Monday, January 18, 2016

35 Simple Home remedies voor geblokkeerde Milk Duct

Bent u een zogende moeder lijdt aan de geblokkeerde melk duct probleem? Wilt u zich te ontdoen van de pijn in je borst als gevolg als gevolg van verstopte melk kanaal? Zo ja, kan dan het volgen van bepaalde gemakkelijk huismiddeltjes u helpen de geblokkeerde melk duct probleem effectief te behandelen. Het is een complicatie verkregen door de vorming van een harde, pijnlijke, rode knobbeltje in de borst, vooral bij de tepel tijdens borstvoeding uw baby. Enkele van de meest voorkomende oorzaken van de verstopte melk kanaal overslaan of onvolledige voeding, slechte vergrendeling wanneer de baby borstvoeding, griep of verkoudheid, het dragen van strakke kleding, een onjuiste afvoer van de melk, stress, gebrek aan slaap, en slapen posities die onder druk zetten de melk leiding (1). Symptomen van de aandoening zijn verminderd aanbod van melk, roodheid en pijn rond de aangetaste borst, pijn, koorts en vermoeidheid. Als u nog niet de conditie tijdig te behandelen, kan dit leiden tot een ernstige borst infectie genaamd mastitis Dus, lees dan verder om te leren hoe de behandeling van een geblokkeerde melk koker met een eenvoudige maar effectieve huismiddeltjes. Scroll naar beneden om ze te vinden:

Home remedies voor geblokkeerde Milk Duct

1. Veranderen Borstvoeding Patterns

Het maken van wijzigingen in uw borstvoeding schema is zeer effectief bij de behandeling van het probleem van een geblokkeerde melk duct. Voed je baby vaak zo dat het grootste deel van de melk afvoeren uit je borst. Als uw pasgeboren snel vol voelt, dan laat het overtollige melk met behulp van een borstkolf.

Zorg er ook voor uw kind krijgt een goede vergrendeling tijdens het voeden als arm klink kan verstopte melk koker veroorzaken.

Verander de positie van uw pasgeboren tijdens het voeden als het kan helpen om de melk uit de koker te verdrijven gemakkelijk. De nieuwe positie kan uw baby te helpen bij het verkrijgen van een goede vergrendeling. De aanbevolen positie is de babygreep zodanig dat zijn / haar kin op de punten verstopt melkkanaal. (2)

2. Massage

Het hebben van een stevige massage op de borst met de verstopte melk koker kan helpen genezen de aandoening aanzienlijk (3) U kunt masseren met je eigen handen. Na de massage, proberen te persen uit de blokkade met behulp van uw wijsvinger en duim. Plaats uw vingers aan de rand van de tepelhof, druk erop en knijp je vingers in de richting van de tepel het houden van een kom dicht bij de melk stromen.

3. Knoflook

De consumptie van knoflook helpt de behandeling van de borst getroffen en voorkomt het risico van mastitis is rijk aan antibiotica (4). Eet een rauwe, gepureerde knoflookteentje na elke paar uur totdat de pijn minimaliseert.

Als alternatief kunt u een vleugje rauwe honing en water toe te voegen aan de gepureerde teentje knoflook en eten.

4. Kool warm kompres

Het hebben van een warm kompres met behulp van verse bladeren van de kool is een uitstekende verstopte melk koker verhelpen. Het enige wat u hoeft te doen is een magnetron verse kool blad voor een paar seconden en zet hem vervolgens op je borst getroffen voor twee tot drie minuten. Volg deze na elk een uur gedurende de dag om hulp te verkrijgen. Echter, zowel warm en koud kompres van koolbladeren bieden verlichting van de pijn van gezwollen borsten (5)

Opmerking: Zorg ervoor dat de kool blad is niet erg warm.

5. Potato koud kompres

Aardappel koud kompres is een uitstekende manier om pijn en ontsteking als gevolg te verminderen als gevolg van de verstopte melk koker. Koel een frisse aardappel voor enkele uren, rasp het, de geraspte aardappel toe te passen op uw borst getroffen, en bedek het met een gewassen, schone handdoek voor ongeveer vijf minuten. Volg deze elk uur van de dag. Het unclogs de melk kanaal door het genezen van de ontsteking (6)

6. Vitamine C-rijke voedingsmiddelen

Een adequate inname van vitamine C helpt bij het voorkomen en genezen van de verstopte melkkanalen aanzienlijk, de ontsteking te minimaliseren, en het vergroten van uw immuniteit aanzienlijk. Wat vitamine C-rijke voedingsmiddelen, zoals sinaasappel en grapefruit, meloen, broccoli, tomaten, aardbeien, groene paprika's, kiwi's, en anderen (7) Voeg ze toe aan uw normale dieet om de inname van deze vitamine te verhogen.

7. Pineapple

Bromelaïne inhoud in de ananas helpt bij het minimaliseren van de ontsteking en de blokkade veroorzaakt als gevolg van de verstopte melk kanaal (8) Om uw melkkanalen ontstoppen met behulp van deze vrucht, drink een kop vers gewonnen ananassap elke dag. Het vermindert de ontsteking en unplugs het melkkanaal.

8. Vinegar

Azijn is zuur van aard, en het helpt breken de geharde melk in de tepel poriën of geblokkeerd melkkanaal. Giet een kleine hoeveelheid azijn op een watje, plaats deze op de verstopte poriën tepel gedurende enkele uren, en al snel zul je positieve resultaten ervaren.

9. Een warme douche

Na een warme douche is zeer effectief in het genezen van de problemen die voortvloeien als gevolg van de geblokkeerde melk kanaal (9) Neem een warme douche terwijl ervoor te zorgen dat het hete water stroomt over het getroffen gebied. Masseer je borst onder waterdruk. U kunt kokosolie gebruiken voor het doel van massage.

Opmerking: Gebruik geen heet water als het je huid kan verbranden.

10. Drink veel water

Voldoende inname van water behandelt verstopt melk duct conditie effectief. Zorg ervoor dat u ten minste acht tot tien glazen water per dag (10) Het helpt afvoer van de melk en gemakkelijk te bestrijden infecties tegelijkertijd te drinken.

11. Epsom Salt

Epsom zout is een effectieve remedie voor een geblokkeerde melk duct. U kunt Epsom zout toe te voegen aan uw bad gevuld met water, op te lossen, en hebben een bad. Het moet worden gedaan voordat de verpleging. Reinig jezelf goed met verse water als de baby een aangename smaak tijdens de borstvoeding niet kunnen vinden.

12. Theezakjes

Met behulp van hete zwarte thee zakken kunnen helpen genezen van een verstopte melk kanaal (11) Plaats een hete theezakje als een kompres op het getroffen gebied en het fungeert als een warm kompres en helpt ontstoppen de melk koker.

13. Charcoal Kompres

Bereid actieve kool pappen en toe te passen op het getroffen gebied. Verander de houtskool kompres na elke twee uur tot ontsteking, zwelling en andere gevaren verkregen verminderen door de geblokkeerde kanaal.

14. Ice

Crush ijs, wikkel het in een natte doek en toepassen op uw aangedane tepel net voor verpleegkunde uw kind om de pijn als gevolg een minimum te beperken als gevolg van een verstopte buis aanzienlijk. Dit ijs behandeling verzacht ook de pijnlijke tepels en bevordert meer de levering van melk aan uw pasgeboren, waardoor het genezen van de geblokkeerde melk kanaal zorg (12)

15. Lecithine

Lecithine is een geel-bruine vetstoffen die je kunt vinden in de plantaardige en dierlijke weefsels (13). Het is zeer effectief vanwege het vermogen de vetzuren af te breken in moedermelk en waardoor de melk minder kleverig. Inname van lecithine kan helpen ontstoppen van een verstopte melk duct en herhaling ervan te voorkomen. Medische deskundigen suggereren dat je een eetlepel van orale granulaire lecithine elke dag kan hebben.

NB: Heeft u een woord met uw arts voor de juiste dosering van lecithine.

16. Rice Bag

Vul een schone sok met een kopje rijst ruw, en sluit de mond van de sok door koppelverkoop met een rubberen band of string. Plaats de rijst gevulde sok in een magnetron. Ook, plaats een half kopje water naast de zak rijst. Verhit de rijke zak voor een minuut, en vervolgens aanraken om te controleren of de hitte is comfortabel. Houd vervolgens de rijst zak op uw getroffen verstopte buis borsten en laat het blijven voor ongeveer tien minuten voordat u begint met borstvoeding uw pasgeboren. Dit warm kompres helpt effectief ontstoppen de geblokkeerde melk kanaal (14)

17. Apple Cider Vinegar

ACV is vol van de vele gezondheid stimuleren van kwaliteiten als antibacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen. Deze magische remedie helpt u bij het bestrijden van infecties en stoppen ze van verdere verspreiding. Meng een eetlepel appelazijn met een vleugje van ruwe honing in een klein glas water en laat het drie keer per dag om hulp te krijgen van de symptomen van geblokkeerde melk duct.

Als alternatief, meng een deel appelazijn met twee delen van warm water. Een katoenen bal toe te passen op het getroffen gebied. Wacht 15 minuten en daarna, spoel af met warm water. Doe het twee of drie keer per dag totdat de infectie afneemt.

18. Acupunctuur

Acupunctuur is een uitstekende natuurlijke huis remedie om de verstopte melk koker gemakkelijk ontstoppen. Deze behandeling is nuttig om zich te ontdoen van de giftige hitte en verstopping in de verstopte buis. U kunt naar een acupunctuur beoefenaar op de therapie te krijgen.

Opmerking: Het is niet verstandig om dat te doen door uzelf.

19. Probiotica

Het hebben van probiotica, zoals L. fermentum of L. salivarius stammen kunnen helpen het probleem van de geblokkeerde melk duct behandelen gemakkelijk. Medische studies tonen aan dat deze twee probiotica verminderen de groei van bacteriën in de moedermelk substantieel dan een antibioticum. Ook de probiotica te voorkomen dat het risico van herhaling van de infectie en melk koker verstopping effectief.

Kruidengeneesmiddelen voor Geblokkeerd Milk Duct

20. Lavender etherische olie

Essentiële olie van lavendel is een groot kruidenmiddel dat het probleem van verstopte melk koker gemakkelijk geneest. Het behandelt ontsteking en de pijn door de verstopte melkkanalen. Meng een paar druppels essentiële olie van lavendel met een theelepel van kokosolie en masseer je gehele borst inclusief oksel te focussen op de geblokkeerde kanaal gebied. Toepassing van de olie op de tepels bevordert een snelle genezing.

21. Phytolacca

Phytolacca is een van de meest voorkomende, maar effectieve geblokkeerd melk duct behandeling die u biedt een grote opluchting. Dit kruid helpt bij het stimuleren van uw lymfe-systeem en de bestrijding van infecties en ontstekingen als gevolg als gevolg van de geblokkeerde kanaal of mastitis.

NB: Heeft u een dosis van Phytolacca in de juiste hoeveelheid alleen na overleg met uw arts.

22. Olijfolie

Olijfolie helpt de huid zacht, voorkomt het risico van verdere verstopping en opnieuw verstopping grotendeels en geneest de ontsteking snel. Om een genezende behandeling, genieten van een klein katoenen bal in olijfolie en leg deze op de tepel. U zult merkbare effecten na een paar toepassingen te zien.

23. Dieven etherische olie

Dieven essentiële olie is een mix van kaneel, rozemarijn, kruidnagel, eucalyptus, en citroen essentiële oliën (15) Het helpt ontstoppen een geblokkeerde melk duct. Het verhoogt uw immuniteit. Verdun de dieven etherische olie met een vervoerder olie en wrijf het op het getroffen gebied voordat u terugkeert naar het bed. Het deblokkeert de verstopte buis in 48 uur.

24. Oregano Olie

Oregano-olie fungeert als een natuurlijk antibioticum (16) Om deze olie te gebruiken voor geblokkeerde melkkanalen, wrijf een paar druppels oregano olie op uw aangedane borst gebied en je zult snel een verlichting van de symptomen van verstopte buis probleem.

Een andere optie is om 2 druppels oregano olie toe te voegen aan uw sap en water. Verbruiken deze drank tweemaal per dag om de symptomen te verminderen.

Opmerking: Deze olie is sterker dan de meeste antibiotica. Daarom moet niet worden verbruikt langer dan 5 dagen.

25. Calendula

Het gebruik van calendula zalf is een traditioneel en toch zeer effectieve remedie om te genezen en het versterken van je tepels aangetast als gevolg van de verstopte melk koker. Solliciteer calendula zalf op de pijnlijke plaats voor enige tijd en was daarna de huid goed.

Opmerking: Raadpleeg uw arts voordat u de zalf als het schadelijk zijn voor u en uw pasgeboren kunnen blijken als je het niet zorgvuldig te gebruiken (17).

26. Aloe Vera

Extract gel van vers blad Aloë Vera en toe te passen op uw borst getroffen. Aloë Vera gel kalmeert het kanaal en bevordert de genezing van gebarsten en pijnlijke tepels efficiënt.

27. Comfrey

Toepassing van de smeerwortel zalf op uw borsten helpt om de huid zacht en versterkt de tepels tegelijk. Smeerwortel zalf is bijzonder rustgevend voor uw gevoelige tepel en bevordert een snelle genezing van kneuzingen en scheuren voor een groot deel.

U kunt ook een paar smeerwortel bladeren en leg ze in een katoenen luier. Giet het water in een pan en laat gedurende 10-15 minuten. Zet deze warm kompres op je borst om pijnlijke tepels te kalmeren.

Notitie:

1) Gebruik het op de juiste wijze door het raadplegen van uw arts.

2) Zorg ervoor dat u uw borsten schoon correct na het aanbrengen van de warm kompres zoals smeerwortel is niet helemaal geschikt voor de lever van een kind.

28. Duizendblad

Bereid verse duizendblad blad pappen en toe te passen op uw borst getroffen gebied, en u zult onmiddellijke verlichting van de pijn te krijgen. Duizendblad blad bevordert ook een snelle genezing van de tepelkloven effectief.

29. Marshmallow

Marshmallow wortels zijn een uitstekend huis remedie voor pijnlijke tepels, tedere weefsels, verstopte melkkanalen te behandelen, te elimineren infecties, en de pijn van ontstoken borsten (18) te minimaliseren. Steile ongeveer twee ounces gedroogde heemstwortel in een halve liter water 's nachts en kook het tot het slijmerig en glad wordt. Giet de hete vloeistof in de gootsteen en geniet van uw borst getroffen in zich om snel verlichting te hebben.

30. Castor Oil

Doe wat druppels castor olie op een vochtige, warme doek, en plaats het op het getroffen gebied van uw borst. Plaats een plastic folie op het doek en een verwarming pad over. Gebruik deze remedie gedurende 20 minuten voordat u de voeding te beginnen. Later, masseer het getroffen gebied. Volg deze na elke paar uur voor het voeden van uw baby om zich te ontdoen van de blokkade in het kanaal.

Notitie:

1) Zorg ervoor dat je geen wonderolie gebruiken op de tepelhof of tepels.

2) Maak je borsten goed te voordat het voeden als baby kan niet verteren ricinusolie.

31. peterselie

Plaats een handvol verse peterselie bladeren in een schone katoenen luier, sluit het door koppelverkoop een rubberen band, plaats deze in een pan veld waar water en laat gedurende ongeveer vijftien minuten. Breng de hete peterselie als een kompres op het getroffen gebied om de pijn en zwelling te minimaliseren. Het is gebruikt om mastalgia en stuwing (19) te genezen.

Als alternatief kunt u ook de gedroogde peterselie bladeren te gebruiken als een kompres voor de behandeling van de pijn en zwelling in de borst als gevolg van de verstopte melk koker.

32. Tea Tree Oil

Neem een paar druppels pure tea tree olie in een kleine kom, voeg enkele druppels olijfolie of kokosolie aan, en verdunnen. Breng de verdunde tea tree olie aan de getroffen tepels en borst gebied na elke voeding. De bacteriedodende en anti-inflammatoire eigenschappen zal helpen snel de behandeling van de infectie (20).

Opmerking: Zorg ervoor dat u uw tepels en borsten te wassen voor het voeden van uw baby na het gebruik van tea tree olie remedie.

33. Poke Root

Zak wortel stimuleert de activiteit van lymfeklieren en helpt de behandeling van de problemen verkregen door de geblokkeerde melk leiding (21). Verwarm een pan met water en voeg een paar druppels van het extract van dit kruid. Geniet van een washandje in. Knijp de doek om het overtollige water te verwijderen. Plaats het op het getroffen gebied van uw borsten om hulp te krijgen.

Notitie:

1) Poke wortel is giftig in de natuur, dus zorg ervoor dat u niet meer dan twee druppels van de tinctuur elke dag.

2) Zorg ervoor dat het water in het niet te warm om te worden aangebracht op de huid.

34. Echinacea

Echinacea wortel tinctuur is een groot huis remedie voor de behandeling van verstopte melk koker. Medische deskundigen adviseren op het hebben van een halve druppel tinctuur per pond van uw lichaamsgewicht. Dus, als je 120 pond weegt dan kunt u 60 druppels hebben. U kunt de dosis van Echinacea wortel tinctuur drie tot vijf keer per dag om de symptomen van verstopte melkkanaal minimaliseren.

35. Kamille

Kamille is een uitstekende kruidenmiddel om geblokkeerde melk duct genezen. Het enige wat u hoeft te doen is plaats verse kamille bladeren in een kom, giet er kokend water op, en laat het steil voor vijftien minuten. Na het afkoelt, de kruiden toe te passen als een kompres op de borst getroffen gebied en laat het blijven op het getroffen gebied totdat het afkoelt. Herhaal deze remedie vele malen per dag om zich te ontdoen van ontstekingen en zwellingen als gevolg te wijten aan de verstopte buis.

Of, Drink veel van kamille thee per dag om hulp te verkrijgen.

do's

Voed de pasgeborene vaak. Blijven verpleegkundige, zelfs als u zich ongemakkelijk voelt als gevolg van de verstopte buis probleem.

Bloot borst en tepels aan de lucht bij het gunstig is om de groei van spruw belemmeren.

Bloot tepels en borst aan zonlicht geruime tijd de weefsels versterken.

Probeer verschillende verpleging posities totdat je leren welke posities zijn de meest comfortabele die met hele tepelhof in de mond van uw kind.

don'ts

Gebruik geen eau de cologne, poeder en deodorant op je borsten en tepels.

Vermijd het wassen van je tepels met een zeep als het veroorzaakt kraken en kloven van de tepels.

Heeft strakke kleding niet dragen of onderkleding 24 uur per dag.

Hebt u de behandeling van uw verstopte melk koker door een van de bovenstaande home remedies? Welke huismiddeltjes werkte het beste voor u? Deel uw unieke ervaring en kennis met de collega-moeders door het verlaten van een reactie hieronder.

Je zou ook graag

5 april 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment