Sunday, January 10, 2016

26 Home Remedies To Get Rid van Poison Ivy

Poison Ivy is een inheemse plant die in Noord-Amerika. Het bevat Urushiol olie die uitslag veroorzaakt als het in contact komt met de huid. Het is zo gevaarlijk dat bijna de helft van de inwoners van de Verenigde Staten van Amerika zijn allergisch voor de olie. Afgezien van in contact komen met de plant, kan men zelfs een uitslag door het inademen van de rook die naar voren komt uit de brandende plant. De symptomen om uit te kijken naar een poison ivy uitslag zijn jeuk, blaren gevuld met vocht, en rode strepen. Hoe te poison ivy behandelen? Vele malen, kan een lichte huiduitslag vereisen geen medische verzorging en kan gemakkelijk thuis door het uitproberen van een van de volgende rechtsmiddelen kunnen worden genezen. Verschillende kruidenpreparaten zijn ook beschikbaar om zich te ontdoen van poison ivy snel.

Home Remedies voor Poison Ivy

Voordat het gebruik van een behandeling thuis, is het eerste wat je hoeft te doen was de blootgestelde huid met water onmiddellijk.

1. Baking Soda

Vul een bad met lauw water (die uw huid kan verdragen). Voeg wat zuiveringszout aan het hete water en genieten van uw lichaam in het voor bepaalde tijd. Was het af met warm water. In het geval dat je blaren, neem 2 eetlepels bakpoeder en meng dit in 1 liter water. Nu dip een paar gaasjes in deze vloeistof en zet ze op de blaren gedurende 10 minuten. Herhaal viermaal daags.

NB - In het geval, de uitslag is op het gezicht, zorg ervoor dat je niet van toepassing de baking soda in de buurt van de ogen.

2. Epsom Salt

Ontbinden enkele epsom zout in water en dompel een washandje in de oplossing. Plaats op het getroffen gebied en dek af met een bandage.

3. Apple Cider Vinegar

Vul een bad met water en voeg gelijke hoeveelheid havermout en appelazijn. Geniet van je lichaam in dit water voor een tijdje. Als alternatief, schar een doek in ACV en zet het direct op de aangetaste huid.

4. Karnemelk

Voeg een paar kopjes van de karnemelk aan het badwater. Baden met dit water. Of anders, voeg wat zeezout in de karnemelk en was het getroffen gebied met het.

5. Havermout Paste

Voeg een beetje water om een kopje havermout en meng tot een pasta. Breng de pasta over de uitslag en laat ze drogen. Herhaal opnieuw eens de pasta droogt.

6. Honey

Honing wordt gebruikt bij de behandeling van vele huidallergieën In feite is het bekend als een van de beste gifsumak remedies. Pas eenvoudig een dun laagje honing op het getroffen gebied. Laat ze drogen en dan was het af met water.

7. Banana Peel

Pel een banaan en gebruik de binnenkant van de schil te wrijven op het gebied van de huid die is aangetast door de gifsumak.

8. Calamine Lotion

Houd altijd enkele Calamine lotion op voorraad want het is zeer nuttig bij de behandeling voor poison ivy. Breng de lotion op de huid elke dag tot de uitslag vermindert.

9. White Vinegar

Een andere eenvoudige en gemakkelijk te gebruiken oplossing is witte azijn. Voeg gewoon een paar druppels aan uw bad gevuld met water of direct toe te passen door het te mengen met wat Epsom zout.

10. komkommer

Snijd een komkommer in grote stukken en vervolgens mash om pasta te maken. Breng de pasta op de uitslag. Als alternatief, snijd een komkommer in dunne plakjes en toe te passen direct op de uitslag. Het is de beste manier om zich te ontdoen van poison ivy uitslag.

11. ontsmettingsalcohol

Breng de alcohol onmiddellijk als u in contact komen met Poison Ivy. Het zal helpen kalmeren uw huid en zorgen voor onmiddellijke verlichting.

12. Citroensap

Gewoon wrijf een schijfje citroen op het getroffen gebied onmiddellijk nadat u in contact komen met deze plant. U kunt ook van toepassing citroensap op de uitslag. Het zuur in citroen vermindert het effect van toxische oliën.

13. Cold Press

Spoel het getroffen gebied in koud stromend water om de jeuk te verminderen. U kunt ook ijsblokjes gewikkeld in een doek over de uitslag van hun omvang een minimum te beperken.

14. afwasmiddel

Gebruik een afwasmiddel naar het getroffen gebied te spoelen. Het zal de vette gifstoffen te verwijderen en geven u onderbreking van de ontsteking.

15. koude koffie

Maak een kopje zwarte koffie en laat het afkoelen op kamertemperatuur. plaats het dan in de koelkast. Neem het uit na een tijdje en giet over de uitslag. De anti-inflammatoire eigenschappen koffie zal helpen verminderen zwelling.

16. Blow Dryer

Deze methode zal helpen trek de histamine van het huidoppervlak. Houd de föhn op middelhoog vuur in de buurt van de uitslag, maar wijzen niet het op dezelfde plek voor meer dan 2 -3 seconden omdat dit de uitslag kan verergeren.

Herbal Remedies voor Poison Ivy

17. Mint Tea Bath

Vul een bad met warm water en voeg een paar pepermunt theezakjes aan het. Geniet van je lichaam in het bad voor een tijdje.

Als alternatief maken pepermuntthee door het toevoegen van een handvol verse pepermunt bladeren om warm water en steile ze voor een paar minuten. Wachten tot het afkoelen. Nu genieten van een washandje in de thee en plaats het op de huid die wordt beïnvloed door het Poison Ivy.

18. Jewelweed Infusion

Wrijf het aangetaste deel met SAP jewelweed's. Als alternatief kunt u natuurlijk ook een kalmerende balsem. Neem een pot en zet de stengels en bloemen van de jewelweed planten in het bedrijf. Giet wat water in de pan en kook het vervolgens totdat het vermindert tot de helft. Laat het water afkoelen. Zeef het en giet het in een ijsblokje lade en plaats de lade in de vriezer. Als het ijs blokken klaar zijn, verwijder één en toe te passen op het getroffen gebied.

NB - Er is geen betrouwbaar bewijs om dit te verhelpen bewijzen. Daarom moeten zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven het gebruik van jewelweed voorkomen.

19. Aloe Vera Gel

Hoe te poison ivy met aloë vera te genezen? Neem een blad van de aloë vera plant en pak de gel. Breng deze gel op de aangetaste huid en laat het op voor bepaalde tijd. Later, was het af en herhaal totdat de uitslag vermindert.

20. Tea Tree Oil

Tea tree olie heeft ook anti-inflammatoire eigenschappen die verminderen zwelling en jeuk veroorzaakt door de uitslag.

21. Milkweed

Pluk de blaadjes van de soort plant plant en breng de melkachtige sap over de uitslag en blaren. Laat ze drogen. Dit zal helpen verlichten van de symptomen van poison ivy uitslag.

22. Manzanita Leaf Tea

Voeg Manzanita laat een pan met kokend water en laat het geheel op laag vuur voor een tijdje. Zeef de thee en laat het afkoelen. Dompel een katoenen bal in de thee en dep het op het getroffen deel.

23. Bijvoet

Neem wat verse bijvoet bladeren en wrijf ze tussen je handpalmen. Breng vervolgens de geclusterde onderwerp op de uitslag. Of anders, maak een thee en toe te passen direct op het getroffen gebied.

24. Honeysuckle

Maak een pasta door het malen van 1 kopje water en 3 kopjes kamperfoelie bladeren in een mixer. Zeef het sap met behulp van een kaas / katoenen doek. Breng nu een royale hoeveelheid van de vloeistof op de uitslag met de hulp van uw vingertoppen om de jeuk te stoppen.

25. Rabarber

Rabarber is een ideale kruid voor poison ivy uitslag behandeling. Open de stengel van de plant en wrijf het op de uitslag op zijn minst drie keer per dag.

26. Witch Hazel

Houd altijd een fles toverhazelaar handig omdat het helpt bij de poison ivy uitslag behandeling en ook bij de behandeling van vele andere huidaandoeningen. Je hoeft alleen maar te deppen een katoenen bal in de toverhazelaar en toe te passen op de aangetaste huid.

do's

Verwijder de kleding die in contact met de giftige plant kwam en was ze apart.

Neem een anti-histamine pil om jeuk te verminderen

Als uw huisdier is blootgesteld aan het gif klimop, baden met behulp van een shampoo. Draag handschoenen terwijl het geven van een bad.

Don lange mouwen kleding en dichte schoenen terwijl het gaan naar plaatsen waar je poison ivy plant kan vinden.

don'ts

Geen krassen uw huid, vooral als je blaren.

Heeft uw huid aan de zon bloot als het meer jeuk kan veroorzaken.

Heeft poison ivy planten niet branden als de dampen mat leiden tot huiduitslag.

Je zou ook graag

5 augustus 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment