Wednesday, January 20, 2016

19 Wonderful Home Remedies To Get Rid van colitis ulcerosa

Colitis ulcerosa, die ook bekend staat als Colitis ulcerosa is een veel voorkomende chronische ziekte van de dikke darm. Het is eigenlijk een vorm van ontstekingsdarmziekte. De oorzaak van colitis ulcerosa zijn nog onbekend, maar bijwerkingen van bepaalde geneesmiddelen, stress, voedselallergie, inname van antibiotica voor een lange tijd, en constipatie zouden resulteren in deze ziekte. Intermitterende rectale bloeden, diarree, krampen in de buik, bloedarmoede, koorts, verlies van eetlust, bloederige ontlasting, en gewichtsverlies zijn enkele van de waarschuwingssignalen van deze kwaal. Laten we eens een kijkje bij enkele van de home remedies om zich te ontdoen van colitis ulcerosa.

Home remedies voor colitis ulcerosa

Hier zijn enkele van de natuurlijke remedies voor colitis ulcerosa die u kunt proberen om hulp te krijgen.

1. Kurkuma

Curcumine in kurkuma is gunstig in colitis ulcerosa. Neem 1-2 gm kurkuma op dagelijkse basis. U kunt ook de inname in de capsule vorm.

Of anders, steile 1 eetlepel gladde iep schors (in poedervorm) in heet water (1 kopje). Na enige tijd, zeef het. Drink het 2 keer per dag.

2. Probiotica

Consumeren probiotische supplementen en voeding aangezien ze zeer effectief bij inflammatoire darmziekten. Het veroorzaakt geen irritatie en bijwerkingen. Probiotica ook de bescherming van de slijmlaag van de darm en de controle van schadelijke bacteriën.

3. Buttermilk

Drink 3 glazen melk op dagelijkse basis om colitis ulcerosa te overwinnen. Het helpt bij het reinigen van de dikke darm.

NB - geen zout toe te voegen.

4. Bananen

Neemt minstens 2-3 bananen per dag om irritatie te verminderen in de dikke darm.

5. Extra Virgin Olive Oil

Extra vergine olijfolie werkt geweldig in colitis ulcerosa. Verbruiken een eetlepel extra vergine olijfolie driemaal per dag om hulp te krijgen.

6. Kool Juice

Drink 4 oz van de kool sap. Het sap moet organisch zijn. Het zal u onmiddellijke verlichting van pijn in de buik.

7. Coconut Water and Honey

Kook 3-5 drumsticks in water voor bepaalde tijd. Plet ze na het afpellen van hun huid. Pak het sap. Voeg dit sap om een glas kokoswater. Meng 1 theelepel honing aan. Drink het ten minste eenmaal per dag.

8. Omega-3 vetzuren

De anti-inflammatoire eigenschappen van omega-3-vetzuren verminderen IBD (Inflammatory Bowel Disease). Omvatten lijnzaadolie, walnoten, zalm, geroosterde sojabonen, oesters, visolie, etc., in dieet ze enkele rijke bronnen van omega-3 vetzuren.

9. Ginger

De antioxidant en anti-inflammatoire eigenschappen van gember houden de symptomen van colitis ulcerosa onder controle. Voeg geraspte gember aan een kop kokend water. Sudderen het voor 10 minuten en dan stam. honing en citroensap toe te voegen. Drink het twee keer per dag.

10. Fenegriek

Fenegriek vormt een defensieve jas langs het spijsverteringskanaal. Neem een kopje heet water. Voeg gemalen fenegriek zaden (1 theelepel) in. Laat het steil voor 4-5 minuten. Drink deze thee per dag totdat je de effecten te observeren.

11. Appels

Appels zijn welgestelde in fosfor en ijzer. Snij een appel in kleine stukjes en leg ze in een kom. Zet deze kom in een pan met kokend water. Stoom totdat de appelstukjes zacht worden. Eet ze twee keer per dag.

Herbal remedies voor colitis ulcerosa

12. Psyllium Seeds

Psyllium zaden, wordt goed-off in oplosbare vezels, helpen bij het verbeteren mobiliteit gut. Voeg gewoon 1-2 theelepels psyllium zaden (grond) in een kopje warm water. Voordat het dik wordt, drinken. Gebruik deze remedie dagelijks aan de verbetering te zien.

Notitie -

Drink veel water, als je dit te verhelpen in dienst.

Geen gebruik maken van deze remedie, als je darm spasmen of obstakels.

13. Wheat Grass Root

Drink tarwegras wortel tot rectale bloeden, diarree en buikpijn te genezen.

14. Calendula

Calendula verbetert de spijsvertering en verlicht colitis ulcerosa. Bereid calendula thee door inweken calendula bloemen (1-2 theelepels) in een kop heet water gedurende 10-15 minuten. Zeef de thee. Drink het twee of drie keer per dag.

15. Kamille

Kamille is zeer nuttig in het kalmeren het spijsverteringskanaal. Het enige wat u hoeft te doen is steil gedroogde kamille bloemen (3 theelepels) in heet water (1 kopje) gedurende 10 minuten. Zeef en drink het.

16. Boswellia

Boswellia is een goede kruidenmiddel voor colitis ulcerosa. Het stopt de chemische reacties in verband met een ontsteking, waardoor geneest colitis ulcerosa. Dit kruid is ook beschikbaar in de vorm van pillen.

17. Zoethout

Drink zoethoutwortel thee om de pijn te verzachten. Voor het bereiden van thee, kook ½ ounce van zoethout in 2 kopjes water. Laat het steil voor 15 minuten. Zeef en drink het. Drop is ook beschikbaar in de vorm van extract en tabletten.

18. Slippery Elm

Iep is een oud middel dat wordt gebruikt bij de behandeling van diarree en inflammatoire darmziekten. Take 2 kopjes warm water. Voeg 1 theelepel elk van suiker en gladde iep aan het. Consumeer deze pap 2 keer per dag.

19. Aloe Vera

Aloë vera sap kan wonderen doen. Drink een glas aloë vera sap op dagelijkse basis.

U kunt ook een aantal aloë vera bladeren en loskomen van hun buitenste schil. Verwijder de gel. In een glas lauw water, meng 3 eetlepels gel. Drink het twee keer per dag.

do's

Neem vitamine C en eiwitsupplementen.

Consumeren vloeistoffen.

don'ts

Zich te onthouden van bewerkte voedingsmiddelen, cafeïne, koolzuurhoudende dranken en vlees.

Eet geen grote maaltijden.

8 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment