Saturday, January 23, 2016

18 Handige Home remedies om zich te ontdoen van de zakken onder de ogen

Onder de ogen zakken zijn niet alleen lelijk en vervelend, maar ze maken ook je moe en mismoedige kijken. Onder de ogen zakken zijn ook bekend als gezwollen ogen en ze worden veroorzaakt voornamelijk als gevolg van de vergrijzing. Stress, gebrek aan slaap, ongezonde leefstijl, en vermoeidheid veroorzaakt ook onder ogen zakken. Hoewel er vele spa-behandelingen en massages verkrijgbaar bij de beste salons om weg te doen met de gezwollen zakken waarin je ogen. Maar, is het verstandig om een gat branden in je zak als het thuis kan worden genezen met de goedkope ingrediënten toegankelijk in uw keuken kast? Als u op zoek bent naar de beste tips over hoe om zich te ontdoen van wallen onder de ogen, dan is de volgende huismiddeltjes zal blijken nuttig voor u.

Home remedies voor Under Eye bags

De beste behandeling voor gezwollen ogen is verkrijgbaar bij uw huis zelf. Zorg ervoor dat u regelmatig volgen de remedies om de gewenste resultaten te krijgen binnen een kortere tijdspanne.

1. Chilled Milk

Houd je ogen gehydrateerd kan u helpen zich te ontdoen van gezwollen ogen. Dompel een katoenen bal in de gekoelde melk en plaats het op je ooglid. Laat het voor ten minste 20 minuten en dan zachtjes te wassen. Melk kan uw ogen te koelen en wallen te verminderen.

2. Potato

Aardappel is de meest effectieve huis remedie om zich te ontdoen van onder ogen zakken. Snijd een rauwe aardappel en houd de plakjes op de oogleden gedurende 15 minuten. Aardappel vermindert niet alleen wallen, maar helpt ook bij het wegwerken van donkere kringen

3. komkommer

Net zoals aardappel, komkommer is ook een goede remedie om donkere kringen en gezwollen ogen veroorzaakt als gevolg van stress en uitdroging te verlichten. slice gewoon een komkommer en bewaar ze op je oogleden gedurende 20 minuten per dag. Het onder ogen zakken zal langzaam afnemen, als de oplossing continu wordt geoefend voor een week.

4. Castor Oil

Massage wonderolie rond je ogen voordat nemen van een bad in de ochtend om wallen te genezen, zwelling en donkere kringen. Probeer deze remedie minstens twee keer per week.

NB - Uw ogen kunnen irriteren als je er omheen massage met ricinusolie. Spoel je ogen met water na het masseren, opgelucht te voelen.

5. Eiwit

Klop het eiwit in een kom en breng het rond je ogen met behulp van een dun penseel. Na het eiwit droogt, het geeft een stijf gevoel. Laat het minstens 25 minuten en daarna wassen met warm water. Eiwit vermindert de wallen rond de ogen en maakt de huid stevig.

6. Ice Cube

Om zich te ontdoen van gezwollen ogen na een lange dag op het werk, kunt u proberen ijsblokjes rond je ogen. wikkel slechts enkele ijsblokjes in een dunne doek en zet het op je ogen. Hoewel het geeft een tijdelijke verlichting van wallen, maar het is een geweldige manier om vers voor een feestje met minder of geen pre-tijd om te kijken. Gewoon spoelen je gezicht met ijskoud water meerdere keren per dag, zal ook wonderen verrichten.

7. Chill Spoon

Je hoeft alleen maar twee roestvrijstalen lepels en een beker gevuld met ijsblokjes om zich te ontdoen van onder ogen zakken direct. Vul een kop met ijsblokjes en zet de lepels in hen te laten koelen. Nu, plaats de gekoelde lepel op je ogen. Ondertussen kunt u de volgende lepel te plaatsen in de kom te bereiden. Deze behandeling vermindert wallen en sagginess in geen tijd.

8. Fresh Butter

De vettigheid in verse boter kan uw huid direct hydrateren tot jeuk, droogheid, patchiness, irritatie en saaiheid te vermijden. Neem een eetlepel verse boter en voorzichtig toe te passen rond je ogen. Nu masseren gedurende 15 minuten in cirkelvormige bewegingen. Laat het gedurende 15 minuten, zodat uw huid volledig absorbeert alle voedingsstoffen. Nu, gebruik warm water om je gezicht te wassen om wallen onder de ogen te verwijderen.

9. Hot Water en Zout

Warm water vermengd met zout helpt om wallen en zwelling van de huid te verminderen. Neem lauw water en voeg zout aan het. Goed roeren. Nu je gezicht wassen met dit zout water. U kunt ook genieten katoenen ballen in dit zout water, en houd ze op je ogen om betere resultaten te krijgen.

10. Stay Gehydrateerd

Een van de belangrijkste redenen voor de verschijning van wallen onder de ogen is - uitdroging. Drink voldoende water om je lichaam gehydrateerd. Het wordt aanbevolen om minstens 8 glazen water of 2 liter water per dag te drinken.

11. Azijn en olie Plakken

Neem een theelepel vers appelazijn en meng het met een theelepel olijfolie. Breng dit mengsel rond je ogen en masseer met de klok mee gedurende vijf minuten, en daarna tegen de klok gedurende 5 minuten. Herhaal dit regelmatig in de nacht om je ogen te ontspannen.

12. Bevroren Aardbeien

Verwijder het bovenste deel van de aardbeien en bevriezen. Nu, snijd ze in dikke plakken en bewaar ze op uw ogen gedurende 10 minuten. Zodra chillness de aardbei slice komt neer, kan je langzaam wrijf ze rond je ogen. Dit werkt ook uitstekend voor onder ogen zakken.

13. Vitamine E Olie

Masseer je ogen met vitamine E olie. Deze niet-plakkerige olie verrijkt de huidcellen rond je ogen te droopiness ontwijken.

14. Mint en tomatensap

Solliciteer munt of tomatensap rond je ogen. Afspoelen na een paar minuten. Het koelende effect van munt en tomaat zal kalmeren de gezwollen ogen.

15. Neti Pot

Als de reden van de wallen is koud of sinus, gebruik maken van de neti pot "te verhelpen. Vul warm zout water (mix 1 theelepel zout in ½ liter water) in een neti pot. Steek de tuit van de pot in je linker neusgat. Kantel je hoofd in de tegenovergestelde richting. Het water zal uit het rechter neusgat stromen. Herhaal deze procedure aan de rechter neusgat.

Opmerking- Niet praten, lachen, slikken of snuiven, wanneer het water stroomt uit door je neus.

Herbal Remedies om wallen rond de ogen Cure

16. Aloe Vera

Snijd een aloë vera en houden de plakjes op je oogleden. Dit vermindert wallen en donkere cirkel rond de ogen permanent. Aloë vera kan uw huid hydrateren om rimpels, kraaienpootjes en fijne lijntjes veroorzaakt als gevolg van de vergrijzing te voorkomen.

17. Groene Thee

Groene thee is een effectieve kruidenmiddel om zich te ontdoen van onder ogen zakken. Meng groene thee stof met gekoeld water en dip een katoenen bal in het mengsel. Nu, houd dit watje op je oogleden gedurende 15 minuten om je ogen te vernieuwen.

18. kruidentheezakjes

Theezakjes kunnen gezwollen ogen te genezen. Verrast? Maar het is waar! Dip theezakjes (kamille, tijm of rozemarijn) in gekoeld water en houden de zak op uw ogen gedurende 20 minuten in de nacht voordat je gaat slapen. U zult merken de resultaten binnen een paar dagen.

do's

Krijg genoeg slaap.

U kunt ook gebruik maken van een goede concealer om je gezwollen ogen te verbergen. Probeer je concealer te bedekken met een dun laagje poeder om het te helpen te blijven voor een lange tijd.

Bepaalde allergieën kan ook leiden tot onder de ogen zakken, dus behandel ze onmiddellijk, zodat u kunt voorkomen dat onder de ogen zakken veroorzaakt als gevolg van allergieën.

Draag hoeden en zonnebrillen om je ogen te beschermen tegen UV-stralen.

Je gezicht wassen met warm water en drapeer een zachte katoenen handdoek op je gezicht naar het water te absorberen zonder te wrijven de huid. Vermijd het gebruik van warm water en ruwe handdoek.

Als uw baan gaat werken op de computer voor lange uren, neem 4-5 minuten pauze elk uur en sluit je ogen.

don'ts

Niet te veel van cafeïnehoudende dranken, koolzuurhoudende dranken en frisdrank. Probeer om uw dagelijkse consumptie van koffie te verminderen. Zwarte koffie is een strikte Nee ", als je zichtbaar onder ogen zakken hebben.

Verwijderen oog make-up voor het raken van het hooi.

Je moet niet je ogen wrijven te veel, als je gezwollen ogen. Wrijven terwijl het toepassen van de concealer verhoogt de zwelling.

Soms zonnebrandmiddelen ook leiden tot irritatie van de huid rond de ogen, wat leidt tot wallen. Dit komt omdat de zon scherm met een hoge SPF is te hard voor de dunne huid rond de ogen. Vermijd daarom het gebruik van zonwering met meer SPF rekenen rond de ogen.

0 34

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

19 juni 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment