Monday, January 18, 2016

26 Easy Home Remedies To Get Rid Of Laryngitis

Ooit werd wakker en besefte dat je helemaal niet kunnen spreken, of hebben een zwakke krakende stem? Nou ja, de kans groot dat je hebt. Dit komt omdat je bent getroffen door Laryngitis, die in feite is zwelling van het strottenhoofd of strottenhoofd. Meestal is het een tijdelijke onderbreking zonder blijvende gevolgen. Dit gebeurt meestal wanneer u uw voice-box overspannenheid, als gevolg van overmatig schreeuwen of een gevolg van de gewone verkoudheid veroorzaakt door een virus zou kunnen zijn. De infectie kan worden veroorzaakt door bacteriën of schimmels. Roken, het inademen van tabak, luchtverontreiniging, langdurige hoest of ernstige ziekten houdt tuberculose en syfilis kunnen bijdragen aan laryngitis ook. Laryngitis duurt meestal 2 weken, hoewel chronische klachten langer kan duren. Symptomen kunnen zijn: pijn in de keel, terwijl het slikken, hese stem, koorts, gezwollen klieren nimf, taai ademhaling en droge hoest Het kan gemakkelijk worden gediagnosticeerd door een lichamelijk onderzoek, die ontroerende nek bestaat voor gevoelige gebieden of grote brokken. Hier zijn een paar beproefde huismiddeltjes die u zullen helpen zich te ontdoen van laryngitis en snel terug te krijgen van uw stem.

Home remedies voor Laryngitis

1. Gargle

Meest voorkomende en effectieve oplossing voor alle problemen keel is een eenvoudige lauw water gorgelen (1, 2). Het doet wonderen en zal uw verloren stem sneller dan je zou kunnen denken repareren. Zorg ervoor dat het water raakt bodem van het strottenhoofd, want dat is waar de helende werking moet plaatsvinden.

Meng een halve theelepel zout in een glas warm water en gorgelen driemaal per dag. Dit werkt goed omdat zout een antibacterieel middel dat genezing alle bacteriën aanwezig zijn in de keel doodt (3, 4).

Meng gelijke hoeveelheden azijn en water; en gorgelen 5-6 keer per dag om onmiddellijk hulp te krijgen. Sinds azijn helpt bij het verwijderen van bacteriën en schimmel infectie.

Kruiden zoals drop, gladde iep, rode salie, duizendblad, weegbree, kamille, etc kan ook worden gebruikt voor gorgelen. Het enige wat je hoeft te doen is het toevoegen 2 theelepels kruid in 1 kop kokend water. Steil voor 10 minuten en dan stam. Deze oplossing voor gargles en herhaal om de 3 tot 4 uur (5).

2. Mondwater

Mondwater oplossingen bieden onmiddellijke verlichting aan uw keel, omdat ze anti-bacteriële reagentia bevatten. Ze doden de bacteriën in je mond als je gorgelen en spoel naar behoren. Mondspoeling gemaakt van Vlierbloesem is zeer effectief middel tegen Laryngitis (6).

3. comprimeren

Dit is een vorm van hydrotherapie. Zet een warm washandje op de hals. neem dan een lange katoenen doek, doopt het in een koud water en uitgewrongen. Nu wikkel het rond de nek. Over deze katoenen doek, wikkel een wollen sjaal en bevestig deze met behulp van een veiligheidsspeld. Laat de wrap blijven als het is voor 30 minuten of u kunt ook het 's nachts (7).

4. Voice Relax

Geef een pauze om uw stem akkoorden, en laat het goed te herstellen zonder het gebruik van medicijnen, zoals je rust zou geven aan uw hand wanneer gewond (8). De infectie verdwijnt gemakkelijk als met rust gelaten voor een tijdje. Aangezien de wrijving wordt verminderd en je er minder druk op de keel (9).

5. Knoflook

Het consumeren van gemalen vlokken van knoflook is zeer gunstig voor laryngitis genezen. Het kan ook thee worden toegevoegd en gebruikt om voedsel te koken. De antimicrobiële eigenschappen zet het genezingsproces (10). Knoflook stroop gemaakt van teentjes knoflook, rauwe appelazijn, gedestilleerd water, en honing is zeer effectief. Neem 2 theelepels na elke 6 uur voor een snelle genezing.

6. Ginger

Gember is een natuurlijke pijnstiller. Het gedroogde extract van gember, zogenaamde gingerol bezitten ontstekingsremmende en analgetische effecten (11). De juiste manier van inname is te laten de gember sappen blijven in je keel alvorens door te slikken het, alleen als je liever om op te kauwen. Het stimuleert het genezingsproces van geïnfecteerde strottenhoofd. Het drinken van hete gember thee is net zo goed als langzaam verteerd.

Als alternatief kun je ook een infuus met gember, munt en kruidnagel voor te bereiden voor de behandeling van laryngitis (12).

7. vochtige atmosfeer / luchtbevochtiger

Vochtige atmosfeer helpt genezen van geïnfecteerde strottenhoofd. Gebruik een luchtbevochtiger in de lucht vochtig in de kamers en kantoren (13, 14) te houden. Het wordt meestal waargenomen dat droge lucht veroorzaakt de infectie en leidt tot een zere keel.

8. Vochtige Throat

Net als droge lucht, kan een droge keel ook verergeren de irritatie van de keel. Het hebben van een vochtige keel vastmaakt het herstel. (15). Probeer jezelf gehydrateerd te houden (16). Men moet water, vers vruchtensap of kruidenthee met toegevoegde honing verbruikt. Honey ontwatert bacteriën door het rijden vocht, dus het de groei van microben (17) voorkomt.

9. Lemon

Citroensap vernietigt de groei van kiemen vanwege de zure aard (18). Het helpt bij speeksel vorming behalve keel hydratatie. Slurpend van citroensap zo vaak als mogelijk zonder toevoeging van water heeft bewezen te zijn gunstig. Je kon honing toe te voegen aan het citroensap om het genezingsproces (19) vast te maken.

Of gorgelen met een oplossing die citroensap, water en zeezout. Citroen thee is even effectief.

10. Steam

Steam helpt bij het verwijderen droge keel. Het inademen van hete stoom van een stoomboot vermindert de voorwaarde (20). U kunt ook de opbouw van stoom in de douche; sluit de deuren, zet de verwarming klep op maximum, en adem de vochtige lucht. Voeg verse muntblaadjes of gemalen kruidnagel om het effect van stoom te verbeteren. Vochtigheid geeft u onmiddellijk ontspanning (21).

Voeg 2 theelepels van etherische olie, zoals salie, lavendel, sandelhout, tijm, benzoë, etc om warm water in een pot. Laat de ingrediënten steil in heet water. Leun over de pot, plaats een handdoek over het hoofd en bedek je hoofd en gezicht voor een tent achtig effect. Nu inhaleer de stoom door de mond. Dit zal u verlichting van laryngitis symptomen (22) te voorzien.

11. Apple Cider Vinegar

Dit wordt gebruikt om laryngitis vanwege zijn antimicrobiële eigenschappen (23). Meng de honing, cayennepeper, en 2 eetlepels ongefilterde appelazijn in een kopje water; drink de oplossing tweemaal per dag voor een effectieve herstel.

12. Onion Stroop

Dit is een natuurlijke remedie voor ontsteking van larynx vanwege de aard expectorans. Rode uien bezitten uitzonderlijke slijmoplossend eigenschappen (24). Kook 3-4 uien in een kom met water tot de oplossing wordt dik als stroop. Voeg paar eetlepels van deze siroop in een kopje lauw water, meng honing en een paar druppels citroensap mee; drink langzaam.

13. Honey

Honing kalmeert een geïnfecteerde keel onmiddellijk (25). Slik ruwe honing zo vaak mogelijk in een dag om hulp te krijgen en de pijn te verminderen. Thee uit honing is zeer gunstig (26).

Opmerking: Honing wordt niet aanbevolen voor kinderen onder de leeftijd van 1.

14. Kurkuma

Kurkuma is een populaire Ayurvedische geneeskunde gebruikt om vele problemen te behandelen met inbegrip van ontstekingen (27). Het drinken van een glas melk of water met een halve theelepel kurkuma geeft onmiddellijke verlichting van een zere keel (28).

Opmerking: Zorg ervoor dat u niet teveel van kurkuma te mengen; Anders kan het schadelijk blijken te zijn.

15. Cinnamon & Rozijnen

Kaneel antibacteriële en antimicrobiële eigenschappen die nuttig zijn voor het behandelen keelpijn (29, 30) zijn. Mengen kaneelpoeder in honing en consumeren dit 3-4 keer per dag geneest laryngitis snel vanwege zijn anti-septische natuur. Ook de consumptie van mengsel dat rozijnen gekookt in een kopje water helpt genezen snel keel.

16. Soepen

Als je een soep liefhebber, dan moet u deze situatie gebruik maken, en hebben zo veel mogelijk (31).

Let op: Zorg ervoor dat u niet soepen bevatten natrium ingrediënten verbruikt.

17. Fruit Juice

Mengsel van sinaasappel, appel, cranberry, Chokecherry, ananas en druivensap is zeer effectief om een ontstoken stembanden (32, 33) te genezen. Ook een combinatie van radijs, wortel en gember sap extract bij elkaar is gunstig.

18. Anijs Seeds

Anijszaad werken als een slijmoplossend, dat is waarom het wordt gebruikt als een remedie voor laryngitis (34). Bereid anijszaad thee door het koken van twee theelepels van zaden in twee kopjes water. Deze thee wordt gebruikt om hoesten (35) te genezen. Bovendien kunt u ook toe te passen op de borst en nek.

19. Waterstofperoxide

Waterstofperoxide heeft antiseptische eigenschappen die kunnen genezen laryngitisYou kan gorgelen met een oplossing van waterstofperoxide aan het virus en bacteriën vernietigen mond of kan de stoom inhaleren de stembanden (36) te genezen.

Opmerking: Wees voorzichtig om niet meer dan 3 procent van de oplossing te gebruiken voor gorgelen.

20. Voorkom Acid Reflux

Zure reflux kan ook een reden zijn voor laryngitis zijn. Om dit probleem te voorkomen, moet u een aantal voorzorgsmaatregelen te houden als niet onmiddellijk na het eten slapen, wachten tot 02:58 uur. Ook, neem een kussen om uw hoofd op te tillen 6 inch boven je buik niveau zal dit uw strottenhoofd verheffen en te helpen om zure reflux (37) te voorkomen.

Kruidengeneesmiddelen voor Laryngitis

21. Slippery Elm

Er is geen wetenschappelijk bewijs betreffende het gebruik van dit kruid aan laryngitis genezen, nog steeds is van oudsher gebruikt voor de behandeling van laryngitis. Het slijm gewonnen uit gladde iep dekt de keel en verlicht irritatie (38, 39). Zuigtabletten gemaakt van slipper iep zijn een ander alternatief.

Opmerking: Zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven moet gladde iep vermijden.

22. Kruidenthee

Kruidenthee zijn geschikt voor het genezen van laryngitis. Kamille, salie en pepermunt bladeren kan worden gekookt in water gedurende 20 minuten en verbruikt op een dagelijkse basis. Het is aangeraden om te koken, maar een kruid op een tijd om thee te zetten en niet al deze bij elkaar te mengen.

Sage is het best bekend remedie om zich te ontdoen van laryngitis (40).

23. Eucalyptusolie

Volgens een studie, het is bewezen dat Eucalyptus olie heeft anti-bacteriële en anti-inflammatoire eigenschappen die direct heeft invloed op de luchtwegen en het hoesten reflex (41). USA en Europa deze olie wordt gebruikt als een bestanddeel van vele hoest siropen en zuigtabletten (42). De slijmoplossend en anti-inflammatoire eigenschappen van eucalyptus olie is dit een uitzonderlijke remedie voor laryngitis (43, 44).

Het inademen van stoom gedurende 10 minuten met een bedekt hoofd van een kom dampende water, met druppels van eucalyptus olie of handvol eucalyptus bladeren is een effectief rechtsmiddel. Herhaal deze praktijk tweemaal per dag (45). U kunt ook hoestsiroop dat deze olie bevat.

Opmerking: Eucalyptus olie mag niet mondeling worden geconsumeerd, omdat het giftig is voor intern gebruik.

24. Zoethout

Hoewel er geen bewijs voor het gebruik van zoethout in de behandeling van laryngitis, toch is van oudsher gebruikt om keelpijn (46) te genezen. Zoethout is met anti-bacteriële eigenschappen die nuttig zijn om laryngitis (47) te genezen bewijst. Het drinken van zoethout thee driemaal per dag is gunstig voor zich te ontdoen van laryngitis. De koffie wordt bereid door droge wortel van drop in kokend water gedurende 5 minuten.

Als alternatief kunt u ook afkooksel van Zoethout wortel poeder (48) voor te bereiden.

Opmerking: Dit is niet aanbevolen voor mensen die nier, lever of hart-en vaatziekten, en moet worden vermeden door zwangere vrouwen en vrouwen die borstvoeding geven ook.

25. Marshmallow

Marshmallow bevat ook slijm die jassen keel en voorkomt dat het irritatie (49). Drink marshmallow sap om direct kalmerend effect te krijgen. Thee bereid met behulp van wortels van marshmallow geeft verlichting van keelpijn. Als alternatief kunt u ook marshmallow eten zoals het is.

Kleverige mengsel van marshmallow en water wordt gebruikt om irritatie van de keel (50) te genezen.

Opmerking: Wetenschappelijk bewijs voor het gebruik van marshmallow aan laryngitis genezen ontbreekt.

26. Aloe Vera

De anti-inflammatoire eigenschappen van Aloë Vera geneest keelontsteking en laryngitis (51). Verbruiken mengsel van aloë vera gel en honing een keer per dag. Als alternatief kunt u gorgelen met oplossing van aloë vera sap, zout en water driemaal per dag.

27. Couch Grass

Couch gras is ook bekend als tarwegras. Het wordt gebruikt voor de behandeling van vele luchtwegen problemen zoals keelpijn, hoesten, verkoudheid, etc (52). Bereid een kruiden afkooksel door het koken van de bank gras in het water. Giet de oplossing en gorgelen mee. Daarnaast kan ook in de vorm van thee geconsumeerd.

28. Groene Thee

De anti-inflammatoire eigenschappen van groene thee vermindert de keel inflammtion en geneest laryngitis (53). Brouw groene thee door inweken de bladeren in heet water. Drink het langzaam om de symptomen van laryngitis verminderen

29. Bloodroot

Bloodroot, ook bekend als Sanguinaria canadensis is een zeer nuttig kruid omdat het een braakmiddel en expectorant die ook verzacht bronchiale spieren, daarom is gebruikt bij de behandeling van laryngitis (54).

30. Tijm

Solliciteer Tijm kruid rechtstreeks op de huid om zich te ontdoen van laryngitis (55) te krijgen. De planten, zoals tijm van Labiatae familie zijn van oudsher gebruikt om laryngitis (56, 57) te genezen.

31. Echinacea

Bereid een afkooksel door het toevoegen van twee theelepels van Echinacea wortel tot een kopje water. Kook en laat het voor 15 minuten. Drink dit om de symptomen van laryngitis (58) af te wenden.

U kunt ook Echinacea tinctuur door het toevoegen van 1/8 theelepel van dit kruid in een glas water. Consumeren dit mengsel 4-5 keer per dag (59).

31. Horehound thee

Horehound is een bloeiende plant, die munt lijkt in uiterlijk. Deze kruiden plant kan worden gebruikt om laryngitis genezen. Bereid horehound thee door toevoeging van 2 theelepels van dit kruid in 1 kop kokend water. Steile het voor 10 minuten en dan stam. Maximaal 3 kopjes van deze thee kan worden gedronken in een dag (60) zijn.

32. Cinquefoils

Cinquefoils, ook wel bekend als Potentilla is een kruid dat ontstekingen vermindert. Het sap helpt genezen van laryngitis (61).

DO's

Spreek minder, niet fluisteren bij alle (zeer zwaar) en rust je keel (62, 63).

Blijf gehydrateerd en drink 10-15 glazen water (64, 65).

Handhaaf schone omgeving sinds laryngitis verspreidt via virale infectie.

Gebruik ontsmettingsmiddel om uw handen schoon en vrij van ziektekiemen (66, 67) te houden.

Inclusief eten die rijk zijn aan vitamine A, E en C in uw dieet als het houdt de slijmvliezen gezond (68, 69).

Eet voedingsmiddelen die gemakkelijk te slikken (70) zijn.

Doen bewegen uitharden laryngitis veroorzaakt door angst (71).

Adem diep als het maken ademhalingswegen sterk (72).

DON'Ts

Achterhouden roken en alcohol omdat het dehydrateren (73, 74).

Vermijd vette, gekruid of vet voedsel en cafeïne drinken, omdat ze reflux (75, 76) te activeren.

Onthoudt zich van het opruimen van de keel omdat het de zwelling van de stembanden (77, 78) toeneemt.

Niet consumeren zware maaltijden of extreem warme / koude vloeistoffen.

weg te houden van stoffige en rokerige ruimten.

Zeg 'nee' tegen ijs en chocolade.

Vermijd het nemen van decongestiva (79).

1 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment