Sunday, January 24, 2016

15 Homemade Zwangerschap Tests om zwangerschap te detecteren

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2011/11 /

Steeds een moeder is een belangrijk keerpunt in het leven van elke vrouw. Zwanger worden is een moment van geluk waard miljoen dollar. Er zijn vele tekenen, zoals gemiste perioden, braken, gevoelige borsten, gevoel van misselijkheid en gezwollen voeten die aangeven dat u verwacht een baby. Maar, voordat je een lift omhoog uw hoop en rush naar de dokter, is het beter om een zwangerschapstest in huis te hebben. Hoe vroeg kun je een zwangerschapstest doen? Nou, het kan worden uitgevoerd vier dagen voordat uw gemiste periodes. Hier zijn enkele van de eenvoudige zelfgemaakte zwangerschapstests die u zullen helpen de spanning te onthullen, of je zwanger bent of niet.

Dingen om in gedachten te houden voordat Met behulp van Homemade Zwangerschap Tests

Wees zeer voorzichtig bij het gebruik van één van de tests en ervoor zorgen dat u het uitvoeren van hen op de juiste manier.

Na het nemen van de test thuis, vergeet dan niet naar de dokter om uw zwangerschap te bevestigen bezoeken.

Wees verstandig bij het kiezen van de ingrediënten voor de test, zoals sommigen van hen (zoals bleekwater) schadelijk zijn voor u misschien wel.

Wat is de basis van deze testen?

Zwangerschap tests worden uitgevoerd om uit te vinden de aanwezigheid van hCG (zwangerschapshormoon) in de urine. Dit hormoon komt vrij wanneer een vrouw verwacht een baby. De hoeveelheid hCG in de urine wordt bepaald, als u zwanger bent of niet.

Homemade Zwangerschap Tests

1. Sugar

Het is de makkelijkste thuis zwangerschapstest. Gebruik je ochtendurine voor deze test. Neem drie eetlepels suiker in een kom. Nu plassen op de suiker. Als het oplost, de test negatief is, en indien het deel blokkeert, is het resultaat positief.

2. Urine Test

Verzamel uw urine in een fles. Plaats die fles op een vlakke ondergrond en niet aanraken. Laat het verblijf voor 24 uur. Na dat, check it. Als er een dunne witte laag bovenaan, dan het resultaat positief; anders negatief.

3. Dandelion Leaves

Neem wat paardebloem bladeren, snijd ze en leg ze in een container. Laat ze niet bloot aan zonlicht. Nu drink voldoende water om uw blaas volledig te vullen. Urineren op de bladeren, zodat ze worden ondergedompeld in de urine. Na 10 minuten, controleer dan de bladeren. Als ze rode bulten op hen, dan ben je zwanger bent. Het is een van de beste home zwangerschapstesten.

4. Wheat

Doe wat urine op het mengsel van tarwe en gerst zaden. Als ze ontsproten, dan moet je goed nieuws te delen met je vrienden en familie.

5. Pines

Neem verschillende delen van een dennenboom, zoals takjes en naalden. Meng nu hen en plassen op het mengsel. Houd het nog gedurende 10 minuten. Als de kleur van den omslaat, dan geeft aan dat het positief resultaat.

6. mosterdpoeder

Doe wat verse mosterd poeder in warm bad water. Nu dompel je lichaam in heet water gedurende 20 minuten. neem dan een normale douche. Als je menstruatie begint de volgende dag, je niet zwanger bent, en als er geen periodes, heb je wat goed nieuws.

7. Bleach

Neem je urine monster in een plastic beker en meng enige bleekwater in. Als dit mengsel begint de productie van schuim, dan ben je zwanger bent.

NB - De dampen die voortvloeien uit dit mengsel kan een probleem met ademhalen veroorzaken, zodat het uitvoeren van deze test in een belucht gebied, om de bijwerkingen te voorkomen.

8. Soap

Het is een probleemloze test uitvoeren. Gewoon een klein stukje zeep en giet wat urine op, als de soap begint de vorming van schuim, dan ben je zwanger bent.

9. Vinegar

In deze test, tonijn sap en azijn gebruikt. Neem ¼ kopje elk van azijn en tonijn sap. Nu urineren in een kopje en voeg urine aan dit mengsel. Als de kleur van het mengsel groen, het resultaat positief is, en als het geel-oranje, dan is de uitkomst negatief.

NB - In de tweede proef is er geen exacte bedrag van de azijn en urine genoemd. Dus deze test is niet zo nauwkeurig.

10. Wijn

Neem wat wijn en meng het met urine. Een duidelijke urine of citroengeur kleur geeft zwangerschap.

11. Tandpasta

Neem een lepel van tandpasta in een plastic container en voeg uw urine aan. Als de kleur van de urine verandert in blauw, is het resultaat positief is.

NB - Gebruik witte kleur tandpasta om de kans op valse resultaten te verminderen.

12. Peroxide en Tylenol Mengsel

In deze test, moet je je ochtendurine gebruiken. Neem urine en voeg peroxide en Tylenol deze in gelijke verhoudingen. Als deze vloeistof wordt blauw, dan u verwacht.

13. Klink Test

Deze test was erg populair in de jaren 1400. Je zult moeten wachten tot 3 uur om het resultaat te krijgen. Plaats een vergrendeling in een kom en vul hem met je urine. Na 3 uur, neem het uit. Indien de omtrek van de hendel op de bodem van de kom verschijnt, dan is het resultaat positief is.

14. Onion Test

Deze test was erg populair onder de oude Grieken. Op dat moment, artsen gebruikt om een ui in de vagina van de vrouw invoegen en laat het er voor een nacht. Als de volgende dag vrouw ademhaling wordt gedetecteerd met de geur van uien, dan is ze zwanger.

15. Pine-Sol

Meng pine-sol met verse urine. Wacht even. Als de kleur verandert, zwanger bent.

Hi Nimisha,

Voedsel aversies, drang om te plassen, misselijk en opgeblazen gevoel, en stemmingswisselingen zijn enkele van de eerste tekenen van de zwangerschap. Echter, kunt u een test met zwangerschap detectie u hoeft te doen is, het verzamelen van uw urine in een beker en dompel de teststrip in de beker uit te voeren. De meeste teststrips produceren een gekleurde lijn (maar dit zal afhangen van het merk dat u hebt gekocht), als u zwanger bent. In het geval dat uw eerste test negatief is, maar nog steeds je denkt dat je verwacht, het uitvoeren van de test opnieuw na enkele dagen. Als je zwanger bent, zal hCG snel toenemen en je kan een positief resultaat te krijgen op latere dagen.

24 juni 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment