Friday, January 15, 2016

30 Smart Storage Hacks voor een kleine keuken

Bron afbeelding: / wp-content / uploads / 2015/01 / Fabulous-Gold-Geel-keuken-muur-met-witte-cabinet verloren

Wilt u een elegante kookhoek met de juiste opstelling van de toestellen, maar ontbreekt de ruimte in uw keuken te hebben? Renoveren of verbouwen van uw kleine keuken kan een gat in je zak te branden. Dus, hier zijn een aantal slimme opslag hacks om u te helpen de beperkte ruimte op intelligente wijze gebruik maken en maak uw keuken georganiseerd. Neem een kijkje!

1. Gebruik de zijkanten van je koelkast als Kruidenrek

Met behulp van magneten, zet de zijkanten van uw koelkast in een kruidenrek. Is het niet een echt innovatief idee op maat van uw keuken?

2. Het maken van een pull-out Scherpe Raad Boven de Prullenbak / Sink

Prullenbak is belangrijk in elke keuken. Maar de ruimte boven vuilnisbakken wordt over het algemeen verspild. Dus, gebruik maken van deze ruimte en de bouw van een pull-out snijplank over. Of anders, kunt u ook een over-the-sink snijplank te gebruiken.

3. Smalle Storage on Wheels

Shift enkele gebruiksvoorwerpen of een fles specerijen uit kasten tot de opslag wagen / rack met wielen die gemakkelijk verplaatsbaar.

4. Gebruik de achterzijde van de Deur Kitchen voor opslaan

Opknoping items op de deur van de keuken ziet er niet goed uit, maar je kunt in ieder geval gebruik maken van haar achterkant, zodat ze niet zichtbaar zijn voor andere mensen. Het is een slimme zet, na te denken over het!

5. Gebruik de Keuken Walls Smartly

Aangepaste taps toelopende planken zijn een perfecte manier voor het maximaliseren van de opslagruimte als je een tekort aan ruimte lopen in uw keuken. Het is niet alleen goedkoop, maar voegt ook een beetje van kleur aan uw keuken samen met een verfijnde look.

6. Gebruik de Ongebruikte "Corners

Ongebruikte hoeken in de keuken worden ongemerkt achtergelaten door velen van ons. Bouw een modulaire keuken met behulp van de ongebruikte hoeken voor het opslaan van wijnflessen, of dingen die niet vaak worden gebruikt.

7. Wall-Mounted Eten Dispenser

In plaats van het maken van extra ruimten voor de houders van bonen, granen, rijst, linzen, enz., Kunt u een snackautomaat opgehangen op de muren van de keuken te gebruiken om de opslagruimte te vergroten.

8. Verdeel de Laden voor Bestek Storage

Partitie van laden in uw keuken voor het regelen van gebruiksvoorwerpen in een betere manier is een andere goede optie.

10. Maak een slide-out Ruimte voor Cutting groenten / fruit

In plaats van het ophalen van een snijplank van een kast om groenten / fruit snijden en het beperken van de ruimte, gewoon een pull-out board te bouwen.

Bron afbeelding:

11. Glas Houders

Gebruik houders glazen wijn, die zeer kleine ruimte in uw keuken zal betrekking hebben hangen. Zorg ervoor dat u de juiste afstand toestaan tussen elke schroef gat.

12. Kruik Storage

Een andere handige en aantrekkelijke opslag hack is het gebruik van Mason potjes. Als uw tellers worden door elkaar gegooid met suiker, meel, specerijen, thee en andere nietjes, dan kunt u deze optie proberen. boren gewoon schroeven door het deksel van de pot en hang ze in uw keuken.

13. Plastic Bag Dispenser

Plastic zakken kunnen worden gebruikt voor een aantal doeleinden, maar stockeren hoofdpijn u zou een plastic zakautomaat kopen van de markt. Of anders, dan kunt u ook snijd de onderste deel van een plastic fles en monteer het op een muur met een schroef. Dus de volgende keer wanneer je plastic zakken van de supermarkt, vul ze in de dispenser.

14. Closet Can Rack Houders

Kast rekken bekleed met rubber zijn te vinden in een aantal bouwmarkten. Installeer ze in uw keuken om ingeblikte goederen onder een hoek waar ze zijn gemakkelijk toegankelijk te houden.

Bron afbeelding:

15. Pegboard Organizer

Hang een mooi geschilderd pegboard op de ongebruikte muur van uw keuken. Bevestig een aantal S-haken en hang een aantal lichtgewicht pannen, potten, gebruiksvoorwerpen en vergieten. De pegboard zal niet alleen houden je spullen handig, maar ook georganiseerd.

16. Schoen Holder Storage

Deze opslag hack klinkt misschien vreemd voor sommigen, maar het is een interessante manier om dingen op te slaan. Je hoeft niet te veel uitgeven specerijen, snacks of andere voedingsmiddelen die passen in de zak te slaan. U kunt ook opslaan bestek, servetten, het meten van lepels, flessen water, of kleine doosjes van plastic zakken. Dus, gewoon kopen een gloednieuwe plastic schoen houder van de markt en slinger hem over je pantry deur.

17. Curtain Rod Deksel Holder

Gewoon bevestig de beugel-stijl gordijnroede op de muur met de hulp van de ankers en gebruik deze om de pot deksels te houden.

18. CD Holder Deksel opslag

Verplaats oude CD-houders aan de keukenla. Organiseer uw plastic containers en de deksels op te slaan in de ruimtes. Als u geen houder in huis te hebben, te kopen tweedehands uit de markt.

19. Mes Magnetic Strips

Bewaar wat extra teller ruimte in uw keuken met behulp van magnetische strips en bevestig messen op.

20. Hang een Schotel kabinet boven de gootsteen

Opschorten een gerecht kastje boven de wastafel en plaats gerechten op het voor het drogen doel. Het zal vrij enkele teller ruimte voor andere doeleinden.

21. Label de Food Items

Om uw keuken te organiseren, kunnen labels zeer nuttig zijn. Label de bovenkant van de potten, zodat het voor u gemakkelijk te nemen dat specifieke item.

Bron afbeelding:

22. Te openen Drawers

Laden en kasten zijn uitstekende opslag optie, vooral als je een kleine keuken. Maak gebruik van te openen lades onder de gootsteen voor het houden van zepen, detergenten, enz. Daarnaast kunt u ook toe-kick laden onder de onderkasten.

23. Hang potten en pannen van het plafond

Voeg wat meer ruimte in uw kast door opknoping pannen, potten, en zelfs kookgerei van het plafond. Dit zal ook een aantrekkelijke overhead rack voor uw keuken te bouwen.

24. Gebruik Tension Rods naar Hang de Cleaning Products

Voor het organiseren en opslaan van spuitbussen of andere reinigingsmiddelen, gebruik dan een trekstang.

25. Gebruik een opvouwbare wijnrek voor hamsteren Bottles

Zet een inklapbare wijnrek in je koelkast om frisdrank, wijn en flessen water te houden.

26. Gebruik maken van de zijdeuren van het kabinet

Waarom afval zelfs een beetje ruimte? Maak gebruik van de zijdeuren van de kast die ongebruikt worden gelaten. Gebruiken het voor opknoping keukengerei.

27. Put Planken Binnen de kabinetten

Als je weinig ruimte in uw keuken met minder aantal kasten beschikbaar, gebruik maken van deze ruimtes door de invoering planken. Op deze manier zul je meer ruimte om de schalen, borden en andere sauzen te houden.

28. Planken Beneath the Ceiling

Lijn het gebied net onder de keuken plafond met planken voor wat extra opslagruimte.

29. Haak een mandje in de ruimte onder de gootsteen

Maak gebruik van die ongebruikte ruimte onder de gootsteen door schorsing van een mandje met de hulp van Command haken.

30. Space Command Strips

Attach commando strips aan de binnenkant van uw kasten aan uw teller ruimte te besparen.

9 april 2015

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment