Wednesday, January 27, 2016

26 Remedies Effectieve Home For zwetende handen en voeten

Bron afbeelding: / -QhQI7IiBbO8 / T6eHOc5fnvI / AAAAAAAAA_Q / 9MgCFsSG1y8 / S1600 /

Heeft u handdrukken in sociale bijeenkomsten als gevolg van uw kleverig, zweterige handen te vermijden? Zo ja, is de kans groot dat je zou kunnen worden geconfronteerd met het probleem van de zweterige handen en voeten. Zweten is essentieel voor de lichaamstemperatuur, maar zoals ze zeggen, een overmaat alles slecht. Het is een bron van ergernis en schaamte voor de persoon en legt ook een grote invloed op hun sociale leven. Dit probleem kan ontstaan als gevolg van stress, nervositeit, hormonale veranderingen, enz. Hieronder zijn enkele van de natuurlijke home remedies om zweterige handpalmen en voeten te bestrijden.

Home remedies voor Sweaty Handen en Voeten

1. Baking Soda

Vanwege alkalische natuur, zuiveringszout fungeert als de beste huis remedie voor zweten handen. Zet drie eetlepels zuiveringszout in warm water. U zult bruisen merken. Dompel je handen voor een half uur in het en wrijf ze met bosjes van soda eronder. Pat droog met een doek nadat u klaar bent. U kunt deze oplossing gebruiken voor uw voeten.

2. Cornstarch

Maïzena werkt vergelijkbaar met talkpoeder en stopt zweterige handen en voeten onmiddellijk. Bestuif uw handen en voeten met wat maïzena poeder. Laat het blijven voor een half uur en was het dan uit. Het absorbeert het zweet en houdt ze droog.

NB - U kunt zuiveringszout toevoegen aan maïzena voor effectieve resultaten.

3. Koud Water

Water is het meest gebruikelijke oplossing voor het vermijden van zweet. Drink 10-12 glazen koud water in een dag. Het weken van de handen en voeten in koud water gedurende 15-20 minuten kunt u ook vrijstelling voor bepaalde tijd.

4. Rosewater

Organische rozenwater is een van de beste home remedies om de irritante probleem van de zweterige handpalmen genezen. Het kan worden gekocht van een winkel in de buurt, of je kunt het op uw eigen. Kook wat verse rozenblaadjes in een kopje water gedurende 15 minuten. Zeef het mengsel en houd de rozenwater in een luchtdichte verpakking. Breng het op je handen en voeten met de hulp van een katoenen bal.

NB - Rosewater kan worden gemengd met azijn om de ledematen droger te maken.

5. citroensap

Een andere effectieve remedie om zweet weg te houden is om citroensap toe te passen met behulp van katoen ballen. Als je een gevoelige huid hebt, voeg een kleine hoeveelheid water aan. Een bijkomend voordeel van deze oplossing is dat een citroen zoetzure geur die als natuurlijke deodorant.

Een mengsel van citroensap en wodka kan ook worden gewreven op handen, maar vergeet niet om het te wassen na 20 minuten.

Als alternatief, meng citroensap en zout, en wrijf het zachtjes totdat het droog wordt. Deze oplossing vertraagt de activiteit van de zweetklieren.

6. tomatensap

Tomatensap fungeert als koelmiddel voor ons lichaam dat op zijn beurt helpt minder zweet. Het verlaagt de lichaamstemperatuur wanneer u uw handen dip in het. Tomaat bevat ook hoge niveaus van natrium, die de handen droog te houden.

7. Apple Cider Vinegar

Apple cider azijn kan worden toegepast op onze handen en voeten, of kan worden geconsumeerd met een paar druppels van honing op een lege maag. Het werkt als een samentrekkende en houdt de huid poriën strak. Het kan ook worden toegepast op de oksels met een watje gedrenkt in de oplossing.

8. Boorzuur

Boorzuur kan worden gestrooid op de handschoenen of sokken om de overtollige zweet absorberen. Houd ze voor 48-72 uur en dan was je handen en voeten met een sopje. Het is een zeer effectief middel voor het probleem van bezwete handen en voeten te behandelen.

9. Tea Therapy

Thee bevat samentrekkende en anti-transpirant eigenschappen die overtollige olie te drogen uit het lichaam. Geniet 4-5 zwarte theezakjes in warm water. Leg je handen of voeten in het voor 30 minuten. Deze oplossing zal het zweet voor een aantal dagen te verminderen.

10. Fuller's Earth

Het wordt gebruikt voor het verschaffen van een verzachtende en koelende werking op het lichaam, vooral in de zomer. Het kan worden toegepast op handen en voeten voor 15 minuten en waste later af. Deze remedie deposito's een laag van natuurlijke mineralen op de zweetklieren van handen en voeten, waardoor zweten verminderen.

11. Kokosolie

Kokosolie is een goede anti-transpirant. De laurinezuur in het doodt de bacteriën die verantwoordelijk zijn voor de ongewenste lichaamsgeur. De rustgevende geur van de olie houdt je fris de hele dag lang. Neem een kleine hoeveelheid olie en wrijf het op de handen en voeten om het zweet te stoppen en voeden de huid. Als alternatief kunt u de kokosolie te wrijven met je vingers op het zweet-gevoelige gebieden. Het is raadzaam om het toe te passen na het nemen van een bad.

Opmerking: Over-aanvraag kan kleuring van de kleding veroorzaken.

12. Charcoal

Omdat houtskool vocht kan absorberen uit het lichaam, hebben veel huidverzorgingsproducten is opgenomen in hun ingrediënten lijst. Consumeer een theelepel actieve kool met 8 oz. van het water in de ochtend, maar sommige mensen kunnen pijn en braken in te doen. In dat geval, niet verbruiken op een lege maag. In plaats daarvan kunt u het drinken na het diner.

Notitie

Actieve kool is zeer rommelig, indien gemorst, dus proberen om het weg te houden van kinderen of harde oppervlakken.

Vermijd het gebruik ervan als u een intestinale obstructie.

13. Eet een evenwichtige voeding

Het is niet moeilijk om zich te ontdoen van het zweten probleem als je een goede voeding te nemen. Sommige voedingsmiddelen voorkomen zweet grotendeels. U moet onder meer de volgende onderdelen in je dagelijkse maaltijd:

Zink: eetwaren die zink moeten worden geconsumeerd op regelmatige basis. Ten minste 50 mg zink per dag moeten worden geconsumeerd. Sommige van de voedingsmiddelen die rijk zijn aan zink zijn kalkoen, noten, oesters, geroosterde pompoen, magere rosbief, en lamsvlees.

Magnesium: Magnesium is gevonden in zemelen, zonnebloempitten, geroosterde sojabonen, bananen, en cacaopoeder. Dergelijke etenswaren, wanneer genomen samen met de zink-rijk dieet, elimineren de lichaamsgeur.

Jodium-rijke voedingsmiddelen: Schildklier aandoening kan ook een van de belangrijkste redenen voor zweterige handen. Om dit te vermijden, eet voedingsmiddelen die welvarende in jodium zijn, zoals eieren en vis. Natuurlijke zout is ook een rijke bron van jodium.

14. Potato

Deze groente is een grote hulp bij het terugdringen van het overmatig zweten. Neem wat aardappelschijfjes en wrijf ze op je handen en voeten. Houd het voor enige tijd en dan was het af met water. Aardappelsap kan ook worden toegepast op de gebieden die gevoelig zijn voor overmatig zweten om zich te ontdoen van direct het probleem.

Herbal Remedies voor het Genezen van zweterige handen en voeten

15. sandelhoutpoeder

Het gebruik van sandelhout gaat terug naar oude tijden toen de mensen gebruikt om hun voorhoofd te versieren met het aan hun hoofd koel te houden. Ayurveda beweert ook dat het een effectieve remedie voor het verminderen van de transpiratie zijn. Sandelhout poeder kan worden gemengd met limoensap en rozenwater. De pasta kan worden toegepast op de gebieden bezwete enige tijd en vervolgens afgewassen. Probeer het regelmatig om de resultaten te observeren.

16. Groene Thee

Groene thee stopt de groei van bacteriën en ontgift het lichaam. Het controleert zweet door het sluiten van de poriën natuurlijk. Drink 3-4 kopjes groene thee per dag. Als alternatief, zet wat ijs in groene thee en genieten van een katoenen bal erin. Dep het op de zweterige handen om zich te ontdoen van het probleem.

17. Wheatgrass

Tarwegras is beschikbaar in de vorm van sap of poeder. Sweat helpt vrijkomen giftige stoffen en zuren uit het lichaam. Tarwegrassap neutraliseert of verdunt de giftige stoffen, waardoor de noodzaak van zweten vermindert. Het drinken van 3-4 glazen tarwegrassap dagelijks kan wonderen doen.

NB - overmatige consumptie van tarwegras kan misselijkheid of hoofdpijn veroorzaken bij sommige mensen.

18. Sage Tea

Dit is een van de beste home remedies voor zweten handen en voeten. Sage thee heeft anti-transpirant eigenschappen. Voeg 1 eetlepel salie om een kop heet water en laat het steile gedurende vijf minuten. Zeef de vloeistof en voeg citroensap voor de smaak. Drink het elke ochtend op een lege maag of voor het slapen gaan.

U kunt ook sage in uw salade.

U kunt ook genieten van uw voeten in een mengsel van salie poeder en water gedurende 20 minuten.

Let op: Over de dosering van salie thee hoofdpijn kan veroorzaken

19. Kamille

Kamille heeft samentrekkende en antibacteriële eigenschappen waardoor het een van de beste remedies om zweterige handen en voeten te behandelen te maken. Leg een theelepel kamille kruid in het hete water (1 beker) en laat het 5 minuten. Drink deze thee regelmatig.

Een andere manier om het zweet te genezen is om de katoenen ballen dip in de thee en toe te passen om het zweet gevoelige gebieden.

Als alternatief kunt u enkele druppels van kamille olie toe te voegen in warm water om een bad te nemen.

Opmerking: kamille in welke vorm dan ook niet consumeren zonder overleg met uw arts, als je op medicatie of als u een bloedverdunner te nemen.

20. Indian Lilac Oil

Indian lila olie heeft krachtige antiseptische en antibacteriële natuur die afdeling helpt bij de overmatig zweten. Het vermindert ook de groei van bacteriën. Indian lila olie kan worden gemengd met zoete geurende olie zoals lavendel of jasmijn en depte op de gebieden die zweet overvloedig, om direct hulp te krijgen.

21. Astragalus Root

Een van de redenen voor bezwete handen en voeten is het slecht functioneren van de milt, een orgaan verantwoordelijk voor de regulering van vloeistoffen in het lichaam. Astragalus wortel helpt de balans van de milt, dus controleert het zweet. U kunt een kleine hoeveelheid astragalus wortel regelmatig consumeren.

22. Kliswortel

Kliswortel werken af wanneer gebruikt als een natuurlijke remedie voor zweterige handen en voeten. Het kan in de vorm van tinctuur worden verbruikt en moet regelmatig worden gebruikt in een dag voor effectieve resultaten.

Let op: Mensen die allergisch zijn voor het moet niet consumeren.

23. Sint-Janskruid

Drink St. John's Wort thee om de mentale stress en angst De thee kan worden bereid door het koken van een eetlepel van het kruid in 1 kopje water gedurende 3-5 minuten te verminderen. U kunt een paar druppels honing toe te voegen voor het verbeteren van de smaak.

Opmerking - Hoge doses kan slaapproblemen voor sommige mensen veroorzaken.

24. Citroenmelisse

Dit kruid heeft een verfrissende geur van citroen dat zou je fris gedurende de dag voelen. Kook het kruid in water gedurende vijf minuten om een thee bereiden en consumeren het regelmatig. Het zou zeker leiden tot een aanzienlijke verbetering.

25. Witch Hazel

Toverhazelaar is bewezen als een uitstekende kruid voor het elimineren van het zweet. Neem een watje, doopt het in toverhazelaar olie en toe te passen op je handen en voeten. Gebruik deze remedie twee keer per dag om de transpiratie te regelen.

26. Valeriaan

Valeriaan fungeert als een natuurlijke remedie voor zweterige handen en voeten. Het is kalmerend karakter. Valeriaan kan worden gecombineerd met andere kruiden zoals salie om thee te bereiden. De thee moet regelmatig worden verbruikt om transpiratie in toom te houden.

NB - Het is het beste om te voorkomen dat het rijden of het bedienen van zware machines na de inname van valeriaan thee als het duizeligheid kan veroorzaken voor sommigen. Als u van plan bent om de regelmatige inname stoppen na enige tijd, verminderen het geleidelijk, niet in een keer.

do's

Neem altijd een doek of een handdoek, zodat u extra zweet kan vegen wanneer dat nodig is. Vloeipapier kan ook worden gebruikt voor dit doel.

Draag losse kleding gemaakt van katoen.

Eet groene bladgroenten en omvatten oefening in je dagelijkse routine.

Wijzig uw sokken of schoenen na gymming of sporten.

Was regelmatig uw handen.

Breng wat poeder aan je voeten voor het dragen van de schoenen.

don'ts

Niet toepassen vaseline op je handen en voeten.

Niet consumeren ui, knoflook en curry bladeren te vaak.

Steek uw handen niet bedekken met handschoenen onnodig omdat ze de luchttoevoer te verbieden.

Vermijd cafeïnehoudende producten.

29 juni 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment