Monday, January 25, 2016

30 Bewezen Home Remedies To Get Rid van ischias

1. Verwarm Therapy

Deze therapie bestrijdt ischias pijn veroorzaakt door compressie zenuwen en spieren in het winterseizoen. Dompel een handdoek in warm water en plaats het op het getroffen gebied. U kunt ook gebruik maken van een warme kruik om het ongemak te verlichten.

2. Koudetherapie

Als de ischias pijn gaat gepaard met een ontsteking, ga dan voor koude therapie. Wikkel enkele ijsblokjes in een doek en plaats het op het getroffen gebied. Het vermindert de bloedstroom naar het pijnlijke gebied daardoor wordt een onmiddellijke verlichting.

3. Rest

Get voldoende rust door liggend op een vlakke ondergrond en het zetten van een zacht kussen onder je knieën. Na 2 uur, de positie en slapen aan uw kant. Zorg ervoor dat je je rug recht te houden door het plaatsen van een kussen tussen je benen.

4. Massage Therapy

Breng wat pijnstillende room op basis van menthol en capsaïcine op de zere gebied en masseer het op de huid voor onmiddellijke respijt. Trillende machine zijn ook ideaal voor sciatic pijn massage.

5. Spinal Decompressie

Probeer het doen van de spinale decompressie oefening. Sta met je voeten op een schouderlengte elkaar. Nu steek je handen boven je hoofd, en zorg ervoor dat je biceps zijn in lijn met je oor. Dit zal u helpen uw bovenrug te rekken. Next, kantel je bekken naar voren iets rechtzetten je onderrug. Buig nu langzaam naar beneden. Bewegen in de opwaartse richting op dezelfde manier. Herhaal dit 9 keer.

6. Inversion Table

Dagelijks gebruik van inversie tabel kan je ischias pijn zeer snel te verminderen. Dit is de beste behandeling voor degenen die niet willen om een operatie te ondergaan.

7. Eet een uitgebalanceerd dieet

Een evenwichtige voeding helpt uw lichaam sneller genezen. Sap van citrusvruchten (zoals citroen en sinaasappel) verbeteren van het immuunsysteem en ontsteking van de heupzenuw verminderen. Ook onder meer vezelrijke voedingsmiddelen in uw dieet om constipatie te vermijden als het ischias erger kan maken.

8. Rekoefeningen en Yoga

Zitplaatsen voor een lange tijd kan je heupzenuw beschadigen. Daarom moet u enkele rekoefeningen, indien mogelijk uit te voeren om de 3 tot 4 uur. Beginnen met een aantal elementaire stukken die de druk op de zenuwen zal verminderen. Leer enkele zachte yoga 'asana' om zich te ontdoen van ischias pijn.

9. Water

Drink veel water gedurende de dag om gehydrateerd te blijven en helpen verminderen medische aandoeningen zoals constipatie.

10. Infrarood licht

Infrarood matten helpen verlichten van enige vorm van pijn in de rug. Sluit uw mat op een elektrische bron en liggen plat op de mat. De infrarood licht zal werken op de zenuwen en voelt u zich ontspannen.

11. Druiven

Geloof het of niet, druiven hebben anti-inflammatoire inhoud die de pijn in verband met ischias kan verminderen.

12. Fenegriek

Geniet van een theelepel fenegriek zaden in water 's nachts. Zeef het water in de ochtend, en drink het op een lege maag.

13. Knoflook

Knoflook kan ischias te genezen; verbruiken in elke vorm- rauw of gekookt. Voeg 4 teentjes knoflook om een glas kokende melk en drink het.

14. Nootmuskaat Poeder

Rooster wat nootmuskaat poeder in een eetlepel van gember olie. Laat het mengsel afkoelen een beetje en dan toe te passen op de getroffen gebieden.

15. Mosterd Olie

Verhit 3 eetlepels mosterd olie en voeg drie geplette teentjes knoflook en carambole zaden aan. Laat de olie af te koelen en dan massage het op het getroffen gebied.

16. Acupunctuur

Acupunctuur is een alternatieve vorm van geneeskunde, waar de beoefenaar naalden zullen voegen in je huid. Warming acupunctuur (waarbij naalden worden verwarmd voordat u in uw huid) kan de symptomen van ischias te verlichten. Zorg ervoor dat acupunctuur te nemen van een erkende huisarts.

Kruiden Remedies voor de behandeling van Sciatica at Home

17. Vlierbes

Alle delen van deze plant, d.w.z., fruit, bladeren en bloemen zijn zeer nuttig. De spierverslappende eigenschappen verminderen de druk op de uiteinden van de zenuwen. Voor het beste resultaat, drink een glas vlierbessensap minstens 2 keer per dag.

18. Black Snakeroot

Verhit 1 kopje water en voeg ½ eetlepel gedroogde zwarte snakeroots aan. Leg het opzij gedurende 15 minuten en dan drink 2 eetlepels minstens driemaal per dag.

19. Kliswortel

Klit wortels zijn van grote hulp als het gaat om ischias. Het is een van de beste natuurlijke behandelingen voor deze aandoening.

20. Selderij

Selderij bestaat uit een samengestelde bekend als cumarine die antioxidant en anti-inflammatoire eigenschappen heeft. Kook een glas water, en bladeren toe te voegen en stengels aan. Kook totdat het water groen. Drink 3 kopjes van deze thee per dag.

21. Dong Quai

Drink een mengsel van water en dong quai om ischias te genezen op een natuurlijke manier.

22. Kurkuma

De anti-inflammatoire eigenschappen van kurkuma verlichten lage rugpijn, zwelling en spierspasmen geleid door ischias. Voor snelle resultaten, consumeren 300 mg van kurkuma driemaal per dag. Het is ook beschikbaar in de vorm van tabletten en capsules.

23. aardappelsap

Rasp een rauwe aardappel en halen het sap. Meng dit sap met wat wortelsap en drink het 2 keer per dag. Het zal de irritatie van de ischiadicus verminderen en te helpen bij de beweging van de voet en been.

24. Epsom Salt

Vul warm water in je badkuip. Voeg 2 kopjes Epsom zout aan. Dompel jezelf in dit water voor een ½ uur per dag om de spieren te ontspannen en kalmeren de pijn.

25. Kamille

Massage het getroffen gebied met kamille olie driemaal daags.

26. Devil's Claw

Dit kruid kan worden gebruikt om de ischias symptomen zoals gevoelloosheid, uitstralende pijn verlichten en lage rugpijn. Je kunt het consumeren in de vorm van thee, tinctuur, tablet of capsule.

27. Sint-Janskruid

De kalmerende en anti-inflammatoire eigenschappen van dit kruid kalmeert de geïrriteerde zenuwen, dus bieden u opluchting.

28. Wintergreen Oil

Wintergreen olie is direct beschikbaar in kruidenwinkels. Masseer het getroffen gebied met deze olie.

29. Mierikswortel

Maak een pasta door fijnhakken sommige mierikswortel. Warm het licht en masseer de pijnlijke plek. Wikkel het gebied met een schone doek en laat het deeg zitten voor 2 uur. Als alternatief, knijp het sap van geraspte mierikswortel. Warm en voeg wat honing aan. Drink 2 theelepels van dit sap, driemaal per dag.

30. Jamaicaanse Dogwood

Dit kruid kan worden toegepast tinctuur of genomen in de vorm van een capsule heupzenuw pijn te verlichten.

Opmerking- Deze oplossing wordt niet aanbevolen voor borstvoeding geeft of zwangere vrouwen.

do's

Als je te zwaar bent, kunt u overwegen het verminderen van uw gewicht, zodat er minder druk op je onderrug wordt uitgeoefend tijdens het lopen of zitten.

Vervang de zachte matras met een stevige matras.

Zorg voor een goede houding als je zitten, staan, slapen of stretch.

Hoewel het dragen van bagage of boodschappentassen, gelijkmatig het gewicht te verdelen aan beide zijden van je lichaam.

don'ts

vorige artikel

1 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment