Sunday, January 10, 2016

Maak DIY Zelfgemaakte gezichtsmaskers om te proberen

Bron afbeelding: /wp-content/uploads/2014/12/Fotolia_15011778_Subscription_Monthly_XXL.jpg

Iedereen wil voor de mooiste, zachte en stralende huid. De meesten van ons hebben niet genoeg tijd om de juiste zorg te dragen voor onze huid. De huidige in gezichtsreinigingsmiddelen chemicaliën droog de huid en trekken uit de natuurlijke olie. De huid verliest zijn charme in de vervuiling. Crèmes werken ook enige tijd, en ook zij beginnen schade aan de cellen van de huid. Dus wat te doen om die glans op je huid te krijgen? Nou, zet je zorgen opzij. Open enkel uw koelkast en je krijgt een hoop ingrediënten toe te passen op je gezicht. Zelfgemaakte gezichtsmaskers zijn niet alleen kosteneffectief, maar ook vrij van bijwerkingen. Probeer deze DIY gezichtsmaskers en wees een blikvanger.

Zelfgemaakte Volgelaatsmaskers voor mooie huid

1. Chocolade gezichtsmasker

Een chocolade gezichtsmasker is goed en heilzaam voor de huid. Cacao zorgt voor een natuurlijke gloed op je huid. Doe cacaopoeder, havermout, honing, verse room en twee capsules van vitamine E olie in een kom. Gebruik deze gezichtsmasker voor prachtige en stralende huid. Wassen met lauw water.

2. Banana

Banana is een prachtig huis remedie voor gevoed en gezonde huid. Prak een banaan. boter, eiwit en effen of Griekse yoghurt toe te voegen. Spreid het op je gezicht en spoel na een bepaalde tijd.

3. Avocado & Olive Oil

Avocado is geweldig voor je huid, maar ook voor haar. Wanneer gemengd met olijfolie, het werkt als een charme. Dus, voeg een paar druppels olijfolie in de gepureerde avocado pulp. Meng goed en toe te passen op het gezicht.

4. Rosewater

Honing en rozenwater zijn de meest bruikbare ingrediënten voor de huid. Rosewater maakt je huid rooskleurig, en honing voedt je gezicht. Het enige wat u hoeft te doen is, meng een paar druppels rozenwater in honing, en dep het op je gezicht.

5. Yoghurt

Of het nu toegepast op je haar of huid, kan yoghurt alleen de benodigde voeding aan je hoofdhuid en de huid te bieden. Anderzijds, honing werkt als een natuurlijke bleekmiddel en olie. Een combinatie van honing en yoghurt zal uw huid gloeien, zacht en soepel te maken.

6. Wortel

Pak het sap van wortel. Meng wat honing erin. Breng het mengsel op je huid om het stralend in een paar minuten te maken.

7. Egg Face Mask

Eiwit is een natuurlijke en effectieve toner. U zult het verschil in je huid direct na een wasbeurt voelen. Als u wilt afgezwakt, gevoed en stralende huid op hetzelfde moment, meng olijfolie, honing en citroensap in eiwit. Dit masker zal je huid lichter te maken.

8. Gram Meel

Gram bloem is een effectieve huis remedie die is gebruikt gedurende vele jaren om de schoonheid te verbeteren. gram bloem helpt bij het verwijderen het vuil van je huid, waardoor het een frisse uitstraling. Voeg ½ eetlepel kurkuma poeder, yoghurt en poeder van gedroogde margosa bladeren naar de gram bloem. Breng deze pasta voor heldere huid.

9. Almond

Almond is niet alleen goed voor onze hersenen, maar ook voor onze huid ook. Blend nacht geweekt amandelen. Voeg de saffraan (een paar draden), honing en citroensap. Breng dit masker voor een onweerstaanbaar zachte huid. Alternatief geweekt (overnacht) en gemengd amandeldeeg kunnen ook worden toegepast.

10. Tomato

U kunt zich aanmelden tomatensap of tomatenpulp voor een instant stralende huid. yoghurt en havermout in tomatenpulp toevoegen voor uitstekende resultaten.

11. Grape

Sap van druiven is gunstig en gezond voor je huid. U kunt zowel van toepassing het sap of pulp van de druiven. Beiden werken wonder in het meegeven van de stralende huid.

12. Papaya

Papaya is een geweldig gezicht reinigingsmiddel. Hetzij alleen toegepast of gemengd met honing, papaya gedraagt zich als een toverstaf voor de saaie en droge huid.

13. Komkommer Juice

Komkommer kunnen worden gebruikt in vele opzichten de huid. U kunt het sap van de komkommer toe te passen of meng gelijke hoeveelheid citroensap erin om het masker nog effectiever te maken.

14. Strawberry

Breng de pulp van aardbei. Als u denkt dat de pulp te dik is, voeg water toe tot het. Het fungeert als een lekkere traktatie voor uw saai en vermoeide huid.

15. Kiwi

Kiwi is zeer rijk aan vitaminen. Kiwi pulp kan worden gemengd met yoghurt en toegepast op het gezicht glad en zacht uitziende huid.

16. Fruit Mask

Gemengde fruit Mask is heel goed voor het gezicht. Het biedt de gloed, schoonheid en charme op hetzelfde moment. Om dit masker te maken, nemen de pulp van alle beschikbare in de keuken vruchten. Meng ze en toe te passen ten minste eenmaal per week.

17. Cucumber & Glycerine

Dice en meng komkommer en zet het in een kom. Voeg ½ eetlepel kurkuma, 5-6 druppels van glycerine, en een paar druppels citroensap. Het is een makkelijk te maken gezichtsmasker voor het krijgen van stralende en eerlijke huid in 15 minuten.

18. Jasmine Face Mask

Jasmine is in staat om glans aan uw huid. Mix verpletterd jasmijn bloem in Griekse yoghurt. Voeg witte of bruine suiker. Dit masker zal u helpen de natuurlijke glans te behouden.

19. Melkpoeder

Melkpoeder waarover de extra zachte huid. Het is een van de beste zelfgemaakte gezichtsmaskers. Neem melkpoeder, amandelolie, honing en limoensap. Meng ze en verspreid over je gezicht. Mensen met een droge huid kan een eetlepel verse room toe te voegen.

20. Peach & Cream

Perzik en room geven je zachte en stralende huid, vooral in de winters. U kunt kiezen wrijf een perzik op je gezicht of meng de perzik pulp met room en gebruik het als een gezichtsmasker. Voeg geklopt eiwit in perzik pulp uw masker gunstiger te maken.

21. Eiwit

Klop het eiwit totdat het wordt schuimig. Spreid het op een gereinigde huid. Laat het blijven gedurende 15 minuten. Dompel een doek in warm water en verwijder het eiwit. Het zal u met frisse en stralende huid.

22. Mint

Geef een totaal frisse kijk op uw huid door het aanbrengen van sap van muntblaadjes. Het zal u een verfrissende ervaring. Dit masker is een uitstekende behandeling voor acne.

23. Apple Face Mask

Apple bezit niet alleen voordelen voor de gezondheid, maar ook diverse schoonheid voordelen. Apple pulp is een uitstekende remedie voor de droge huid. Echter, kunt u mengen meer ingrediënten om dit masker het doeltreffender te maken. Voeg citroensap, eiwit en slagroom in appel pulp en toe te passen.

24. uiensap Mask

Hoewel de geur van uien is bijna ondraaglijk, maar het is goed voor je huid. Meng ½ eetlepel honing in uiensap. Smeer het op je gezicht. Afwassen na 12-15 minuten.

25. Olijfolie, Honey & Sugar Face Mask

Maak uw scrubby gezichtsmasker door het toevoegen van een paar dingen, zoals limoensap, olijfolie honing en suiker. Het is een vette gezichtsmasker dat werkt geweldig voor de droge huid.

26. Vitamine C Face Mask

Vitamine C maakt onze huid glanzend en helder. Het enige wat u hoeft te doen is mix kiwi, honing, en oranje essentiële olie. Zet dit gezichtsmasker gedurende 15 minuten. Spoel af met water.

27. Pumpkin Mask

Meng de pulp van pompoen met eiwit en amandelolie. Voeg appelazijn (u kunt ook gebruik maken van cranberry sap in plaats van ACV) en honing. Gebruik dit masker om uw huid gezond en wel te maken.

28. Aloe Vera Gel

Pak de gel van de aloë blad en toe te passen voor het slapen. Afwassen in de ochtend. Als je voelt een lichte tinteling, dat het volledig in orde.

29. Sandelhout gezichtsmasker

Sandelhout, dat bekend staat om zijn verfrissende geur, wordt op verschillende cosmetische producten. Voeg een paar druppels rozenwater in sandelhout poeder om een pasta te maken. Breng het op je gezicht te zacht en soepel huid te krijgen.

30. Lavender Face Mask

Essentiële olie van lavendel heeft uitstekende effecten op de huid, maar met behulp van lavendel in zijn oorspronkelijke vorm kan veel effectiever zijn. Voeg rozenblaadjes, amandelen en haver in gedroogde lavendel bloemen. Meng ze met gezichtsmasker voor te bereiden.

31. Papaya & Pineapple Face Mask

Ananas is sterk verrijkt met vitamine C. Het toevoegen van papaya in het uw huid roze en aandacht grijpen zal maken.

32. Mayonaise & Baby Oil Mask

Mayonaise kan ook worden toegepast op zachte en gevoed huid te krijgen. De toevoeging van baby-olie in het zal uw huid super zacht te maken. Dit masker verbetert de teint van je huid.

33. Avocado & Komkommer Face Mask

Avocado is zeer voedzaam en heilzaam voor de huid. Alleen het toevoegen van de juiste hoeveelheid komkommer pulp daarin uw huid heerlijk zal maken. Meng eiwit in dit masker om uw huid strak en stevig te maken.

34. Orange Juice & Cornmeal

Jus d'orange en maïsmeel gaan perfect samen. Het toepassen van dit masker zal stralende huid in een paar minuten te geven.

35. Cucumber & Sugar Mask

Witte suiker is goed voor de huid, maar bruine suiker is nog beter. Wat als we mix van beide witte en bruine suiker? Nou, je huid er geweldig uit, maar we moeten een bindmiddel om dit masker te maken. De pulp van de komkommer zal dat doen. Uw huid zal verschijnen, alsof je net uit een salon gestapt.

36. Cocoa Face Mask

Als je ergens heen gaat, dan raden wij u aan dit masker maken twee dagen voor de gelegenheid komt. Net mix geprakte banaan, honing, cacaopoeder, en yoghurt. Toe te passen en af te spoelen na enige tijd. Na twee dagen, zal uw huid lijkt alsof het in de salon zijn behandeld.

37. Honey & Lemon

Voeg een paar druppels citroensap in honing. Verspreid dit masker op je gezicht voor een mooie look.

38. Bread Crumbs & Milk Cream

Brood is zeer effectief in het verwijderen van het looien en vuil van het gezicht. Maak een pasta door het toevoegen van broodkruimels in de melk room. Breng het voor een melkachtige en frisse uitstraling.

39. Kamille Thee

Kamille thee is goed voor de ontgifting. Inweken havermout en het toevoegen van honing en amandelolie in de thee zal charme aan uw vermoeide huid.

40. Watermeloensap

Watermeloen sap hydrateert de huid en geeft je gezicht roze kleur. Voor extra voordelen, voeg melkpoeder en komkommer sap aan.

41. Rose & Milk

Rozenblaadjes maken pink gloed op je huid. Blend verse rozenblaadjes met melk om een perfecte gezichtsmasker te maken.

42. Sunflower Seeds & Milk Mask

Zonnebloempitten (nacht geweekt in melk) kunnen worden gemengd en aangebracht op de huid van de gewenste glans.

43. Milk & Kurkuma Mask

Melk bleekt natuurlijk uw huid. Wanneer kurkuma poeder en limoensap wordt toegevoegd aan melk, het zal je huid geweldig te maken.

44. Orange & Rosewater

Gooi de sinaasappelschil als het grote kan werken voor uw huid. rozenwater toe te voegen in gedroogde sinaasappelschil poeder. Toepassen. Afspoelen als het droogt. Het zal natuurlijke glans geven aan je gezicht.

45. Walnut Mask

Meng walnoot poeder, honing en limoensap tot een pasta te maken. Voeg de room toe als je een droge huid hebt.

Tips die moeten worden gevolgd, terwijl de toepassing van het Gezicht maskers

Je gezicht wassen met lauw water voor het aanbrengen van de maskers. Sluit vervolgens alle poriën door opspattend koud water.

Gebruik geen mondkapjes op een regelmatige basis, omdat het je huid kan drogen.

Test alle gezichtsmaskers op je hand. In het geval, als je het gevoel sterk tintelingen, niet toe te passen.

26 april 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment