Sunday, January 31, 2016

30 Getest Remedies Home For Natuurlijke Slaap

Als, op je to-do lijst, slaap heeft de bodem bereikt, dan bent u lijdt aan slapeloosheid. Stress, technologie, werkdruk, enz., Zijn de redenen voor slapeloosheid. Zelfs na het doorbrengen van lange uren op het werk en het uitvoeren van diverse andere activiteiten, als je geest niet bereid is om te slapen, dan is deze voorwaarde uiteindelijk leidt tot slapeloosheid. Mensen die lijden aan slapeloosheid geven hun nachten staren naar het plafond, de ogen wijd open en geest racen. Tijd, slapeloosheid vermindert immuniteit en verhoogt het risico op diabetes en hartziekte. Voordat slapeloosheid wordt een echte nachtmerrie voor je en je rush naar de drogist, vinden de behandeling thuis. Hier zijn enkele van de natuurlijke manieren om je te helpen slapen. Natuurlijke slaap remedies zijn beter als ze hebben geen bijwerkingen.

Home Remedies voor het induceren Natural Sleep

1. Turkije of kip

Voordat je naar bed gaat, hebben een stukje kalkoen of kip. Deze voedingsmiddelen bevatten een goede hoeveelheid tryptofaan - een aminozuur dat wordt gebruikt om de secretie van serotonine veroorzaken. Serotonine helpt je slaapt op zijn beurt.

2. Melk met honing of Almond

Almond en melk zijn uitstekende bronnen van calcium dat de hersenen produceren melatonine helpt. Warme melk vonken aangenaam en ontspannen gevoel dat goede slaap induceert. Honing heeft een kalmerend effect dat u krijgt om bed sneller. Voeg een eetlepel honing aan warme melk voor een ontspannen pre-slaap drankje.

3. Geuren

Doe een druppel jasmijn olie op beide polsen vlak voordat je naar bed gaat. Het zal een gevoel van slaperigheid te maken. U kunt ook schar wat olie op je voorhoofd. De geur zal u helpen bij het verkrijgen van een goede nachtrust.

4. kersensap

Kersensap is een natuurlijke steun voor slapeloosheid. Het zit vol met tryptofaan. 1 kop kersensap is een lekkere manier om afdrijven.

5. Bananen

Bananen bevatten tryptofaan, magnesium en kalium. Laat een banaan een half uur voor het naar bed gaan elke nacht. Het zal ontspannen je spieren en fungeren als een natuurlijke slaap supplement.

6. Koolhydraten

Ongeveer 15 minuten voor het slapen gaan eten wat snacks, zoals brood of granen, die een goede inhoud van koolhydraten.

7. Acupunctuur

Dunne naalden wanneer ingebracht in de huid het openstellen van de geblokkeerde kanalen en laat de hersenen beter dat het de tijd om te gaan slapen te begrijpen. Acupunctuur proces releases neuro-endocriene chemicaliën die laat je in slaap valt.

8. Oefeningen

Oefening op een regelmatige basis brengt de natuurlijke slaap. Maar, niet werken vlak voor bed. Doe wat buikademhaling en progressieve ontspanning van de spieren in de ochtend, of na het werk. Volwassenen, die aerobic oefeningen regelmatig te doen, kan de verbetering van hun kwaliteit van de slaap te ervaren.

9. Fles kalebas

Pak het sap van de fles kalebas en voeg een gelijke hoeveelheid sesamolie aan. Gebruik het om uw hoofdhuid te masseren. U kunt ook dit veggie in uw dieet op te nemen.

10. Papaverzaden

Consumeer een theelepel maanzaad voor het raken van het hooi. Of anders, voeg een theelepel elk van de kokosnoot poeder en maanzaad in wat water. Smelt wat geklaarde boter in een koekenpan. kurkuma en komijn (een snufje) toe te voegen. Verwijder het uit het vuur onmiddellijk en meng maanzaad pasta erin. Voeg zout naar smaak toe. Hebben het 1 uur voor het naar bed gaan.

11. Yoghurt

Eet 3 kopjes yoghurt op de dagelijkse basis of masseer je hoofdhuid met het aan de natuurlijke slaap te krijgen.

12. Anijs

anijszaden (1 theelepel) aan kokend water (375 ml) toe te voegen. Sudderen het voor 12-15 minuten. melk en honing toe te voegen. Drink het voordat ik de zak.

13. Saffron

De kalmerende eigenschappen van saffraan induceren gezonde slaap. Het enige wat u hoeft te doen is genieten van saffraan (4-5 draden) in een beker warme melk en drink het.

Herbal Remedies voor het induceren Natural Sleep

14. Aromatische Bath

Een warm bad genomen twee uur voor overwinterende krijgt u een gezonde slaap te geven. Voeg vervolgens vijf druppels lavendelolie en drie druppels ylang-ylang olie tot warm water en genieten van een ontspannen bad.

15. Valeriaan

Neem wat valeriaan wortels en leg ze in een mok. Giet heet water over hen. Dek af en laat 15 minuten. ontdekken dan, stam en hebben de drank. Valeriaan verhoogt de hoeveelheid GABA (gamma-aminoboterzuur), dat helpt reguleren van de zenuwcellen en bevorderen een betere nachtrust.

16. Kamille

Kamille is lang gebruikt als een van de natuurlijke remedies voor de slaap. Zet de bloemen (alleen de bloemhoofdjes) in een theepot. Kook 4 kopjes water in een theepot. Nu giet het water over de bloemen. Houd het voor 5-6 minuten en dan serveren.

NB - Als u gebruik maakt van gedroogde bloemen, pas twee eetlepels om de thee te bereiden.

17. Citroenmelisse

Neem twee eetlepels van gedroogde citroenmelisse of 8 eetlepels verse citroenmelisse. Meng het met twee theelepels van kamille. Plaats deze kruiden in een mok en voeg dan 8 ons kokend water overheen. Laat gedurende 5 minuten, zeven en drinken 30 minuten voor het naar bed gaan.

18. Catnip

Catnip is een plant van de mint familie. Het heeft kalmerende effecten op de mens. Neem kattenkruid in een mok en bedek het met kokend water. Laat gedurende 10 minuten. Drink het 30 minuten voor het slapen gaan.

19. Hop

Hop zijn gebruikt sinds lang in bier te maken. Ze zijn gunstig voor milde slapeloosheid. Herbal slaap kussens zijn gemaakt met behulp van hen, en ze kunnen ook intern worden genomen in thee of tinctuur vorm.

20. Kava

Neem 3 eetlepels kava en 3 kopjes water. Meng ze samen en dan stam. Het wordt gebruikt om gezonde slaap te bevorderen.

NB - Gebruik geen kava, als u leverproblemen heeft. Gebruik dit kruid niet combineren met alcohol.

21. Peppermint

Pepermunt, toen opgenomen in het slapen gaan thee, is nuttig in het genezen van maagproblemen. Het is vooral handig als u over-verwend en je buik houdt je wakker.

22. Sint-Janskruid

Neem 1½ ounce sint-janskruid, 1-ounce citroenmelisse bladeren, en 1-ounce valeriaan. Gebruik 1 eetlepel van kruidenmengsel per kop kokend water. Houd het voor tien minuten, stam en dan drinken. Het drinken van deze thee regelmatig voor enkele weken voor het slapen zal overspannen zenuwen te kalmeren en val je meer rustig en gemakkelijk in slaap.

23. Passiebloem

Voeg een eetlepel gedroogde passiebloem kruid om een kop kokend water. Laat het gedurende 15 minuten. Drink het een half uur voor het naar bed gaan.

24. Magnolia Bark

Magnolia schors bezit slaap bevorderende eigenschappen. Voeg poedervorm magnolia schors van een kop kokend water. Drink het voor het slapen.

NB - Zwangere vrouwen moeten dit kruid te vermijden.

25. California Poppy

California poppy bevat protopine dat is een uitstekende natuurlijke kalmerend middel. Steile dit kruid (2 gram) in een kop kokend water. Drink dit ontspannende thee regelmatig.

26. Groene Thee

Drink een kopje groene thee 1-2 uur voor het ontslaan uit. Aminozuur en theanine in deze kruidenthee zal je bevrijden van stress en helpen je strak slapen.

27. Lavender

Lavendel is een goede truc als studies aangetoond dat het helpt in slaap. Het is een niet-giftig en natuurlijke behandeling van slaapapneu. Gebruik maken van lavendel sprays op je kussen of koop een lavendel gevuld kussen.

28. Herbal Sachets

Sachet met ½ kopje elk van hop, lavendel, kamille bloemen, rosebuds en citroen balsems, wanneer geplaatst in kussen van uw kind voor het slapen gaan, blijkt te zijn een van de gunstige natuurlijke slaap remedies voor kinderen.

29. Nootmuskaat

Meng ¼ theelepel nootmuskaat poeder in uw favoriete sap of warm water. Drink het. Of anders, bereiden een pasta door het mengen van ruwe honing (1 theelepel), kaneelpoeder (een snufje) en water. Voeg deze pasta aan een kop kokend melk en roer goed. Drink het elke avond voor het naar bed gaan.

30. Sla

Drink sla sap van een gezonde slaap te krijgen. Als alternatief, kook een theelepel slablaadjes in ½ liter water gedurende 10-15 minuten. Deze druk infusie drinken meerdere keren per dag.

do's

Ga voor een ochtendwandeling.

Zorg ervoor dat geluid, licht en temperatuur worden geregeld, teneinde een ontspannen omgeving te creëren slapen.

Onderhoud uw slaap schema.

Zorg ervoor dat de matras is niet te zacht en niet te hard.

Zet opzij alle zorgen, terwijl liggend op het bed.

Neem lichte maaltijden in het diner en sla kruidig voedsel dat indigestie kan veroorzaken.

don'ts

Drink geen alcohol in de avond.

Vermijd roken of het drinken van cafeïnehoudende dranken vier uur voordat je naar bed.

Niet uitoefenen binnen vier uur van uw slapengaan.

Zich te onthouden van het nemen van een middagdutje.

Heeft TV of op het werk op de computer niet kijken tot in de late avond.

15 juni 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment