Saturday, January 23, 2016

48 Best Natuurlijke Testosteron Boosters

Testosteron is een hormoon essentieel voor verschillende belangrijke activiteiten in ons lichaam zoals spier opbouw, bijhouden van het betrouwbaarheidsniveau handhaven kracht en libido, etc. Het is belangrijk voor mannen dan vrouwen, zoals het vaak gerelateerd aan "volwassenheid. ' Testosteron houdt een mens gezond door het houden van het middelste gedeelte vet weg en geven hen een slanker lichaam. Testosteron niveaus dalen met de leeftijd. Echter, men kan ook last hebben van een tekort aan testosteron vanaf de geboorte, of als gevolg van een ziekte of letsel, die ook bekend staat als hypogonadism Dit kan een gebrek aan seksuele verlangens, lage mineraal dichtheid veroorzaken, daalde fysieke prestaties, vermindering van spiermassa, slechte stofwisseling en een verhoogd risico op type 2 diabetes, hartziekten, zwaarlijvigheid, etc. het gebeurt als gevolg van de onbalans tussen testosteron en oestrogeen. U kunt testosteron niveaus in uw lichaam te verhogen door het consumeren van deze natuurlijke testosteron boosters:

1. Oesters

Oesters bevatten zink die nodig zijn voor de productie van testosteron is. Zink is verloren door het zweten. Zo wordt het belangrijker om te consumeren in de juiste hoeveelheid. Het bevat ook magnesium en eiwit dat uw uithoudingsvermogen vergroot. Consumeer oesters minstens een keer per week voor de effectieve resultaten.

Opmerking: Niet eten gefrituurde oesters omdat ze ongezond kunnen blijken.

2. Knoflook

Knoflook is rijk aan allicine, die testosteron nature verhoogt en vermindert cortisol niveau. Je kan ofwel verbruikt knoflookteentjes direct of seizoen je eten mee. Knoflook verbetert ook de gezondheid van je hart en is goed voor je bloedvaten.

Let op: Laat de knoflook zitten voor een paar minuten na het schillen en hak het om het volledige effect van zijn gezondheid het stimuleren van eigenschappen te waarborgen.

3. Orange

Oranje is rijk aan vitamine C, dat de stress hormoon bekend als cortisol afneemt. Testosteron en cortisol zijn contraproductief dat wil zeggen een afname van cortisol de testosteron stimuleren. Onder meer sinaasappelsap of een andere citrusvruchten op uw dagelijkse voeding en getuige zijn van de verandering.

4. Salmon

Eiwitten en omega-3 vetzuren ondersteunen het testosterongehalte en zijn te vinden in zalm vissen in overvloed. Het is ook rijk aan vitamine D die belangrijk is voor een goede werking van het lichaam en gezondheid. Omega-3 vetzuren vechten depressie, verbetering van het geheugen, en het bevorderen van een gezond hart. Eet twee diensten van de zalm een week getuige van de boost.

5. Selderij en Peanut Butter

Pindakaas bevat zink terwijl selderij is rijk aan androstenol en androstenon. Het verhoogt de productie van testosteron. Er wordt gezegd dat een flavonoïde, luteoline, aanwezig in selderij helpt ook bij het stimuleren van de testosteronspiegel in het lichaam. U kunt de mix van zowel als een saus of kruiden om uw snack of een andere maaltijd om testosteron te verhogen giet.

6. Bessen

Bessen zijn de beste natuurlijke testosteron booster voedingsmiddelen. Ze zijn nuttig in het verminderen van de niveaus van oestrogenen die de productie van testosteron bevordert. Ook bieden minder suiker dan andere vruchten. Hoe donkerder de bes, hoe meer het gehalte aan antioxidanten, en hoe meer je inname van anti-oxidanten, hoe minder ontsteking en oxidatieve schade ontstaat in je lichaam. Bessen, vooral aardbeien, zijn rijk aan vitamine C, die hen het beste fruit aan de testosteronspiegel verhogen maakt.

7. Broccoli

Broccoli is een rijke bron van indool-3-carbinol, die indirect vermindert oestrogeenproductie en dus bevordert meer testosteron niveaus. U kunt eten rauw of gestoomd, maar doe het niet te gaar als de effectieve eigenschappen ervan zal verdwijnen met gaar. Bloemkool heeft dezelfde kwaliteiten als broccoli. Dus, kunt u ook in uw dieet om de testosteronspiegel van je lichaam te verbeteren.

8. Forskolin

Dit kruid verhoogt de hoeveelheid testosteron bij mannen natuurlijk, maar je moet het regelmatig in te nemen voor bepaalde tijd. Het richt zich ook de bloeddruk, de spijsvertering, en testosteron niveaus en helpt bij het verminderen van lichaamsvet. U kunt haar supplement in tabletvorm te consumeren.

Opmerking: mensen gediagnosticeerd met een lage bloeddruk of hypotensie moet dit kruid alleen na overleg met een arts verbruikt.

9. Olijfolie

Olijfolie bevat gezonde vetten die essentieel zijn voor het optimaal functioneren van uw lichaam. Ze helpen absorberen cholesterol in een betere manier. Dit cholesterol wordt verder gebruikt door het lichaam om testosteron te vormen. U kunt olijfolie gebruiken als een motregen over je salade en koken van voedsel in. U kunt ook consumeren rauwe olijven voor de testosteron boost.

10. Dark Chocolate

Chocolade is rijk aan biochemische verbindingen en antioxidanten. Zij bieden ook mineralen en natuurlijke testosteron booster vitaminen. Wanneer we spreken over donkere chocolade, het voordeel is dat het een kleinere hoeveelheid suiker erin bevat. Kies een donkere chocolade met het hoogste bedrag van de cacao in.

11. Onion

Ui is een natuurlijke testosteron booster. Het is duidelijk dat het geen goed idee om te consumeren uiensap vanwege de slechte smaak. U kunt ui toe te voegen aan uw dagelijkse voeding door het in verschillende recepten. Het consumeren van een ui per dag wordt je sneller resultaat geven bij het stimuleren van het hormoon dan enig ander voedsel.

12. ashwaganda

Het is een kruid geladen met veel kwaliteiten. Ashwaganda wordt vaak beschouwd als een natuurlijke booster van testosteron. Ook helpt het verminderen van stress, angst, verbetert de kwaliteit van het sperma, en verhoogt de fysieke energie. Het onderdrukt cortisol en HDL-cholesterol, wat gunstig is bij gezonde testosteronproductie. Het is verstandig om een product te kiezen met de optimale kwaliteit van het kruid om de effectieve resultaten te krijgen.

Opmerking: Zwangere vrouwen moeten het verbruik te vermijden.

13. Noten

Noten zijn erg rijk aan vetten die de productie van testosteron te bevorderen. Paranoten bevatten selenium, die ook verhoogt de testosteronspiegel. U kunt ook walnoten aan uw testosteron te handhaven verbruikt. Moeren betere bloedtoevoer naar spierweefsel en dus verhoogt de testosteronspiegel in het lichaam.

Opmerking: Zorg ervoor dat u niet gek overconsume.

14. Spinazie

Het is één van de beste bronnen van magnesium die cruciaal is in de spieren ontwikkeling en verbetering van de productie van testosteron. Het is zeer belangrijk voor het voortplantingssysteem van de mensen, jong of oud, kalmerend of actief. U kunt het opnemen in uw salade of probeer verschillende recepten, waaronder het. Hoe dan ook, het zal u van dienst zijn de voordelen. Een kopje gekookte spinazie geeft bijna 160 milligram magnesium, dat is bijna de helft van wat je nodig hebt in een dag.

15. eigeel

Eierdooiers rijk aan cholesterol, vitamine D, calcium en mono verzadigde vetten die de testosteronspiegel verhogen. Naast de essentiële vetzuren, een heel ei rijk aan asparaginezuur, hetgeen een aminozuur dat de productie van testosteron triggers. U dient enkele hele eieren wekelijkse dieet de productie van het hormoon in het lichaam.

Opmerking: Biologische eieren zijn de beste in voedingsvezels. Indien mogelijk, verbruiken ze in plaats van gewone eieren.

16. Beans

Bonen zijn rijk aan zink, eiwit-testosteronverhogende mineralen en diverse vitaminen. Het is een goede groente nietje voor testosteron toebehoren. U kunt kiezen voor een bonen, zoals bruine bonen, lima bonen, pinto bonen, zwarte bonen, etc. Blik bonen zijn meer voedzaam als ze zijn droog en het goedkoopst zijn, plus, het bespaart de tijd van het koken!

17. Garnalen

Garnalen verbetert de vitamine D-niveaus die de productie van testosteron verder verbetert. Vitamine D is een belangrijke voedingsstof die het hormonale evenwicht, deficiëntie waarvan de testosteronspiegel in het lichaam verlagen bevordert. Je moet ook garnalen in uw dieet te krijgen verhoogde niveaus van testosteron.

18. Zaden van de pompoen

Pompoenpitten zijn een rijke bron van zink, dat een essentiële rol speelt in diverse enzymatische functies in het lichaam en dus vergroting van de testosteronspiegel. U kunt deze zaden toe te voegen aan uw yoghurt, salades, haver, en ook eiwit shakes.

19. Ricotta Cheese

Het is een van de beste bronnen van wei-eiwit dat is goed voor de spieren. Studies suggereren dat hogere weiproteïne verminderen het stresshormoon cortisol. U kunt deze heerlijke zuivelproduct consumeren in uw dieet om testosteron te verhogen zonder na te denken.

20. Coconut

Coconut bevat verzadigde vetten die nuttig zijn bij het verhogen van testosteron niveaus zijn. U kunt consumeren rauw of opnemen in een van je exotische recepten. Het zal helpen om uw hormonale niveaus en het risico van coronaire ellende te verminderen.

21. Tarwezemelen

Het is een rijke bron van magnesium. U kunt tarwezemelen toe te voegen aan uw dieet door hem aan pannenkoeken, havermout, eiwit shakes, enz. Toe te voegen Je moet het koppelen met hoge intensiteit oefening om de testosteron niveaus in uw lichaam te versterken.

22. Avocado

Avocado's zijn zeer hoog in vetten in de voeding. Verhoogde inname van vet in de voeding is direct gerelateerd aan de verhoogde productie van testosteron. Een gezonde productie van testosteron, avocado's hebben vetoplosbare vitaminen. Het is ook rijk aan vitamine E, die testosteron verhoogt natuurlijk en verlaagt de oestrogeen niveaus. Dus, het is echt een wijs besluit om avocado's in uw normale dieet op te nemen.

23. Mushrooms

Champignons zijn een rijke bron van vitamine D, vooral de witte champignons. Deze vitamine D stimuleert de testosteronspiegel. Echter, moet u uw arts te raadplegen voordat u met inbegrip van champignons naar uw normale dieet.

24. mager rood vlees

Mager rood vlees is een natuurlijke testosteron booster. Het is niet alleen rijk aan aminozuren en eiwitten, maar bevat ook een hoog gehalte aan mineralen zoals zink en ijzer. Ook is het zink in mager rood vlees gemakkelijk geabsorbeerd door het lichaam. Het is dus een goede keuze om vlees toe te voegen aan uw dieet voor een paar keer in een week.

25. Bananen

Bananen veel voedingsstoffen die essentieel zijn voor het stimuleren van testosteronspiegels zoals B vitaminen, kalium en bromelaïne enzym. Ze kunnen ook nuttig zijn bij het verhogen van het libido van je lichaam. Al deze eigenschappen maken bananen een krachtige voedsel op te nemen in uw dagelijkse voeding.

26. Visolie

Visolie is echt rijk aan omega-3 vetten die een goede vet. Het is niet het verhogen van uw bloeddruk of blokkeren van uw bloedvaten. In feite zijn ze vaak slechte vet en hoog cholesterol. Omega-3 vetten helpen bij de productie van hormonen. Zo is het goed om de inname van visolie-supplementen op de testosteronspiegel te promoten.

27. Steak

Biefstuk is een grote bron om het cholesterolgehalte in het lichaam, die de bouwstenen voor de productie van testosteron. Dus, als u wilt uw hormonale niveaus te verhogen, onder andere steak in uw dieet plan.

28. Matcha Green Tea

Groene thee werkt als een anti-oxidant en bestrijdt vrije radicalen in het lichaam. Deze vrije radicalen kunnen de testikels beschadigen en aldus de niveaus van testosteron in het lichaam. Groene thee bestrijdt de schade veroorzaakt door deze vrije radicalen en bevordert een gezonde zaadcellen. Pas groene thee wordt gewoonlijk in Japan en wordt beschouwd als een belangrijke bron voor het balanceren van de hormonale niveaus.

Opmerking: De hoge hoeveelheid cafeïne inhoud in kan problemen tot op zekere veroorzaken.

29. Zout

Zout wordt vaak geassocieerd met een hoge bloeddruk en hart-en vaatziekten, maar het ding dat mensen niet weten is dat het gaat om de soort zout je verbruikt. Als u Himalaya kristal of zeezout gebruiken, dan zal het goede dingen doen om je lichaam door het balanceren van de kalium-natrium niveaus. Deze zouten zijn onverwerkte en dus in de meest natuurlijke vorm voor je lichaam.

30. Grapefruit

Citrus voedingsmiddelen kunnen het oestrogeengehalte in je lichaam te verlagen en dus stimuleren van de testosteronspiegel. Een minder hoeveelheid oestrogeen leidt tot meer hoeveelheid testosteron. Grapefruit is ook laag in suiker en koolhydraten. U kunt het fruit te consumeren of drinken het sap in plaats van een dessert te stimuleren tot het hormoon testosteron in je lichaam.

31. Rode Druiven

Rode druiven zijn een rijke bron van revesterol en hebben een aantal anti-oestrogene eigenschappen. Regelmatige consumptie van revesterol kan het sperma gezondheid te verbeteren in hoge mate. Het bevat ook quercetine, die strijdt tegen enzymen verminderen van testosteron en dus verhoging van de productie.

32. Tuna

Tonijn is rijk aan vitamine D, die de testosteronproductie ondersteunt. Testosteron niveaus kan worden verhoogd tot 90% van de consumptie van vitamine D. U kunt een enkele tonijn aan de aanbevolen dagelijkse inname van vitamine D. vervullen eten

33. Mineral Pitch

Het is een natuurlijke stof die voorkomt in de Himalaya gebergte in overvloed. Een hoge kwaliteit van de minerale toonhoogte kan je testosterongehalte verhogen. Het bevat meer dan 85 mineralen in ionische vorm, fulvinezuur, vitaminen en belangrijke fytonutriënten die de aanmaak van testosteron te bevorderen. Het verbetert ook de vruchtbaarheid en erectiele capaciteit.

34. Honey

Honing is rijk aan B-vitaminen en boor, die nodig zijn voor de productie van testosteron. Het helpt reguleren van de bloedstroom door de aanwezigheid van stikstofmonoxide en geeft een betere erectiele capaciteit. Vier theelepels honing per dag kan de productie van salpeterzuur verhogen met 50%.

35. Kool

Kool is rijk aan indool-3-carbionol die oestrogeenspiegel daalt in je lichaam. Een goede inname van ongeveer 500 mg van de kool dagelijks in de maaltijden kunnen stimuleren van de testosteronspiegel. Dus, het is tijd om verder te chomp om kool om een energiek libido te hebben.

36. Spicy Foods

Mannen die de inname hoger bedrag aan kruidig voedsel hebben een hogere testosteronspiegel. Een verbinding met de naam capsaïcine aanwezig in deze vurige pepers veroorzaakt verhoogde T-levels, verminderde buik vetten, en de grotere omvang van geslachtsorganen.

37. Aardappelen

Aardappelen zijn zeer rijk aan koolhydraten die nodig zijn voor een gezonde testosteronproductie. Ook zijn ze glutenvrij en dicht in voedingsstoffen die meer sterren toevoegt aan hun nut als testosteron boosters. U kunt witte aardappelen, zoete aardappelen, rode aardappelen, russets, paarse aardappelen, enz. Het moet gewoon een aardappel consumeren, dat is alles!

38. Rozijnen

Rozijnen zijn een rijke bron van antioxidanten zoals revesterol en zijn anti-inflammatoire. Het verlaagt de oestrogeenspiegel terwijl het verhogen van de testosteron. Ze bevatten ook borium die nuttig is bij het bevorderen van de productie van testosteron.

39. peterselie

Peterselie is een magische plant met een uitstekende testosteron-verhogend kwaliteiten. Het bevat apigening, dat bekend staat om het verhogen StaR (steroidogenic acute regulerend eiwit) in de testiculaire Leydig cellen. Het is een eiwit dat cholesterol transport helpt in de mitochondria in uw testikels en zet het om vrij testosteron. Dus, kun je beter verbruikt het vaak.

40. Asperges

Asperge is een bekende asphordisiac die kalium, vitamine E en foliumzuur dat de productie van testosteron bevordert bevat. Het verhoogt ook het metabolisme. Asperges is niet alleen een ingrediënt voor mannen. Deze groente verhoogt het libido bij vrouwen ook.

Opmerking: Zwangere vrouwen moeten voorkomen dat het gebruik het.

41. Pomegranate

Deze vrucht verhoogt de stikstofmonoxide niveaus in uw anatomie, waardoor de algehele erectiele capaciteit verbetert. Het heeft ook anti-oestrogene eigenschappen dat de hoeveelheid oestrogeen hormoon verminderen en verhoogt testosteron. Drink een glas granaatappelsap elke dag voor een goede boost in uw testosterongehalte.

42. Porridge Oats

Haver produceren van een chemische verbinding avenocoside wat een hoog testosteronverhogende verbinding. Het verhoogt de testosteronspiegel in je bloedbaan. Ze zijn hoog in L-arginine, B-vitamines, mangaan en zink, waardoor uw seksuele prestaties verhoogt. Heeft u een bowl of twee per dag om het verschil in je seksleven te zien.

43. Ginseng

Het is een prachtig kruid dat het vermogen om het libido te verhogen door het stimuleren van de hypothalamus, moet geslachtshormonen maken heeft. Het stimuleert centrale zenuwstelsel en verbetert de algehele spermagezondheid die helpt uiteindelijk in betere erectie bij mannen.

Opmerking: Lange-termijn gebruik kan onveilig zijn voor sommigen.

44. Watermeloen

Watermeloen is bekend als een natuurlijke Viagra verbetert erectiekwaliteit door de aanwezigheid van een aminozuur citrulline, die overgaat in arginine in het lichaam. Het heeft ook vitamine B6, die het mannelijke hormoon testosteron productie verhoogt.

45. Goat Weed

Het is een natuurlijke kruid dat testosteron verhoogt. Goat weed heeft lachgas, die de bloedtoevoer naar de geslachtsorganen verhoogt. Één van de bestanddelen icariin, bootst en bevordert de testosteronniveaus van het lichaam. U kunt consumeren met icariin supplementen beschikbaar in de vorm van een tinctuur, rauwe poeder of icariin extract.

Let op: Hoge doses kunnen ongezond blijken.

46. Kale

Boerenkool is rijk aan vitamine A en C. Beide zijn verantwoordelijk voor het remmen van oestrogeen niveaus. Het bevat ook indool-3-carbinol dat de activiteit van aromatase enzym vermindert, dat een enzym is dat de productie van oestrogeen bevordert. Vermindering van het oestrogeengehalte laat testosteron aanzienlijk te verhogen. Iets stoom je boerenkool zijn voedingswaarde behouden en geniet ervan in de maaltijden.

Opmerking: Als u gas of opgeblazen gevoel te ervaren tijdens het eten boerenkool, is het best om te voorkomen dat het eten.

47. Acerola Kersen

Deze kersen bevatten de hoogste hoeveelheid vitamine C. Het vermindert cortisol levels en verhoogt de testosteron. U kunt deze kleine rode kersen te consumeren of kan intake het sap om promotie van je mannelijke hormonen.

Opmerking: Het kan misselijkheid, diarree en krampen veroorzaken bij sommige mensen.

48. Beef

Rundvlees is een rijke bron van eiwitten, zink en vetzuren. Al deze componenten nodig voor spier, vet en cholesterol productie die uiteindelijk maakt testosteron. Dus, om je seksuele activiteiten te vergroten, moet u rundvlees in uw dagelijkse voeding te betrekken.

DERGELIJKE ARTIKELEN

0 35

Eczeem, ook bekend als dermatitis, is een van de meest voorkomende chronische huidziekten. Het omvat symptomen zoals zwelling, droogheid, jeuk, schilfers, scheuren, ...

17 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment