Saturday, January 16, 2016

25 Beste Super Foods voor een helder en stralende huid

Bron afbeelding: /pictures/originals/2013/Girls___Beautyful_Girls_Girl_eating_strawberries_041521_.jpg

Vervuiling, stress, veranderingen in het weer, enz., Direct of indirect invloed hebben op uw huid. Het merendeel van de vrouwen het niet erg uitgaven enorme hoeveelheid geld in salons, spa, en dure behandelingen om vlekkeloze en stralende huid te krijgen Maar, je kunt het geheim van een mooie huid in je make-up kit niet vinden. Het is in uw dieet! Ja, u hoort het goed. Deze dure behandelingen voor de huid kunnen verbeteren van uw huidconditie voor een tijdje, maar op de lange termijn, het is de evenwichtige voeding die uw huid in de roze houden. Een voedzaam dieet en voldoende water om uw huid gezond van binnenuit. Hier hebben we een lijst van enkele van de beste super voedingsmiddelen voor een perfecte huid verstrekt. Opnemen in uw dagelijkse voeding en te ontdoen van al uw huid ellende en zorgen!

1. Yoghurt

Dit wonder voedsel is een uitstekende bron van eiwitten en vezels. Dagelijkse consumptie van yoghurt kan je huid elastisch en stevig te maken. Om maximale voordelen te krijgen, gebruiken Griekse yoghurt in plaats van gewone blends.

2. Avocado's

Of geconsumeerd als salade of smoothie, dit wonder voedsel lost diverse huidproblemen zoals roodheid en irritaties, om het eerlijker en stralend te maken. De schil aand pulp van avocado, beide zijn verpakt met een hoge hoeveelheid niacine en vitamine B, die uw huid in het roze te houden.

3. Bessen

Bramen, frambozen, bosbessen en aardbeien, zijn allemaal goed-off aan vitamine C. Bovendien zijn ze ook verrijkt met anti-oxidanten. Vitamine C en anti-oxidanten collectief houdt uw huid jonger en stralend voor een langere tijd. Daarom, sla uw favoriete bessen voor uw routine dieet om die perfecte huid te krijgen.

4. Meloenen

Eet meloen of watermeloenen om je lichaam te ontgiften. Het verwijdert traag huid, waardoor het helder en vlekvrij.

5. Kikkererwten

Boordevol eiwitten, kikkererwten helpen verminderen donkere vlekken, littekens en vlekken. Ze helpen ook bij het herstel van weefsels en daarvan en groei.

6. Tomaten

Tomaten bevatten een fytochemische, genaamd lycopeen, die uw huid beschermt tegen schadelijke UV-stralen. Eet gekookte tomaten voor betere resultaten.

7. Mango

Mango's bevatten een overvloed aan vitamine A, die de totale uitstraling van de huid verbetert. De anti-oxidanten in dit lekkere fruit vechten tegen vrije radicalen, het houden van uw huid jonger en stralend voor langer.

8. Spinazie

Rijk aan foliumzuur en vezels, spinazie vergroot het vermogen van de cellen om zich te verlengen, bij dagelijks geconsumeerd. Het watergehalte van deze groene veggie bedrijven de huid en vermindert rimpels

9. Lijnzaad

Lijnzaad doet wonderen voor de gevoelige huid. Ze zijn rijk aan omega-3 vetzuren acids- een essentieel element voor het ontstoppen van de poriën, hydraterende het lichaam, en de bestrijding van acne. Verbruiken lijnzaadolie (1 eetlepel) elke ochtend voor een natuurlijke stralende look.

10. Volle granen

Volle granen zoals maïs, gierst en tarwe bevatten vitamine B en rutine die je huid hydrateren van binnenuit. Eet ze regelmatig voor een helder en ongeschonden huid.

11. Kwark

Kwark is geladen met antioxidanten, vitamine E en selenium. Regelmatige inname van kwark vecht tegen vrije radicalen en geeft u fraai ogende en gezondere huid.

12. Amandelen

Consumeren amandelen voor het verwijderen van giftige stoffen en het behoud van water in het lichaam (al dan niet 's nachts of als ze zijn geïmpregneerd). De vitamine E in amandelen beschermt de huid tegen UV-stralen, en de essentiële olie zorgt voor een natuurlijke glans.

13. zoete aardappelen

14. Groene paprika's

Paprika's bevatten vitamine C en het stimuleren van de productie van collageen die essentieel is voor een gezonde huid. Snijd ze in reepjes, roerbak hen of ze op te nemen in uw salade, ze smaken goed in elke vorm.

15. Groene Thee

Drink een kopje groene thee per dag voor het verhogen van de elasticiteit van de huid. Groene thee is een effectieve remedie voor de huid tags, rimpels en veroudering.

16. Oranges

Sinds sinaasappels worden bezwaard met vitamine C, ze versnellen de productie van collageen. Ze zijn effectief in het opruimen van donkere vlekken en het opheffen van de verzonken gebieden.

17. Saffloer Olie

De omega-6 vetzuren in saffloerolie zijn nuttig bij de behandeling van verschillende huidaandoeningen zoals jeuk, droogheid en eczeem De olie helpt ook in betere penetratie van water in de huid door de celwanden soepel.

18. Salmon

Rijke omega-3 vetzuren, zalm verhoogt de productie van elastine en collageen twee essentiële componenten voor niet-schilferige en zachte huid.

19. Dark Chocolate

Je zou versteld staan om te weten dat chocolade niet alleen voldoen aan uw zoete tand, maar ook verminderen ruwheid van de huid. Het beschermt je huid tegen schade door de zon en verbetert de textuur, waardoor het zacht en soepel.

20. Wortelen

Wortelen voorkomen breakouts van acne en puistjes Vitamine A in wortelen aanzienlijk het risico op de ontwikkeling van huidkanker cellen te minimaliseren, en voorkomt verstopping van de poriën.

21. Lemon

Hoog gehalte aan vitamine C in citroenen verhoogt de synthese van collageen. Het enige wat u hoeft te doen is voor te bereiden citroensap en drink het als het eerste wat in de ochtend. Voor het bereiden van citroensap, knijp een citroen in 1 glas heet water. Voeg de honing toe en roer goed.

22. Rode biet

Wil dat roze gloed op je gezicht? Eet rode biet op de dagelijkse basis. De aanwezigheid van anthocyanen (een antioxidant) maakt bietjes een uitstekende super voedsel voor de huid.

23. Appels

Appels bevatten antioxidanten die fungeren als anti-verouderingsmiddelen. Het vermindert de verschijning van fijne lijntjes en rimpels. Trouwens, appels zijn ook rijk aan vitamine C, die uw huid helder en glanzend maakt.

24. Papaya

Het enzym papaïne in papaya helpt bij het verwijderen dode huidcellen en onzuiverheden. De consumptie van papaya op dagelijkse basis voedt de huid van binnenuit.

25. Zaden van de pompoen

De hoge hoeveelheid vitamine E en zink in pompoenpitten op peil houden van collageen, de controle van de productie van talg, en het stimuleren van de groei van nieuwe cellen. Ze verbeteren ook de toon van de huid.

16 december 2014

30 maart 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment