Tuesday, January 19, 2016

44 eenvoudige en effectieve Home Remedies To Get Rid Of Kook

Een halve inch rood gezwollen knobbeltje kunt u onrustig maken. Kunt u dit geloven? Huid abces of kookt gepaard gaan met ernstige pijn, zwelling, roodheid en koorts. Furunkel is een andere term die gebruikt wordt voor de kook. De oorzaak van deze kleine tender bult is een staphylococcen bacteriële infectie Patiënten kunnen kloppende pijn ervaren als het forfaitair is gevuld met dode weefsel en pus dat de aandoening verergeren. Meestal kookt verschijnen op het gezicht, oksels, ogen, nek, schouders, dijen en billen. Indien niet tijdig wordt behandeld, kan de infectie verspreiden die kunnen leiden tot de uitbarsting van een kook in de nabije omgeving. Een cluster van kookt wordt genoemd als een karbonkel. Dit zijn besmettelijk en kan worden verspreid door direct contact met de huid of het delen van persoonlijke bezittingen van de getroffen persoon. Hormonale veranderingen, overmatig gebruik van vette cosmetica, zweet, alcoholisme, strakke kleding, slechte hygiëne, zwak immuunsysteem, ondervoeding, meer blootstelling aan agressieve chemicaliën, chemotherapie, en diabetes zijn enkele van de meest voorkomende oorzaken die leiden tot het optreden van zweren. In dit artikel leer je een aantal krachtdadige home remedies om zich te ontdoen van de kook te krijgen.

Home remedies voor Kook

1. Zwart Zaad

De therapeutische eigenschappen van zwarte zaden helpen bij de behandeling van de problemen huid, met inbegrip kookt. (1) (2) (3)

Slechts enkele malen van zwarte komijn, samen met wat water en de resulterende pasta toe te passen over het getroffen gebied. Zwarte olie kan ook worden toegepast aan de kook.

Of anders, mix ½ eetlepel zwarte zaad olie in warm / koud drankje en drink het regelmatig voor ongeveer een week.

2. Brood Kompres

Geniet van een stuk brood in warme melk of water. Knijp een beetje en leg de geweekte brood over de kook voor een paar minuten. Het zal de bloedcirculatie te verhogen en de ontsteking te verminderen. Herhaal deze remedie twee keer per dag tot je te ontdoen van de infectie.

3. Kurkuma

Naast zijn culinaire gebruik, kurkuma is ook nuttig in het helen van verschillende kwalen. De anti-inflammatoire eigenschappen cure komt voor een groot deel. (4) (5) (6)

Voeg eenvoudig ½ eetlepel poedervorm kurkuma in een glas lauwe melk, en drink het tweemaal per dag te versnellen het genezingsproces.

Of neem 1 el kurkuma met 2 el water en maak een dikke pasta. Breng het direct aan de kook en laat het 20-30 minuten. Was het af met koud water achteraf.

4. Corn

Kook een half kopje water en voeg 2 eetlepels havermout tot een dikke pasta te maken. Verspreid dit mengsel over het getroffen gebied en bedek het met een schoon washandje. Laat het 's nachts en dan spons in de ochtend. Dit proces kan meerdere keren worden herhaald per dag.

5. warm kompres

Voeg wat zout aan water en verwarm het. Dompel een washandje erin en wring het overtollige water. Houd het washandje over de kook. Laat het gedurende 10 minuten. Deze remedie helpt zeer effectief verminderen van de ontsteking en roodheid. (7) (8) (9)

Of anders, geniet van je lichaam in warm water gedurende 15-20 minuten en dan gewoon het gebied te desinfecteren door toepassing van de antiseptische crème. U kunt zelfs bedek het met een verband. Het is een zeer ontspannen en effectieve oplossing voor home kook infectie.

6. Onion

Ui helpt verlichten de pijn. Het werkt als een irriterend wanneer in contact komt met het besmette gebied en dus trekt alle onzuiverheden. Knip een stukje ui en plaats het op de kook. Bedek het met een verband. Verander de uiplak na elke 1 uur. De anti-microbiële eigenschappen zal zeker doen de infectie weg. (10) (11) (12)

7. Melk

Melk versnelt het genezingsproces en vermindert de pijn bij zweren. Verhit 1 kopje melk en voeg 3 eetlepels zout, 1 eetlepel bloem en wat brood kruimels aan het mengsel dikker. Breng deze pasta rechtstreeks op de ontstoken gebied en bind het, indien nodig. Herhaal deze 4 tot 5 keer per dag.

Als alternatief, meng wat melk room, azijn en ½ eetlepel kurkuma poeder. Klop en is rechtstreeks van toepassing op de kook. (13)

8. Banana Peel

De therapeutische eigenschappen van banaan helpt om zich te ontdoen van de ontstoken huid. (14) (15) (16)

Het klinkt misschien vreemd, maar rijpe banaan schillen werkt eigenlijk wonderen. Plaats een bananenschil op de kook, bind het met een verband en laat het 's nachts. Reinig het gebied in de ochtend.

9. Knoflook

Verhit 2-3 geplette knoflookteentjes en zet het op de kook. Bind hem op en laat het voor de hele dag. U kunt ook halen het sap. Breng het met een watje, twee keer per dag. Knoflook is een waardevol middel dat traditioneel wordt gebruikt voor vele huidaandoeningen. De antibacteriële eigenschappen een belangrijke rol spelen bij het remmen van de infectie. (17) (18) (19)

Of anders, kauwen 2-3 teentjes knoflook in een dag te versnellen het genezingsproces.

10. Apple Cider Vinegar

Meng wat water met appelazijn en toe te passen op het getroffen gebied met de hulp van een katoenen bal. Dit kan meerdere keren worden herhaald per dag.

Alternatief kan appelazijn ook gemengd met honing en toegepast op het getroffen gebied. Herhaal dit 2 keer per dag. (20)

11. Epsom Salt

Voeg ¼ eetlepel van Epsom zout 2 kopjes water. Dompel een schoon washandje in deze oplossing en plaats het op de kook. Laat het gedurende 10-15 minuten. Herhaal dit dagelijks tot de kook raakt genezen. Daarnaast, was de kook barsten wond met zout water langzaam tot de pus volledig gereinigd. (21)

12. Honing en Fig

Zet een vijg in warm water tot hij zacht en schraap het van binnenuit. Meng 1 eetlepel honing en deze pasta toe te passen aan de kook. Dit zal steun barsten de kook en laat de pus.

Honing wordt gebruikt voor vele huidaandoeningen zoals steenpuisten. (22)

13. Egg

Ei bevat antimicrobiële componenten die helpen infecties te bestrijden. (23)

Breng de wit (albumine) deel van een ei rechtstreeks aan de kook. Houd het voor ten minste 30 minuten, en dan was het af met warm water.

Of hang een binnenlaag van eierschaal (membraan) aan de kook en wikkel met een bandage. Laat het 's nachts. De kook verdwijnt de volgende ochtend.

14. Bacon

Meng wat zout in een stuk varkensvlees of spek Wikkel het in een katoenen doek en zet het op de kook. Is het echter een slordig methode, maar effectief te ontdoen van koken snel.

15. Castor Oil

Breng wat ricinusolie over het getroffen gebied met behulp van een watje. Deze werkwijze effectief trekt de pus uit de kook. (24) (25)

16. Zaden van de komijn

Komijnzaad vanwege zijn antibacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen worden wijd gebruikt voor huidaandoeningen. (26)

Maal sommige komijnzaad, samen met water en de pasta toe te passen over het besmette gebied. Doe dit dagelijks voor een week tot een verbetering te merken.

17. Potato

Snijd dunne plakjes aardappel. Plaats ze op de kook. Als alternatief rooster een aardappel om het sap te extraheren. Breng het direct aan de steenpuist. De antiseptische en anti-inflammatoire eigenschappen van de aardappel zal helpen verlichten pijn. (27) (28) (29)

18. bittere pompoen

Extract sap uit een bittere kalebas en meng limoensap erin, om het een beetje beter te proeven. Sip dit sap op een lege maag. Dit is een zeer effectief middel voor het genezen van de kook infectie snel. (30)

19. Jodium en bicarbonaat

Meng wat jodium en zuiveringszout tot een pasta. Breng deze pasta direct over de kookt en zet hem met de hulp van een verband. Jodium zal fungeren als een ontsmettingsmiddel en ziektekiemen te doden. (31)

Baking soda heeft ook anti bacteriële eigenschappen. (32)

20. Tomato

Zet een dikke pasta van tomaat over de kook gedurende 10-15 minuten. Was het af met koud water achteraf.

Tomaat bevatten vitamine C, die anti-inflammatoire eigenschappen die de huid beschermen tegen ontsteking heeft. (33) (34)

21. Rozijnen

Eet een handvol rozijnen elke dag als het de kook snel droogt.

22. Tandpasta

Solliciteer tandpasta aan de kook na elk 1 uur en was het af als het droogt. Het zal al het vocht uit de kook en leiden tot het sneller barsten.

23. Fenegriek Seeds

Fenegriek zaden zijn verpakt met anti-schimmel, anti-bacterieel, anti-inflammatoire en antiseptische eigenschappen die voorkomen dat de besmetting zich verder verspreidt. (35) (36)

Geniet van fenegriek zaden in water 's nachts. Maal ze in de ochtend tot een gladde pasta te bereiden. Breng deze pasta aan het kookt, 2 keer per dag.

24. tarwemeel en geklaarde boter

water toe te voegen aan tarwemeel en kneed tot het deeg te vormen. Nu, voor te bereiden een kleine bal (iets groter dan de grootte van de kook). Breng wat geklaarde boter over de bal en plaats deze over de ontstoken gebied. Wikkel een bandage omheen. Laat het 's nachts te zitten, omdat het duurt een dag voor de kook te rijpen en te kraken.

Als alternatief, meng 1 eetlepel tarwemeel met 2 eetlepels azijn. Breng de pasta aan de kook. Wikkel het met een katoenen bandage en laat 's nachts.

Of anders, kauwen 20 tarwekorrels en dit gekauwd tarwe toe te passen op de kook. Herhaal deze procedure 2-3 keer per dag voor een paar dagen om zich te ontdoen van steenpuisten te krijgen.

25. Citroensap

Het is een effectieve huis remedie om zich te ontdoen van de hoofdhuid puistjes en kookt snel, omdat het antibacteriële eigenschappen bezitten. (37)

Knijp een hele citroen te nemen uit het sap. Toepassen op uw haarwortels, die de hele hoofdhuid. Laat het voor 1 uur voor je haar wassen met warm water.

26. Warm Theezakjes

Zwarte thee bevat tannines die antimicrobiële eigenschappen die helpen om zich te ontdoen van bacteriële infecties, zoals steenpuisten bezitten. (38)

Steile sommige zwarte theezakjes in water gedurende 10 minuten en neem ze uit. Plaats deze warme thee zakken over de zweren. Herhalen na elke 2-3 uur. Het zal de irritatie, pijn, zwelling, jeuk en roodheid van de huid. Ook de antiseptische eigenschappen van de thee van de infectie te zetten.

Kruidengeneesmiddelen voor Kook Behandeling

27. Nootmuskaat

Combineer een halve eetlepel nootmuskaat poeder in een beker melk. Drink dit mengsel elke avond voordat je het bed te raken. Deze remedie zal helpen elimineren van de bacteriële infectie. (39) (40) (41) (42)

28. Peterselie Bladeren

Peterselie bladeren hebben anti-bacteriële eigenschappen die helpen om zich te ontdoen van bacteriële infecties. U kunt direct van toepassing op de ontstoken huid. (43) (44) (45)

Kook wat peterselie blad in het water. Zeef deze oplossing en het verzamelen van de bladeren. Binden ze in een stuk katoenen doek en leg ze op de kook. Het zal geleidelijk aan het gemak van de infectie en snel settelen de kook.

29. Marshmallow

Bind een marshmallow blad over de kook. Of anders, extract wat sap uit de geplette marshmallow bladeren en toe te passen op de pijnlijke plek.

U kunt ook poultice van marshmallow bladeren te maken en toe te passen op de huid om zich te ontdoen van de huid ontsteking te krijgen. (46) (47) (48)

30. Eucalyptusolie

Kook wat water. Voeg 3 druppels van eucalyptus olie en 25 gram gladde iep aan het. Maak een dikke pasta en breng het rechtstreeks aan de kook. Wassen met koud water na een half uur. Herhaal deze procedure totdat de pus riool uit. Regelmatig gebruik van deze mix voorkomt verdere besmetting. (49) (50)

U kunt deze olie te gebruiken voor warm kompres om zich te ontdoen van steenpuisten te krijgen. (51)

31. Honeysuckle

Neem 15-30 gram gedroogde kamperfoelie stengels en steile ze in water 's nachts. Zeef dit mengsel en laat het afkoelen. Breng dit via kookt, meerdere keren per dag. Was het achteraf en veeg met een schone washandje. (52) (53)

Honeysuckle bezitten anti-inflammatoire eigenschappen die helpt om zich te ontdoen van de huid ontsteking. (54)

32. Klis Roots Kookt

Kliswortel helpt bij het verminderen van de ontsteking en spoelt de gifstoffen uit het lichaam. Het verbetert de bloedcirculatie naar het huidoppervlak, die helpen genezen kookt. (55) (56)

Neem 1 eetlepel gedroogde kliswortel. Schraap de ruwe buitenste schil met een mes of gewoon wassen hen. Neem nu 1 kopje water en zet kliswortel in. Breng het aan de kook. Laat het steil voor 30 minuten. Zeef dit mengsel en laat hem afkoelen. Sip deze thee tweemaal daags om de effecten van kookt verminderen.

Als alternatief kunt u ook wassen je kookt met deze thee, 3-4 keer per dag.

Notitie -

Neem niet meer dan 2 kopjes van deze thee niet te nemen aan een dag als klit is diureticum in de natuur.

Vermijd klit thee als u zwanger bent of borstvoeding uw kind, of lijdt aan diabetes of hart- en vaatziekten.

33. Sandalwood

Studies bewezen dat sandelhout is een Ayurvedische medicinale ingrediënt. Het wordt in de vorm van pasta, olie emulsie voor de behandeling van verschillende huidziekten en huidontsteking. (57) (58) (59)

Crush een eetlepel verse gember aan het sap te extraheren en voeg ½ eetlepel sandelhout poeder om een pasta te maken. Gebruik deze pasta aan de kook, 4-5 keer per dag. Daarna afspoelen met koud water. Deze oplossing biedt een koelend effect en doodt de infectie veroorzaken bacteriën.

Ginger bezitten anti bacteriële eigenschappen waar de besmetting stoepranden. (60)

34. Betel Leaves

Ze hebben een aanzienlijke hoeveelheid vitaminen en mineralen, waardoor ze zeer voedzaam en digestieve maken. Neem een kever blad en verspreid ricinusolie overheen. Plaats dit blad over de kook en zet hem vast met de hulp van een verband.

Als alternatief, kook enkele kever blad in het water voor ongeveer 10 minuten. Laat ze afkoelen en maal tot een pasta te maken. Breng deze pasta aan de kookt en zet hem met behulp van een verband.

35. Astragalus Tea

Dit is een van de meest populaire kruidengeneesmiddelen voor koken vanwege zijn anti-inflammatoire eigenschappen. (65)

Steile sommige astragalus bladeren in het water gedurende 10 minuten. Zeef het mengsel en drink deze thee nadat het is afgekoeld.

U kunt ook Astragalus toepassing direct op de huid als het de bloedstroom verhoogt en versnellen het genezingsproces. (66) (67)

37. Calendula

Crush enkele calendula bloemen en de pasta direct op het kookt. Zet het gebied met behulp van een zachte doek of bandage.

38. Aloe Vera

Breng wat aloë vera pulp op de kook en laat het 's nachts. Het controleert de olie-afscheiding en geeft een litteken-vrije huid. Daarom is een van de doeltreffende home remedies voor zweren op de binnenkant van de dijen. (74) (75) (76)

39. Herbal Mix

Voeg 2 delen van wilde indigo, 1 deel elk van Echinacea, pasquebloem en poke wortel in een kopje water en voor te bereiden thee. Drink het 2-3 keer per dag aan de kook volledig te genezen. (77)

Zak wortel wordt om zalf te maken voor de behandeling van zweren. (78)

Pasquebloem heeft vele geneeskrachtige eigenschappen. Het kan ook direct worden aangebracht op de huid te ontdoen van zweren krijgen. (79)

Opmerking: Maar toch er onvoldoende bewijs om het gebruik aan te tonen voor de behandeling van zweren.

Als alternatief, spoel het getroffen gebied met deze kruiden afkooksel.

U kunt ook toevoegen goldenseal en kliswortel om deze kruiden te bereiden.

40. Echinacea

Drink een kruiden afkooksel bereid door het brouwen van Echinacea. Dit kruid heeft een verbinding, genaamd echinacoside, die actief werkt tegen Streptococcus en Staphylococcus aureus bacterie. Zo helpt het lichaam te beschermen tegen de kook infectie. (80) (81) (82) (83)

41. basilicum bladeren, Ginger en Asafoetida

Basil heeft antimicrobiële eigenschappen die bacteriën die verantwoordelijk zijn voor het veroorzaken van steenpuisten te doden. (84)

Gember heeft anti-inflammatoire eigenschappen die helpen genezen pijnlijke zweren. (85)

Asafoetida ook beschikken over anti-inflammatoire eigenschappen. (86)

Crush enkele blaadjes basilicum en gember om het sap te extraheren. Combineer zowel de sappen en voeg een snufje asafoetida aan. Nu Breng dit mengsel direct op het getroffen gebied met behulp van een wattenstaafje.

In plaats van het gebruik van gember, kunt u honing toe te voegen aan de basilicum sap. Laat het gedurende 30 minuten en dan afspoelen met koud water. Doe dit twee keer per dag voor een week.

Of anders, voeg kurkuma poeder aan het basilicum sap en toe te passen direct op het kookt. Laat het 's nachts en dan afwassen in de ochtend.

42. Tea Tree Oil

Tea tree olie kan vele huidaandoeningen te behandelen vanwege zijn antimicrobiële en anti-inflammatoire activiteiten. (87) (88) (89)

Dompel een wattenstaafje in theeboomolie en direct toepassen op het getroffen gebied. Met deze oplossing tweemaal daags gedurende ten minste een week.

Als alternatief, meng een paar druppels elk van tea tree olie en lavendel olie in een kom gevuld met warm water. Dompel een wattenstaafje in deze oplossing en plaats het op het getroffen gebied voor 10 minuten. Deze oplossing moet meerdere keren worden herhaald per dag.

NB - Doe een patch-test als tea tree olie kan huidallergie in sommige gevallen veroorzaken.

43. Indian Lilac (margosa)

Indian Lilac wordt gebruikt voor de behandeling van vele huidziekten. (90) (91) (92) (93)

Maal een aantal bladeren van de Indiase lila (margosa) samen met water tot een gladde pasta. Breng het over het getroffen gebied.

Als alternatief, kook enkele margosa blad in het water tot het water reduceert tot 1/3. Afwassen het getroffen gebied met deze oplossing.

Maal sommige margosa bladeren en voeg ½ eetlepel kurkuma poeder aan. Breng deze pasta over de pijnlijke plek en laat het 30 minuten voordat het af te wassen met koud water.

44. Goldenseal

Goldenseal wordt gebruikt om verschillende huidaandoeningen. (94) (95) (96)

Voeg genoeg water in de goldenseal wortel poeder tot een gladde pasta te maken en toe te passen aan de kook. Wikkel een doek omheen en laat het een nacht. Was het in de ochtend.

45. Kaf-flower

46. Portulaca oleraceae (Purslan)

Postelein bezitten natuurlijke koeling eigenschappen, die helpt om de huid ontstekingen en huiduitslag te koelen. Hetzij kompres of sap kan worden toegepast kookt. (100) (101)

do's

Was uw handen grondig met een antiseptische zeep voor en na elke maaltijd. (102) (103)

Verhoog de inname van vers fruit en groenten, in het bijzonder rijk aan vitamine A, C, zink en bioflavonoid omdat ze versnellen het genezingsproces.

Regelmatig huidexfoliatie kan helpen ontstoppen van de gesloten poriën.

Drink minstens 4 liter water per dag om zich te ontdoen van de zweren. Het zou nuttig zijn als je lauw water te drinken.

Tijdens het verwijderen van het verband, bevochtigen eerste en verwijder het dan, om de besmetting van verdere verspreiding te voorkomen.

Neem kleine pauzes tussen werk om de benen te strekken en te voorkomen dat het krijgen van HAARNESTCYSTE tussen de billen.

Reinig de bezuinigingen en wonden op de juiste. Zet ze vast met een verband na toepassing een antiseptische zalf, naar ingang van bacteriën te voorkomen. (104) (105)

Was de kook en omgeving geregeld om de verspreiding van infectie te voorkomen. (106)

Spoel de handdoeken en servetten die u gebruikt voor het schoonmaken van de zweren, alvorens ze opnieuw te gebruiken. (107) (108) (109)

don'ts

knijp nooit kookt met je handen, omdat dit de infectie zou kunnen verspreiden. (110) (111) (112)

Vermijd voedingsmiddelen die rijk zijn aan suiker en vet, zoals gebak, chocolade, wit brood, etc.

Blijf weg van de cafeïnehoudende producten.

Vermijd het gebruik van over-the-counter medicijnen die beweren te trekken uit de pus uit de kook. Als feite, ze veroorzaken de kook voortijdig barsten en de infectie verspreiden naar verschillende delen van het lichaam.

8 juli 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment