Saturday, January 30, 2016

31 Effectieve Home Remedies To Get Rid Of Moles

Soms aangeduid als nevi, mollen zijn zeer vaak voor, vooral bij volwassenen met een lichte huidskleur. Zij kunnen in groepen of alleen overal op de huid en zijn meestal rood, zwart of bruin van kleur. Ze kunnen glad of ruw, verhoogd of vlak zijn. Mol optreden wanneer cellen zogenaamde melanocyten, die in de huid, verhoging van een cluster tegenover verspreidt over de huid. Het uiterlijk en het aantal molen ook afhangen van andere factoren zoals blootstelling aan de zon, hormonale onbalans en genetica. Mollen zijn twee soorten, maar verschillen van persoon tot persoon met betrekking tot de grootte, vorm en kleur. Aangeboren moedervlekken zijn tijdens de geboorte aanwezig en zijn vaak erg klein in diameter. Dysplastische moedervlekken, daarentegen, zijn groot en onregelmatig gevormde, die kunnen leiden tot melanomen. Dus, hoe om zich te ontdoen van moedervlekken op de huid voordat ze zich ontwikkelen tot een verontrustende huidziekte? Hier zijn een aantal home remedies om dit probleem op de huid te overwinnen

Home remedies voor Moles

1. Apple Cider Vinegar (ACV)

Giet vier of vijf druppels azijn op een watje, met behulp van een druppelaar. Zet deze bal op de mol, en bedek het met een verband. Houd de pleister op een uur en verwijder deze vervolgens. Doe dit dagelijks tot de mol verdwijnt.

Let op: Als je een gevoelige huid hebt, zorg ervoor dat je wat vaseline toe te passen op de huid rond de mol, om zo irritatie na toepassing van ACV te voorkomen.

2. Jodium

Gebruik een oplossing die 5% jodium. Giet een paar druppels op een watje en plaats deze op de mol. Wikkel een bandage rond de katoenen bal. Doe dit twee keer per dag, tot de mol verdwijnt. Het is de beste remedie voor moedervlek verwijderen.

Opmerking: Wees zeer voorzichtig wanneer u jodium te gebruiken, omdat het giftig kan zijn als het gebruikt wordt in grote hoeveelheden.

3. Knoflook

Snijd een teentje knoflook in de helft (lengte-wise) en plaats deze op de mol. Bedek het met een verband en laat het op voor de nacht. Verwijderen bandage in de ochtend en herhalen nachts, totdat de mol verdwijnt.

Opmerking: Het gebruik van knoflook kan roodheid en jeuk van de huid veroorzaken.

4. Banana

Gewoon bedekken de mol met de binnenkant van een bananenschil. Wikkel het met een doek of verband. Blijf dit doen totdat de mol eraf valt.

5. Strawberry

Snijd een aardbei in de helft. U kunt het stuk van aardbei gezet op de mol en wikkel het op, of u kunt de aardbeien op de mol te wrijven. Doe dit voor meerdere dagen.

6. Baking Soda en Castor Oil

Maak een pasta door het mengen van een paar druppels ricinusolie en zuiveringszout. Breng de pasta rechtstreeks op de mol 's avonds voor het naar bed gaan, niet spoelen tot de volgende ochtend. Blijven herhalen elke dag, totdat de mol uit komt.

7. grapefruitsap

Pak het sap van een halve grapefruit. Dompel een katoenen bal in het sap en toe te passen op de mol. U zult de veranderingen in een paar weken te merken.

8. Aloe Vera Gel

Geniet van een gaas stuk in de aloë vera gel en zet het dan op de mol. Wikkel het met een bandage en houd het op voor 3 uur. Blijf dit doen totdat u wijzigingen opmerken.

9. Lijnzaadolie

Deze oplossing is zeer effectief op mollen die worden opgevoed. De olie zal de molaire verzachten en ontspannen het van de rand, zodat het kan vallen. Maak een pasta van een aantal fijn gemalen lijnzaad, lijnzaadolie en honing. Breng aan op de mol en laat het verblijf voor minstens een uur. Herhalen drie keer per dag de mol in een paar dagen te verwijderen.

10. ananassap

Dit is de beste remedie voor het wegwerken van moedervlekken op het gezicht. Geniet van een gaasje of een watje in ongeveer ½ kopje ananassap. Solliciteer direct op de mol en laat ze drogen. Herhaal dit gedurende de dag met tussenpozen van 2 uur. De mol gaat uit komen in een paar weken tijd. Gebruik verse ananassap in tegenstelling tot verpakte sap, verse sappen zijn citroenzuur.

11. uiensap

Maak een aantal verse ui sap en met behulp van een katoenen bal toe te passen direct op de mol. Na een half uur was het gebied met water. Doe dit elke dag gedurende dertig dagen, of totdat de mol verdwijnt. Als alternatief, meng gelijke hoeveelheden van appelazijn en ui sap en toe te passen 's nachts. Hoewel, uien zijn zuur van aard zijn, zullen ze zeker de mol te verwijderen zonder nadelige gevolgen voor de huid.

12. Zaden van de koriander

Maak een pasta van korianderzaad en toe te passen op de mol 's nachts. Het is een zeer effectieve kruidenmiddel voor het wegwerken van de moedervlek op de huid.

13. Vitamine C Tablet

Crush een vitamine C tablet en breng het poeder op de mol. Bedek de mol met een bandage en laat het 's nachts. Herhaal dit voor een aantal dagen tot de mol verdwijnt.

14. Drumsticks

Grind vier drumsticks en meng met wat citroensap. Breng aan op de mol en laat het drogen. Na een uur was de pasta af en dep de huid droog. Herhaal dit elke dag om te zien de mol te verlichten geleidelijk.

15. Zaden van de komijn

Geniet van een aantal komijnzaad in het water voor de hele nacht. Voeg een dikke pasta door hen te malen in de ochtend. Breng dit gelijkmatig over de mol en wikkel het met een bandage.

Opmerking- Misschien voel je je een branderig gevoel na het toepassen van deze pasta. Maar maak je geen zorgen. Het is onschadelijk en zal geen schade aan uw huid veroorzaken.

16. Pomegranate Peels

Droog een paar schillen van granaatappel, stamp ze fijn en meng in een gelijke hoeveelheid citroensap tot een gladde pasta te maken. Van toepassing op de mol en dek af met een doek of verband. Doe dit 's avonds voor het slapen gaan voor een paar dagen, totdat de mol verdwijnt.

17. Zure Appels

Om een mol in een maand te verwijderen, breng het sap van een zure appel op de mol elke dag.

18. Potato

Snijd een dun plakje van een aardappel en plaats het op de mol. Wikkel het met een bandage en laat het 's nachts. Doe dit voor een week.

19. Bloemkool Juice

Het sap gewonnen uit een bloemkool is zeer effectief in het verwijderen van de huid mol in een korte tijd. Pas eenvoudig het sap op de mol en laat het drogen. Doe dit elke dag voor snellere resultaten.

20. Radijs

Snijd dunne plakjes radijs en op de mol 5-6 keer per dag. De mol verdwijnt binnen enkele dagen.

21. Fig Stems

Pak het sap van de vijg steel en toe te passen op de mol met behulp van een watje. Doe dit meerdere keren per dag.

22. Cashewnoten

Geniet van cashewnoten in het water 's nachts. De volgende dag stamp ze fijn tot een fijne pasta te maken. Breng deze pasta op de mol, tot het verdwijnt.

23. Aspirine

Los een aspirine tablet in een beetje water en maak een pasta. Breng aan op de mol en houd het op voor niet meer dan dertig minuten.

24. Honey

Breng wat honing op de mol en wikkel een bandage. Was het uit na 1 uur. Het is een goedkope manier om zich te ontdoen van moedervlekken op het gezicht.

Kruidengeneesmiddelen voor Moles

25. Bloodroot Paste

Geniet van een paar bloodroots in water en wanneer ze zijn zacht genoeg, maken een pasta. Breng de pasta op de mol elke dag, maar heel voorzichtig zijn, omdat het een slecht cijfer kan verlaten.

Opmerking: Als u eventuele wijzigingen in de huid rondom de mollen opmerkt, stop dan onmiddellijk het gebruik van Bloodroot.

26. Tea Tree Oil

Met behulp van een wattenstaafje bestrijk de mol met enkele tea tree olie of dip een watje in tea tree olie en leg het over de mol. Bedek de katoenen bal met een bandage en laat het op voor de nacht. Dit is een effectieve remedie voor het verwijderen van moedervlekken op de huid.

27. Dandelion Root

De wortels van een paardenbloem bloem zijn zeer effectief op moedervlekken. Wrijf de root op de mol 4 keer per dag gedurende enkele dagen.

28. Wierook etherische olie

Wierook heeft adstringerende eigenschappen en zullen daarom de mol verwijderen binnen een paar dagen. Meng acht eetlepels olijfolie met een theelepel wierook olie. Dep een katoenen bal in de oplossing en passen op de mol. Laat het verblijf op voor een paar uur en dan afwassen. Hierdoor drie keer per dag voor een maand de mol verwijderen.

Opmerking: Stop niet met de behandeling zodra de mol uit is gekomen; blijven nog een paar dagen om de vorming van littekens te voorkomen, bij huidirritatie, stoppen met het gebruik van deze remedie onmiddellijk.

29. Oregano etherische olie

Meng 1 theelepel oregano olie en 8 theelepels amandelolie samen. Breng dit mengsel op de mol elke dag. U zult al snel merken het verschil in kleur van de mol. Geleidelijk aan, het zal vallen.

30. Koriander Bladeren

Maak een glad deeg door het breken van een aantal korianderblaadjes. Breng het op de mol. Laat het 's nachts. De volgende ochtend, was het af. Gebruik deze remedie, totdat de mol volledig elimineert uit.

31. vogelmuur

Neem wat vogelmuur poeder in een kom en voeg wat water om het voor het bereiden van een pasta. Breng het op de mol met behulp van een watje. Bedek het met een verband en laat het zitten voor een paar uur. Het zal de mol verlichten en regelmatig gebruik van dit recept de weg staat van mol in de toekomst.

do's

Praat met uw dermatoloog voordat u een van de bovenstaande remedies te proberen.

Gebruik een zonnecrème lotion wanneer u stap uit het huis.

Exfoliëren de huid op een regelmatige basis.

Eet evenwichtige voeding en drink veel water om je lichaam goed functioneren te houden, en de vorming van mollen voorkomen.

don'ts

Vermijd blootstelling aan de zon.

Niet halen of proberen om de mol met behulp van een scherp voorwerp te verwijderen.

Houd niet aanraken van de mol.

24 juni 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment