Friday, January 29, 2016

36 Simple Home Remedies To Get Rid Of Vleesbomen Fast

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2015/01 /

Een fibroom is een goedaardige tumor van spier- en vezelige weefsels die doet hoofdzakelijk in de wand van de baarmoeder. Ze groeien in verschillende gebieden, op of in de baarmoeder. Dit zijn niet-kanker en kunnen groeien tot een grootte van een grapefruit of blijven marmer-en kleinbedrijf. Deze worden ook wel aangeduid als vleesbomen, myoom en fibromyoma. Het wordt genoemd als leiomyoma in medische termen. Vrouwen die leeftijd tussen 30-50 jaar kan gemakkelijk aangevallen met vleesbomen. Zelfs, obesitas of overgewicht vrouwen ook last hebben van vleesbomen. De hoge niveaus van progesteron en oestrogeen, zwangerschap, overgewicht of obesitas, genetische afwijkingen, afwijkingen in de bloedvaten systeem, erfelijkheid factoren, verkeerde voeding, schadelijke stoffen, etc zijn enkele van de belangrijkste oorzaken van vleesbomen. De symptomen van deze kwaal zijn- zware en pijnlijke menstruatie, overmatige of abnormale baarmoeder bloeden, scherpe pijn in het bekken, belemmerd plassen, constipatie, rugpijn, pijn in de benen, bloedarmoede, zwelling in de onderbuik, etc. Hier hebben we een aantal van de besproken effectieve home remedies om zich te ontdoen van vleesbomen.

Home remedies voor vleesbomen

1. Knoflook

Knoflook is een goede bron van vitamine B6, C en mineralen die effectief in evenwicht brengen van de vrouwelijke hormonen. Zijn antioxiderende eigenschappen genezen vleesbomen. Knoflook voorkomt ook de groei van de tumor in de baarmoeder. Kauw wat rauwe teentjes knoflook op een regelmatige basis. Drink een glas water na kauwen, om scherpe smaak links in de mond te voorkomen.

2. Citroensap

Een andere natuurlijke remedies voor de behandeling van vleesbomen is, citroensap. Voeg twee theelepels citroensap en een theelepel bakpoeder in een glas water. Roer de oplossing goed en drink het. De symptomen van vleesbomen verminderen, drinkt oplossing regelmatig.

3. Ginger

Gemberwortel is zeer effectief om de pijn te verminderen en de bloedcirculatie. U kunt thee te bereiden door het toevoegen van enkele verse gember wortels in een glas kokend water. Zeef de thee en drink het vele malen in een dag. Gember helpt ook verminderen ontstekingen in de eierstokken en de baarmoeder.

4. Olijfolie

Een van de natuurlijke geneeswijzen voor vleesbomen is olijfolie. Het is bekend voor het blokkeren van oestrogeen. U bent verplicht om een eetlepel olijfolie te nemen met wat citroensap op een lege maag in de ochtend. U kunt ook olijf thee te bereiden door het brouwen van olijfbladeren die helpen stimuleren het immuunsysteem.

5. Castor Oil

Castor olie is zeer effectief tegen vleesbomen. Neem wat warme olijfolie in een kom. Dompel een schoon washandje in het voor enige tijd totdat het absorbeert olie. Vouw de doek en plaats het op de buik gebied. Nu, hebben betrekking op de doek met een plastic folie en zet een warmwaterkruik op. Laat het 's nachts. Ga door met deze methode voor vijf nachten. Na een pauze van twee nachten, herhaalt hetzelfde. Om positieve resultaten te zien, probeer deze methode om drie weken.

6. Apple Cider Vinegar

Voor de behandeling van de niet-kwaadaardige tumor van vleesbomen, appelazijn is de beste oplossing. Het enige wat u hoeft te doen is het toevoegen van twee eetlepels appelazijn in 8 liter water. Roer het goed en dagelijks drinken.

U kunt ook giet een theelepel bakpoeder en twee theelepels appelazijn in een glas water. Drink het na goed roeren.

NB - Drink geen onverdunde appelazijn.

7. Melk

Melk helpt genezen vleesbomen effectief. Het is rijk aan eiwitten. U bent verplicht om een aantal warme melk giet in een glas water. Voeg een theelepel elk van koriander poeder, kurkuma poeder en Triphala poeder aan. Roer de oplossing goed en drink het twee keer per dag.

8. kurkuma poeder

De helende eigenschappen van kurkuma strijd tegen de vleesboom tumoren. U wordt geadviseerd om 445 mg kurkuma extracten of capsules driemaal per dag te hebben. Als u niet wilt dat kurkuma capsules, kunt u kurkuma poeder toe te voegen in uw normale dieet, zoals curry.

Als alternatief, drink kurkuma water door het toevoegen van twee eetlepels kurkuma poeder of wortels in 32 liter water. Laat het koken gedurende 15 minuten en steile gedurende 40 minuten. Wanneer de oplossing afkoelt, drinken.

9. Master Cleanse Techniek

Master Cleanse techniek is nuttig bij het verwijderen van de afvalstoffen of schadelijke stoffen in het lichaam aanwezig, die uiteindelijk balanceert de hormonen. Om Master Cleanse voor te bereiden, moet je 10 liter water gieten in een vat en voeg twee eetlepels, elk van citroensap en organische rang B ahornsiroop, aan. Voeg 1/10 theelepel cayennepeper poeder aan. Drink 6-10 glazen per dag. Het zal helpen verminderen ontstekingen.

10. Onion

De huidige in ui anti-oxidanten helpen genezen vleesbomen heel gemakkelijk. Het is goed in evenwicht de vrouwelijke hormonen. Daarom, om het verkleinen van de vleesboom tumoren beginnen te eten rauwe uien.

11. kruisbes

Kruisbes is een van de meest gebruikte geneesmiddelen tegen verschillende huid en haarproblemen. Net voor te bereiden een pasta door het toevoegen van een theelepel kruisbes poeder in een theelepel honing. Meng goed en consumeren. U wordt geadviseerd om deze pasta hebben op een lege maag in de ochtend. Het is een zeer nuttig middel voor het verkleinen van vleesbomen.

12. Sojabonen

Om de symptomen van vleesbomen verlichten, eet sojabonen. Sojabonen, geladen met fyto-oestrogeen, helpen bij het controleren van de oestrogeen-niveau. Bereid soepen en stoofschotels uit sojabonen. Het eiwit in soja blokkeert de groei van fibroid cysten.

13. Yoga en Meditatie

Een van de meest eenvoudige remedies om vleesboom tumoren te verminderen wordt regelmatig beoefenen van yoga. Om de fysieke functies van ons lichaam in evenwicht te brengen, yoga is de beste optie. Meditatie en yoga ook helpen handhaven menstruatiecyclus en de hormonale niveaus.

14. warm kompres

Gebruik warm kompres om hulp te krijgen van de pijn die het gevolg zijn van de vleesboom tumoren. Het enige wat je moet doen is koken wat water en vul deze met een warm water zak. Plaats deze zak op het buikgebied.

Of neem warmwaterbad. De warmte werkt als een anti-inflammatoir middel. Het zal niet verminderen van de grootte van de vleesboom tumor, maar de pijn verlichten.

15. Fish

Vis bevat omega-3 vetzuur dat is zeer effectief voor het genezen vleesbomen. Men moet verbruiken koud water vissen, zoals zalm, tonijn, haring, enz., Om zich te ontdoen van vleesbomen te krijgen.

16. Honey

Om de ontwikkeling van cysten in de eierstokken te behandelen, kan honing een prachtige oplossing zijn. Een mix van verschillende ingrediënten, zoals pollen, aloë sap, water, enz honing, is effectief tegen vleesbomen. Neem een glas zuiver water. Voeg een theelepel van 100% natuurlijke honing en een eetlepel stuifmeel aan. Meng alle ingrediënten toevoegen van een kopje aloë sap. Drink het.

17. Beet en Knoflook

Om anti-vleesboom sap te bereiden, verpletteren een stukje verse rauwe bieten en een teentje knoflook. Meng het goed en voeg deze toe aan een half kopje vers gewonnen wortelsap. Voeg een theelepel honing aan. Roer goed en regelmatig te drinken.

18. Banaan en likdoorns

Bereid thee met behulp van banaan en korrels vleesbomen in de baarmoeder te elimineren. Leg twee liter water aan de kook. Voeg twee likdoorns, vijf bananen en vijf vellen achiote aan. Laat alle bestanddelen koken gedurende 5 minuten. Draai het vuur uit en laat het 10 minuten staan. Zeef de oplossing en deze thee meerdere keren per dag.

Kruidengeneesmiddelen voor vleesbomen

19. Aloe Vera

Eén van de meest nuttige planten voor de behandeling van verschillende gezondheidsproblemen Aloë Vera. Het is ook gunstig voor genezing vleesbomen. Het enige wat u hoeft te doen is om ¼ kopje aloë vera sap mengen met 1 kopje van bietensap in een glas. Voeg wat citroensap en 1-2 eetlepels-un sulphured rummelasse. Giet genoeg water om een glas te vullen. Dit mengsel helpt krimpen vleesbomen.

20. Reishi Paddenstoelen

Reishi paddestoelen beperken de histamine niveaus en vermindering van de bFGF (basische fibroblast groeifactor). Het helpt verminderen van de groei van vleesbomen. U kunt thee bereiden van te maken. Het enige wat je moet doen is de kook 4-5 kopjes water en voeg 3-5 g Reishi paddenstoelen aan. Doe het mengsel sudderen gedurende 2 uur. Voor smaak, kunt u honing of gember toe te voegen. Je kan ook in de vorm van een tablet of tinctuur.

21. Chasteberry

Chasteberry wordt beschouwd als een natuurlijke behandeling van vleesbomen. Het helpt reguleren vrouwelijke hormonen en stimuleert de hypofyse. U kunt chasteberry thee bereiden of hebben het in tinctuur of tabletvorm.

Afgezien van de tinctuur of thee kunt u ook chasteberry extract verbruikt. Neem 30-50 druppels van het extract driemaal per dag. Intake dit kruid regelmatig voor drie maanden.

22. Goldenseal Root

De anti-inflammatoire eigenschappen van goldenseal wortels helpen handhaven van een gezonde baarmoeder weefsels. Er wordt gesuggereerd dat 400 mg goldenseal wortel regelmatig moet worden geconsumeerd. De alkaloïde berberine aanwezig in goldenseal stopt de groei van vleesbomen.

U kunt thee te bereiden door het toevoegen van een theelepel elk van goldenseal, bethroot en valse eenhoorn wortel in een kop heet water. Laat ze sudderen voor een paar minuten. Draai het vuur uit en laat het mengsel steil voor twintig minuten. Zeef de oplossing en drinken twee kopjes regelmatig. Voor het beste resultaat, verbruiken voor 3-6 maanden.

NB - Het moet niet worden verbruikt lang.

23. Triphala

Om vleesbomen te behandelen, Triphala poeder is zeer gunstig. Het geeft opluchting toen genomen met melk. Afgezien van dit, kunt u ook met water. Voeg gewoon een theelepel Triphala poeder in een half glas water. Laten inwerken gedurende 10 minuten. Drink deze oplossing voor het slapen gaan.

24. Black Cohosh Root

Zilverkaars wortel is zeer effectief in het verlichten van de symptomen van vleesbomen. Het vermindert ook de ontsteking en regelt de menstruele cyclus. Deze natuurlijke kruid krimpt de vleesboom tumoren.

25. Red Leaf Raspberry

Rode framboos herstelt de verloren mineralen en vitaminen. Het helpt ook het verminderen van de grootte van de vleesboom tumoren of cystes. Bereid thee met behulp van verse en gedroogde bladeren frambozen. Voeg gewoon gehakte framboos bladeren in een kop kokend water. Dek de kom af met een deksel en laat het 5-10 minuten. Filteren om bladeren te verwijderen en te drinken.

U kunt ook thee bereiden met behulp van framboos theezakje. Het enige wat u hoeft te doen is te brengen 3-4 kopjes gedestilleerd water aan de kook. Nu genieten van vier rode framboos theezakjes in het water. Laat ze steil voor maximaal 30 minuten. Weg te nemen de geweekte theezakjes en er wat zoetstof naar smaak toe te voegen aan de thee. Goed roeren en drinken.

26. Dandelion Root

Een van de natuurlijke manieren om vleesbomen te ontbinden is paardebloem wortels. Het helpt spoelen overmatig oestrogeen uit het lichaam. bereiden gewoon de thee door de invoering van 1½ kopjes water aan de kook. Voeg drie eetlepels paardenbloem wortels in het. Laat het geheel gedurende 15 minuten. Na verwarmen, laat het rusten gedurende 15 minuten. Zeef en drink drie kopjes op dagelijkse basis. Of anders, kunt u ook twee capsules of 1-2 theelepels vloeibare extract van de paardebloem wortels driemaal per dag.

27. Lady's Mantle

Vrouwenmantel is een natuurlijke kruiden, die helpt bij het reguleren de abnormale menstruatie. Het geneest de vleesbomen. Om het te gebruiken, hoef je alleen maar om thee te bereiden door de invoering van 3 liter water aan de kook. Voeg ¾ kopje vrouwenmantel erin. Laten koken gedurende vijf minuten. Als het afkoelt, drink het warm. De thee zal de symptomen van vleesbomen te verlichten.

28. Milk Thistle

Melkdistel is zeer effectief voor het behandelen van vleesbomen, zoals krimpt tumoren. Het verwijdert een teveel aan oestrogeen uit het systeem. U wordt geadviseerd om 140 mg te nemen van mariadistel drie keer per dag. Doorgaan met het voor drie maanden. Het helpt ook traktatie galblaas en leveraandoeningen.

U kunt ook thee bereiden met de hulp van mariadistel en kuis boom. Gewoon een eetlepel kuise boom in een kwart van het water. Laat het geheel 50 minuten. Verwijder het uit het vuur en voeg een eetlepel mariadistel erin. Laten inwerken gedurende 30 minuten. Drink een kopje van deze kruidenthee vier keer per dag.

Opmerking: Vermijd het gebruik van mariadistel tijdens de zwangerschap.

29. Motherwort

Motherwort is rijk aan leonurine dat de gladde spieren van de baarmoeder ontspant. Het voorkomt ook dat menstruele krampen en pijn. Voeg 1-2 theelepels gedroogd kruid in een kop kokend water. Laat het steil voor 10-15 minuten. Drink het driemaal per dag.

30. Echinacea

Echinacea is een natuurlijke kruid vleesboom tumoren verschrompelen. Het is effectief in het verminderen van de ontsteking en het verwijderen van schadelijke stoffen uit het lichaam. Echinacea, wanneer gemengd met witte as en rode wortel, wordt zeer effectief bij de behandeling vleesbomen.

31. Licorice Root

De anti-allergische en anti-inflammatoire eigenschappen van drop wortels helpen genezen vleesbomen. Om de overmatige productie van oestrogeen te verminderen, combineren zoethoutwortel met rode kruidnagel.

32. Kliswortel

Kliswortel is een beproefde remedie voor vleesbomen. Je moet rekening 400-500 mg capsules per dag. Blijven nemen capsules voor 3-4 maanden of tot de tumoren zijn niet volledig behandeld.

33. Kamille

Kamille is het meest gebruikte remedie voor diverse gezondheidsproblemen. De anti-inflammatoire en antiseptische eigenschappen van kamille helpen genezen vleesbomen cysten natuurlijk. Bereid kamille thee door toevoeging van 2-3 theelepels van kamille bloemen in een kop heet water. Laat het trekken gedurende 3 minuten. Zeef het en voeg een paar druppels citroensap voor de smaak.

34. Evening Primrose Oil

Teunisbloemolie doet wonderen tegen de zachte of offerte borst vleesboom cysten. U wordt geadviseerd om teunisbloemolie tabletten hebben op een regelmatige basis. Kleine vleesbomen geheel verdwijnen, wanneer teunisbloemolie supplementen worden ingenomen.

35. Nettle Herb

Brandnetel kruid werkt effectief tegen onregelmatige menstruatie en vrouwen onvruchtbaarheid. Doe wat water aan de kook. Voeg wat gewassen brandnetel bladeren in het kokende water. Laat het steil voor 20 minuten. Giet de thee in een kopje en voeg wat honing als zoetstof. Voor de effectieve resultaten, drink twee kopjes per dag.

36. Willow Bark

Verzamelen van een aantal bast van de wilg. Kook wat water en voeg wilgenbast in het water. Laat het geheel 5-10 minuten. Drink het twee keer per dag gedurende twee maanden.

do's

Heeft regelmatig sporten.

Drink veel water.

don'ts

Vermijd het gebruik van cafeïne, rood vlees, zuivel en gebakken voedsel.

Heeft stress en spanning niet nemen.

Niet roken.

Je zou ook graag

28 juli 2015

10 augustus 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment