Friday, January 8, 2016

30 Home Remedies om zich te ontdoen van een droge hoest Direct

Hoesten helpt duidelijk de keel, longen en luchtwegen van buitenlandse materiaal. Echter, constant hoesten is pijnlijk en prikkelbaar ook. Droge hoest wordt algemeen aangeduid als een hoest die niet slijm of sputum produceert, maar veroorzaakt pijn en droogte in de keel. Het kan worden veroorzaakt als gevolg van verschillende virale en bacteriële infecties, waaronder tuberculose, kinkhoest, verkoudheid (virale infectie van de luchtwegen), veteranenziekte (type van bacteriële longontsteking), Kruis (virale ziekte die komt vaak voor bij jonge kinderen), long- kanker, roken, inhaleren licht irriterend, zoals stof, rook of poeder, tumor van de larynx, congestief hartfalen, astma en allergieën, chronische obstructieve longziekte (COPD, inclusief chronische bronchitis en emfyseem) en pleuritis (ontsteking van de voering rond de longen en borst).

De gemeenschappelijke symptomen van een droge hoest zijn misselijkheid, piepende ademhaling, braken, gezwollen lymfeklieren in de hals, hese stem, griepachtige symptomen (koorts, vermoeidheid, hoofdpijn, keelpijn, pijn en pijn), loopneus (neusverstopping). Minder vaak symptomen kunnen vermoeidheid, pijn in de gewrichten, huiduitslag, slechte adem, verlies van eetlust, bloedend tandvlees, onbedoeld gewichtsverlies en diarree

Normaal gesproken duurt het 7-10 dagen om zich te ontdoen van een droge hoest, die kan worden genezen met onderstaande huismiddeltjes.

Home Remedies voor de droge hoest

1. Ginger

Omdat natuurlijke pijnstiller, is gember meestal gevonden in zuigtabletten en hoestsiropen (1). Het verzacht de keelpijn en biedt immense opluchting. Neem eens een verse gemberwortel, pellen en crush het goed. Kook een kopje water en voeg gemalen gember in. Zeef de oplossing en voeg wat honing. Drink dit afkooksel drie keer per dag.

Trouwens, je kunt kauwen wat verse rauwe ginger plakjes en wrijf de olie op de borst om de effectiviteit van dit middel te verhogen.

Veel koude en hoesten supplementen verkocht in de Verenigde Staten bevatten gember als bestanddeel (2). Studies van Surh, Lee en Lee 1998 grondig beoordeeld geneeskrachtige eigenschappen van gember; die ook het gebruik bij de behandeling van verkoudheid en hoesten (3).

2. Lemon

Meng 1 eetlepel honing en 2 eetlepels citroensap. Verwarm het mengsel tot het warm wordt. Drink het meerdere keren per dag om zich te ontdoen van een droge hoest (4, 5).

Als alternatief combineren citroensap met wat honing en voeg een snufje cayennepeper. Drink de oplossing elke dag.

3. Knoflook

Een andere geweldige remedie om te genezen droge hoest is het gebruik van knoflook Neem een kopje water en kook 2-3 teentjes knoflook. Voeg 1 theelepel oregano. Nadat het mengsel wordt afgekoeld tot kamertemperatuur, meng wat honing en drinken het hoesten symptomen te verlichten.

Als alternatief, verpletteren een teentje knoflook; meng het met wat honing en enkele druppels kruidnagel olie. Eet om de pijn te verminderen.

Het nut van knoflook in de behandeling van chronische hoest wordt grondig genoemd in een boek genaamd Qanoon Fil Tib (Canon van de geneeskunde), geschreven door Avicenna (1988) (6).

4. Onion

Dit is een van de eenvoudigste home remedies voor chronische droge hoest te genezen. Gewoon meng 1 theelepel pure honing en een halve theelepel ui sap. Consumeren dit mengsel ten minste twee keer per dag (7).

Bovendien kunt u een hoestsiroop voor te bereiden door het combineren van smeerwortel thee, gebakken ui sap en honing. Drink het elke dag.

U kunt ook thee met behulp van honing, ui en knoflook. De therapeutische propeties van honing biedt soothng effect op de keel (8).

5. warme melk met honing

Volgens de studies van de Ayurveda, is Honey van oudsher gebruikt om problemen in verband met hoesten (9) te genezen. Drink warme melk met honing. Het is de makkelijkste optie. Als alternatief kunt u ook consumeren 1 theelepel plain honing op een lege maag voor extra voordelen.

Bovendien kunt u verbruikt 1,5 theelepel honing voorafgaand aan het slapen gaan (Dit hoest remedie is niet geschikt voor kinderen jonger dan 1 jaar) (10).

Studies hebben aangetoond dat de verzachtend en antioxidant eigenschappen van honing verminderen slijmafscheiding en hoesten (11). Wereldgezondheidsorganisatie betrekking honing als een belangrijke component voor de behandeling van hoest (12).

6. Cayenne

Volgens Thuis Herbal, vertegenwoordigd door P. Ody heeft cayennepeper stimulerende en verwarmende effect dat verlichting geeft van de kou en hoesten (13). Bereid een hoestsiroop door menging van een kwart theelepel cayennepeper, 1 eetlepel honing, een kwart theelepel gemalen gember, 2 eetlepels water en 1 eetlepel appelazijn Drink dit stroop driemaal per dag om snelle verlichting van de get droge hoest symptomen (14).

7. wortelsap

De voedingsstoffen en vitaminen in wortelsap verlichting geven uit verschillende hoest symptomen. Wortel is een goede bron van vitamine C (15). Een analyse bleek dat vitamine C gedraagt als een antioxidant die vermindert hoesten en piepende problemen (16, 17). Neem 4-5 wortelen, voeg wat water en voor te bereiden vers sap. Je mag 1 theelepel honing toe te voegen voor smaak en extra voordelen. Drink dit sap 3-4 keer per dag.

8. Grapes

Gewoon consumeren druiven om zich te ontdoen van slijm te krijgen of drink een verse druiven sap met een lepel honing.

Druiven bezitten anti-inflammatoire eigenschappen die helpen om zich te ontdoen van een droge hoest (18).

9. Amandelen

Soak 5-6 amandelen in water voor 8-10 uur en voor te bereiden een gladde pasta uit deze geweekte amandelen. Voeg 1 theelepel boter in deze pasta en eet het 3 tot 4 keer per dag.

Amandelen hebben een aantal voordelen voor de gezondheid vanwege zijn voedingseigenschappen. Het vermindert de ontsteking en geneest droge hoest probleem (19).

10. Zout Water

Voeg 1/4 tot 1/2 theelepel zout in 8 ounces van warm water. Meng goed om alle zoutdeeltjes grondig op te lossen. Gorgelen met deze oplossing gedurende 15 seconden, spugen en herhaal hetzelfde proces met de rest van het water (20).

Let op: Gorgelen is niet nuttig voor kinderen jonger dan 6 jaar omdat ze niet in staat zijn om het goed te doen.

11. Rozijnen

Neem 100 gram rozijnen, malen met een beetje water tot een helende saus vormen. Voeg nu 100 gram suiker en verhit het gehele mengsel tot een saus achtige vloeistof wordt bereikt. Verbruiken 20 gram van deze saus dagelijks voordat u het hooi (21) raken.

Opmerking: Er zijn onvoldoende bewijzen het gebruik van rozijnen bij de behandeling van hoest bewijzen.

12. luchtbevochtiger

Mensen over het algemeen ervaren een droge hoest 's nachts. Dus, plaats een luchtbevochtiger in uw slaapkamer om geluid te slapen (22) te krijgen.

13. Steam

Neem een middelgrote hittebestendige kom en vul het de helft met gekookt water. Na ongeveer 30 tot 60 seconden, als het water enigszins afgekoeld, voeg 3 druppels tea tree olie en 1 tot 2 druppels eucalyptusolie. Roer snel om de dampen vrij. Bedek je hoofd met een schone handdoek en inhaleer deze geproduceerd dampen gedurende 5 tot 10 minuten. Voer deze procedure twee keer per dag.

U kunt ook een infuus inweken tea tree bladeren te maken. Dit infuus wordt gebruikt om keelpijn (23) te behandelen.

Eucalyptus olie moet altijd worden gebruikt in verdunde vorm. Het kan worden genomen door de mond om de pijn te genezen en zwelling veroorzaakt als gevolg van een droge hoest probleem (24).

14. Black Pepper

Neem een mok en zet 1 theelepel vers gemalen zwarte peper en 1 eetlepel honing. Voeg 8 ounces gekookt water en roer goed tot de peper vlokken volledig te verspreid. Laat het steil voor ongeveer 10 minuten, meng opnieuw en drinken. Verder gebruik van dit proces 1-2 keer per dag.

Als alternatief kunt u ook een mengsel van 5 ml honing en 10 ml limoensap. Voeg een snufje zwarte peper aan het mengsel. Consumeer dit brouwsel om de paar uur totdat je verlichting van een droge hoest. Zwarte peper verhoogt de bloedtoevoer naar de keel waardoor snelle verlichting (25).

Honing een algemeen gebruikt bij de behandeling van hoest problemen (26).

15. Apple Cider Vinegar

Neem de honing en appelazijn in gelijke hoeveelheden. Meng ze goed met een kopje warm water. Slik dit warme mengsel. Dit betekent echter niet lekker, maar verzacht keelpijn effectief (27).

16. Rock Candy

Dit is een van de oudste vormen van snoep. Het wordt algemeen gebruikt voor het genezen van droge hoest als het speeksel toeneemt. U kunt het voor te bereiden gemakkelijk met behulp van deze eenvoudige eigengemaakte rotssuikergoed recept (28).

17. Slippery Elm

Kook een kopje water en voeg een eetlepel van gladde iep schors poeder. Roer de oplossing en steile het voor 5 minuten. Zeef de afkooksel en drink de thee langzaam om wat hulp te krijgen.

Als alternatief kunt u ook een aantal glad zuigtabletten om het probleem van een droge hoest (29) te behandelen.

Opmerking: Zwangere vrouwen of vrouwen die borstvoeding geven moet gebruik maken van Slippery Elm (30) te voorkomen.

18. Hot Shower

Sluit de ramen; uitschakelen van de afzuigkap en neem een warme douche aan de luchtwegen en slijm te kalmeren in uw longen en keel (31).

Herbal Remedies voor droge hoest Cure

19. Groene Thee met honing

Bereid groene thee thuis en voeg wat honing. Drink het droge hoest te genezen en je keel (32) te kalmeren.

20. Cinnamon

Kaneel heeft antibacteriële eigenschappen die helpt genezen van droge hoest (33). Dit is een andere grote huis remedie voor een droge keel te kalmeren. Net voor te bereiden een kop thee en kaneel verbruiken als nodig is.

21. Kurkuma

Volgens Ayurveda, kurkuma is een belangrijk bestanddeel bij de behandeling van hoest en diverse andere aandoeningen (34). U kunt kurkuma gebruiken voor de behandeling van droge hoest in een van de volgende manieren:

Neem een pot en warmte half kopje water. Voeg nu 1 theelepel zwarte peper en 1 theelepel kurkuma poeder. U kunt sommige kaneelstokjes toe te voegen als je wilt. Breng het mengsel aan de kook gedurende ongeveer 2 tot 3 minuten. Zeef de oplossing en laat het afkoelen. Nu, voeg 1 eetlepel honing. Drink dit afkooksel elke dag.

Bereid een kruidenthee door het mengen van 1 theelepel carambole zaden, 1 theelepel kurkuma poeder en een kopje water. Kook het mengsel tot het water reduceert tot de helft. Voeg wat honing voor een betere smaak en drink het twee keer per dag.

Neem wat kurkuma, geroosterd en vermalen tot een gladde poeder te vormen. Meng dit poeder met water en honing, en drink deze oplossing twee keer per dag.

Voeg 1 theelepel van gepoederde kurkuma om een glas gekookte melk. Hot kurkuma melk is een zeer nuttig middel tegen een droge hoest (35).

22. Licorice Root Tea

Kook 8 ounces van vers water en voeg 2 eetlepels gedroogde zoethoutwortel in een mok. Bedek de mok en laat het mengsel te steil voor 10 tot 15 minuten. Drink het minstens 2 keer per dag. Abruquinones de isoflavanquinones, afgeleid van de drop wortels bezitten ontstekingsremmende eigenschappen waardoor harden droge hoest (36).

23. Tijm

Neem 2 eetlepels gedroogde tijm of een handvol verse tijm takjes en verbrijzelt het licht. Zet het in een mok en voeg 8 ons gekookt water. Bedek de mok met een deksel en steile het voor 10 tot 15 minuten. Zet in sommige honing of citroen naar smaak toe te voegen aan uw drankje. Verbruiken 2 tot 3 keer per dag. Tijm wordt gebruikt voor vele andere ademhalingsproblemen, waaronder een droge hoest (37).

Opmerking: Er is geen voldoende bewijsmateriaal met betrekking tot het gebruik van tijm voor droge hoest.

24. Peppermint gembersiroop

Pepermunt is een pijnstiller, verzacht keelpijn veroorzaakt als gevolg van een droge hoest (38). Gember is een natuurlijke antihistamine dat helpt om zich te ontdoen van een droge hoest (39). Meng 3 eetlepels fijngehakte gember en 1 eetlepel gedroogde pepermunt in 4 kopjes water. Breng het mengsel aan de kook en laat het vuur tot het water wordt teruggebracht tot de helft. Zeef en voeg 1 kopje honing en laat het afkoelen lichtjes. Verbruiken 1 eetlepel het na om de paar uur als dat nodig is.

25. Lijnzaad

In een kopje water, kook 2-3 eetlepels lijnzaad tot de vloeistof dik wordt. Stam, en voeg 3 eetlepels elk van citroensap en honing. Verbruiken 1 eetlepel van het wanneer die nodig zijn om hulp te krijgen van de hoest.

Lijnzaad is een functionele voeding en prominente hoestremedie met vele andere geneeskrachtige eigenschappen (40).

26. Oregano

Oregano thee wordt in de volksmond gebruikt om keelpijn (41) te kalmeren. Neem een kopje water, voeg wat oregano en kook het. Stam en drinken om de gevolgen van een droge hoest verminderen.

27. Anijs Tea

Het consumeren van een kopje pittige anijs thee kunt u snelle verlichting van droge hoest te geven omdat het helpt los te maken van de slijmvliezen (42). Kook een kopje water en voeg 3 theelepels van verse anijs (gemalen). Steile het voor een paar minuten en drinken geleidelijk.

28. Marshmallow Root

Neem een beker gevuld met gekookt water; voeg ongeveer 3 gram gedroogde marshmallow bladeren. Laat het steil voor 10 tot 12 minuten. Zeef en drink 3 koppen van deze kruiden oplossing om wat hulp te krijgen.

De huidige in marshmallow blad fytofarmaceutische producten beschikken over een hoestwerend en abirritative effect dat helpt om zich te ontdoen van een droge hoest (43).

29. Basil

Neem een handvol van de juiste gewassen basilicum en plet ze tot een pasta te maken. Houd dit terzijde en voor te bereiden gemberpasta ook. Neem een theelepel elk van gember en basilicum pasta. Nu, meng ze en filteren met een zeef. Voeg vervolgens drie theelepel honing. Neem een theelepel driemaal per dag.

Bovendien, Basil thee is een zeer effectief middel tegen verkoudheid en hoesten (44).

30. Gelatine

Vul een glas met warm water en voeg 9:55 gram ezel hide gelatine erin. Laat het mengsel afkoelen. Drink langzaam om wat hulp te krijgen.

weegbreeblad 31. Ribwort

blad Smalle weegbree wordt gebruikt in veel kruidenthee en kruidengeneesmiddelen. Thee gemaakt van deze bladeren is populair voor de behandeling van droge hoest is een fytofarmaca dat hoeststillende en abirritative effect (45) heeft.

32. IJslands mos thallus

IJslands mos thallus is een korstmos die traditioneel wordt gebruikt om hulp te krijgen van de borst kwalen. Zijn hoestwerend en abirritative eigenschappen maken het een populaire remedie voor het genezen van een droge hoest (46).

do's

Gebruik een zakdoek voor uw mond en neus bedekken tijdens het niezen of hoesten.

Was uw handen voortdurend.

don'ts

Niet plat rusten op de rug.

Vermijd de inname van gefrituurd voedsel.

Shun roken of het gebruik van andere vormen van tabak.

weg te houden van cafeïnehoudende dranken.

Vermijd het eten van te veel 's nachts.

Niet teveel inspannen jezelf.

Blijf uit de buurt van mensen die lijden aan verkoudheid of griep.

28 juli 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment