Wednesday, January 27, 2016

DIY Peel Off Mask To Get Rid van mee-eters

Geïrriteerd met die zwarte kop op de neus? Nou, hoeft u zich geen zorgen te maken over hen. Hier is een eenvoudige schil van het masker voor je. Vraagt u zich af waarom mee-eters aan u gebeuren? Wanneer haarzakjes op je huid verstopt raken met extra olie, dode huidcellen zich ophopen, en als gevolg daarvan, mee-eters komen opdagen. De olie uitgescheiden via haarfollikels hydrateert en beschermt de huid. Dus, deze olie wordt altijd op het oppervlak en verzamelt stofdeeltjes met dode huidcellen. Vandaar dat het nodig is om je gezicht twee keer wassen of driemaal per dag; anders is dit olie reist terug in de poriën en vormt een belemmering die comedo genoemd. Wanneer dit comedone een opening aan de oppervlakte komt, het heet mee-eter. Maar, kun je ze zeker dumpen, hier is evenwel

dingen die nodig zijn

Stap 3: koken op laag vuur en roer. Wacht maar tot de gelatine oplost.

Stap 4: Zet dan van het vuur en giet het in een kom.

Stap 5: Na de inhoud van de kom afkoelen en voeg eiwit en meng goed.

Bron afbeelding:

Hoe kan ik solliciteren?

Stap 1: Ten eerste moet je een vooraf reinigen van het gezicht door middel van stoom, zodat de verstopte poriën open te stellen.

Stap 2: Breng het masker op je gezicht. Laat het gedurende ten minste 30 minuten.

Stap 3: Start peeling rond de kin zijn en geleidelijk te verplaatsen naar boven.

Stap 4: Was je gezicht afwisselend met lauw water en koud water, om de poriën te sluiten.

2 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment