Tuesday, January 12, 2016

42 Bewezen home remedies om zich te ontdoen van eczeem

Eczeem, ook bekend als atopische dermatitis, is een huidziekte die als gevolg van stress, droge huid, voedselallergie weergegeven, zwemmen in gechloreerde zwembaden, voedselintolerantie, zwangerschap, temperatuurschommelingen, schimmels, hormonale veranderingen, vervuiling, alcohol, het roken van sigaretten, slechte immuniteit en vetmetabolisme, parfums, detergenten, enz. Enkele van de voorkomende symptomen van eczeem onder verdikte, gebarsten of schilferige huid, rood-bruin gekleurd patches, intense jeuk, ontsteking van de huid, oor afscheiding of bloeding, intolerantie voor bepaalde voedingsmiddelen, ernstige jeuk vooral 's nachts, hooikoorts, en met vocht gevulde blaasjes, enz. Neem een kijkje bij enkele van de remedies die u zullen helpen zich te ontdoen van eczeem krijgen snel.

Home remedies voor Eczeem

1. Honey

Was de aangetaste huid grondig en honing toe te passen direct aan het dagelijks. Als alternatief kunt u ook een scrub voor te bereiden met behulp van gekristalliseerde suiker en honing. Scrub je huid met dit mengsel zachtjes voor een paar minuten en was het. Voer deze procedure ten minste een keer per week.

2. Baking Soda

Maak een pasta door het mengen van 1 eetlepel water en 2 eetlepels zuiveringszout. Breng het op het besmette gebied. Na enkele minuten, wassen met lauw water.

3. Olijfolie

Wrijf de besmette huid met extra vergine olijfolie. Neem een warm washandje en plaats deze over het gebied. Laat het op totdat het doek koel wordt. Nu, verwijder de overgebleven olie met lauw water. Voer deze procedure of twee keer per dag tot het eczeem litteken volledig verdwijnt.

4. citroensap

Een andere natuurlijke behandeling voor eczeem is citroensap. Solliciteer vers citroensap op het getroffen gebied 2-3 keer per dag en laat het staan voor 10 tot 15 minuten.

Als alternatief kunt u ook een mengsel van suiker en het citroensap toe te passen in gelijke verhouding. Doe dit voor het slapen gaan.

5. Apple Cider Vinegar

Neem een glas water en meng 2 theelepels elk van ruwe honing en rauwe, ongefilterde appelazijn. Drink dit bereide oplossing om zich te ontdoen van eczeem te krijgen. Of anders, dan kunt u ook gelijke hoeveelheden water en azijn te mengen, en toe te passen direct op het getroffen gebied om de droogheid en jeuk verminderen.

6. Visolie

Visolie is een van de beste remedies voor eczeem op de oogleden. Om zich te ontdoen van littekens, neem 1200 mg visolie supplementen op dagelijkse basis. Of anders, onder andere vette vis zoals tonijn, zalm en makreel in uw dagelijkse voeding.

7. Cocoa Butter

Solliciteer lotions die cacaoboter direct op de littekens. Voor een betere en direct resultaat, gebruiken pure cacaoboter. U kunt ook gebruik maken van Shea boter in plaats van cacaoboter om littekens te verwijderen.

8. Havermout

Grind 1-2 kopjes havermout in een molen. Voeg dit toe gemalen havermout om warm bad water en dompel je lichaam erin. Na 20-30 minuten, gebruik dan een zachte handdoek te drogen uw huid. Herhaal deze procedure 3 keer per dag.

9. Kool

Crush enkele koolbladeren te pappen vormen. Toe te passen op de aangetaste huid, die met behulp van een verband.

10. Ice-Cold Milk

Neem wat ijskoude melk in een kom en dompel een schone doek in. Plaats het op het getroffen gebied om jeuk te verminderen.

11. Ice

Neem een zachte handdoek en wikkel een paar ijsblokjes erin. Breng het op het eczeem-gevoelige huid om de ontsteking te verlichten.

12. Wortelen

Peel off 2-3 wortelen en snij ze in kleine stukjes. Kook de stukken tot ze zacht zijn. Nu, mash deze gekookte wortelen en voor te bereiden een fijne pasta. Breng de pasta op uw huid en laat het staan voor de volgende 15 minuten. Reinig je huid met koud water. Gebruik deze remedie om zich te ontdoen van eczeem op het gezicht te krijgen.

13. Colloïdaal zilver Bath

Koop een pakje colloïdaal zilver uit de markt. Voeg een paar druppels van het in uw bad. Baden om hulp te krijgen van irritatie en jeuk.

14. Olie en maïszetmeel

Maak een fijne pasta door het mengen van olijfolie en maïszetmeel. Maak het niet te dik of te dun te maken. Plaats het op de geïnfecteerde huid en laat het op voor ongeveer 20 minuten. Was en een aantal moisturizer toe te passen.

15. Nootmuskaat

Maak een pasta door het toevoegen van een beetje water te nootmuskaat poeder. Breng het op het eczeem aangetaste huid.

16. kleimasker / Fuller's Earth

Solliciteer mudpack op het besmette gebied. Het is een van de uitstekende natuurlijke remedies om de effecten van eczeem op de huid.

17. Papaya Seeds

Pureer enkele papaya zaden om een fijne pasta te bereiden. Breng deze pasta op het eczeem om jeuk te voorkomen.

18. Sesame Oil

Deze oplossing wordt met name gebruikt voor de behandeling van eczeem bij kinderen. Voeg wat havermout poeder of kurkuma aan de olie en de pasta toe te passen op de huid. Na een uur was het af.

19. kamfer en sandelhout

Maak een fijne pasta door het toevoegen van water aan sandelhout poeder en kamfer tabletten. Breng het direct op de huid. Dit zal onmiddellijke verlichting van de ontsteking te verstrekken of branderig gevoel veroorzaakt als gevolg van eczeem.

20. Sunbath

Een andere effectieve manier van behandelen van eczeem is zonnebad die helpt doden schadelijke bacteriën. Zonnebad of zwerven in de zon voor een paar minuten om eczeem te genezen.

21. Zeezout bad

Dit is één van de meest krachtige huis remedie als zeezout bad heelt de beschadigde huid en elimineert de dode huid. Voeg gewoon wat ongeraffineerd zout in de emmer met lauw water en baden.

22. luchtbevochtiger

vochtigheid toevoegen lucht omgeving teneinde de ernst van eczeem. Gebruik een luchtbevochtiger om de luchtvochtigheid te verhogen. Zorg ervoor dat je het schoon te maken regelmatig om de groei van de schimmel te stoppen

23. Vitamine E

Neem vitamine E supplementen of toepassing vitamine E olie rechtstreeks op het getroffen gebied.

Opmerking - Neem geen vitamine E-acetaat of synthetische vitamine E als ze de problemen van eczeem te verhogen.

24. Glycerine

Neem een gelijke hoeveelheden van glycerine en water. Voeg beiden in een spuitfles en schud het goed. Spuit het op het besmette gebied wanneer je geïrriteerd voelen.

25. Kokosolie

Op het getroffen gebied gehydrateerd Breng kokosolie. Het zal niet alleen de symptomen van eczeem verminderen, maar ook de huid te kalmeren.

26. komkommer

Snij 1 of 2 komkommer in dunne plakjes. Weken in water voor ongeveer 10 minuten. Verwijder de plakjes en dompel een schone doek in het water. Zet dit doek op het getroffen gebied.

Als alternatief, eet een rauwe komkommer dagelijks.

Een andere optie is om een huidcrème of pasta te bereiden. Haal de komkommer sap met behulp van een blender. Voeg wat melk en meng goed. Toe te passen en laat het op voor een paar minuten. Afwassen uw huid met gewoon water.

27. Yoghurt

Voor het behandelen van eczeem bij baby's, geef ze 2 kopjes yoghurt. Of anders, direct toepassen op het besmette gebied. Het zal hun lichaam te houden koel en eczeem te voorkomen.

28. Kurkuma

Kurkuma is de beste remedie voor bijna alle huidinfecties. Bereid een kurkuma pasta door het toevoegen van olijf / kokos of amandelolie. Breng de pasta en laat het zitten voor ongeveer een half uur.

Kruiden Remedies te genezen Eczeem

29. Druivenpittenextract

Rijk aan antioxidanten en geladen met anti-bacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen, kan druivenpitten jeuk veroorzaakt door eczeem te verminderen. Breng wat extract direct op de huid om hulp te krijgen.

30. Almond Leaves

Crush een paar amandel bladeren in het water en maak een fijne pasta. Nu, dit toepassen bereid pasta om uw huid te kalmeren en zich te ontdoen van eczeem.

31. Blueberry Leaf

Toepassen lotions en crèmes die zijn gemaakt van de extracten van bosbessen bladeren op de huid om hulp te krijgen van krassen en jeuk en secundaire infecties.

32. Indian Lilac

Een andere effectieve eczeem thuisbehandeling is Indian lila. Crush aantal Indiase lila bladeren en voeg 1 eetlepel elk van kurkuma en sesamolie. Breng dit mengsel direct op het getroffen gebied. Laat het staan voor een minimum van 30 minuten en dan was het af. Herhaal dit elke dag.

33. Aloe Vera

Meng vitamine E olie en pure aloe vera gel in gelijke delen en maak een dunne pasta. Breng het op het eczeem littekens en laat het op voor de hele nacht. De volgende ochtend, schoon met warm water.

Of anders, breng wat aloë vera gel rechtstreeks op de geïnfecteerde huid. Doe dit een paar keer per dag totdat alle littekens verdwijnen. Eczeem op de handen te genezen, masseer de gel op je handen zachtjes.

34. Witch Hazel

Deze krachtige adstringerende wordt vooral gebruikt voor de behandeling van eczeem rond de ogen. Gewoon toepassen van deze olie op het besmette gebied rond de ogen. Zorg ervoor dat het niet in uw ogen.

35. Juniper

In een kop kokend water, meng 1 eetlepel elk van salie, gemalen jeneverbes en tijm. Bedek het mengsel gedurende 5-10 minuten en drinken na de maaltijd.

36. Calendula Bloemen

Bereid een thee met calendula bloemen, het toevoegen van 5 druppels essentiële olie van lavendel. Breng dit mengsel op de huid aangetast door eczeem. Herhaal dit proces tweemaal daags.

37. Gentiaan Tinctuur

Intake 10 druppels gentiaan tinctuur voordat u uw maaltijd. Verbruiken elke dag tot je helemaal krijgen verlichting van irritatie.

38. Paardestaart

Voeg 50 mg gemalen horsetail kruid in 1 liter water. Laat het mengsel aan de kook. Na 10 minuten, haal hem uit de oven en laat het afkoelen voor een paar minuten. Zet deze vloeistof in uw bad en baden gedurende 10 minuten.

39. Azardirachta Indica

Maak een pasta door het mengen van kurkuma en wat water. Maal een paar Azardirachta indica bladeren en voeg ze toe aan de eerder bereide pasta. Breng het op het eczeem gevoelige huid voor onmiddellijke verlichting van de ziekte.

40. Lijnzaadolie

Solliciteer lijnzaadolie direct op de huid. Of anders, neem een halve theelepel lijnzaadolie of 1/4 theelepel lijnzaadolie per dag.

41. Jojoba olie

Masseer je huid zachtjes met jojoba olie drie keer per dag of wanneer nodig.

42. Kamille

Neem wat kamille, zet het in kaasdoek en een knoop. Plaats deze tas in de badkuip en geniet je lichaam gedurende 10 tot 15 minuten. Droogdeppen en hydrateren de huid later.

do's

dagelijks te oefenen.

Drink veel water om je lichaam gehydrateerd.

Verminder de stress door het uitvoeren van diepe ademhalingstechnieken, yoga, meditatie, etc.

Handhaven hygiëne. Als je veel zweet, hebben een douche meerdere keren.

Draag katoenen kleding.

Eet voedingsmiddelen die rijk zijn aan vitamine A, B, D & E, zink zijn.

Was uw handen elk uur of voordat er iets te eten.

Houd uw huid te wrijven met vaseline, zodat het niet droog te krijgen.

Eczeem te voorkomen, vermijden de consumptie van verzadigde vetten, tarwe, gefermenteerde kaas, alcohol, zuivelproducten, noten, zee voedsel, aardbeien, dierlijke eiwitten, kruidig en vette voedingsmiddelen, dranken zoals thee en koffie, geraffineerde koolhydraten en suikers.

don'ts

Vermijd inname van suiker, kunstmatige zoetstoffen, junkfood en chemisch bespoten groenten.

Gebruik geen vruchten niet eten zonder te wassen.

Vermijd het dragen van strakke, ruw, krassend kleding gemaakt van synthetische stoffen.

Voorkom krassen op je huid. Hoe meer u krassen, hoe meer bacteriën verspreiden en verergeren het probleem.

Gebruik geen zeep en wasmiddelen die irritatie kan veroorzaken gebruiken.

8 januari 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment