Thursday, January 14, 2016

31 Nuttige Home Remedies To Get Rid Of Abscess Tooth

Tandabces, aka tanden en tandkassen abces, is een aandoening veroorzaakt door bacteriële infectie in de tandwortels of de ruimten tussen de tanden en het tandvlees. Een zak van besmet materiaal genaamd pus wordt gevuld in de holten. Deze situatie is niet in een keer voorkomen, maar is een gevolg van verwaarloosde tandholten, letsels, slechte mondhygiëne en reeds enige tand werk. Behandeling is uiterst belangrijk vanwege de levensbedreigende gevolgen. Als onbeheerd achtergelaten, kan het verspreiden naar kaken, nek en zelfs het hoofd en het ontwikkelen van een sepsis. De symptomen betrekken adem geur, bittere smaak, gezwollen tandvlees, kloppende pijn tijdens het kauwen, koorts, gevoeligheid voor koude en warme, opgezwollen kaak en nek klieren. Hoewel, kunt u een arts om het wortelkanaal behandeling te bereiken, een aantal handige home remedies om zich te ontdoen van het abces thuis kan zeker enige verlichting geven.

Home remedies voor abces

1. Knoflook

Knoflook heeft helende eigenschappen, en het helpt voorkomen dat slechte adem geur Het bevat een stof genaamd allicine, die zijn genezende kracht omgaat. De anti-bacteriële eigenschappen bestrijding van de bacterie in je mond die een abces veroorzaakt. Breng het sap van vers gehakte knoflook op het getroffen gebied om hulp te krijgen van een abces.

2. Ginger

De vezelachtige gemberwortel is een prachtig huis behandeling voor tand is anti-bacterieel en helpt bod adieu aan de bacteriën in je mond, dat is een belangrijke reden voor tandbederf. Hak een stukje gember, pellen en houd dit in je mond te laten zijn SAP dwalen naar de hoeken en gaten van je mond. Kopie van de werkwijze voor een paar dagen.

3. Kokosolie Swishing

Kokosolie is een effectieve remedie voor al diegenen die zich zorgen maken over wat te doen voor een abces. Neem een aanzienlijke hoeveelheid kokosolie in je mond en begin met zwiepende. Swirl het voor ongeveer 5 tot 10 minuten in je mond en vervolgens uit te spugen. Het zal de giftige stoffen uit de mond te verwijderen. Bovendien kunt u het ook doen met olijfolie of sesamolie. Dit proces is algemeen bekend als 'Oil Pulling'.

4. Olijfolie

Olijfolie houdt de bovenste plaats onder behandeling van een abces. Het kan helpen verminderen pijn en ontsteking als gevolg van een tandbederf. Olijfolie is een natuurlijke bron van de component heet eugenol dat bestrijden bacteriën helpt. Geniet van een katoenen bal in de olijfolie en toe te passen op het getroffen deel om de pijn te verzachten.

5. Potato

Rauwe aardappel kan wat doen voor het verwijderen van de infectie, als het antiseptische beschouwd. Het is ook een rijke bron van kalium, waardoor een grote genezer. Het is een betrouwbare behandeling voor een abces, omdat vervreemdt de bacteriën door het schoonmaken van het besmette gebied. Plaats een rauwe aardappel slice op de pijnlijke kauwgom voor minstens een uur, of u kunt het 's nachts te vertrekken. Herhaal dit totdat je verlichting te vinden.

6. Papaya

natuurlijke neiging Papaya's om te vechten tegen ontstekingen maakt het een eeuwenoude remedie voor de behandeling van een abces. Het is rijk aan antioxidanten; vandaar, verwijdert bacteriën uit de mond. Breng de vers gesneden papaya stukken op de tand en tandvlees en laat het blijven in deze positie voor ongeveer een uur. Was uw mond later. Het zal u een snelle verlichting van de pijn.

7. Apple Cider Vinegar (ACV)

Het is de beste natuurlijke remedie om gezwollen tandvlees te behandelen. De zure eigenschappen van ACV helpen bij het bestrijden van een infectie veroorzaakt door het abces. Swirl een beetje azijn in je mond voor ongeveer 10 tot 15 minuten en geven een laatste spoeling met gewoon water. Het vermindert de pijn van cariës.

8. Baking Soda

Zuiveringszout helpt de balans van de pH-waarde van speeksel dat resulteert in het herstel van minerale elementen van de tanden. Aldus zal het werken als een beschermend schild tegen infectie. Neem gewoon een halve theelepel bakpoeder en zout in een kom. Met behulp van een nat watje kies een kleine hoeveelheid van dit mengsel en houd het op het besmette gebied om hulp te krijgen.

Als alternatief, je mond spoelen met een oplossing van zuiveringszout.

9. Kurkuma

Kurkuma antiseptische, antibiotische en anti-inflammatoire aard. Het zal de symptomen van een abces tand eroderen en ontlast u van de pijn en ontsteking. Neem ¼ theelepel kurkuma poeder en meng een theelepel olie erin. Breng deze pasta op de geïnfecteerde tandvlees en tanden. De mond spoelen na 15 tot 20 minuten. Herhaal aanvraag voor een paar dagen tot de gewenste resultaten worden bereikt.

In plaats van olie, kunt u gewoon water gebruiken om deze pasta te maken.

10. Gorgelen

Bacteriële infectie is een primaire oorzaak van de tand abces of wortel abces. Gorgelen aanzienlijk helpt om weg te komen met de bacteriën te doen. Om die ongewenste bacteriën uit uw mond te verwijderen, gebruikt zout gemengd warm water te gorgelen. Het kan een beetje pijn in het begin, maar zal onvermijdelijk uiteindelijk kalmerende je pijn. Doe het een paar keer per dag.

11. Theezakje Comprimeren

Onder zo veel home remedies voor de behandeling van de tandheelkundige abces, theezakje kompres bleek zeer vruchtbaar te zijn. Thee bevat 'tannin'- een samentrekkende, dat duidelijk gifstoffen helpt. Neem een gebruikt theezakje en maken het rusten op de rotte gebied van uw mond. Slapen met deze positie gedurende de nacht en de volgende ochtend je mond spoelen met zout water. U zult merken verlichting van pijn en ontsteking. Kamille theezakje blijkt zeer effectief te zijn.

12. koud kompres

Koudekompres werkt altijd verminderen van de ontsteking en zwelling. Het geeft zeker verlichting van het kwetsen tand. Voor een koud kompres, kun je proberen een aantal bevroren spullen beschikbaar in uw keuken. Bijvoorbeeld, neem wat ijsblokjes en wikkel ze in een zachte servet. Plaats het op je wang, waarbij je de pijn voelen.

Probeer het gebruik van een gekoelde fles water, in plaats van ijsblokjes. Het zal het doel te dienen net hetzelfde.

13. Waterstofperoxide

Omdat het een ontsmettingsmiddel, waterstofperoxide voorkomt de groei van bacteriën en vermindert de ontsteking geassocieerd met een abces. Neem een eetlepel warm water en voeg twee theelepels van waterstofperoxide in het. Swirl dit mengsel in je mond voor een paar minuten en spuug later. Doe dit driemaal per week.

14. Onion

Ui is antiseptische en antimicrobiële in de natuur; dus, verbant de bacteriën in je mond. De pijnstillende eigenschappen zal de pijn te verzachten. Gewoon kauwen een stukje rauwe ui voor het verkrijgen van vrijstelling.

15. Asafetida

Asafetida is de natuurlijke manier van genezen van de tandheelkundige problemen. De slechte geur en bittere smaak zal je dwingen om gezichten te maken, maar als het eenmaal op je abces tand, zul je je door zijn geneeskrachtige kwaliteiten. Meng asafetida poeder in citroensap en een beetje opwarmen. Gebruik een wattenstaafje toe te passen op de pijnlijke tand en tandvlees gebied.

Kruidengeneesmiddelen voor abces

16. tarwegrassap

Tarwegras is een ontgiftende agent die helpt bij het spoelen van gifstoffen uit het lichaam. De antibacteriële eigenschappen maken het de eerste keuze voor de behandeling abces tand. Hebben een kop van tarwegras sap op een dagelijkse basis om zich te ontdoen van een abces.

Bovendien kunt u ook kauwen het tarwegras.

17. Peppermint

De antiseptische eigenschappen van pepermunt afweren bacteriële activiteiten in je mond, terwijl de anti-inflammatoire effecten geven verlichting van de vreselijke pijn geassocieerd met een abces. Giet een paar druppels pepermunt olie op de katoenen bal en zet het op de tand.

Afgezien van dit, kunt u sap verse pepermuntbladeren 'toe te passen op de getroffen tand en daarna de mond spoelen met warm water.

U kunt ook proberen het genot van een warm pepermuntthee.

18. Kruidnagelolie

Deze olie wordt gewonnen uit de bladeren, knop en stam van een kruidnagel plant. Net zoals olijfolie, het bevat ook eugenol die helpt bij het verwijderen van de bacteriën. Kruidnagelolie wordt veel gebruikt in de tandheelkunde voor de behandeling van droge mond syndroom. dip gewoon een watje in de kruidnagel olie en plaats het op de tand. Masseer zachtjes en later spoel je mond. U kunt ook een pincet gebruiken om de katoen te houden, als er een abces is te ver van uw bereik. Doe dit toepassing 2-3 keer per dag.

Opmerking- Niet inslikken kruidnagel olie, omdat het gevaarlijk voor de gezondheid kunnen zijn.

19. Oregano Olie

Oregano-olie zit vol met antibacteriële, antischimmel en antivirale eigenschappen. Daarom is een effectieve huis remedie om een abces en andere problemen tandvlees genezen. Neem 2-3 druppels en toe te passen met zachte bewegingen op het abces. Laat het voor een paar uur en dan spoel je mond. Herhaal dit proces 3-4 keer per dag.

Naast het direct toe te passen op de tand, kan je het ook gebruiken als een mondspoeling. Een kopje water met 3-4 druppels oregano-olie, en je goed om te gaan.

20. Weegbree

Weegbree zit vol met anti-inflammatoire, kalmerende en diuretische eigenschappen, die ontstoken tandvlees te genezen. Het zal de infectie te bestrijden en te helpen snel weg met het probleem van het abces. Crush een paar weegbree bladeren met behulp van een mortier en een stamper, en toe te passen op de pijnlijke plek. De mond spoelen vervolgens. Je zult opluchting vinden.

21. Calendula

De bladeren van de calendula plant zelf een fantastische remedie voor een ernstige kiespijn als gevolg van een abscessed infectie. Pureer een paar calendula blaadjes tot een pasta. Breng het aan de besmette regio en laat gedurende een uur. Totdat je verbeteringen te zien, doe het herhaaldelijk.

22. Sesamzaden

Sesamzaadjes bleek een effectief rechtsmiddel in het doden van bacteriën; verschaft aldus verlichting van pijn. Simmer sesamzaadjes in een pan gevuld met water gedurende 5 minuten. Nu, laat het afkoelen. Neem een katoenen bal en dompel het in de oplossing. Nu, wrijf het over de pijnlijke tand en tandvlees. Herhaal zoals vereist.

23. Goldenseal

Goldenseal is een bloeiende kruiden plant die een chemische naam, berberine, die meestal wordt gebruikt om bacteriën in wetenschappelijke laboratoria doden bevat. Nu, kunt u heel goed aannemen hoe effectief deze natuurlijke remedie voor abces tand. Chew sommige bladeren voor een paar minuten.

24. Duizendblad

Een ander huis behandeling voor tand abces is het kauwen van de bladeren van duizendblad plant om onmiddellijke hulp te krijgen van de pijn van abscessed tand of tandvlees. Deze plant zorgt ervoor dat de infecties op afstand te wijten aan de antiseptische eigenschappen.

25. Spilanthes

Om te weten hoe je een abces te behandelen thuis, mee naar huis 'de kiespijn plant. Het is een geweldige remedie voor uw tand aandoeningen. Het geeft verlichting van de pijn naast het stimuleren van je immuunsysteem. U kunt haar tinctuur direct toe te passen op de zere gedeelte.

26. Echinacea

Net als spilanthes, deze plant is ook bekend om zijn kiespijn genezen capaciteit. Probeer het maken van een kruidenthee met zijn bladeren en nippen aan uw pijnlijke tandvlees te kalmeren. U kunt ook echinacea in de poedervorm brengen; kan worden aangebracht op het geïnfecteerde gebied. Gebruik dit poeder voor een paar dagen en je zult het verschil merken.

27. Tea tree olie

Als u nog steeds af hoe zich te ontdoen van een abces te krijgen, tea tree olie is uw antwoord. Deze olie is schimmelwerende en antiseptische; dus, helpt vernietigen van de bacteriën in je mond. Maak een mondspoeling door de invoering van een beetje tea tree olie in een kopje water. Whoosh deze in de mond en spit. Het zal de geïnfecteerde tand te genezen.

28. Guava Leaves

De bladeren van de guave plant zijn anti-inflammatoire, antimicrobiële en pijnstillende. Het kan de wond genezen en ook de pijn verlichten. Breng wat verse guave bladeren en kauwen hen om zich te ontdoen van een abces te krijgen.

Als alternatief, kook wat bladeren in het water en voeg een beetje zout aan. Zodra het afkoelt, filter instellen voor het infuus en reinig je tanden mee.

29. Vanilla

Je mond moet zijn begonnen met het besproeien van na het lezen van vanille. De heerlijke smaak van deze bevroren dessert is wat dat trekt u in de richting van deze remedie. Alleen voor de vanille-extract op de getroffen regio. Dompel een katoenen bal en zet het op de tand. Het zal de pijn te pacificeren.

30. Indian Lilac

Dit kruid kan verschillende kwalen te genezen. U kunt het toepassen op wonden en kan het ook verteren. Deze eetbare kruid is antibacterieel, antischimmel en antivirale. Uitdrogen een aantal bladeren van de Indiase lila en plet ze tot poeder te maken. Meng nu kurkuma poeder erin. Gebruik dit mengsel op het tandvlees te masseren driemaal per dag.

31. Mosterd Olie

Mosterdolie is antiseptische, antibacteriële en ontstekingsremmende; dus helpt verminderen zwelling en pijn. Meng een snufje zout in de mosterd olie en kneed het tandvlees en tand voor 5 minuten. Spoel je mond met warm water daarna.

do's

Poets je tanden met fluoride tandpasta tweemaal per dag, en in het bijzonder, alvorens naar de zak.

Flos je tanden dagelijks.

Beperk suiker inname.

gebruik een gebitsbeschermer altijd tijdens het sporten.

Verdunnen vruchtensappen met water om hun natuurlijke suikergehalte te verminderen.

Drink veel water.

Stop met het slijpen van uw tanden.

Niet floss rond het besmette gebied.

Niet kauwen ijs.

Denk niet dat je tanden om 'een iets opener' zijn.

Zet geen voorwerpen kauwen.

Houd soda afstand.

Blijf uit de buurt van junk food.

Disclaimer: Alle bovenstaande home remedies zijn voor het krijgen van onmiddellijke verlichting van de pijn en ontsteking van abces tand. Het is aangeraden om de tandarts in het geval van een abces te raadplegen, omdat een onbehandeld abces kan leiden tot complicaties.

29 december 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment