Monday, January 11, 2016

31 gezondheid en schoonheid voordelen van Cinnamon

Kaneel is een al lang bestaande kruid dat voegt een unieke smaak van alles. Of u nu koken of bakken gebruiken een beetje kaneel om de maaltijd smakelijk te maken. Deze geurige kruiden kan tot desserts, curries, of smoothies worden toegevoegd. De voordelen voor de gezondheid zijn gedateerd terug duizend jaar geleden uit de tijd van het oude Egypte. Nu heeft medisch gebruik van kaneel werd gesteund door onderzoek en de moderne wetenschap bevestigt ook haar therapeutische voordelen. Deze Wonder Spice "is gemakkelijk verkrijgbaar in de markt. Hier zijn een aantal voordelen voor de gezondheid van kaneel.

2. Voorkomt Alzheimer

Het consumeren van kaneel verbetert de hersenfuncties en bevordert de genezing. Kaneelaldehyde en epicatechine - zijn de twee verbindingen in dit prachtige kruid dat de vorming van knopen in de hersenen die veroorzaakt Alzheimer voorkomen.

3. Anti-kanker

Kaneel beschermt tegen darmkanker met ontgiftingsenzymen en stopt verdere groei van deze cellen. Bovendien vermindert de vorming van bloedvaten in tumoren.

4. Mood Lifter

Kaneel verhoogt uw stemming en helpt niet weg met een depressie Het doodt de slechte bacteriën die u gevoelig bent voor een depressie te maken.

5. Gevechten hoest en verkoudheid

De anti-bacteriële en anti-virale eigenschappen van kaneel kalmeren uw keel en de ontwikkeling van resistentie tegen verschillende soorten griep en infecties af te weren. Honing kan worden toegevoegd aan de kaneelpoeder teneinde de beste resultaten te verkrijgen.

6. Treats tandbederf en tandvleesaandoeningen

Kaneel olie die vaak wordt gebruikt in kauwgom en tandpasta geeft het belang ervan in de behandeling van tanden en tandvlees ziekten. Het doodt de schadelijke bacteriën zonder schade aan het tandvlees of tanden.

8. hart gezond

Cinnamon bloed dunner eigenschap maakt het anti-stollingsmiddel. Dit voorkomt dat bloedvaten beschadigd raakt. Het hebben van een theelepel kaneelpoeder dagelijks op een lege maag maakt je hart gezonder.

Of anders, verspreid mengsel van honing en kaneel op uw brood en opnemen in uw ontbijt. Het vermindert het risico op hart- en vaatziekten.

10. maagklachten

Kaneel bevat vezels, calcium, mangaan en essentiële oliën. Ze allemaal collectief te verlichten het verteringsproces door het verhogen van de enzymatische activiteit. Het antibacterieel karakter, zodat zij bestrijdt maagzweren door het doden van de bacterie Helicobacter, die verantwoordelijk is voor de ontwikkeling van maagzweren.

11. neutraliseert Geur

De grote geur van kaneel blad neutraliseert slechte geur; het niet alleen maskers slechte adem, maar ook doodt de bacteriën veroorzaken vieze geur.

Reinigen van uw vloeren en toiletten met verdunde kaneel blad olie voor binnen geurig.

12. Massage

De opwarming eigenschappen van kaneel geven ontspanning op onze spieren. Meng enkele druppels kaneel olie met vervoerder olie (amandel of kokosnoot).

U kunt ook vanille-extract toe te voegen aan het bovenstaande mengsel, om de effectiviteit te vergroten.

13. Bug Repellant

Naast kruiden tot uw voedsel, kaneel is een effectieve natuurlijke bug afweermiddel als gevolg van de anti-bacteriële eigenschappen. Voeg 1% kaneel blad olie in 99% van het water en toe te passen op uw huid om te voorkomen dat muggenbeet

Ziekte van Parkinson 14. Cures

Kaneel kan de ziekte van Parkinson die wordt veroorzaakt door het verlies van dopaminerge neuronen genezen. Het is een anti-oxidant die nuttig bij het voorkomen van deze ziekte gebleken.

15. Bestrijdt Multiple Sclerose

Anti-inflammatoire eigenschappen van kaneel zijn wat maakt het een ideaal huis remedie om multiple sclerose te bestrijden. Deze ziekte tast het centrale zenuwstelsel. Cinnamon behandelt MS door het blokkeren van ontstekingscellen.

16. Gevechten HIV

Kaneel kan de gezondheid van een hiv-patiënt te verbeteren in combinatie met medische behandeling. Consumeren kaneel met honing en citroen thee om de voordelen van deze prachtige kruid te verbeteren. Cardiospermum helicacabum (schieten en fruit) en Cinnamomum cassia (schors) - zijn twee kaneel extracten die effectief de strijd HIV 1 en HIV-2.

18. PMS

Kaneel kan helpen bij Pre menstruatieklachten (PMS). Anti-spasmodische en anti-inflammatoire eigenschappen van kaneel verlichting geven van krampen. Strooi een snufje kaneel op levensmiddelen of consumeren kaneel thee om zich te ontdoen van krampen en menstruatiepijn te krijgen.

19. Irritable Bowel Syndrome (IBS)

IBS beïnvloedt darm en veroorzaakt prikkelbaar krampen. Het is een functionele maagdarmstoornis. Aangezien kaneel is een natuurlijk ontsmettingsmiddel, dat verlicht de pijn.

20. Verhoogt de vruchtbaarheid

Kaneelaldehyde, actief nutriënt in kaneel verhoogt de progesteron en testosteron vermindert, verhoogt daardoor vruchtbaarheid bij vrouwen.

Schoonheid Voordelen van Cinnamon

22. Treats Acne

Anti-bacteriële en anti-schimmel eigenschappen van kaneel effectieve behandeling van het probleem van acne. Simpel, maak pasta van een theelepel kaneelpoeder en drie theelepels honing. Verspreid het op die lelijke puistjes en laat het gedurende 10-15 minuten. Daarna afspoelen met warm water.

23. Verzacht droge huid

Kaneel kan wonderen doen voor je droge en schilferige huid. Om de beste resultaten te verkrijgen, combineer deze specerij met olijfolie, honing, amandelolie en zeezout. Breng deze pasta op je gezicht. Het maakt je huid zacht en soepel. Bovendien, voegt vocht door het verwijderen van dode cellen.

24. Scalp Cleanser

Omdat het een natuurlijke exfoliant, kaneel voedt de hoofdhuid en reguleert de bloedstroom. Meng een theelepel gemalen kaneel, en een eetlepel elk van honing en warme olijfolie. Breng het op de hoofdhuid en masseer zachtjes. Laat het gedurende 15-20 minuten en spoel af met een shampoo.

25. Fair Teint

Deze gemakkelijk beschikbaar wonder kruid kunt u eerlijker teint te geven. Meng een snufje kaneel met een halve theelepel honing. Breng dit elke dag voor het naar bed gaan. De anti-bacteriële en schimmelwerende eigenschappen van kaneel het verbeteren van uw huid toon.

26. stimuleert de haargroei

De vluchtige oliën in kaneel zijn verpakt met anti-bacteriële, anti-virale en anti-schimmel eigenschappen die weert verschillende hoofdhuid infecties. Zo stimuleert de haargroei Meng een theelepel kaneelpoeder, een ei, een theelepel honing en een eetlepel olijfolie. Breng het op uw strengen gedurende 15-20 minuten en spoel het dan uit.

27. Vergladden Rough Feet

Gezegend met anti-oxidanten, kaneel behandelt droge en ruwe huid. Combineer twee eetlepels kaneelpoeder met een eetlepel olijfolie, sap van vijf citroenen, half kopje elk van water en volle melk. Week je voeten in dit mengsel gedurende 15 minuten tot glad en zacht voeten.

28. Dikke lippen

Het krijgen van een perfecte steenbolk kan niet eenvoudiger dan dit. Solliciteer vaseline op je lippen en vervolgens verspreid een snufje kaneel op. Nu, wrijf het mengsel zachtjes en laat het 2 minuten. Later, veeg dit mengsel en een laagje vaseline toe te passen.

29. Geneest Wonden

Door simpelweg afstoffen wat kaneel poeder op bezuinigingen kan daadwerkelijk genezen. Dat is vanwege zijn anti-bacteriële eigenschappen. U kunt ook een pasta van kaneel en honing te maken; en toe te passen op elke vorm van huidinfectie.

kleur 30. Lichter Hair

Als je niet van de donkere kleur van je haar dan kaneel zal helpen verlichten hen. Meng gelijke hoeveelheid kaneelpoeder en uw conditioner. Breng het op de natte haren en bedekken met een badmuts. Laat het 's nachts en afspoelen volgende ochtend.

31. Anti-aging

Kaneel verhoogt de bloedstroom en verschaft zuurstof aan het buitenoppervlak van de huid. Meng enkele druppel van kaneel olie in vaseline. Verspreid het op het hele gezicht. Verlaat het gebied rond de ogen.

Schade door de zon, roken en stress kan ook de oorzaak van fijne lijntjes zijn. Door het verhogen van de bloedstroom kaneel voller de huid en vermindert fijne lijntjes.

8 mei 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment