Sunday, January 24, 2016

32 Verbazingwekkende gezondheid en schoonheid voordelen pompoenpitten

Pompoenen zijn uitgebreid gebruikt om heerlijke recepten lang. Het is een lekkere en gezonde vrucht. Zelfs de zaden van deze verbazingwekkende fruit vol voedingsstoffen en mineralen zoals koper, zink, eiwitten, mangaan, fosfor, ijzer, magnesium, enz. (1). Deze zaden zijn geweldig snacks met een nootachtige smaak en knapperige. Ze kunnen ook worden toegevoegd aan plantaardige curry jus en de smaak ervan te verbeteren. Een heleboel mensen consumeren deze yummy zaden, maar zijn zich niet bewust van het feit dat ze bieden tal van gezondheid en schoonheid voordelen, als ze in de juiste hoeveelheid. We hebben verschillende voordelen zoals aangeworven voor uw gemak. Ga door hen en weet hoe heilzaam pompoenpitten kan zijn.

Voordelen van de Gezondheid van pompoenpitten

1. Optreden als antioxidant

Pompoenzaden omvatten vitamine E, een sterke antioxidant. Naast dat er vele andere antioxidanten zoals fenolen (2), lignanen, zink en mangaan. Ontsteking en oxidatieve stress zijn verantwoordelijk voor het veroorzaken vele ziekten die kunnen worden genezen door de zich in deze nootachtige zaden antioxidanten.

2. bevorderen de celregeneratie

De aanwezigheid van vitamine A in de zaden helpt bij het herstel en regeneratie van cellen. Het speelt een belangrijke rol bij de celdeling en differentiatie (3). Voldoende hoeveelheid vitamine A in het lichaam is essentieel voor de vorming van een gezonde littekenweefsel en bij wondgenezing. Vitamine A supplementen worden actief gebruikt bij de behandeling van huidproblemen zoals acne, UV-schade, en brandwonden

3. Beschermen tegen verontreinigende stoffen

Zink en selenium in de pompoenzaden bevorderen van de productie van collageen (4), waardoor een barrière voor verontreinigingen te passen. Het collageen geeft een extra bescherming van de huid tegen de vervelende UV-stralen.

4. Verminder Cholesterol

Dit is een van de belangrijkste gezondheidsvoordelen van pompoenzaden. De zaden zijn een zegen voor degenen die met een hoog cholesterolgehalte de zaden bestaan van fytosterolen die slechte cholesterolgehalte in het lichaam (5) te verlagen. Verminderde niveau van cholesterol goed voor de cardiovasculaire gezondheid. Fytosterolen zijn vergelijkbaar met cholesterol in structuur, die de absorptie van LDP (low-density eiwit) in de darm (6) vermindert. Koper verhoogt de telling van rode bloedcellen en verhoogt de zuurstofrijk passage van bloed in de vaten. De zaden bevatten lage niveaus van natrium die de bloeddruk verlaagt, verdere escalatie van gezondheid van het hart.

5. Boost Urinary Tract Functie

Pompoenpitten worden op grote schaal gebruikt als een remedie om blaasproblemen (7) te genezen en urine-functie te verbeteren. Studies tonen aan dat de in water oplosbare component van de voordelen pompoenzaden in verlichten van de problemen van de urinewegen en hardt prikkelbare blaas wordt gemakkelijk geabsorbeerd in de bloedstroom. De in water oplosbare pompoen extract heeft een anabole (weefselopbouw) effect op de bekkenbodemspieren. Het remt aromatase enzym en geeft meer testosteron bekkenbodemspieren sterk. Trouwens, de water oplosbare gehalte bindt aan de androgeenreceptor aanwezig op bekkenbodemspieren, verdere aanscherping. Op deze manier, pompoenpitten spelen een cruciale rol bij het terugdringen van infecties van de urinewegen

6. Werk als anti-depressivum

Volgens een onderzoek in Nieuw-Zeeland, is het aantal mensen die lijden aan een depressie aanzienlijk gestegen (8). De zaden zijn van groot nut, als het gaat om het ontspannen van de geest. Pompoenpitten bevatten L-tryptofaan, dat is belangrijk in het verminderen van de depressie en verheffend de gemoedstoestand (9). Het helpt synthetiseren GABA dat angst vermindert en tilt de stemming.

7. Houdt Bones Gezond

Osteoporose ontstaat voornamelijk door het tekort aan zink (10). Pompoenpitten bewaak uw lichaam tegen de vreselijke ziekte door het leveren van voldoende hoeveelheid zink aan het lichaam. Hoofdzakelijk, calcium verantwoordelijk voor de botten, maar zink bevordert ook botvorming. Zink vormen hydroxylapatiet (kristallijn calcium complex), dat de helft vormt van het gewicht van de botten. Hierdoor zink belangrijk voor de vorming van botten en botmassa. Het helpt ook genezen fracturen en botbeschadiging in een sneller tempo.

8. Bevorder Prostate Health

Pompoenpitten zijn grotendeels gebruikt voor voedingssupplementen. Ze worden gebruikt om de prostaat gezonde vanouds (11) te houden. De zaden zijn effectief in het verminderen van de risico's van kanker door het elimineren van de gevaarlijke gevolgen voor prostaatcellen. Pompoenpitten olie is goed in het behandelen van BPH (12).

9. Boost Memory

De grote hoeveelheid magnesium aanwezig in pompoenpitten maakt het nuttig in het genezen van leerproblemen. De zaden worden ook wel hersenenvoedsel. Ze stimuleren geheugen en concentratie verbeteren door de aanwezigheid van zink die verbetert ook het immuunsysteem, waardoor de totale gezondheid (13).

10. Verhoging Magnesium

Een kopje pompoenpitten bevat meer dan de helft van de hoeveelheid magnesium die door een vrouw per dag moet worden geconsumeerd. Magnesium is een essentieel element dat helpt reguleren spieren en zenuwen functie, maakt eiwitten en DNA, regelt bloedsuikerspiegel, en onderhoudt een normaal hartritme (14).

11. Uitgerust met Kalium

Kalium speelt een belangrijke rol bij de samentrekking van spieren, het reguleren van de vloeistoffen, controle van de bloeddruk en balanceren mineralen. Kalium geneest pijnlijke ziekte van nierstenen en botverlies als gevolg van veroudering. Pompoenzaden (261mg) leveren bijna een equivalente hoeveelheid kalium ten opzichte van bananen (268 mg), dat wordt beschouwd als de machtsbank kalium (15).

12. de behandeling van diabetes

De zaden hebben een anti-diabetisch effect. Een onderzoek heeft aangetoond dat pompoenpitten en haar extract bevorderen insulinegehalte en vermindering van oxidatieve stress. Het anti-diabetische effect kan worden toegeschreven aan de aanwezigheid van fenolen, flavonoïden en saponinen (16). Studies hebben aangetoond dat het opnemen pompoenzaden in de voeding leidde tot lage diabetes (17).

13. Immuniteit Versterking

Zink is een essentieel mineraal de immuniteit van het lichaam te verbeteren. De aanbeveling voor de inname van zink is 6.8mg voor volwassen vrouwen (18). Een kopje pompoenpitten levert 6.59mg, bijna hetzelfde bedrag.

14. Bevorder een gezonde slaap

Tryptofaan gevonden in de zaden wordt omgezet in melatonine, een hormoon dat chronische slaap slapeloosheid behandelt. Gewoon eens een handvol zaden voordat je naar bed voor een goede nachtrust Zelfs een geringe hoeveelheid van 1 gram van tryptofaan verbetert de kwaliteit van de slaap (19). Samen met dat, magnesium in de zaden verbetert ook de slaaplatentie (20).

15. Zorg voor een gezonde zwangerschap

Er zijn verschillende voordelen van pompoenzaden tijdens zwangerschap, door de aanwezigheid van zink. Afgaande op een onderzoek, de meeste vrouwen lijden aan een tekort aan zink. Verlaagde zink kan leiden tot een verstoring van de verschillende hormonen verantwoordelijk voor het begin van de bevalling. Er is aangetoond dat het gebrek aan zink bij dieren van invloed op de groei van de nakomelingen (21).

16. Optreden als anti-inflammatoire Agent

Studies hebben aangetoond dat pompoenzaden vertonen anti-inflammatoire activiteiten in het lichaam. Soms ontsteking wordt veroorzaakt door een tekort aan verschillende mineralen en eiwitten. Munching de zaden voldoende hoeveelheden eiwitten behouden om het optreden van ontstekingen te voorkomen. De zaden zorgen voor een verlichting van artritis Volgens een studie is gebleken dat mensen die pompoenpitten werden gegeven werden profiteerde (22). Pompoenzaden groen weergegeven door de aanwezigheid van chlorofyl erin. Chlorofyl alkalizes het lichaam en bloed door het reinigen het. Het voorkomt ontsteking die kan ontstaan door zuren.

17. Verhoging Testosteron

Pompoenzaden een power-bank voedingsstoffen aanbieden vitamine K, C en D, samen met vele andere mineralen. De aanwezigheid van zink vermindert de hoeveelheid testosteron in dihydrotestosteron krijgen omgezet door de productie van testosteron (23). Een gebrek aan zink kan leiden tot een verhoogde concentratie van DHT dat premature kalende en een vergrote prostaat veroorzaakt. Worden verpakt met zink, magnesium, en gezonde vetten, pompoenpitten zijn een van de beste voedingsmiddelen om testosteron te verhogen.

18. Aids Weight Loss

Om te verminderen, snijden we neer op diverse voedingsmiddelen met een hoog vetgehalte. Hierdoor het lichaam is gevoelig voor een tekort omdat het niet verkrijgen van een volledig voeder ontwikkelen. Pompoenpitten, macht vol met voedingsstoffen blijken te zijn een zeer voedzame snack. Het voorziet het lichaam van vitaminen en mineralen. In aanvulling op dat, het biedt het lichaam met vezels die een belangrijke rol in verzadigend de honger en het houden van je vol, hulp bij het terugdringen van obesitas (24) heeft. Het ijzergehalte houdt je enthousiast met energie, zodat u in staat om uit te werken in volle geest zijn.

19. Onderhoudt stofwisseling

Aminozuren helpen bij metabole functies als ze kunnen worden gebruikt in vele metabolische en enzymatische reacties. 30% van pompoenzaden bestaan uit eiwit. Dus, het gebruik van zaden geven lichaam een goede dosis eiwit (25), het bevorderen van het gemak waarmee metabolische functies kunnen worden uitgevoerd.

20. Werkt als Anti-Parasitaire en Anti-Microbiële

Pompoenpitten zijn anti-parasitaire door de natuur (26). Ze worden gebruikt voor het spoelen van lintwormen en andere parasieten in het lichaam. Pompoenpitten zijn bijzonder gunstig in het geval van kinderen die kwetsbaar zijn voor wormen. Pompoenpitten maken een goed afweersysteem tegen wormen en ongezonde bacteriën die kunnen leiden tot ondervoeding en verkeerde groeipatronen. In aanvulling daarop is het gunstig bij het terugdringen van schimmelinfecties en belemmert hun groei.

21. Verminderd risico op kanker

Pompoenzaden lager de kans op maag-, colon-, borst-, long- en prostaatkanker. Een studie heeft aangetoond dat een regelmatige inname van pompoenpitten helpt zich te ontdoen van borstkanker bij postmenopauzale vrouwen (27). Andere onderzoeken hebben aangetoond dat lignanen in de zaden een essentiële rol in het genezen borstkanker (28) speelt. De reageerbuis studies hebben aangetoond dat de supplementen met pompoenpitten extract werden gevonden om de vergroting van prostaatkanker (29) verdoven.

22. Hoog in Fiber

Pompoenpitten zijn rijk aan vezels (30). Fiber is essentieel voor een goede spijsvertering. Om meer vezels hebben, consumeren zaden met schelpen. Een vezelrijk dieet verlicht constipatie en geneest maagklachten

23. Gunstig voor vrouwen in de overgang

Een goede hoeveelheid fyto-oestrogenen leidt tot een verhoging van het HDL-cholesterolgehalte en verlaagt de bloeddruk, opvliegers, gewrichtspijn en andere pijnlijke symptomen die optreden tijdens de menopauze fase (31).

24. Beschermt Liver

Het eiwitgehalte van de pompoenzaden vermindert de giftigheid van de lever. Pompoenpitten zijn efficiënt in het bewaken van het lichaam tegen carbon-tetrachloride geïnduceerd letsel in de lever (32) geweest. Een studie heeft aangetoond dat de pompoenzaden voordeel van de leverenzymen en toxiciteit niveaus in de lever (33) verminderen.

25. Goed voor het gezichtsvermogen

Pompoenpitten bevatten een hoog gehalte aan vitamine A die visie verbetert, vooral bij weinig licht (34). Trouwens, zink maakt vitamine A netvlies bereiken van lever en maak melanine die het oog beschermt. Studies hebben aangetoond dat cataract en blindheid vooral optreden als gevolg van tekort aan zink.

26. Alkalize de Body

Wanneer het lichaam wordt overweldigd door het zure karakter, kan ziekten zoals osteoporose, kanker en diabetes. Om de zuurgraad in het lichaam, is het belangrijk om dergelijke voedsel dat de alkaliteit in het lichaam verhoogt omvatten. De ideale pH van bloed voor het lichaam 7.35- 7.45 (35). Pompoenpitten zijn een van de beste voeding voor onderhoud van zo'n alkalische pH in het lichaam.

27. Cure Anemie

Anemie veroorzaakt door gebrek aan ijzer in het lichaam. Pompoenpitten zijn een goede bron van ijzer. Volgens een studie, regelmatige consumptie van pompoenpitten resulteert in een verhoogde concentratie van ijzer in vrouwen en adolescenten (36).

Schoonheid Voordelen van pompoenpitten

28. Bevochtig de huid

Dit is een van de belangrijkste voordelen van pompoenpitten voor de huid. Talg is een olieachtige afscheiding. Overtollige talgproductie zou leiden tot een vette en doffe huid, gevoelig voor puistjes en acne (37). Anderzijds, zou minder hoeveelheid talg de huid droog en schilferig maken. Het is dus zeer belangrijk om de juiste hoeveelheid sebum op huid. De essentiële vetzuren in de zaden handhaven de juiste hoeveelheid olie en vocht. Om een vlekkeloze huid te krijgen, breng dan een pasta van gepureerde pompoen op je gezicht. Pompoenpitten zijn veel beter dan de toxische crèmes en lotions. Pompoenpitten bevatten onverzadigde vetzuren die de huid voedt en maakt het soepel (38). Neem een kopje gemalen pompoenpitten en voeg een losgeklopt ei en wat olie tot een dikke pasta te maken. Breng de verpakking op het gezicht gedurende 15 minuten en spoel af met water tot een gladde en stralende huid te krijgen.

29. Heilzaam voor Hair

Haarverlies kan optreden als gevolg van chronische ontsteking. De zaden worden verrijkt met vitamine A, K, zink en omega-3 vetzuren. Al deze zijn zeer geschikt voor haar en de gezondheid van de hoofdhuid. Omega 3-vetzuren gunstig haargroei zoals ontsteking (39) vermindert. In plaats van zink supplementen voor haaruitval, verbruiken pompoenpitten dat een ruime hoeveelheid van het mineraal om je haar te voeden hebben. Pompoenpitten maken het haar sterker, glanzender en dikker. Als de gezondheid van je haar met de dag verslechtert, niet kiezen voor chemisch geladen producten; in plaats daarvan, zijn de pompoenpitten in uw dieet.

30. Cure Acne

Pompoenpitten zijn verrijkt met zink die anti-inflammatoire eigenschappen bezit. Zink helpt genezen acne door vermindering van de roodheid en littekens op het gezicht. De antibacteriële eigenschappen zink kalmeren de hyperactieve talgklieren daardoor verminderen van de olieachtige secretie en kansen aangevallen door acne (40).

31. Stop vroegtijdige veroudering

Niemand wil oud worden en sterven. Mensen besteden een grote som geld voor anti-aging behandelingen. Pompoenpitten hebben het potentieel om het verouderingsproces te keren en onderhouden van de jeugdige gloed van de huid. UV-stralen en de levensstijl die we volgen de ontwikkeling van een oxidatieve stress die leidt tot de vorming en pigmentatie (41) kreuken. De krachtige antioxidanten aanwezig in zink vecht tegen deze vrije radicalen. Zink onderhoudt collageen en bevordert de huidvernieuwing.

32. Voorkom Roos

Zink is een actief bestanddeel van shampoos voor dandruff Afgaande op de studie uitgevoerd zink voorkomt schilfering van de hoofdhuid, irritatie en jeuk vanwege schimmelwerende eigenschappen. Eet een handvol pompoenpitten elke dag of masseer je haar met de olie. Samen met dit, pompoenpitten zijn rijke bronnen van beta-caroteen. Beta-caroteen, wanneer verbruikt, wordt omgezet in vitamine A. Het ontbreken van vitamine A in het lichaam kan leiden tot dof en droge hoofdhuid en het haar (42). Droge hoofdhuid leidt tot jeuk en ontwikkelt roos.

Notitie:

1) Pompoenzaden niet allergieën in verband met hen te hebben, maar nog steeds sommige mensen kunnen huiduitslag, verstopte neus, zwelling of problemen met ademhalen voelen.

2) pompoenpitten zijn verrijkt met vezels. Maar te kauwen kan leiden tot indigestie vermeden kunnen worden door ze met water.

3) de instroom van teveel vezel door de zaden mogelijk niet goed behandeld door het lichaam, en kan leiden tot de ontwikkeling van diarree

4) Die mensen die gevoelig zijn voor een migraine moet een arts te raadplegen alvorens te kiezen voor de zaden.

5) zaden van de pompoen moet goed te worden geconsumeerd als het eten van rotte pompoenpitten kan leiden tot voedselvergiftiging worden gecontroleerd. Ga voor verse pompoenpitten.

6) niet bieden gepelde pompoenpitten aan kinderen en huisdieren als die kunnen ze stikken.

26 augustus 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment