Wednesday, January 20, 2016

18 Verbazingwekkende manieren om gewicht te verliezen zonder te oefenen

Logeren slank en fit niet alleen bijdraagt aan uw charmes, maar ook houdt je gezond, binnen en van buiten. Echter, de drukke routines van de hedendaagse mens, het eten van junk food, en een gebrek aan bewustzijn over gezondheid blijft het toevoegen van een paar extra ponden aan het lichaam, zo nu en dan. Een tussenliggende dagelijkse workout kan helpen verminderen gewicht, maar na hard werken voor dubbele diensten, velen van ons voelen zich niet energiek genoeg om te plannen en volgen een oefening regime op een regelmatige basis. Overgewicht veroorzaakt niet alleen een emotionele nood door het brengen van je zelfvertrouwen naar beneden, maar ook zaden ontelbare gezondheidsproblemen, bijvoorbeeld- type 2 diabetes, hoge bloeddruk, en zelfs kanker (1, 2). Als u ook gestrest als gevolg van obesitas en zich afvragen hoe om gewicht te verliezen zonder te oefenen, dan heb je geland op de juiste plaats. Hier zijn een aantal eenvoudige manieren om gewicht te verliezen natuurlijk, dat ook, zonder zich overgeeft aan een intensieve training.

Wat zijn de voordelen van het verliezen van gewicht?

Gewichtsverlies is direct verbonden met de gezondheid van het hart. Als uw bloeddruk hoog is, zou dan het verliezen van gewicht je bloeddruk te verlagen en de algehele stofwisseling (3). Het verliezen van een paar extra ponden zal niet alleen zorgen dat u energiek voelen, maar ook een stimulans uw vertrouwen niveau. Dus, samen met de fysieke voordelen voor de gezondheid, gewichtsverlies is ook belangrijk om terug te krijgen en het vergroten van uw geestelijke gezondheid.

Hoeveel gewicht moet je te verliezen?

Als u lijdt aan obesitas en af over hoeveel gewicht je moet verliezen, dan moet u waarschijnlijk uw Body Mass Index (BMI) te berekenen. In eenvoudige woorden, BMI is een waarde afgeleid van een formule op basis van lengte en gewicht (4) van een persoon. BMI geeft aan of je ondergewicht, normaal gewicht, overgewicht of obesitas. Het is gemakkelijk om uw BMI te berekenen BMI 25-29,9 laat zien dat een persoon met overgewicht en een BMI van meer dan 30 geeft aan dat de persoon lijdt aan zwaarlijvigheid.

Is het echt mogelijk om extra pondjes kwijt zonder te oefenen?

Heeft uw werk je bezig te houden de hele dag? Heeft overmatige lichaamsbeweging maakt je moe? Zijn uw sportschool timings niet flexibel? Bent u op zoek naar een paar kilo's te verliezen zonder uit te werken? Wel, ja. Jij kan. Daarnaast oefening, zijn er ook andere goede manieren om gewicht (5) verliezen. Check deze verrassende gids die je vertelt hoe je kunt afvallen zonder te oefenen.

1. Maak een realistisch gewichtsverlies doel

Nu, omdat je al hebt berekend uw BMI, weet je dat hoeveel gewicht je moet verliezen. Maar de vraag is hoe lang zal het duren? Mensen die een gewichtsverlies programma te starten maken meestal onrealistische deadlines, maar al snel uiteindelijk gefrustreerd te wijten aan lagere resultaten en onvervulde verwachtingen. Studies tonen aan dat het opzetten van realistische doelstellingen van het gewichtsverlies is een belangrijke sleutel voor een gezond gewicht verlies programma (6). Om de top te bereiken, moet men elke trede passeren. Een gewichtsverlies programma dient stap-voor-stap. Bijvoorbeeld in de beginfase van plan te verliezen 5 tot 10 pond. Totstandbrenging van een klein of tussenliggende doel zal je hersenen een psychologische en motiverende impuls te geven.

2. Schrijf uw doel omlaag

Zodra u uw gewichtsverlies doel hebt ingesteld, is het tijd om het allemaal op te schrijven. In het algemeen, naarmate de tijd verstrijkt, de verplichtingen die we aan onszelf beginnen te vervagen en excuses beginnen om ze te vervangen. Zo, het schrijven van uw doelen op een vel en regelmatig te actualiseren het zal u helpen zich aan uw programma van het gewichtsverlies (7). U kunt bepaalde punten toe te voegen aan uw voortgangsrapportages sheet zoals-dagelijkse calorie-inname, duur van de ochtendwandeling, de lijst van voedsel nuttig zijn bij gewichtsverlies, en de voordelen van het verliezen van gewicht, enz. Deze dagelijkse voortgang blad zal een belangrijke rol spelen, motiveren je om jezelf op koers te houden.

3. Eet Protein Rich Foods

Als u wilt een paar ponden te verliezen zonder te oefenen, dan eiwitrijke-voedingsmiddelen zijn uw beste weddenschap. Het menselijk lichaam verbrandt meer calorieën om eiwitten te verteren dan het brandt bij het verteren van vet (8). Eiwit is langzaam te verteren, en dus het blijft in onze maag en darm langer dan vet of koolhydraten. Langzame vertering van eiwitten geeft ons een langere verzadiging gevoel. Met andere woorden, we voelen minder honger. Eten van eiwitten tijdens een dieet voorkomt dat de spiermassa te verliezen. Griekse yoghurt, kwark, melk, varkensvlees, tonijn en droge linzen zijn enkele van de eiwitrijke voedingsmiddelen.

4. Drink veel water

Wist u dat het verhogen van uw dagelijkse waterverbruik de dagelijkse calorie-inname (9) kan verminderen? Het drinken van verse water verlicht vermoeidheid, hoofdpijn, migraine en helpt bij de spijsvertering problemen, constipatie, en uitdroging. Het brengt een gloed aan de huid en houdt je lichaamstemperatuur, als goed. Probeer om ongeveer 500 ml water te drinken 30 minuten voor uw maaltijden. Dat zal uw honger te verminderen, waardoor je minder eet.

5. Sla geen maaltijden

Veel mensen die willen snel gewicht te verliezen, beginnen meestal om hun maaltijden overslaan. Maar deskundigen en wetenschappers beweren dat het overslaan van maaltijden is niet een goed idee voor het verliezen van gewicht, en kan uiteindelijk leiden u naar nog een paar pond te krijgen rond de buik (10). Een andere tekortkoming van het overslaan van maaltijden is dat het geeft ons het gevoel zeer hongerig op het tijdstip van de volgende maaltijd, en we uiteindelijk eten meer dan gebruikelijk. Het menselijk lichaam heeft bepaalde voedingsstoffen om goed te functioneren en door het overslaan van maaltijden, ontnemen we het lichaam van essentiële voedingsstoffen. Dit brengt het lichaam in honger-modus, die het metabolisme vertraagt, waardoor we ons moe en zelfs humeurig of geïrriteerd.

6. Eet meerdere kleine maaltijden In plaats van een Big One

Het beste ding over het eten van relatief kleinere maar frequente maaltijden is dat je niet het gevoel veel honger, zoals je zou bij het eten van slechts één groot deel in de dag (11). Overslaan van het ontbijt of lunch kan verhoogde insuline niveau veroorzaken. Aldus maakte glucose liever worden omgezet in vet in plaats van energie. Daarnaast, hoge bloedcholesterol en onevenwichtig metabolisme de andere bekende gezondheidsproblemen die optreden wanneer we slechts één maaltijd per dag eet. Als je wilt voller voelen, gezonder te blijven en meer gewicht verliezen door het eten van minder calorieën, dan kun je overwegen om frequente en kleine porties van de maaltijden.

7. Eet Uw Voedsel Langzaam

Wanneer we kijken naar heerlijk, fijn gesneden en gekookt voedsel, hebben we de neiging om grote happen nemen. Maar, als je loopt op de weg naar fitness, dan is dit misschien niet de beste strategie. Diverse studies uitgevoerd na verloop van tijd blijkt dat het eten langzaam en kauwen uw voedsel grondig zou niet alleen verminderen uw honger, maar geven je ook een gevoel van tevredenheid en volheid (12). Mensen die snel eten hebben meer kans op gewichtstoename dan de mensen die langzaam te eten. Langzaam eten wordt direct geassocieerd met verzadiging die uw dagelijkse calorie-inname zal verlagen en helpen u gewichtstoename te voorkomen.

8. Gebruik Kleinere kommen en borden

Als u grote borden of kommen te gebruiken voor het serveren van eten, ben je geneigd om grotere porties onbewust nemen, en uiteindelijk uiteindelijk het eten van meer dan u gewoonlijk doet. Aan de andere kant, een relatief kleiner bord of schaal maakt een portie kijken groter dat u helpt om minder te eten. Studies tonen aan dat we onze dagelijkse calorie-inname kan regelen aanzienlijk door het gebruik van kleinere borden, schalen, thee lepels en opscheplepels (13). Als je wilt afvallen met een gevoel van volheid de hele dag, probeer dan met behulp van kleinere tablewares.

9. Say Bye aan alle ongezonde voedingsmiddelen

Door ongezonde voeding, bedoelen we het voedsel met een hogere hoeveelheid vet, suiker, en de algehele calorieën. Junk food, snacks en suikerhoudende drank die beschikbaar zijn in supermarkten bevatten meestal een hoog gehalte aan vet en suiker. Door hun intense smaak en verrukkingen, we eten veel meer dan de honger. Goede smaak van deze voedingsmiddelen kalmeert de smaakpapillen, waardoor we ons gelukkig voor het moment. Dus, als emotioneel paniek, hebben we de neiging om meer dan normaal te eten. Zelfs de aanblik van een aantrekkelijke verpakking van levensmiddelen is genoeg om onze verlangens tikken en maakt ons hongerig. Het houden van al deze verleidelijke voedsel uit het zicht zal u helpen een groot deel in het verliezen van gewicht (14).

10. Go Healthy Met vezelrijke voeding

Als je honger hebt tijdens de dag, moet je waarschijnlijk overwegen het grijpen van een kopje frambozen in plaats van het bereiken van een extra kaas hamburger. Frambozen, samen met een paar andere voedingsmiddelen rijk aan vezels en kan helpen bij uw gewichtsverlies campagne (15). Vezelrijk voedsel zijn bewezen voordelig in het normaliseren van de stoelgang, het controleren van de bloedsuikerspiegel, en uiteindelijk bijdragen tot het verminderen cholesterol. Frambozen, appels, bosbessen, aardbeien, peren, havermout, en gekookt erwten zijn niet alleen enkele van de meest vezelrijke voedingsmiddelen, maar ook een heerlijke snack voor u en uw gezin.

11. Grab Sommige Pistachenootjes voor Snack

Als u op zoek bent naar een lekkere snack zonder zorgen over gewichtstoename, dan uit te reiken voor een kom vol heerlijke pistachenoten (16). Naast de voordelen ten opzichte van gewichtstoename, pistachenoten zijn een goede bron van mineralen zoals koper, ijzer, magnesium, zink, en kalium, evenals vitamine E en carotenen. Pistachenoten zijn ook goed voor het metabolisme en de productie van rode bloedcellen (RBC).

12. Plaats uw Suikerhoudende dranken met groene thee

Er is geen twijfel dat alle-over de markt suikerhoudende dranken zoals frisdrank en koude drankjes bevatten een hoog gehalte aan toegevoegde suiker. Als gevolg van de overtollige calorieën die deze dranken te leveren, het drinken van zelfs een blikje frisdrank toegevoegde suiker kunt u duwen in de richting van ongewenste gewichtstoename (17). Naast obesitas, kan een overmatige consumptie van suikerhoudende dranken leiden tot tandbederf, diverse hart-en vaatziekten en type 2 diabetes. Dus, wat zou een eventuele vervanging van suikerhoudende dranken zijn? Ongetwijfeld, het is groene thee Een catechine in groene thee, de zogenaamde Epigallocatechinegallaat (EGCG), zal u helpen verliezen ongewenste kilo (18). Bovendien, groene thee vermindert ook het risico van type 2 diabetes, hart- en vaatziekten, tandbesmetting en zelfs kanker. Dus waar wacht je op? Gewoon lopen naar de dichtstbijzijnde winkel en pak een aantal verpakkingen van de beste groene thee.

13. Heeft u een Proper Sleep

In de hedendaagse techno-savvy wereld, bepaalde amusement houden ons wakker voor de late nachtelijke uren. In de ochtend hebben we wakker te vroeg om de eindeloze vragen van onze bazen op al laat te vermijden. Daarvoor we compromis met de duur van de slaap. Anderzijds, onderzoekers geloven dat lichamen van dieet, die goede slaap nemen verliezen meer vet in gewichtsverlies regimes dan degenen die op hun slaap (19) snijden. Als we blijven tot 's avonds laat, ons lichaam produceren het hormoon ghreline, dat onze honger toeneemt. Zo voelen we ons hongerig en uiteindelijk het eten van meer. Mensen die een goede en goede nachtrust nemen worden gerapporteerd aan meer geheugen, aandacht en verminderde stress en depressie

14. Kies trap in plaats van de lift

Het nemen van een lift lijkt misschien een snellere en tijdbesparende manier om uw werkvloer snel te bereiken, maar niet zo gezond als het beklimmen van de trap. We verliezen bijna geen calorieën tijdens ons verblijf in de lift, maar op hetzelfde moment, we verbranden het dubbele van de calorieën door het beklimmen van de trap dan wij doen door te wandelen (20). Als uw kantoor is gevestigd op een van de bovenste verdiepingen, overweeg dan noodlanding op het water van de lift voor 3-4 levels en neem de trap. Naast het verbranden van calorieën, de trap versterkt beenspieren, verhoogt de botdichtheid, verlaagt de bloeddruk, en verlaagt ook de kans op vroegtijdig sterven.

Opmerking: Hart patiënten en de mensen met de knieën en enkels problemen zou moeten traplopen vermijden of moeten overleggen met een arts voordat u de trap beklimmen van een onderdeel van hun dagelijkse workout routine.

15. Ga voor een wandeling in de ochtend en net nadat je eet

Sommige mensen, vooral degenen die lijden aan overgewicht en obesitas, te voelen over energie saai, moe, en lage. Vroeg wakker worden en gaan voor een ochtendwandeling houden u energiek gedurende de dag. Als u geen tijd om elke dag door te brengen in een sportschool, dan is een korte 30 minuten ochtendwandeling zal werken als een goede warming-up. Tijdens een ochtendwandeling, de frisse lucht verfrist je geest en je in staat om beter te plannen voor de dag te maken zal zijn. Naast de voordelen in het verminderen van het gewicht, een goede ochtendwandeling verbetert ook de eetlust en helpt u om een beter slapen 's nachts. Lopen vlak na een maaltijd is even belangrijk als de ochtendwandeling. Studies tonen aan dat het hebben van een half uur lopen vlak na een maaltijd helpt enorm gewicht (21) te verminderen. Door verhoogde insuline na een maaltijd, het menselijk lichaam de neiging om meer vet op te slaan, en kan worden voorkomen door een wandeling.

Let op: Mensen die een lichte vermoeidheid of andere problemen ondervindt bij het lopen vlak na een maaltijd moet een wandeling in de 30e minuut van het hebben van een maaltijd.

16. Spices toevoegen aan uw dagelijkse maaltijden

Sommige anti specerijen als kruidnagel, zwarte peper, kaneel, oregano en paprika worden gevonden om het negatieve effect van vet bevattend voedsel (22) verminderen. -Vet bevattend voedsel is verantwoordelijk voor het toevoegen van een hoog gehalte aan triglyceriden in het bloed. Het toevoegen van anti-oxidant kruiden om uw maaltijd vermindert de hoeveelheid triglyceride door een geweldige deal.

17. Eet in Vrede Zonder elektronische storing

Het voelt geweldig om uw favoriete tv-show te kijken met een grote emmer popcorn en cola in je handen, maar op die manier, verlies je bijhouden hoeveel je hebt gegeten, tot nu toe. Veel soorten onderzoek blijkt dat afgeleid eten (eten bij aanwezigheid van elektronische omleidingen) verhoogt de voedselinname (23). Dus, eten tijdens het kijken naar tv of tijdens het chatten met je vrienden op je telefoon wordt niet aanbevolen.

18. Probeer het Mindful Eating

Soms wordt het zeer moeilijk om gelijke tred te houden met uw dieet schema. Als gevolg van de honger, een dieter begint om te voorkomen of te verschuiven zijn / haar dieet schema. Deze situatie kan worden tegengegaan met verzadiging als je bewust eten oefenen. Het kan u op afstand te houden van psychologische afleiding en binge eating, helpen u in uw gewichtsverlies campagne (24).

27 januari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment