Friday, January 15, 2016

32 gezondheid en schoonheid voordelen appelazijn u moet weten

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2015/03 /

Apple cider azijn, vaak gebruikt in saladedressing en chutneys, is medicinaal gebruikt voor eeuwen. Ook bekend als ACV, is appelazijn gemaakt door het breken van appels, het uitpersen van de vloeistof en draaien in azijn. Vol voedingsstoffen zoals vitamine B, C, calcium, kalium en ijzer, ACV is nuttig bij het behandelen van een aantal aandoeningen. Hier zijn een aantal fantastische gezondheid en schoonheid voordelen van appelazijn.

Voordelen van de Gezondheid van ACV

Appelazijn helpt bij het verminderen van het lichaamsgewicht. Het bevat azijnzuur dat niet laten lichaam calorieën om in de bloedbaan, waardoor u helpen om die extra ponden te verminderen. Voeg ACV (2 eetlepels) aan water (16 ounces). Consumeren deze oplossing meerdere keren per dag.

2. Cures Sinus

ACV antibacterieel, zodat het voorkomt de groei van bacteriën die neusverstopping veroorzaakt en helpt duidelijk uit sinussen. Voeg 1 theelepel ACV in een glas water en drink het om verlichting van verstopte neus krijgen

3. Treats Maag Disorder

ACV is een therapeutische behandeling voor velen maagklachten, zoals indigestie, voedselvergiftiging, gas, opgeblazen gevoel, enz. Drink appelazijn en water voor de maaltijd om spijsverteringssappen stimuleren en doodt de bacteriën die de infectie veroorzaken in de maag.

4. Verhoogt Immuniteit

Appelzuur ACV maakt het een sterke anti-virale, anti-bacteriële, en een natuurlijke immuniteit booster. Hierdoor bent minder vatbaar voor virale infecties zoals hoesten en verkoudheid als lichaam ontwikkelt sterke immuniteit tegen deze ziekten.

5. Ontgift Body

ACV balanceert de pH en verwijdert giftige stoffen uit het lichaam. Meng 1 eetlepel appelazijn in een groot glas water te verdunnen en te drinken voor elke maaltijd om te ontgiften en reinigen van uw lever.

6. Verzacht Keelpijn

Omdat het een natuurlijke kiem vechter, ACV effectief verzacht keelpijn Meng een kwart kopje ACV in dezelfde hoeveelheid warm water en gorgelen met het meerdere malen per dag. Het creëert een zure omgeving die niet te laten kiemen overleven.

8. Anti-kanker

ACV kan helpen kanker te voorkomen. Het kan kankercellen te doden en tumoren slinken. Het verhoogt de alkaliteit van het lichaam die ongunstig is voor de groei van kankercellen.

10. Goed voor hart

ACV bevat azijnzuur en antioxidanten die slechte cholesterol, waardoor het risico op hartziekten minimaliseren. Het nemen van een half ounce van ACV kunnen verlagen cholesterol in je lichaam.

11. Treats vaginale infectie

Zoals appelazijn is een sterk natuurlijk antibioticum, kan het helpen je te ontdoen van vaginale infectie door het doden van de protozoa en virussen die verantwoordelijk zijn voor het. Het bevordert de groei van gunstige bacteriën in de vagina.

12. Fights Off slechte adem

ACV doodt de bacteriën die mond geur veroorzaakt. Gorgelen met ACV of genieten van een theelepeltje ervan om zich te ontdoen van slechte adem

14. Cures krampen in de benen

Consumptie verdund ACV rust het lichaam met essentiële mineralen, calcium en kalium; en lost ook kristallen van zuur in het bloed, waardoor geneest krampen in de benen

15. Treats Insectenbeten

Toepassing van ACV op het insect gebeten gebied verlicht de pijn. Meng water en ACV in gelijke verhouding. Met een watje, toe te passen op het getroffen gebied.

16. Wards Off schimmelinfectie

Vul je bad met warm water en voeg 1½ kopjes ACV aan. Geniet van het getroffen gebied in dit water gedurende tenminste 20 minuten. Gebruik deze remedie regelmatig voor 3 dagen.

19. Elimineert zweetvoeten

ACV zorgt voor een uitstekende voet deodorant. Het bestrijdt geur-veroorzakende bacteriën door het balanceren van de pH-waarde van uw huid. Giet 1 kop ACV over baby doekjes. Leg ze in de koelkast en laat ze een nacht weken. In de ochtend, veeg je voeten met hen.

20. Lessen zwelling

Behandel uw gezwollen voeten en handen met appelazijn om snel hulp te krijgen.

21. vermindert vermoeidheid

Voeg 1-2 eetlepels van ACV om een glas koud water of groentesap. Drinken na de training om de verloren energie te herstellen en te revitaliseren je lichaam.

22. Geneest Spataderen

ACV vermindert de zwelling van aderen door het verbeteren van de bloedstroom in de wand van de ader. Mix je favoriete lotion met ACV in gelijke verhouding. Wrijf het in cirkelvormige bewegingen op de spataderen, twee keer per dag.

Schoonheid Voordelen van ACV

23. Verwijdert Roos

Anti-inflammatoire en anti-bacteriële eigenschappen van ACV maken het een perfecte oplossing voor het verminderen van roos Meng gelijke delen van AVC en water en masseer het in uw hoofdhuid. Wikkel het met een handdoek en laat het ongeveer een uur. Nu was hem af zoals gebruikelijk.

24. Geneest Sunburn

een kopje ACV toe te voegen aan uw bad water kan helpen bij het neutraliseren van de zonnebrand. De zuurgraad in appelazijn herstelt de pH-waarde van uw huid; Daarom, geneest de zonnebrand en kalmeert de huid.

26. Krijg Glanzend haar

ACV doet wonderen voor haar. Bereid een oplossing van een halve eetlepel van ACV in 1 kopje water. Gebruik deze oplossing als een conditioner na het wassen van je haar om ze zachter, glanzender en gezonder te maken.

27. Anti-Ageing

ACV is vol van anti-oxidanten, vitamine B1, B2, B6 en C. Al deze componenten uw huid jeugdig. Het enige wat u hoeft te doen is het toevoegen van 2-3 eetlepels van ACV in een glas water en consumeren. U kunt ook van toepassing deze oplossing met behulp van een katoenen bal om zich te ontdoen van de lever vlekken en ouderdomsvlekken.

28. Verbetert de Teint

Bèta-caroteen in ACV beschermt je huid tegen beschadiging. Voeg ½ kopje ACV tot 1 kopje water en toe te passen op je gezicht en hals met een watje. Dit zal uw teint te wissen, waardoor u een perfecte look.

29. Treats Acne

ACV balanceert de pH en absorbeert overtollige olie uit uw huid. Ook verwijdert bacteriën en dode huidcellen die verantwoordelijk zijn voor acne.

30. Aftershave Lotion

U kunt uw geschoren huid door het aanbrengen van verdunde ACV te kalmeren. Verdun ACV door het mengen van een deel van het ACV in een deel van het water.

31. Natural Deodorant

Geërgerd met onderarm geur? Wrijf ACV en laat ze drogen. Niet spoelen. Het zal neutraliseren en absorberen de geur.

32. Versterkt broze nagels

Combineer gelijke hoeveelheden van appelazijn en water. Geniet van je nagels in deze oplossing. Duw vervolgens de nagelriemen. Herhalen ten minste eenmaal per dag voor een paar dagen.

27 januari 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment