Sunday, January 31, 2016

31 gezondheid en schoonheid voordelen van de ananas

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2015/07 /

Ananas is niet alleen lekker, maar ook vol met tal van therapeutische eigenschappen. Deze sappige vrucht is bekroond met onderscheidende voordelen voor de gezondheid. Het zit vol met anti-oxidanten die ons lichaam profiteren op meerdere manieren. Het hele hele jaar door, Pineapple is een zeer krachtige bron van vele voedingsstoffen, vitamine-C en mineralen zoals mangaan, kalium en koper. Trouwens, die weinig natrium en vet, ananas helpt regulariseren van de bloeddruk en loodsen die extra vet. Ananas is ook de tweede favoriete fruit in Amerika en genoten in de meest beroemde drank genaamd Piña Colada. Lees verder om te weten gezondheid en schoonheid voordelen van ananas in detail.

Voordelen van de Gezondheid van de Ananas

1. Treats Koude en Hoest

Ananas bevat vitamine C en een enzym genaamd bromelaïne dat wordt ingepakt met anti-inflammatoire eigenschappen. Het verdrijft het slijm en behandelt keelpijn Vandaar dat het drinken van ananassap gevechten van de microbiële infecties en voorkomt koude

3. Houdt het tandvlees gezond

Ananas kan je sterker tanden en gezonder tandvlees geven. Regelmatige consumptie van deze vrucht behandelt vele problemen, zoals bloeden en gezwollen tandvlees en geneest ook pijn.

4. Treats Macula Degeneratie

In dit probleem, een persoon vindt moeite met lezen en zien van dingen. Het kan soms leiden tot geen visie. De aanwezigheid van beta-caroteen in Ananas helpt omgaan met de aandoening. Om dit te doen verbruiken Ananas op een regelmatige basis.

5. Anti-inflammatoire effecten

Ananas heeft sterke anti-inflammatoire eigenschappen. Het helpt bij het verminderen van de pijn geassocieerd met spanningen, spierblessures, jicht, artritis, etc. Eet aanzienlijke hoeveelheid Pineapple of haar aan te vullen na overleg met een arts.

6. Helpt Cure Sinusitis

Bromelaïne aanwezig Ananas helpt verlichten zwelling in de neus verbonden aan sinusitis.Besides het curesa keelpijn, jicht en zwelling in de keel.

7. Anti-kanker Property

Ananas wordt beschouwd als een van de gezondste vruchten in de wereld. Het is een andere belangrijke eigenschap is dat het voorkomt kanker. De ruime anti-oxidanten in Pineapple vechten uit alle vrije radicalen die een primaire bron van het veroorzaken van kanker in het menselijk lichaam.

8. Verbetert de gezondheid van het hart

Ananas zit vol met krachtige anti-oxidanten. Het helpt lager het cholesterolgehalte die uiteindelijk de kans op hartfalen te verminderen.

9. Boost Immuniteit

De rijkdom van vitamine C verbetert de werking van het immuunsysteem. Aldus beschermt het lichaam tegen verschillende ziekten.

10. verbetert de spijsvertering

Ananas is een rijke bron van vitamine C, dietaryfiber en bromelaïne dat de spijsvertering regelt. Ook op deze vezelig fruit in uw dagelijkse voeding aan de binnenkant van de darmen en maag verzacht.

12. Catarrhus

Catarre is een ernstig gezondheidsprobleem die gemakkelijk kan worden behandeld door ananas. Het veroorzaakt ontsteking van de slijmvliezen en blokkeert de luchtwegen of een holte in het lichaam. Regelmatige consumptie van ananas behandelt het probleem voordat het erger wordt.

13. Voorkomt Hypertensie

Ananas kan wonderen verrichten bij het voorkomen van hoge bloeddruk, want het zit vol met kalium en bevat een lagere hoeveelheid natrium. Het toevoegen van de ananas in uw dieet zal zelfs het verminderen van de kans op een hogere bloeddruk.

14. Wis de wormen

Omdat het een rijke bron van bromelaïne, ananas helpt de behandeling van parasitaire infecties, waaronder intestinale lintworm. Regelmatige inname van Pineapple vecht tegen de infectie en vermindert de pijn die ermee verbonden zijn.

Opmerking: Zwangere vrouwen moeten een arts te raadplegen voordat Pineapple.

16. menstruatiestoornissen

Pineapple staat bekend als een zeer goede remedie voor menstruatiestoornissen. Een glas Pineapple sap per dag kan pijnlijk, onregelmatig en oncomfortabel periodes snel te behandelen.

17. Treats Astma

Ananas is ook bekend voor de behandeling van astma. Als ananassen zijn een zeer rijke bron van beta-caroteen, die zich omzet in actieve vitamine A tijdens de spijsvertering en helpt zo te voorkomen dat de aansporing van Astma

18. Vermindert bloedstolsels

Ananas is een uitstekende bron van bromelaïne, een eiwit verteren enzym dat vertragen de ontwikkeling van pro-inflammatoire moleculen. De fibrine-oplossende en anti-stolling eigenschappen van dit enzym wordt voorkomen dat verschillende hart- en vaatziekten.

19. Stopt schade door vrije radicalen

Ananas kan voorkomen dat ziekten zoals artritis, atherosclerose, etc. Omdat het sterke anti-oxidant, dat vecht tegen vrije radicalen en voorkomt beschadiging van cellen. Zo bescherm uw lichaam tegen levensbedreigende ziekten.

20. Vermindert Gewicht

De rijkdom van vitamine-C en een hoog watergehalte in Pineapple helpt gewicht te verliezen. Heeft zijn sap op een dagelijkse basis om de voordelen ervan te genieten.

Schoonheid Voordelen van Pineapple

21. Verwijdert Acne

Ananas bevat een enzym genaamd bromelaïne, dat helpt bij de behandeling van acne-gevoelige huid. De hoge vitamine C-gehalte in Pineapple houdt uw huid gezond. Bovendien is de pH van de huid balanceert dus voorkomt acne-veroorzakende bacteriën.

22. Voor een jeugdige huid

De rijkdom van vitamine-C en de aanwezigheid van aminozuren helpen de aanmaak van collageen; dus, handhaaft de elasticiteit van je huid. Ook herstelt beschadigde weefsels snel. Vandaar dat drinken Ananas sap op een dagelijkse basis om de tekenen van veroudering tegen te gaan. U kunt ook toe te passen op het gezicht om rimpels te bestrijden

23. Versterkt Nails

De belangrijkste oorzaak van brosse nagels en ruw is het tekort aan vitamine A en vitamine B, die kunnen worden opgelost door deze tropische vruchten. Om optimale resultaten te krijgen ofwel het sap of wrijf het op de nagels. Vandaar, hoeft u niet om geld te besteden in de salon.

24. hydrateert de huid

Als je boos bent met je droge huid en niets werkt op, dan zelfgemaakte pak gemaakt van Pineapple kan uw huid er gevoed, zacht, vochtig en stralend. Breng een pak gemaakt van gemalen ananas (3 eetlepels), eigeel en wat melk (om de consistentie te brengen). Was het uit na 15 minuten naar dat stralende huid te krijgen

26. Geeft u Gezond Strands

Als je altijd al gehoopt volumineus haar en niet vertrouwen op chemische producten, dan Ananas is one-stop oplossing voor u. De extracten natuurlijk haar verdikking eigenschappen die de haarfollikels te verrijken en verbeteren van de dikte door het verstrekken van alle vitale voedingsstoffen.

27. Voorkomt Scalp Ontsteking

Inflammationcan pijnlijk zijn en kan zelfs leiden tot de haaruitval bij de hoofdhuid. Bromelaïne enzym aanwezig in Pineapple helpt genezen van de hoofdhuid ontsteking. Het enige wat je hoeft te doen is te consumeren Pineapple dagelijks naar de toestand te normaliseren. Trouwens, het vecht zelfs uit de vrije radicalen die uw kostbare sloten kunnen beschadigen.

28. Heal the gebarsten hielen

Ananas kan verzachten de gebarsten hielen en helpen re-genereren van nieuwe huid. Velen van ons zijn zich niet bewust van dit feit, maar het is waar. Het enige wat je hoeft te doen is gewoon te maken een pasta van een halve fijngesneden ananas, appel (ongeschild), een citroen, een kleine hoeveelheid van grapefruit (geschild), een theelepel zout en twee theelepels van anijs. Meng naar behoren en masseer het op de voeten. Was het uit na 30 minuten. Regelmatig gebruik van deze pasta kunt u mooie voeten te geven.

30. Excellent Exfoliator

Snijd een ananas wig en wrijf het op je huid om zich te ontdoen van dode cellen. Bovendien zal de bloedstroming te verbeteren en verwijderen dofheid.

31. Verbetert de textuur

Naast het handhaven van de elasticiteit van de huid, ananas helpt je blanke huid te krijgen. verpletteren slechts vier schijven ananas samen met twee theelepels van kokosmelk. Spreid dit mengsel op je gezicht dat gloeiende textuur te krijgen.

19 januari 2016

3 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

1 comment: