Saturday, January 23, 2016

21 Verrassende gezondheid en schoonheid voordelen Rode Wijn

Rode wijn is altijd een deel van het gastronomisch genot geweest. Het is een trend en is een levensstijl van veel geworden. Het wordt beschouwd als de gezondste alcoholische drank. Er zijn grote rassen van rode wijn die wordt bereid uit verschillende ingrediënten. Sommigen van hen zijn druiven, kersen, aardbeien, boysenberries, pruim, kruisbessen, rozijnen, violet, frambozen, vijgen, bessen, tabak, koffie, en mokka. Elk van deze heeft een unieke smaak. Deze dieprode kleur paars drank is gebruikt voor verschillende therapeutische doeleinden sinds oude tijd. Het heeft een lange lijst van gezondheid en schoonheid voordelen die variëren van het genezen van hart-en vaatziekten te geven u een stralende look. Het is geladen met antioxidanten die polyfenolen en flavonoïden betrokken en spelen een belangrijke rol bij de vernietiging van kankercellen. Dus, houd kalm en hebben een glas rode wijn om zijn vruchten te plukken.

Gezondheidsvoordelen van rode wijn

1. Heart Healthy Beverage

Rode wijn is goed af met een krachtige anti-oxidant genaamd resveratrol dat bloedstolsels en accumulatie van verzadigde vetten in de slagaders voorkomt. De consumptie van rode wijn in matige hoeveelheid verhoogt high-density lipoproteïne (HDL). Zo beschermt uw hart van het cardiovasculaire aandoening.

2. Omgehakt Risico van Cataract

Na een bepaalde leeftijd, mensen de neiging om cataract dat de visie wazig of wazig maakt ontwikkelen. In een onderzoek, openbaart dat degenen die rode wijn op regelmatige basis (mate) verbruikt minder gevoelig voor cataract.

3. Beheer bloedsuikerspiegel

Resveratrol, een stof die in rode wijn stimuleert de secretie van insuline. Het produceert een eiwit dat insuline en glucose gevoeligheid te controleren. Aldus vermindert het risico van type 2-diabetes.

4. Treats Cold

Antioxidanten aanwezig in deze drank weert infectie, deblokkeert de verstopte neus en maakt ademhalen gemakkelijker.

5. Verbetert cognitief proces

Resveratrol is een krachtige antioxidant die de cognitie proces verbetert en voorkomt dat hersenaandoeningen zoals dementie en de ziekte van Alzheimer.

6. Voorkomt Tandbederf

Een glas rode wijn is geladen met polyfenol dat uw tanden sterker maakt, verhardt het glazuur en voorkomt dat ze rotten. Het geneest ook ontstoken tandvlees.

7. Anti-kanker

De aanwezigheid van quercetine en resveratrol in rode wijn vermindert de groei van verschillende soorten kankercellen. Bijvoorbeeld, de consumptie van deze wijn voorkomt het risico op borst- en longkanker enigszins.

8. Bevordert gezonde slaap

Drink rode wijn voordat je het hooi slaan om geluid te slapen. De inhoud van melatonine in deze drank regelt uw slaap-waak cyclus en dus, helpt je je goed voelt.

9. vermindert het risico op nierstenen

Om het risico op nierstenen en galstenen te voorkomen, drink rode wijn op een regelmatige basis, maar met mate.

10. Verhoogt Levensduur

Hoewel de dood is zeker, maar bepaalde super voedingsmiddelen kan men de levensduur op een gezonde manier te verhogen. Door middel van onderzoek, blijkt dat regelmatige consumptie van rode wijn heeft een prachtig effect op de algehele gezondheid.

11. Burns Fat

Ellaginezuur gevonden in rode wijn remt de groei van vetcellen en helpt werpen extra gewicht. Een glas wijn gevolgen hebben gelijk aan een uur training. Trouwens, het verhoogt ook het functioneren van de lever.

Let op: Er wordt voorgesteld om een glas rode wijn te drinken.

12. Voorkomt Osteoporose

Rode wijn is goed af met siliconen dat botdichtheid toeneemt. Door de aanwezigheid van fyto-oestrogenen, versterkt bot bij postmenopauzale vrouwen.

Schoonheid Voordelen van rode wijn

13. Radiant Glow

Er zijn verschillende rode wijn gezicht packs beschikbaar in de markt die dode cel uit te bannen, het vochtgehalte op je huid, bevordering van de stofwisseling en stimuleren de bloedsomloop. Dus, maak je gezicht gloed. Gebruik een rode wijn scrub om je huid diep te exfoliëren.

14. Gevechten off Aging

Dit donkerrode paarsachtig drankje vertragen de veroudering van huidweefsel en beschermt de huid tegen vrije radicalen. Het verhoogt de elasticiteit van de huid en veegt fijne lijntjes en rimpels Zo zorgt ervoor dat uw huid jong en baby zacht.

15. Voorkomt Acne

Aangezien rode wijn is vol antiseptische en anti-inflammatoire eigenschappen die voorkomen breakouts. Bovendien heeft het natuurlijke AHA's die helpen de verstopte poriën. Breng het op je gezicht voor de behandeling van acne-gevoelige huid.

16. Beschermt tegen Sunlight

De aanwezigheid van aminozuren in rode wijn beschermt uw huid tegen schadelijke zonlicht.

Het geeft een beschermende laag op uw huid.

Opmerking: Weet je zonnecrème niet te vervangen door rode wijn.

17. Fairer Teint

Om uw huid toon te verlichten, bereiden een gezichtsmasker met rode wijn, eieren en honing. Een combinatie van alle drie ingrediënten hydrateert de huid en verbetert de textuur.

18. Excellent Toner

Neem wat rode wijn in een kom en dip een katoenen bal erin. Dep het op je gezicht en was na 15 minuten. Dit zal uw huid soepel en zacht.

U kunt ook toe te passen op je wangen en bewaar deze voor een half uur. Het zal zeker geven u rode wangen.

19. Voedt droge huid

Rode wijn is een uitstekende vochtinbrengende crème voor de droge huid en voedt het diep. Ofwel massage je gezicht met deze rode drankje of het regelmatig. Daarnaast consumptie van rode wijn leidt tot de ontwikkeling van nieuwe cel op het buitenoppervlak van de huid.

20. Wards off Roos

Een half glas wijn indien genomen op regelmatige basis vermindert het probleem van jeukende hoofdhuid. Het benadrukt de bloedvaten en bevordert de bloedsomloop in de hoofdhuid.

21. Gezond & Glanzend Sloten

Resveratrol in rode wijn versterkt het haar, voorkomt haaruitval en groei induceert. Shampoo uw strengen en geven naspoelen met rode wijn. Afgezien van dit, de consumptie van rode wijn voegt extra glans aan je haar.

27 juli 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment