gel toe te passen op het getroffen gebied. Voor het beste resultaat, kunt u zelfs drinken aloë vera natuurlijke zelfgemaakte sap per dag.

19. Goldenseal

Artsen hebben gevonden dat goldenseal kruid ook kan worden gebruikt voor de behandeling van candida-infectie. Het regelt de bloedsuikerspiegel en een einde maakt aan de groei van candida gist. Neem 2-3 druppels goldenseal extract (verdund in een glas water) op een dagelijkse basis.

NB - Er dient te worden genomen in kleine hoeveelheden; anders kan het de lever beschadigen. Zwangere vrouwen moeten deze remedie te voorkomen.

20. Lemongrass Oil

Lemongrass etherische olie is een kruiden-behandeling voor candida. Mix 2-3 druppels citroengras olie met 1 eetlepel kokosolie of een andere carrière olie. Verbruiken dagelijks of toe te passen op het besmette gebied.

In het geval van vaginale infectie, kunt u een tampon weken in een mengsel dat 15-30 druppels citroengras olie en een eetlepel van de vervoerder olie. Laat het er voor ongeveer 7-8 uur.

21. Black Walnut

Zwarte walnoot is gebruikt sinds de oudheid voor de behandeling van vele ziekten en candida is een van hen. De aanwezigheid van tannines en antiparasitaire en schimmelwerende eigenschappen maken de zwarte walnoot een uitstekende remedie voor de kwaal. U kunt ook een capsule of extract nemen.

NB - Het mag niet worden verbruikt door zwangere vrouwen.

22. Herbal Concoction

Bereid een brouwsel door het mengen van 10 druppels tea tree olie, ½ ounce van lavendel tinctuur en 1 ounce van walnoot tinctuur. Neem 2-3 druppels van het resulterende mengsel aan de ziekte te overwinnen.

23. Berberis

Berberine in berberis stimuleert het immuunsysteem. Steile de berberis schors (1-2 theelepels) in water (2/3 cup) voor 12-15 minuten. Zeef het mengsel en drinken dagelijks 2-3 kopjes. U kunt ook de inname Berberis extract of capsules.

Notitie:

Deze oplossing mag niet worden gebruikt voor meer dan 7 dagen. Kinderen kunnen nemen voor 3 dagen.

Verpleging of zwangere vrouwen moeten niet gebruiken.

24. Cat's Claw

Dit kruid verhoogt de telling van witte bloedcellen en versterkt het immuunsysteem. Om thee te bereiden, neem cat's claw bark (1-2 theelepels) en giet er kokend water (1 kopje) over het. Steile het voor 10-15 minuten. Zeef en drink de thee.

25. Tijm

Het is een antischimmelmiddel kruid. In combinatie met fenegriek, dan verdrijft van de giftige stoffen uit het lichaam en geneest alle soorten infecties inclusief candida.

26. margosa

Meng kokosolie en margosa olie. Toe te passen op de getroffen gebieden. Als alternatief voor te bereiden margosa blad thee. Drink 3 kopjes van de kruidenthee per dag.

Notitie:

Deze remedie is niet bedoeld voor zwangere vrouwen.

Kinderen onder de 12 mogen niet drinken margosa thee. Ze kunnen het gebruiken voor gorgelen.

do's

Eet veel noten (zoals hazelnoten, pinda's, amandelen en sesamzaad), omdat ze bieden alle essentiële mineralen voor de behandeling van candida. Geroosterde en gezouten noten moeten worden vermeden.

Groene groenten (zoals bloemkool, broccoli, spinazie, en peterselie) maakt je gezond. Hebben ze in bulk, hetzij in gebakken of gestoomd vorm.

Eet veel vis en gevogelte items zoals ze zijn rijk aan eiwitten.

Verbruiken veel vers fruit te versnellen het genezingsproces.

Stoppen met alcohol en koolzuurhoudende dranken als ze de infectie zou kunnen intensiveren

Dont's

Nuttig geen veel snoepjes daar zij een nadelige invloed op de behandeling hebben.

Vermijd seks.

22 mei, 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment