Tuesday, January 26, 2016

22 Must Have Superfoods voor Diabetes

Bron afbeelding: / admin / addarticle / image / _15010654ab7ec1286b0Green-Tea - + -

Het is zeer belangrijk om een oogje houden op wat je eet te houden, vooral als u lijdt aan diabetes. Een verkeerde keuze van voedsel kan uw problemen te vergroten door het verhogen van de bloedsuikerspiegel. Smart veranderingen in het dieet helpen de complicaties in verband met diabetes. Dus, hier is een lijst van superfoods die rijk is aan voedingsstoffen, en zal stabiliseren suiker in het bloed. Bovendien zijn deze voedingsmiddelen te houden bloedvetten en bloeddruk onder controle, die ook helpt bij het overwinnen van diabetes. Inclusief deze voedingsmiddelen in uw dieet, in plaats van pillen slikken.

1. Groene Thee

Groene thee, die een rijke bron van flavonoïden, helpt bij het bestrijden ontstekingen en kijkt op de werking van insuline. Daarom drink een kop groene thee per dag. Het zal ook het verbeteren van het vermogen van je lichaam om de bloedsuikerspiegel te absorberen.

2. Vis

Vissen zoals tilapia, kabeljauw of zeewolf zijn uitstekende bronnen van omega-3 vetzuren en magere eiwitten. Je kunt ze in gebakken, geroosterd of gegrild vorm. Het vermindert de mogelijkheden van diabetes door vermindering van de concentratie van glucose.

3. Eiwitten

Omdat eieren zijn laag in koolhydraten en geladen met magere eiwitten, ze helpen verminderen het risico van de ontwikkeling van type-2 diabetes. Eieren zijn ook uitstekend geschikt voor spieropbouw.

4. Wilde Zalm

Wilde zalm is goed-off in omega-3 essentiële vetzuren. Deze therapeutische voeding is gunstig voor de diabetische patiënten, omdat het helpt lager het niveau van de bloedsuiker en ontsteking. Bovendien vermindert ook het risico op hart- en vaatziekten.

5. Citrusvruchten

Studies is gebleken dat de diabetespatiënten hebben tekort aan vitamine C in het algemeen. Vitamine C stuurt type-2 diabetes. Deze tekortkoming kan worden behandeld door de consumptie antioxidantrijke citrusvruchten zoals kalk, sinaasappels, grapefruits, tomaten, appelen, etc.

6. Groene bladgroenten

Per onderzoeksrapporten, het verbruik van 1½ porties van groene bladgroenten op dagelijkse basis vermindert het risico op diabetes met 14%. Onder meer sla, broccoli, raap groen, boerenkool, collards, en spinazie in uw dieet. Al deze groenten zijn laag in koolhydraten en calorieën.

7. Niet-magere yoghurt

Een diabetespatiënt kan een laag vetgehalte, weinig suiker en vetvrije yoghurt consumeren om controle op de ongezonde stijging van de bloedsuikerspiegel te houden. U kunt het opnemen in uw maaltijd, of met fruit als tussendoortje. U kunt ook mayonaise te vervangen door yoghurt in een sandwich.

8. Havermout

Bèta-glucaan (een type vezel) wordt gezegd zeer gunstig voor de diabetische patiënten. Oplosbare vezel in havermout regelt de bloedsuikerspiegel door het vertragen van de snelheid van opname van glucose in de maag.

9. Beans

Een kopje bonen per dag is zeer nuttig voor de mensen die lijden aan type 2 diabetes. Oplosbare vezels, een lage glycemische index, magere eiwitten en hoogwaardige koolhydraten bonen een perfecte superfood voor diabetes.

10. Noten

Een ounce van noten, zoals cashewnoten, amandelen, walnoten of elke dag kan wonderen doen voor de diabetespatiënten doen. Noten ook helpen bij gewichtsbeheersing door het maken van je langer een vol gevoel. Pinda's verminderen het risico op diabetes met 21%.

11. zoete aardappelen

Aangezien zoete aardappelen zijn laag in de glycemische index en rijk aan vitamine A, hebben ze geen verhoging van de bloedsuikerspiegel.

12. Chocolade

Per onderzoeken, flavonoïden in donkere chocolade voorkomt of geneest type-2 diabetes door het stimuleren van de insulinegevoeligheid. Pure chocolade te verbeteren ook bloedvat functie, vermindering van slechte (LDL) cholesterol, en breng een aanzienlijke daling van de bloeddruk.

NB - Omdat pure chocolade zitten vol met calorieën en vet, ze niet meer dan verbruikt.

13. Peulvruchten

Peulvruchten zoals linzen, bruine bonen, cannelloni bonen en kikkererwten worden beschouwd als high-eiwit, vezelrijk, caloriearm en vetarm voedsel. De vezels in peulvruchten controleert de bloedsuikerspiegel spike door vertraging van de afgifte van glucose in de bloedbaan.

14. Azijn

De consumptie van 2 eetlepels azijn voordat maaltijden kunnen de bloedsuikerspiegel spike te dwarsbomen.

15. Volle granen

Brood, havermout, gerst en andere hele korrels worden verpakt met omega-3 vetzuren, foliumzuur, chroom, magnesium en vezels. Al deze voedingsstoffen te voorkomen stekelige van de bloedsuikerspiegel.

16. Chia Seeds

Chia zaden zijn verpakt met omega-3-vetzuren, die grote werken in het balanceren van goede HDL-cholesterolgehalte en verlagen van triglyceriden. U kunt chia zaden strooi op ijs, geen- of magere yoghurt, havermout, en ontbijtgranen.

17. Linzen

linzen (een soort peulvruchten) toe te voegen aan uw dieet om de niveaus van de bloedsuiker te beheren. Bovendien, linzen ook stimuleren uw stemming en maak je energiek voelt.

18. Cinnamon

Consumptie van ½ theelepel kaneel op dagelijkse basis verhoogt de gevoeligheid van cellen voor insuline. Samen met het verlagen van de bloedsuikerspiegel spikes, kaneel houdt ook je hart gezond. U kunt kaneel spuiten in de salade of een ander voedsel.

19. Bosbessen

Bosbessen bevatten anthocyanen dat de productie van adiponectine veroorzaken - een hormoon dat de bloedsuikerniveaus beheert door het verhogen van de gevoeligheid van insuline. De oplosbare en onoplosbare vezels ontgift je lichaam, en onderdrukt de eetlust

20. Olijfolie

Vervang olie met olijfolie om het risico van type 2 diabetes. Het bevat anti-oxidanten en enkelvoudig onverzadigde vetten die voorkomen dat hart-en vaatziekten en bescherming cellen uit elke vorm van schade.

21. Psyllium Husk

Inname van psyllium voor de maaltijd stabiliseert de bloedsuikerspiegel na de maaltijd.

NB - Per onderzoekers, psyllium vermindert de opname van medicijnen; dus, wachten tot 4 uur om medicijnen te nemen, als u al psyllium hebt verbruikt.

22. Kurkuma

Curcumine in kurkuma reguleert het metabolisme van vet in het lichaam. Het werkt op spiercellen, niercellen, pancreascellen en vetcellen. Het controleert hoog cholesterol en bloedsuiker, en omgekeerde insulineresistentie.

vorige artikel

2 maart 2015

1 februari 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment