Monday, January 25, 2016

32 effectieve manieren om zich te ontdoen van Dark ellebogen en knieën At Home

Iedereen wenst een zachte, gladde en gelijkmatige teint maar het is niet iets dat gemakkelijk kan worden bereikt. Sommige delen van het lichaam zoals knieën en ellebogen zijn meer vatbaar voor steeds donker. Het wordt veroorzaakt door de wrijving of druk en het vochtgehalte waarbij de huid harder en donkerder maakt. Van alle schoonheid gerelateerde onderwerpen, komt het als een van de meest voorkomende problemen. Nou, je niet nodig hebt om uw tijd en geld te verspillen in een weelderige saloons om zich te ontdoen van je donkere ellebogen en knieën snel. Ze kunnen eenvoudig worden behandeld met behulp van een aantal van de eenvoudige huismiddeltjes. Door het gebruik van deze, zult u in staat om te zwerven rond het dragen van uw favoriete mouwloos shirt of de minirok u vermeden hebben de laatste tijd pronken.

1. Lemon

Lemon is een sterke anti-oxidant, bleekmiddel en helpt bij de regeneratie van nieuwe huidcellen (1). Om donkere elleboog lichter en knieën neemt lemon snijd het in twee helften en wrijf het op ellebogen en knieën terwijl knijpen. Na het aanbrengen van, laat het ongeveer 20 minuten en wassen met warm water.

Als alternatief kunt u een mengsel van 1 theelepel citroensap gemengd met 1 theelepel honing toe te passen, en was het met water na 20 minuten.

U kunt ook proberen citroen en gram bloem plakken. Meng beide ingrediënten tot ze een pasta-achtige consistentie en wrijven op de huid. Laat de pasta droog en was het met water.

Let op: Vermijd directe blootstelling aan de zon gedurende 3 uur na het aanbrengen van citroen op de huid.

2. Kokosolie

Kokosolie staat bekend om zijn positieve effecten op de huid. Rijk aan vitamine E, kokosolie geeft je een egale huid (2). Het helpt niet alleen verlichten de donkere deel van de huid, maar ook herstelt de beschadigde en verbrande huid. Na het nemen van een bad, massage ellebogen en knieën met kokosolie voor ongeveer 2-3 minuten. Herhaal deze procedure een aantal malen per dag.

U kunt ook een theelepel van kokosolie te mengen en een halve theelepel citroensap en toe te passen gedurende 20 minuten per dag.

Een andere manier om kokosolie is door toevoeging van de walnoot poeder in de kokosolie en toe te passen op de donkere vlekken 3-4 keer per week.

3. Yoghurt

Yoghurt is een grote huid lichter middel. Het reinigt en hydrateert de huid en helpt lichter de kleur huid en (3). Om dit te verhelpen gebruiken, meng een theelepel witte azijn en yoghurt per stuk, en toe te passen op de donkere omgeving. Na het droogt, wassen met lauw water en een vochtinbrengende crème toe te passen op het.

U kunt ook een pasta van meel en yoghurt gram gelden gedurende 20 minuten per dag. Om de pasta te bereiden, mix 2 theelepels gram bloem en 1 theelepel yoghurt met elkaar, en verwijder deze door het masseren met natte vingers. Herhaal dit proces driemaal per week.

Een andere manier om yoghurt te gebruiken is om het te mengen met amandelolie. Samen zullen zij de huid gelijkmatig en hydrateren het ook.

Of, grind 8-10 amandelen tot een grove textuur te krijgen. Voeg 2 eetlepels yoghurt tot een pasta te maken. Bevochtig uw vingertoppen en deze pasta van toepassing op uw ellebogen en knieën. Wrijf in een cirkelvormige beweging voorzichtig. Laat het drogen 15-20 minuten. Spoel het af met water. Doe het een of twee keer per week om een gelijkmatige teint te krijgen.

4. suiker

Een scrub gemaakt van suiker kan je helpen verlichten van de huid toon. Het verwijdert dode huidcellen de huid en verzachten de huid van de knieën en ellebogen (4). Om deze scrub thuis te bereiden, hoeft u alleen maar twee ingrediënten die suiker en olijfolie zijn Meng ze in gelijke hoeveelheden tot een dikke pasta te maken en het gebruik van een kleine hoeveelheid van dit mengsel, zachtjes masseren van uw huid. Na het masseren gedurende 5 minuten, afwassen met milde zeep en water. Doe het eenmaal per dag en herhaal als dat nodig is.

Daarnaast kan het ook worden gebruikt met citroen. Meng beide in gelijke delen en wrijven op de huid. Was het met de hulp van een milde zeep en water. Gebruik het een of twee keer per week.

Opmerking: U kunt een kleverige huid te krijgen uit het regelmatig gebruik van deze remedie.

5. Baking Soda

Baking soda is een zegen voor verschillende huidaandoeningen zoals acne en donkere knieën en ellebogen. Rijk aan reinigende werking, het helpt ook het behandelen hyperpigmentatie die meestal wordt gezien rond de ellebogen en knieën (5). Maak een pasta door het toevoegen van zuiveringszout en melk in gelijke hoeveelheden en wrijf het op de getroffen gebieden voor 2-3 minuten. Gebruik lauw water om het af te wassen. Dep het goed drogen. Doe het elke dag naar de merkbare resultaten te krijgen. U zult verbaasd om de wonderbaarlijke effect van dit middel op uw huid te zien.

7. Kurkuma

Dit is een andere prachtige huis remedie dat je moet proberen. Deze combinatie kan nooit verkeerd als kurkuma te gaan is een goede antiseptische, melk is een natuurlijke bleekmiddel, en honing is een vochtinbrengende crème (6) (7). Meng al deze samen, en toe te passen op de donkere omgeving. Na het verlaten van twintig minuten, nat je vingers en wrijf 2-3 minuten. Gebruik deze pasta op een regelmatige basis.

Of, meng kurkuma poeder en melk room samen tot een pasta. Massage voor 2-3 minuten en laat het drogen gedurende 20 minuten. Schrob de huid zachtjes tijdens het wassen van de pasta. Herhaal dit regelmatig.

8. Cacao en Shea Butter

Een van de redenen van een donkere ellebogen en knieën droge huid die gemakkelijk kan worden behandeld met behulp van deze verbazende moisturizers. Cacao en Shea boter zijn natuurlijke vetten, waardoor de huid zacht en gezond te houden (8) (9). Toe te passen voordat u naar bed elke nacht.

9. Bleken Fruits

Citrus woningen in sommige vruchten maken ze een goede natuurlijke bleekmiddel sap van vruchten zoals citroen, sinaasappel, aardbeien en tomaten kan elke dag worden toegepast op de donkere ruimte om ze lichter te maken. U kunt ook sappen van deze vruchten te drinken om een snelle effect te hebben.

10. Milk

Beschouwd als een van de oudste behandelmethoden voor de huid donkerder, melk is een goed middel om de huid (10) te reinigen. Hoewel het is een langzaam proces, zijn melkzuur eigenschappen Ruim de pigmentatie en dode huidcellen. Dompel een katoenen bal in de sector melk en toe te passen op de elleboog en knieën regelmatig.

11. Aardappelen

Aardappelen worden gebruikt door de meeste mensen donkere handen en voeten vanwege hun sterke bleekeffecten verlichten. Kook een aardappel en pureer het. Meng het met yoghurt, en de bereide pasta toe te passen op ellebogen en knieën. Was ze met de hulp van water na 20 minuten. Herhaal dit proces elke dag.

Als alternatief kunt u ook wrijf de rauwe aardappel op de aangetaste huid om zijn toon te verlichten.

12. Karnemelk, havermout, en amandelen

Deze drie ingrediënten kunnen de sleutel tot uw vlekkeloze zelfs toon huid. Terwijl karnemelk heeft huid scrubben, bleken, en de huid lichter effect. Amandelen en havermout helpen af te schrikken van de dode huidcellen (11). Om de pasta, eerste grind havermout en amandelen met elkaar te maken, en vervolgens meng het in karnemelk. Masseer het op de knieën en elleboog en laat het gedurende 20 minuten. Herhaal dit proces 2-3 keer per week.

13. kikkererwtenmeel

In een kom, meng 2 afvalbergen van kikkererwten meel, 1 eetlepel kurkuma poeder, 2 eetlepels melk, en 1 theelepel citroensap. Breng deze pasta en dan was het na 20 minuten. Solliciteer rozenwater op de gewassen gebied en herhaal het proces twee keer per week.

14. ui en knoflook

Iedereen kent de voordelen voor de gezondheid dat de ui en knoflook geven ons. Maar kunnen zij worden gebruikt om de verduistering van ellebogen en knieën te minimaliseren. Deze oplossing bevat tal van ingrediënten die samen zullen helpen om te verjongen en de huid te reinigen. Neem een ui en een teentje knoflook en hak ze. Toepassen op ellebogen en knieën gedurende 15 minuten. Wassen met water en breng daarna een gemengde oplossing van glycerine, citroensap en rozenwater. Herhaal dit proces vaak.

15. Mosterd Olie

Mosterd olie is rijk aan linolzuur, erucazuur en oleïne zuren die nuttig zijn bij het houden van de ellebogen en knieën schoon en vochtige (12) zijn. Solliciteer mosterd olie op het donkere gebied na het baden. Na 2-3 uur was de mosterdolie van de huid met warm water.

16. Vitamine E Olie

Vitamine E olie helpt de behandeling van de meeste huidziekten (13) en verheldert ook gezwarte huid. Het enige wat je hoeft te doen is massage vitamine E olie op ellebogen en knieën dagelijks, en je zult grote veranderingen in uw huid toon te zien.

U kunt ook suiker toe te voegen aan vitamine E olie. Na het oplost iets, toe te passen op de ellebogen en knieën en massage voor 10 minuten. Laat het 's nachts en gebruik lauw water om het af te wassen in de ochtend.

17. Olijfolie

Olijfolie is een goed tehuis remedie om donkere ellebogen en knieën te reinigen. Het reinigt niet alleen de huid, maar verzacht ook. Olijfolie te gebruiken, warm het een beetje en massage op de huid 2-3 minuten voor het slapen gaan. Volg dezelfde procedure twee keer per week.

Een andere optie is om een eetlepel olijfolie mengen met twee eetlepels citroensap en een half kopje zee of tafelzout. Gebruik deze pasta op je knieën en ellebogen te schrobben. Laat het gedurende 15 minuten. Spoel het af met water en zeep. Gebruik een vochtinbrengende crème na het klopte droog als citroensap heeft de neiging om de droge huid. Doe het eenmaal per dag voor een paar dagen.

18. vaseline

Vaseline heeft de snelle macht om de huidtint lichter en maakt het kindje zacht. Was de ashy knieën met kikkererwten poeder en water en na het drogen, als ze zacht en vochtig, toe te passen Vaseline op. Herhaal het proces van het aanbrengen van Vaseline elke avond voor het slapen alleen.

19. Amandelen

Amandelen kan doen natuurlijke afschilfering Met amandelpoeder en amandel shell en meng ze in verse room. Pas deze bereid scrub op uw huid op een dagelijkse routine, en je zult merken dat de huid wordt steeds licht van kleur met elke dag die voorbijgaat.

20. Havermout Scrub

U kunt gemakkelijk ontsnappen aan de dure scrubs die u hebben geprobeerd om de huid van ellebogen en knieën te verlichten met je zelfgemaakte havermout scrub, dat is niet alleen goedkoop, maar effectief ook. Grind wat haver en meng het poeder met verse room (u kunt ook gebruik maken van honing en koude room in plaats van verse room). Breng de pasta op de huid en na twee minuten start het masseren van de omgeving. Gebruik uw vingertoppen alleen massage.

21. Apricot

Zeer behulpzaam bij het verdwijnen donkere vlekken - abrikoos kunnen u voorzien van de vroege voordelen voor de huid. Deze remedie heeft geen methode, recept of proces nodig, alles wat je nodig hebt is rauw abrikoos. Snijd het in stukken en leg het op je knieën. Nu bind het op uw ellebogen voor een half uur ongeveer. Was het specifieke gebied met water na dat.

22. Glycerine

Glycerine is het middel gebruikt in vele beauty producten die u helpen de vochtigheid van de huid (14) te handhaven. Glycerine kan gemakkelijk worden gekocht, en je hoeft alleen toe te passen op uw huid voor het slapen gaan.

Opmerking: Het heeft een gluey textuur zo velen van jullie misschien niet leuk, maar het levert prachtige resultaten.

23. Waterstofperoxide

Waterstofperoxide is het antwoord op uw huid lichter vraag. Waterstofperoxide is gemakkelijk verkrijgbaar in uw dichtstbijzijnde apotheek. De andere dag, dip een watje in, en toe te passen op uw verduisterde ellebogen en knieën en je in staat om verrassende resultaten te zien in een week zal zijn.

24. Tomato

Samen met het hebben van veel voordelen voor de gezondheid en de huid, tomaten zijn een andere effectieve oplossing in het geval van ashy knieën en ellebogen. Meng 1 eetlepel verse tomatensap, 1 eetlepel van de wrongel en 2 eetlepels havermout samen om een pasta-achtige consistentie te vormen en toe te passen op de huid. Massage voor 5 minuten. Laat het ongeveer 15-20 minuten en spoel het gebied af met verse water.

25. Borax Poeder

Deze pasta is een fool-proof remedie om je donkere, fragmentarisch huid rond de ellebogen en knieën te behandelen. Meng ongeveer 3 eetlepels borax poeder en 2 eetlepels van glycerine in 2 kopjes rozenwater. Breng het met de hulp van katoen en was het na 20 minuten.

26. Honey

Inmiddels zijn we ons bewust van de voordelen die honing en citroen geven ons, en het gebruik van de scrub zal helpen bij het verwijderen van de dode huidcellen, die ook heel gemakkelijk. Neem een theelepel citroenrasp, 3 eetlepels citroensap en 1 eetlepel honing. Meng ze samen en dagelijks toe te passen.

27. komkommer

Komkommer kan worden gezien als de beste vriend van onze huid als het gaat om verlaging van de donkere gebieden. Het heeft natuurlijk blekende eigenschappen waardoor het een van de beste middelen te gebruiken voor dit doel. Samen met dat, het verwijdert de dode huidcellen en houdt de huid goed gehydrateerd. U kunt een dikke plakje komkommer op je knieën en ellebogen wrijven voor ongeveer 10 minuten. Wacht nog 5 minuten. Daarna was het af met koud water.

Of neem gelijke hoeveelheden citroensap en komkommer sap. Meng ze met een snuifje kurkuma poeder. Dep het op de donkere knieën en ellebogen en laat het op voor ongeveer 20 minuten. Was het af met water. Doe het dagelijks merkbare resultaten te zien.

28. Papaya

Papaya kan ook nuttig zijn bij de behandeling van donkere gebieden van de knieën en ellebogen (15) zijn. Het enige wat u hoeft te doen is snijden een rijpe papaja. Pureer het aan een pasta te maken. Breng het naar de getroffen gebieden. Laat het 10 minuten. Spoel het af met zoet water. Doe het driemaal per week om de gewenste resultaten te krijgen.

Kruiden Remedies voor Dark Elbow en Knees

29. Aloe Vera

Aloë Vera nooit teleur onze huid! Het is een kruiden huidreiniger en lichter waardoor ook de schade aan de huid door UV-stralen vanwege de blootstelling aan de zon (16) verminderen. Om aloë vera gebruiken, halen de gel (u kunt ook de gel beschikbaar te gebruiken in de markt, maar de voorkeur aan de zelfgemaakte een te gebruiken. Breng het op de huid. Laat het rusten voor ongeveer 20 minuten en daarna wassen met warm water. Voor eerste resultaten, 2-3 keer per dag toepassen.

U kunt ook aloë vera gemengd met honing voor betere resultaten te gebruiken. Mix aloë vera en honing samen in gelijke delen en toepassen gedurende 20 minuten op zijn minst, elke dag. Wassen met water.

30. Mint

Zelden mensen kennen de voordelen van munt, is rijk aan antiseptische en anti-inflammatoire eigenschappen die de witte bloedcellen van het lichaam (17) te synthetiseren. Neem ongeveer een half kopje water, kook ze, en voeg enkele muntblaadjes erin. Knijp sap van een halve citroen erin en laat het afkoelen voor bepaalde tijd. Met de hulp van een katoenen bal, toe te passen op het gebied dat u nodig hebt om te reinigen. Breng het regelmatig.

31. Sandalwood

Sandelhoutpoeder is gebruikt voor de huidvoordelen (18). Meng kurkuma poeder en sandelhout poeder met rozenwater tot een pasta te maken. Breng het op je knieën en ellebogen. Was het na een paar minuten. Herhaal het regelmatig tot je de resultaten zien.

32. Basil

Deze medicinale plant van basilicum kan ook je donkere ellebogen en knieën te behandelen. Maak een pasta van 2-3 druppels basilicum blad extract en twee eetlepels melk met een snuifje kurkuma poeder. Breng het aan de ellebogen en knieën en laat het een nacht. In de ochtend, was het met lauw water.

Do's en Don'ts

do's

Gebruik exfoliërende borstel of loofah om je donkere ellebogen en knieën te verlichten. Zij zullen de dode huidcellen te verwijderen waardoor je lichaam zacht en glad.

Een puimsteen kan ook worden gebruikt voor dit doel.

Solliciteer zonnebrandcrème lotions om je huid voor het uitgaan in het zonlicht. Het zal uw huid gehydrateerd en gezond samen met een verlichte huidskleur.

Gebruik moisturizer regelmatig droogte van de huid te voorkomen.

Probeer om met lange mouwen en full-length kleding te dragen wanneer u uit gaat bij hoge temperaturen.

Houd uw huid gevoed door het volgen van een gezonde voeding met inbegrip van essentiële mineralen en vitaminen.

Drink 8-10 glazen water gedurende de dag om de huid gezond en zacht te houden.

don'ts

Nooit schrobben te hard dat je huid beschadigd raakt.

Niet exfoliëren en scrub je knieën of ellebogen als je een open wond hebben daar. Het kan het risico op infecties verhogen en de conditie verergeren.

Vermijd te veel gebruik van chemische bleekmiddelen.

Verminder de invoering van de belasting op de knieën en ellebogen als het donker worden van de huid kan bevorderen.

18 maart 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment