Saturday, January 23, 2016

25 Home Remedies To Get Rid van Hik Direct

Hik, ook bekend als SDF (Synchronous middenrif Flutter) of singultus in medische termen, de onvrijwillige contracties van het middenrif. Hik kan heel irritant, en er is geen specifieke reden voor het optreden daarvan. Er zijn vele omstandigheden die kunnen leiden tot hik zoals gas in de maag, zure reflux of brandend maagzuur, teveel voedselinname, het uitrekken van de maag na het drinken of buiten te eten of te snel eten. Gekruid eten, bepaalde medicijnen, en de consumptie van frisdranken kan ook leiden tot hik op keer. Hik gaan over het algemeen in een paar minuten, maar een langdurige aanval van de hik kunnen problemen zoals slapeloosheid, gewichtsverlies, moeheid en depressie veroorzaken om jezelf te redden uit de verlegenheid, probeer dan de volgende vertrouwde home remedies om zich te ontdoen van de hik.

Home remedies voor Hiccups

1. Drink Water

Terwijl hikken, worden de nervus vagus ofwel beschadigd of stoppen met goed functionerende. Dus, om goed te stimuleren, de beste oplossing is om water te drinken met behulp van een rietje. Steek uw beide oren met je handen, terwijl het drinken van water.

2. Trekken aan de Tong

Het trekken van de tong is een remedie die altijd werkt voor het genezen van hik. Trek je tong uit 5 seconden en houd deze met uw vingers. De hik zal gaan na enige tijd.

3. Massage

Massage van de achterkant van het dak van uw mond met behulp van een wattenstaafje. Het zal voorkomen middenrif spasmen en leiden tot de nervus vagus; dus, het verlichten van de hik.

4. Houd de Breath

Adem diep in en houden voor ongeveer 10 seconden. Laat het dan langzaam uit. Deze remedie zal helpen zich te ontdoen van de hik in wat tijd. Herhaal deze procedure voor ongeveer 4-5 keer.

5. Adem met Gesloten Oren

Sluit je oren met de vingers en adem en langzaam uitademen. Eerste inademen, en zet dan je tong uit om zo veel uit te ademen als je kunt. Herhaal het proces enige tijd lacunes als het probleem aanhoudt.

6. Peanut Butter

Neem een eetlepel pindakaas en bewaar het in uw mond 5-10 minuten. Daarna, slikken de pindakaas zonder kauwen. Deze oplossing zal de hik te genezen.

7. Sugar

Neem een lepeltje suiker en houd hem in de mond 5-10 minuten. slok het dan naar beneden, zonder te kauwen. Neem een slok water achteraf.

8. Yoghurt

Neem yoghurt (1 beker) en voeg zout (1 theelepel) aan. Goed roeren. Eet het langzaam. Dit is een van de effectieve remedies om de hik te genezen.

9. Lemon

Snij een schijfje citroen, en zuigt het sap van te maken. Dit is een van de beste oplossingen voor de hik stoppen.

10. Burp

Het is een raar te verhelpen, maar helpt gevecht met de hik. Adem zoveel lucht door de mond dat de boer komt automatisch en nervus vagus wordt gereset.

11. Apple Cider Vinegar

Appelazijn zou kunnen blijken om een instant remedie voor de hik zijn. Het enige wat je hoeft te doen is een theelepel appelazijn drinken zodra hik beginnen.

12. Hot Sauce

De brandende sensatie van de saus zal uw lichaam de focus te verleggen naar de branden in plaats van de hik. Hoewel het zou kunnen blijken dat slecht voor je smaakpapillen te zijn, maar zal zeker je de hik te stoppen.

13. Kietelen

Vraag je vriend om u te kietelen. Het is een goed idee van het stoppen van de hik. Het kietelen gevoel zal je geest afleiden van de gedachten van de hik.

14. Papieren zakken

Een goede methode voor het verhogen van de gevoeligheid van de nervus vagus ademt in een papieren zak. Houd het open einde van de bruine papieren zak rond je mond. Vervolgens verzegelen. Adem erin om zich te ontdoen van de hik krijgen.

15. Paper Handdoeken

Neem een glas water en zet een enkele laag van papieren handdoek op. Zuigen het water door de handdoek. Het zal druk uitoefenen op het middenrif, het verlichten van de hik.

16. Mosterd

Mix ½ theelepel elk van de geklaarde boter en mosterdzaad. Slik dit mengsel om hulp te krijgen.

17. Castor Oil

Meng 1 theelepel elk van castor olie en honing. Lick van het mengsel met behulp van je vingers.

18. gorgelen met gekoeld en warm water alternatief

Gorgelen met warm en koud water verhoogt het niveau van kooldioxide in het bloed, wat op zijn beurt maakt veranderingen in de membraan hik behandelen.

U kunt ook de hik te stoppen door nipt ijskoud water.

19. Ginger

Een stukje gember kan zeker genezen hik. Pel een klein stukje gember en kauwen. De sterke smaak van gember zal het diafragma afleiden en genezen van de hik.

20. Chocolade

Nou, dit is lekker! Sip poedervorm chocoladedrank met de hulp van een lepel.

21. Cardamom

Voeg een paar peulen van kardemom aan het kokende water en drink het langzaam.

Als alternatief kunt u twee cardamoms verpletteren. Voeg het poeder tot 1 kop kokend water. Voeg muntblaadjes (4-5) aan. Na 5 minuten, stam van de infusie en drinken voor de beste resultaten.

22. Honey

Roer de honing (1 theelepel) in warm water. Zet het op de achterkant van je tong. Slik het door. Deze oplossing zal de hik stoppen door kietelen de nervus vagus.

Kruiden voor Hik

23. Dill

Dille is een zeer nuttig en oude remedie voor de behandeling van de hik. Om dille thee bereiden, neem een theelepel gedroogde dille bladeren en kook ze in een kopje water. Laat de thee afkoelen. Sip langzaam. Als alternatief, kauwen wat dille zaden.

24. Mint Beverage

Mint drank helpt kalmeren de irritatie in het middenrif; vandaar, stopt hik. Voeg een paar muntblaadjes, citroensap en zout in lauw water en drink het.

25. Pepermunt etherische olie

In een glas water, voeg een paar druppels pepermunt etherische olie. Goed roeren en drinken.

do's

Vind manieren om jezelf af te leiden, zoals het tellen van aantallen, bakstenen, enz.

Dont's

Niet concentreren op uw hik.

2 april 2015

14 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment