Monday, January 11, 2016

18 Home Remedies om zich te ontdoen van snurken

Bron afbeelding: / gezondheid / chronische ziekten / meer-dan-snurken-the-gevaren-van-slaap-apneu

Er is niets erger dan slapen in dezelfde kamer met iemand die snurkt. Slaapapneu en snurken is een ernstige slaapstoornis indien onbehandeld. Dus hoe zich te ontdoen van snurken gewoonten? We meestal snurken als de beweging van de lucht die we inademen in en uit is geblokkeerd als gevolg van koude, sinus, overgewicht of bij de keel spieren te ontspannen. Hoewel af en toe snurken (snurken als gevolg van een verkoudheid of sinus) niet ernstig is. Gewone snurken is zeer gevaarlijk en kan leiden tot een beroerte, hoge bloeddruk, en een hartaanval. Hier zijn een paar home remedies voor snurken.

Home Remedies voor Snurken

1. Honey

Honing heeft anti-bacteriële en anti-virale eigenschappen die schoon te helpen de keel. Toen we snurken, onze keel wordt pijnlijk als het zwelt op. De anti-inflammatoire eigenschappen van honing helpen verminderen deze zwelling dus verhinderen het zachte gehemelte en larynx overlappen. Drink een glas warm water gemengd met een theelepel honing elke dag 's avonds voor het naar bed gaan. Het warme water zal ontspannen de stijve spieren.

2. Olijfolie

Die een grote hoeveelheid verzadigde vetten brandend maagzuur en ontsteking van de luchtwegen die leidt tot pijn in de keel en congestie van de luchtdoorgang veroorzaken. De anti-inflammatoire eigenschappen van olijfolie verminderen de ontsteking en genezen van brandend maagzuur. Neem 1 eetlepel olijfolie en meng het in half kopje water. Drink het voor het raken van het hooi.

3. Visolie

Visolie bevat omega-6 en omega-3 vetzuren die goede cholesterol in het lichaam en stoppen van de productie van slechte cholesterol. Dit helpt het vet ophopende keel en neuskanaal verminderen daarmee maakt de doorgang waardoor lucht stroomt in en uit het lichaam.

4. Kurkuma

Deze specerij wordt gebruikt om veel kwalen. Het heeft antibiotische en antiseptische eigenschappen die de ontsteking te genezen en te voorkomen dat snurken. Meng 1 theelepel kurkuma in een glas warme melk of water. Drink 's nachts voor het slapen gaan. Dit zal de congestie in het neuskanaal daardoor verminderen snurken. In feite is dit te verhelpen is ideaal voor het genezen hoest en verkoudheid ook.

5. Neti Pot

Deze remedie helpt duidelijk een verstopte neus en vermindering van uw snurken. Vul het neti pot met zout water. Staan over de wastafel met je hoofd gekanteld zijwaarts. Giet het water in de bovenste neusgat met de lange snavel van de pot. Zorg ervoor dat u laat het water in je keel. Het water moet komen door de onderste neusgat. Houd uw hoofd aan de andere kant. Herhaal hetzelfde proces opnieuw.

6. Ginger

Naast zijn anti-bacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen, gember helpt men de productie van speeksel die de keel verzacht. Wanneer gebruikt met honing smeert ook de wand van de keel en wist de neusholte. U kunt gember gebruiken in uw gewone thee, of maak gemberthee door raspen een stukje gember in sommige kokend water. Steile het water gedurende 10 minuten en zeef het daarna. Voeg een theelepel honing aan de oplossing en drink deze thee.

7. Knoflook

Knoflook is zeer goed voor de gezondheid en heeft geen bijwerkingen bij allen. In feite vermindert de ophoping van slijm in de neusholte. Zo, de ademhaling wordt het gemakkelijker, vooral als je het koud hebt. Voeg knoflook om je eten elke dag.

8. luchtbevochtiger

Droge lucht in uw kamer is ook een reden van snurken. Gebruik een luchtbevochtiger of verdamper en voeg een paar druppels pepermuntolie of eucalyptus olie aan de verdamper een paar minuten voordat het naar bed gaan.

Herbal Remedies voor Snurken

9. Kamille

Het drinken van kamille thee kan helpen de ontsteking in de keel te verminderen, want het Bisabolol bevat - een actief bestanddeel dat effectief controleert snurken. Het ontspant ook de spieren en zenuwen van je lichaam.

10. geklaarde boter

Geklaarde boter is ideaal voor het opruimen van de neusholte. Verhit een eetlepel van geklaarde boter; laat het afkoelen. Gebruik een pipet om 2 druppels van de geklaarde boter giet het in beide neusgaten.

11. Sage

Salie heeft vele eigenschappen zoals anti-inflammatoire, anti-diabetische, anti-hypertensieve en anti-microbiële. Het controleert zwelling en slijmproductie blokkeert de luchtdoorgang in de neus en keel. Voeg een handvol salieblaadjes om een pot met kokend water. Voeg een eetlepel appelazijn aan het water. Nu draperen een handdoek om je hoofd en mager op het water schip. Inhaleer de stoom.

Als alternatief, kook wat water en voeg een bos van salieblaadjes aan. Laat het mengsel steil voor 10 minuten en dan stam van de vloeistof. Laat het afkoelen en dan gorgelen met dit water. Maak dit een deel van uw routine en gorgelen elke avond voordat je de zak te raken. Het is een goede remedie om te stoppen met snurken natuurlijk.

Let op: Mensen die lijden aan epileptische aanvallen moeten niet gebruiken salie.

12. Thyme Oil

Veel mensen hebben de neiging te snurken als ze erg moe na een lange dag werken. Tijm heeft een anti-aging, antivirale en anti-schimmel eigenschappen die helpen ontspannen de geest, zodat je een goede nachtrust te hebben. Wrijf tijm olie op de bodem van uw voeten. Doe je sokken en gaan slapen. U kunt plantaardige olie toevoegen tijmolie voor betere resultaten.

NB - Mensen met een hoge bloeddruk moeten extra voorzichtig te zijn bij het gebruik van tijm. Kinderen jonger dan 6 jaar, zogende moeders en vrouwen die zwanger zijn moeten niet gebruiken tijm olie.

13. Nettle Leaf Tea

Brandnetel blad thee helpt bij het voorkomen seizoensgebonden allergieën, die de bovenste luchtwegen van ons lichaam beïnvloeden. Om brandnetel blad thee te maken, duurt ongeveer 1 theelepel theeblaadjes in een ketel. Kook 1 kopje water en giet het op de bladeren. Bedek de ketel en laat de thee steil voor vijf minuten. Zeef de thee in een kopje en drink het. Drink 3 kopjes per dag voor de effectieve resultaten.

NB - Nettle tea is diureticum wat betekent dat je moet plassen.

14. Goldenseal

Goldenseal is een kruid met anti-inflammatoire eigenschappen. Het controleert gezwollen keel en is ideaal voor de behandeling van hoest en verkoudheid. Om goldenseal thee te maken, plaatst u een eetlepel van de gedroogde bladeren in een ketel. Voeg 1 kopje heet water aan. Bedek de ketel en laat het mengsel steile gedurende enkele minuten. Nu stam en drink de vloeistof. U kunt wat honing om de smaak te verbeteren toe te voegen. Sommige mensen de voorkeur aan goldenseal extract te gebruiken, in tegenstelling tot het drinken van thee. Voeg eenvoudig het extract om wat water in een neti pot en giet het in je beide neusgaten één voor één.

Opmerking: Gebruik geen goldenseal als u zwanger bent of als u borstvoeding. Mensen die lijden aan hoge bloeddruk, diabetes en glaucoom moeten ook afzien van het gebruik goldenseal. Niet te goldenseal langer dan 7 dagen gebruiken in een rij.

15. Eucalyptusolie

Dit is een van de uitstekende snurken oplossingen, zeker als je verkouden. Eucalyptus opent neusholte, zodat u gemakkelijk kunt ademen. De anti-inflammatoire eigenschappen zeggenschap zwelling in de neusgaten. Je mag wat olie wrijven op je neus of voeg de olie wat kokend water en inhaleer de stoom.

16. pepermuntolie

Hoe te stoppen met snurken nature? Nou, het is vrij eenvoudig. Gebruik pepermuntolie zoals zij heeft anti-inflammatoire eigenschappen die controleren zwelling in de neusgaten. Meng een druppel pepermuntolie in een glas warm water en gorgelen met deze (zonder slikken) voor het slapen gaan.

U kunt ook een paar druppels van de olie op je vingertoppen en wrijf het op je neusgaten.

Of anders, kook wat water in een vat en voeg een paar druppels pepermuntolie aan. Bedek je hoofd met een handdoek en leun over het vaartuig. Adem in de stoom om de neusholte te wissen.

17. Mint Tea

Plaats 8-10 muntblaadjes in een kopje. Vul de beker met warm water. Steile het voor 5-10 minuten. Zeef het en voeg honing (optioneel). Sip de thee, het inademen van de Minty stoom.

18. etherische olie Blend

In een 30 ml mengen fles, voeg 5 druppels elk van kruidnagel olie, kaneelschors olie, eucalyptus olie, rozenolie en lavendelolie. Mix 2 druppels elk van mirte olie, salie olie en basilicum olie. Vul de rest van de fles met zoete amandelolie en tarwekiemolie. Als je de zon beschadigde of gevoelige huid, dan kunt u rozenbottel of argan olie toe te voegen. Schud de fles goed. Wrijf deze olie op je borst voor het slapen gaan.

do's

Hef je hoofd door het plaatsen van twee of meer kussens onder je hoofd. Hierdoor wordt de lucht passage te stoppen wordt geblokkeerd. U kunt zelfs proberen te slapen zonder een kussen, maar houd je nek recht.

Mensen die vaak snurken moeten slapen op hun kant, in tegenstelling tot het slapen flat.

Zingen helpt bij het versterken van de spieren in de keel en is een goede oefening voor de stembanden.

Mensen met overgewicht moeten hun gewicht te verminderen.

Drink veel water als uitdroging draait het slijm in je neus dik en kleverig, waardoor de congestie zal wat leidt tot snurken veroorzaakt.

Houd je huis schoon, zodat het vrij is van stof en bacteriën die anders hoest en verkoudheid veroorzaken.

don'ts

Gebruik geen slaappillen, alcohol of cafeïnehoudende producten niet te consumeren voordat je naar bed.

Vermijd het drinken of het eten van zuivelproducten vlak voor het naar bed gaan, als u hoest hebt. Deze producten maken slijm blokkeert de keel.

Stoppen met roken zoals zwelling in de keel kunnen veroorzaken.

2 januari 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment