Sunday, January 24, 2016

30 Home Remedies om zich te ontdoen van acne littekens snel

Zijn die lelijke littekens op je mooie gezicht dwars you very much? Acne littekens kan een pijnlijk probleem zijn, vooral voor tieners. Deze huidziekte wordt voornamelijk veroorzaakt door de stijging van de androgeen niveaus. Andere redenen kan het gebruik van vette cosmetica, hormonale veranderingen tijdens de zwangerschap, erfelijkheid, ongezonde eetgewoonten, stress, enz. De littekens die deze zits laten rukken de schoonheid van je gezicht. Dus, hier zijn enkele home remedies om zich te ontdoen van acne littekens snel.

Home remedies voor acne littekens

1. Baking Soda

Maak een fijne pasta door het mengen van 2 theelepels zuiveringszout in water. Breng de pasta op het besmette gebied en was het na een paar minuten. Als alternatief kunt u ook een mengsel van 5 eetlepels honing, 1 theelepel kaneelpoeder, 2 eetlepels zuiveringszout, en het sap van een halve citroen toe te passen. Breng dit mengsel op je gezicht en reinig het na 5 minuten. Zorg ervoor dat u dit te verhelpen of twee keer per week te gebruiken.

2. Havermout

Neem een kopje gekookte havermout en voeg het sap van een halve citroen en 1 theelepel honing. Masseer je huid met dit mengsel en laat het staan voor een half uur. Wassen met lauw water achteraf. Herhaal dit twee keer per week.

3. Fuller's Earth

Fuller's aarde wordt beschouwd als de beste behandeling van acne littekens, want het heeft de eigenschap van het absorberen van de overtollige olie. Bereid een modderpakking door het mengen van rozenwater, bleekaarde, en sandelhout poeder in gelijke proporties. Solliciteer dit pakket op je gezicht en schoon te maken nadat het opdroogt. Voer dezelfde procedure een keer per week.

4. citroensap

Gebruik citroensap voor acne littekens op dagelijkse basis. Het verwijdert vuil uit de poriën. Wat alles wat je hoeft te doen is een schijfje citroen en wrijf het op het getroffen gebied. Laat het voor een paar uur en dan schoon uw gezicht met water.

Een andere optie is om rozenwater en citroensap mengen in gelijke hoeveelheden en was het besmette gebied met deze oplossing.

Of anders, meng 1 eetlepel elk van citroensap, amandelolie en honing. Voeg 2 eetlepels melk. Roer goed en toe te passen.

5. Tandpasta

Als u wilt om zich te ontdoen van acne littekens 's nachts, dit te verhelpen is zeker de beste voor je. Gebruik uw gewone tandpasta op de aangetaste huid voordat u de zak raken om acne littekens te verwijderen.

6. rozenwater en sandelhout

Mix rozenwater en sandelhout poeder tot een pasta te bereiden. Breng het op je littekens en laat het op een hele nacht. De volgende ochtend, was het met koud water. U kunt ook voeg wat citroensap in de pasta.

7. Olijfolie

Olijfolie doet wonderen bij het wegwerken van de rug acne littekens Neem een paar druppels olijfolie in je handen en wrijf op de littekens voordat je bad. Na ongeveer 2 uur, ligbad met glycerine met zeep. Doorgaan met behulp van deze oplossing totdat u een verbetering te zien.

8. Eiwit

In een schotel, meng citroensap en eiwit in gelijke hoeveelheden. Breng het op de littekens voordat u het hooi hit. De volgende ochtend, spoel het af.

9. Potato

Wrijf je littekens met een plakje aardappel. Of anders, gelden de sap van aardappelen op het getroffen gebied om een duidelijke huid te krijgen.

10. Gram Meel

Meng 2 eetlepels gram bloem, 1 eetlepel rozenwater en wat kurkuma poeder in een schotel naar een gezicht pack te vormen. Breng het voor een paar minuten tot de pasta droog wordt. Wassen met water en herhaal dit proces voor maximaal een week.

11. Komkommer Juice

Pak het sap van een komkommer. Voeg wat yoghurt aan het en meng goed, de vorming van een gladde pasta. Breng het op de littekens en laat het op ongeveer 15 tot 20 minuten. Reinig je gezicht met gewoon water.

Een andere manier is om ofwel komkommer sap of yoghurt op littekens met een watje gebruiken. Laat het zitten voor een paar minuten en dan schoon te maken met gewoon water.

12. Yoghurt

Gewoon toepassen yoghurt op de huid. Was het af met gewoon water na een paar minuten. Deze remedie zal uw huid brandschoon en duidelijk te maken.

13. Papaya

Blend papaya stukjes om sap te maken. Breng het op de littekens en laat het zitten voor een paar minuten. Wassen met gewoon water achteraf. Doorgaan met behulp van deze remedie totdat u de resultaten zien.

14. Honey

U kunt gebruik maken van honing in de volgende manieren:

Solliciteer honing op de littekens voor een paar minuten. Was het met gewoon water.

Of anders, meng enkele druppels citroensap in honing en toe te passen op uw acne littekens. Na een paar minuten, het reinigen van je gezicht.

15. Ice

Dit is een van de eenvoudigste manieren voor acne litteken behandeling. Wrijf een stuk ijs op uw acne litteken om onmiddellijke hulp te krijgen.

16. Orange Peel

Neem wat sinaasappelschillen. Plaats ze in de zon tot ze volledig uitdrogen. Nu, plet ze tot een fijn poeder te vormen. Voeg wat water tot een gladde pasta te bereiden. Dep deze pasta op je litteken, waardoor het voor ongeveer 10-15 minuten. Later, was het af met warm water.

17. Vitamine E olie of Capsule

De aanwezigheid van anti-oxidanten in vitamine E olie doet wonderen voor acne litteken verwijdering. Voor aanvang van deze remedie, stoom je gezicht, zodat alle poriën open te stellen. Massage de olie op het getroffen gebied zachtjes gedurende 10 minuten. Na 15 tot 20 minuten, afspoelen met water.

18. Tomato

Maal een tomaat en komkommer in een blender tot een pasta te bereiden. Breng het op je litteken en laat het zitten voor een uur. Afwassen met water. Doe hetzelfde voor betere resultaten.

Of anders, bereiden een tomaat masker door het mengen van pulp van 2 tomaten en sappen van 1 komkommer en 2 avocado's. Breng dit masker op je gezicht te reinigen met water na 15 tot 20 minuten.

19. Apple Cider Vinegar (ACV)

Verdun een paar druppels appelazijn in wat water. Gebruik een watje aan dit mengsel toe te passen op de littekens. Laat het een paar minuten staan en daarna reinigen met gewoon water.

20. Aspirine

Voeg 2-3 aspirines in een beetje water, zodat deze tabletten volledig oplossen in water. Nu, voeg 2 eetlepels honing tot een gladde pasta. Toepassen. Wacht 15 minuten en spoel af met warm water achteraf.

21. Cocoa Butter

Om acne littekens vervagen toepassing cacaoboter. Het zal ook hydrateren de huid, samen met waardoor het zacht en glad.

22. Levertraan

Herbal Remedies om zich te ontdoen van acne littekens natuurlijk

23. Mint

Dit wordt beschouwd als een van de beste remedies om acne littekens genezen. Pak het sap door het breken van wat verse muntblaadjes. U kunt ook kurkuma poeder toe te voegen aan dit sap. Breng het op het litteken.

Of anders, gelden gemalen muntblaadjes op het getroffen gebied.

24. Rozenbottel Seed Oil

Wrijf je acne littekens met rozenbottels zaad olie twee keer per dag.

25. lavendelolie

Masseer je huid met lavendelolie om snel te ontdoen van acne littekens te krijgen.

26. Tea Tree Oil

Dit is één van de meest populaire natuurlijke behandelingen om zich te ontdoen van acne littekens 's nachts. Gewoon toepassen wat tea tree olie op je litteken voor het slapen gaan.

NB - Als de onverdunde tea tree olie wordt veroorzaakt roodheid, huidirritatie en uitdrogen van uw huid, gebruik dan een 5 procent oplossing van deze olie.

27. Aloe Vera Gel

De anti-inflammatoire en verzachtende eigenschappen van aloë vera maakt het een van de beste manieren om zich te ontdoen van acne littekens. De gel bereid uit Aloë vera is direct beschikbaar in de markt. Of neem een blad aloë vera en krijg pure aloe vera gel door te snijden en het knijpen van het midden. Breng het op je litteken twee keer per dag.

28. Fenegriek

Om acne littekens te verwijderen, kunt u fenegriek gebruiken in een van de volgende manieren:

Maak een gladde kruidenpasta door het breken van fenegriek bladeren. Toepassen. Na 10 tot 15 minuten, schoon uw gezicht met warm water. Het uitvoeren van het proces voor de 3 tot 4 dagen.

Of anders, neem 1 theelepel fenegriek zaden en pletten tot een fijn poeder te vormen. Voeg wat warm water tot een pasta te maken en toe te passen op uw litteken. Na 20 minuten was het af. Voer deze 2 tot 3 keer in een week.

29. Indian Lilac

Neem een aantal Indiase lila bladeren en maak een gladde pasta door het toevoegen van een beetje water. Voeg een snufje kurkuma poeder en toe te passen op het besmette gebied. Na 20 minuten, schoon uw litteken. Herhaal deze procedure minstens 2 keer per week. Als alternatief kunt u ook van toepassing Indian lila olie een paar keer in een dag.

30. Kamille Thee

Bereid kamille thee en gebruik deze om de littekens te spoelen. Het is een van de beste kruiden remedies om acne littekens te behandelen.

do's

Drink veel water en verse sappen gehydrateerd te blijven.

Was je gezicht met schoon water meerdere keren per dag.

Gebruik cosmetica die olie-vrij zijn.

Gebruik doekjes in plaats van handdoeken en servetten.

Houd je lichaam fit en actief.

Verhoog de inname van sinaasappels, appels, groene groenten, verse groenten, zuivelproducten, ijzersupplementen, vitamine A, broccoli, wortelen, vis, squash, lever en granen.

Gebruik een zonnecrème lotion wanneer je naar buiten in de zon.

don'ts

Vermijd het nemen van stress door het doen van yoga of meditatie.

Vermijd inname van suiker en calorierijke voedingsmiddelen in uw dagelijkse voeding.

13 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment