Sunday, January 31, 2016

31 Home Remedies To Get Rid Of Pink Eyes

Bron afbeelding: / a-huisvrouwen-guide-to-pink-eye-home-remedies

Roze ogen of conjunctivitis is een irritatie of ziekte van de buitenste oogbol laag (bindvlies) dat de lijnen uw ooglid en verspreidt zich over het witte gedeelte van je oogbol. Roze ogen ontstaan als gevolg van virale of bacteriële infectie. Andere oorzaken zijn - dampen, chemicaliën, rook, irriterende stoffen (zoals shampoos, rook, vuil) en het zwembad chloor; droge ogen door blootstelling aan de zon / wind, of gebrek aan scheuren en allergieën (waaronder pollen, stof, of een ander type van allergie die gevolgen hebben op lensdragers hebben). Sommige symptomen van roze oog zijn roodheid, tranende en jeukende ogen, wazig zien, oogpijn, verhoogde gevoeligheid voor licht, zwelling van de oogleden, groene of witte afscheiding uit het oog, en dikke gele afscheiding over de wimpers. Ondanks het feit dat roze oog problemen, het zelden uw visie beïnvloedt. Sinds roze oog besmettelijk kan zijn, vroegtijdige diagnose en behandeling helpt te minimaliseren verspreiden. Probeer deze huismiddeltjes om zich te ontdoen van roze ogen snel.

Home remedies voor Pink Eyes

Hier zijn enkele nuttige natuurlijke remedies voor roze ogen.

1. Apple Cider Vinegar

Het kan ook genezen roze ogen. In een kopje water, voeg 1 eetlepel pure appelazijn en meng. Of anders, meng 1 kopje leidingwater en 1 theelepel azijn en kook het. Nu, dip een watje in de voorbereide mengsel en spoel je ooglid (boven en onder) mee.

NB - U kunt een branderig gevoel ervaren gedurende ongeveer 10 seconden, maar het geeft je opluchting achteraf geven.

2. Ice Cubes

Dit is een van de beste en de makkelijkste roze oog huismiddeltjes. Deze remedie geeft direct verlichting van de jeuk, roodheid en zwelling. Breng een ijsblokje direct op uw oog. Of anders, wikkel een paar ijsblokjes in een schone doek en toe te passen op uw oog. (2)

3. Cold Milk

Splash wat koude melk direct op je oog en herhaal hetzelfde proces totdat u zich beter voelt. Rauwe melk bevat probiotica die het immuunsysteem waardoor infectie genezen van verbetert. (3)

4. Rose Water

Rozenwater heeft verzachtende eigenschappen die je verlichting van de jeuk. Gebruik het als een oog laten vallen. (4)

5. Koude Bread

Roze ogen kunnen ook worden uitgehard door een sneetje brood koude.

6. Yoghurt

Yoghurt versterkt immuunsysteem dus werkt als een natuurlijke remedie voor een aantal ziekten. (5)

Solliciteer kompres yoghurt over het besmette deel van het oog en zich te ontdoen van het op een eenvoudige en effectieve manier.

7. Salt Solution

Bereid zoutoplossing door het toevoegen van een bepaalde hoeveelheid zout in het kokende water. Laat het afkoelen. Dompel een watje in de oplossing en breng het op het besmette gebied. (6) (7)

8. citroensap

Doe er een paar druppels citroensap op je vinger en breng het aan de buitenkant witte gebieden van de geïnfecteerde oog. Deze eenvoudig te verhelpen verwijdert de pus die infectie in het oog heeft veroorzaakt. (8)

NB - Voor het gebruik van deze remedie, je handen wassen en dep droog met een handdoek.

9. groentesappen

Groentesappen, wanneer verbruikt in voldoende hoeveelheid, kunnen nuttig zijn bij het behandelen van de roze oog, in het bijzonder de combinatie van peterselie en wortelsap zijn. Meng 200 ml van rauwe peterselie met 300 ml wortelsap en drinken. Peterselie heeft antimicrobiële eigenschappen die ooginfectie geneest. (9)

Als alternatief, als je niet van peterselie, kunt u ook spinazie gebruiken voor de vergelijkbare voordelen.

10. Kurkuma

Kurkuma is de beste behandeling voor roze oog. (10)

Neem wat gekookt water en voeg 2 theelepels kurkuma poeder erin. Meng goed en gebruik deze bereide oplossing als een warm kompres over de geïnfecteerde oog.

11. Potato Slice

Een andere effectieve remedie om zich te ontdoen van roze oog binnen 3 dagen is met behulp van aardappelschijfjes. Plaats rauwe aardappelschijfjes op het aangetaste oog gedurende 10 tot 15 minuten, voordat hij naar bed. Zoals aardappel anti bacteriële eigenschappen bezitten, het helpt om zich te ontdoen van ooginfectie. (11)

12. Kokosolie

Kokosolie heeft antimicrobiële eigenschappen die infectie veroorzaken bacteriën remmen. (12)

Breng 2 druppels van kokosolie in de besmette oog en een dutje doen. Zorg ervoor dat je slapen voor een tijdje na het gieten van de druppels, om jeuk in de ogen te vermijden.

13. Castor Oil

Castor olie is een van de effectieve home remedies te overwinnen jeuk veroorzaakt als gevolg van roze ogen omdat het anti-bacteriële eigenschappen. (13)

Gewoon een druppel in het aangedane oog 3 keer per dag.

14. Charcoal Dust

Meng ¼ theelepel zeezout en 1 theelepel houtskool stof in een kopje water. Laat het aan de kook. Laat het mengsel afkoelen, en dan stam. Pour 4-5 druppels van de bereide oplossing in de getroffen ogen.

15. Moedermelk

Giet 2-3 druppels moedermelk in het roze oog om onmiddellijke hulp te krijgen van de infectie. Moedermelk bevat immunomodulator en anti-inflammatoire eigenschappen die strijd ziekteverwekkers te helpen en te ontdoen van verschillende infecties. (14) (15)

16. Milk and Honey

Honing wordt traditioneel gebruikt om ooginfectie te genezen. (16)

Melk bevat probiotische organismen immuunsysteem sterk te maken, die op hun beurt helpen infecties snel genezen. (17)

Meng de melk en honing in gelijke hoeveelheden, en vervolgens warm ze ook. Gebruik deze oplossing als een compressor of oogdruppels voor snel herstel. Of anders, kunt u ook dit mengsel gebruiken als boerenbedrog.

Als alternatief kunt u gebruik maken van honing in een van de twee manieren - als boerenbedrog of oogdruppels. Take 2 kopjes kokend water en voeg 3 eetlepels honing erin. Laat het mengsel afkoelen. Als het eenmaal is afgekoeld, gebruik het als boerenbedrog. Of anders, om uw geïnfecteerde oog effectiever te genezen, gebruiken als oogdruppels. Giet 1-2 druppels honing direct in je ogen.

17. Knoflook Juice

Knoflook is een natuurlijk antibioticum dat wordt gebruikt om een aantal infecties zoals roze ogen genezen. (18) (19) (20)

Pas eenvoudig een druppel knoflook sap op je oogleden en herhaal het proces in elke 30 tot 60 minuten.

18. Boorzuur

De oogwater bereid met boorzuur kan worden gebruikt om het ongemak in verband met de roze oog kalmeren. In ¼ kop kokend water, voeg een eetlepel van boorzuur. Gebruik het als boerenbedrog en toe te passen als een kompres ook. Herhaal deze oplossing gedurende ten minste 3 maal per week uw geïnfecteerde ogen snel genezen. (21)

19. comprimeren

Compressoren kan verlichting brengen van de roze oog. In het algemeen, compressoren zijn twee soorten - warm en koud. Warme kompressen worden gebruikt voor virale en bacteriële conjunctivitis tijdens koude kompressen allergische conjunctivitis. Warm water kompres doet wonderen om verlichting van geïrriteerde en jeukende ogen. Daarnaast is het ook nuttig voor het verwijderen van bezinksel van de oogleden. Dompel een schone doek in schoon warm of koud water, knijp goed en toe te passen op uw geïnfecteerde (gesloten) oog zachtjes. (22) (23) (24) (25) (26) (27)

20. Zaden van de venkel

Kook wat water en voeg venkelzaad aan. Steile het voor 5-7 minuten. Laat het afkoelen en stam. Nu, was je besmet oog met de bereide oplossing. Zoals venkelzaad hebben anti inflammatoire eigenschappen dan ook, deze remedie geeft je verlichting van irritatie, roodheid en pijn. (28)

Kruiden Remedies te genezen Conjunctivitis

21. Kamille of lavendelolie

Kamille heeft anti-inflammatoire eigenschappen die genezing ontsteking helpt. (29)

Lavendel olie heeft anti schimmel eigenschappen die helpen om zich te ontdoen van roze ooginfectie. (30) (31)

Kamille heeft Doe een paar druppels lavendel of kamille olie op een schone warme doek om een warm kompres te bereiden. Plaats deze doek over de besmette roze ogen voor ongeveer 5-10 minuten. Herhaal dit 3-4 keer per dag.

22. Indian kruisbes

Antioxiderende eigenschappen van de Indiase kruisbes vermindert oogontsteking. (32) (33)

Een andere effectieve remedie om snel verlichting van roze oog verbruikt Indiase kruisbes sap. U kunt 2 theelepels honing toe te voegen in 1 kop van de Indiase kruisbes sap. Drink het 2 keer per dag en je oog zal normaal zijn in een paar dagen.

23. Aloe Vera

Aloë vera is een uitstekend roze behandeling oog. U kunt gebruik maken van aloë vera sap als boerenbedrog of comprimeren. Dit sap is direct beschikbaar in de markt. Of anders, de voorbereiding van de ogen uit te wassen door het mengen van een halve theelepel elk van boorzuur en aloë vera sap in een kopje gekookt (koel) water. Als u het gebruikt als een kompres, dip een katoenen bal in het sap en plaats deze op het oog. (34)

24. Calendula Bloembloemblaadjes

Kook twee theelepels calendula bloemblaadjes in een kopje water. Laat de oplossing afkoelen bij kamertemperatuur. Dompel een schoon washandje of dip een watje in de oplossing wanneer het water beetje warm. Gebruik het als een kompres over het oog. Of anders, gebruik dit mengsel als boerenbedrog. (35)

25. Marigold

Om de infecties en ontstekingen in het oog te verminderen, breng dan een kompres van goudsbloemextract direct op de roze oog. (36)

26. vlierbloesem Tea

De anti-inflammatoire eigenschappen van de vlierbes bewijst belangrijke rol ooginfectie te genezen. (37)

Dit is een van de oudste en meest effectieve kruidengeneesmiddelen voor roze ooginfectie. Bereid thee met behulp van vlierbloesem en eenvoudig te gebruiken het als boerenbedrog.

27. Berberis

Hoe zich te ontdoen van roze ogen met behulp van barberry? Nou, het is heel simpel. Kook sommige poedervorm barberry in een kopje water. Maak gebruik van dit mengsel als boerenbedrog om de roze ogen genezen. Antioxidanten aanwezig in Berberis helpt te genezen roze ooginfectie. (38)

28. Jasmine Flowers

Jasmine beschikken over anti-bacteriële eigenschappen. (39)

Geniet van enkele jasmijn bloemen in het gedestilleerd water voor de hele nacht. Gebruik deze oplossing als oogdruppels om zich te ontdoen van roze oog.

29. Koriander

Voeg vers gedroogde koriander in het kokende water. Laat de bereide oplossing afkoelen en was daarna uw roze ogen mee. Of anders, kunt u ook deze mix gebruiken als een kompres om pijn en zwelling te verminderen. (40)

30. Theezakjes

Kamille is anti-inflammatoire en heeft ant microbiële eigenschappen. Het wordt daarom gebruikt om roze ogen genezen. (41) (42)

Zet zwart of kamille theezakje in heet water voor een paar minuten. vervolgens toepassen op uw geïnfecteerde oog gedurende 10 minuten. Herhaal het proces drie keer per dag voor de behandeling roze ogen op een natuurlijke wijze.

Let op - Zorg ervoor dat de tas is warm en niet heet, omdat de huid rond de ogen is te gevoelig.

31. Goldenseal

Meng smeerwortel, kamille en goldenseal in een kopje gekookt water. Laat het steil voor 12-15 minuten. Zeef het en te gebruiken als oogdruppels.

do's

Was uw handen vaak, vooral na terugkomst terug naar huis uit openbare of drukke plaatsen. (46) (47) (48)

Bedek je mond en je neus met een papieren zakdoekje, terwijl niezen of hoesten.

Gebruik maken van de hand sanitizer of desinfecterend middel. (49)

Reinigen van de oppervlakken zoals badkamer ijdelheden, werkbladen, gedeelde telefoons en kraan verwerkt met behulp van een goede antiseptische schoner.

Als je lenzen gebruiken op een dagelijkse basis, volg dan strikt de aanwijzingen van de oogarts voor de lens zorg en vervanging voorgeschreven. (50)

Gebruik besteedbaar contactlenzen of gebruik maken van contact lens oplossingen gepast. (51)

Vermijd zwemmen, maar als zwemmen is uw favoriete hobby, zorg ervoor dat je draagt zwembril, om jezelf beschermd tegen bacteriën en andere micro-organismen in het water te houden. (52)

Alvorens het nemen van een douche, verwijder uw contactlenzen te mijden invangen van bacteriën tussen de lenzen en de ogen.

Vermijd het dragen van contactlenzen. (53)

Vaak was uw ogen voor de afvoer schoon te maken. (54)

Gooi oog make-up accessoires die je gebruikt tijdens infectie. (55)

Wit te wassen gebruikte handdoeken en washandjes in heet water en zeep. (56)

don'ts

Gebruik uw persoonlijke accessoires niet delen, zoals handdoeken, washandjes, of weefsels met iedereen. (57) (58) (59) (60)

Deel nooit uw speciale effect of kleur contactlenzen met vrienden of iemand anders. (61) (62)

Vermijd het aanraken of wrijven je ogen. (63) (64)

Zijn het niet eens je oog make-up. (65) (66)

16 juli 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment