Tuesday, January 19, 2016

25 gezondheid en schoonheid voordelen van gember die je moet weten

AEen kleine hoeveelheid gember kan de smaak van het voedsel te verbeteren en een grote problemen genezen ook. Gember, zijnde een gezondere voeding, zit vol met bioactieve stoffen en voedingsstoffen. De uitzonderlijke geur van de gember wordt toegeschreven aan gingerol. Gember kan vers worden gebruikt, gedroogd, in de geaarde vorm of sap vorm. Het wordt gebruikt als een belangrijke specerij, vooral in de winter. Echter, naast verschillende gezondheidsvoordelen, gember ook veel schoonheid voordelen die niet kunnen worden genegeerd. Ayurveda beschouwt ook de geneeskrachtige eigenschappen van dit kruid. Laten we bespreken hoe gember kan u helpen bij het houden van fit en het verbeteren van uw fijnheid.

Voordelen van de Gezondheid van Ginger

1. ademhalingsproblemen

Gember kan wonderen doen in geval van ademhalingsproblemen. Antihistaminicum aanwezig kan de allergieën, die de belangrijkste bron van de meest voorkomende respiratoire problemen zoals astma en bronchitis Ginger geneest ook koud, hoesten en een zere keel Dagelijkse inname van gember thee of gember sap gemengd met 1 theelepel honing kan genezen behandelen deze problemen gemakkelijk.

2. Misselijkheid en braken

De eigenschappen van gember kan helpen bij het gevoel van misselijkheid en braken, meestal veroorzaakt door zeeziekte of reisziekte te verlagen. Kauwen een klein stukje gember met regelmatige tussenpozen kan de problematische gevoel dalen.

3. Ochtendmisselijkheid

Kauwen een stukje gember in de ochtend helpt de zwangere vrouwen in het verminderen van de ochtendmisselijkheid

Opmerking: Het is aangeraden dat de zwangere vrouwen de arts moet raadplegen alvorens het.

4. Verhoogt de eetlust

Gember is algemeen bekend dat de spijsverteringssappen in het lichaam te verhogen, en dus stimuleert de eetlust. Vlak voor het hebben van een maaltijd, kauwen een stukje gember.

5. Verbetert de destructie

Gember helpt de eiwitten te breken en absorbeert de essentiële voedingsstoffen uit het voedsel. Het bevordert de slijmsecretie, waarbij de vertering juiste maakt. Het stelt ook toxische producten uit het lichaam. Wat alles wat je hoeft te doen is koken een gember in water en drink het.

6. Gas Build-up

Gember windafdrijvend eigenschappen die de opbouw van gas in de maag en de pijn veroorzaakt door dezelfde verminderen. Het enige wat je hoeft te doen is te verpletteren een stukje gember om het sap te extraheren en drinken.

7. menstruatiepijn

Gember zorgt voor verlichting in menstruatiepijn. Voeg wat gember tijdens het koken van voedsel. U kunt ook drinken gember water (bereid door het koken gember in water) vele malen per dag regelmatig, vier dagen voor je menstruatie begint.

8. Hoofdpijn

Gember verhoogt de synthese van prostaglandine, uithardende hoofdpijn helpt Het verzacht ook de ontsteking veroorzaakt in de bloedvaten. Het breken van de ruwe gember stuk en het toepassen van de pasta op het voorhoofd is een van de beste manieren om de migraine pijn te genezen

10. voorkomt kanker

Gember speelt een zeer belangrijke rol bij het voorkomen van kanker. Als gember regelmatig in maaltijden, dan is de kans op kanker aanzienlijk vermindert.

11. Colon Ontsteking

Gember supplementen kan de pijn en ontsteking van de dikke darm in zeer sterke mate. Gemberwortels elimineren de toxische stoffen uit het lichaam, waardoor het brandende gevoel van de colon rustgevende.

12. Cures spierpijn

Door een kleine hoeveelheid gember in het eten elke dag, kan men de spierpijn en pijn (veroorzaakt door het doen van oefeningen of andere fysieke activiteiten) met 25% te verminderen. Gember verbetert de bloedcirculatie en ontspant de vermoeide spieren.

13. zorgt voor het behoud van het glucoseniveau

Gember helpt de bloedsuikerspiegel, die een directe invloed op het gewicht van het lichaam. Consumeren gember regelmatig in welke vorm dan ook - of sap of gekookt met voedsel. Gember vermindert zelfs diabetische nefropathie, die verantwoordelijk is voor de schade aan de nieren.

14. Elimineert de Heartburn

Gember thee of gembersap verbruik kan gemakkelijk verwijderen van de branderig gevoel in de borst veroorzaakt door oprispingen van zuur in de slokdarm. Dagelijkse inname van gember supplementen of sap kan zelfs voorkomen dat een verdere aanval van de maagzuur

15. Voorkomt de ziekte van Alzheimer

Als de ziekte loopt in uw stamboom en je bent bang om te worden blootgesteld aan het, dan is het een must voor u om gember in uw dagelijkse voeding op te nemen. Ginger vertraagt het tempo van de verslechtering van de hersencellen en houdt Alzheimer weg. Het houdt ook je hersenen actief samenhangend en waakzaam voor een langere tijd.

17. Verbetert de immuniteit

Gemberwortel bevat een aantal essentiële oliën zoals zingerone, citral, gingerol, farnesne, β-phelladren, shogaol en cineol, die helpen om de immuniteit van het lichaam. Het fungeert ook als een sterke antioxidant.

18. regelt het cholesterolgehalte en bloeddruk

Regelmatige inname van gember brengt het cholesterolgehalte en de bloeddruk naar beneden. Het beperkt de activiteit van low-density lipoproteïnen en opent de blokkades van slagaders en bloedvaten.

Schoonheid Voordelen van Ginger

19. Anti-Aging Agent

Ginger maakt de huid en ontgift het. Het heeft ongeveer 40 antioxidanten, die de vrije radicalen te onderdrukken. De huidige in ginger gingerols houdt de fijne lijntjes en rimpels op de baai.

20. kalmeert de huid Burns

Gember helpt niet alleen wanneer gegeten of ingeslikt, maar verzacht ook de ontsteking en pijn veroorzaakt door brandwonden wanneer het sap direct op het getroffen gebied wordt toegepast. Het herstelt zelfs de huid haar natuurlijke staat.

21. Wist de Acne

Gember helpt duidelijk de acne te wijten aan de sterke antiseptische eigenschappen. Het levert essentiële voedingsstoffen aan de huid en voorkomt verdere uitbraken. Het helpt ook de toon van de huid.

22. Wist de hypopigmented Scars

Hypopigmented littekens, algemeen bekend als witte littekens worden gevormd wanneer de huid begint te verliezen de pigmentatie. Het aanbrengen van een stukje gember op het litteken per dag wordt genezen binnen een week. Gember is ook een uitstekende remedie voor ouderdomsvlekken, donkere vlekken en vlekken.

23. stimuleert de haargroei

Maak je je zorgen met dunner en vallen van haar? Gember is de beste kruiden-oplossing voor uw zorgen. De vetzuren daarin bovendien voorkomen haarverlies, heeft bloedsomloop middelen die stimuleren van de bloedstroom naar de hoofdhuid, het stimuleren van de haargroei

24. Treats Droge en Kroeshaar

Vanwege de aanwezigheid van zoveel etherische oliën, zink, vitaminen en fosfor, gember is een van de beste oplossing voor glanzend en zijdeachtig haar. Toepassing van gember olie kan blijken te zijn een grote hulp in het geval van roos en split-ends te zijn.

25. Vermindert de Cellulite

Een body scrub gemaakt van gember kan gemakkelijk vermindering van de cellulite U kunt het voor te bereiden door het toevoegen van suiker (half kopje), olijfolie (een kwart cup), geraspte gember en citroenschil. Breng de voorbereide scrub dagelijks tijdens het baden en bewaar de overgebleven in de koelkast.

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

20 januari 2015

5 januari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment