Wednesday, January 27, 2016

24 Superb gezondheid en schoonheid voordelen van Milk

Bron afbeelding: / content / dam / thestar / life / 2013/03/25 / preschoolers_who_drink_lowfat_milk_more_likely_to_be_overweight /

Een glas melk wil niet alleen onze smaakpapillen, maar ook helpt ons altijd gezond en mooi te blijven. Het is een van de gezondste drankjes beschikbaar voor ons. Het is samengesteld uit vele versterkende voedingsstoffen zoals calcium, vitamine A en D, koolhydraten, mineralen, eiwitten en enzymen. De aanwezigheid van calcium in de melk houdt onze botten en tanden in de roze. vitamine D bewaakt de algehele gezondheid en voorkomt bepaalde vormen van kanker, artritis, diabetes en mineralen functies uitvoeren zoals waterbalans onderhoud zuurstoftransport. Lactoferrine (een eiwit dat in melk) speelt een cruciale rol bij ijzerabsorptie en immuniteit ontwikkelen. Lipasen een groep enzymen die helpt de vetten af te breken. Melk bestaat ook uit veel watermoleculen en houdt zo uw lichaam gehydrateerd. Naast het hebben van een groot aantal voordelen voor de gezondheid, melk heeft ook een ongelooflijke schoonheid voordelen. Dit artikel zal u al uw dure beauty producten te vervangen met de goedheid van zuivelproducten.

Voordelen van de Gezondheid van Milk

1. gezonde botten

Gebrek aan calcium leidt tot veel gezondheidsproblemen. Zo zijn juiste inname is een must om je lichaam fit te houden. Melk is rijk aan calcium en fosfor. Deze mineralen spelen een cruciale rol bij het handhaven van de botsterkte. Vitamine D absorbeert calcium en voorkomt botaandoeningen. Het vermindert ook de kans op botbreuken.

3. gezond en Hart

Melk vermindert het risico op hart- en vaatziekten en hartaanval. Zuivelproducten zijn belangrijkste bronnen van verzadigd vet en het handhaven van een gezonde plasma lipiden en cholesterol. Zo, vetvrije melk en haar producten worden voorgesteld in uw dieet voor de preventie van hartproblemen op te nemen.

4. Rehydratatie

Melk is de beste drank om je lichaam te hydrateren. Het bestaat uit verschillende watermoleculen die water tekort in je lichaam te voldoen.

5. vermindert de stress

Een hormoon, genaamd cortisol, wordt vrijgegeven door het lichaam als je onder stress. Lactium is een eiwit in melk die de niveaus van cortisol vermindert. Het pacifies ook uw lichaam door het verlagen van de bloeddruk. Dus, wanneer je uitgeput voelt, een glas lauwe melk.

7. Cures huidirritatie

Melk is een oplossing voor degenen die ervaren nood als gevolg van allergische reacties, rode vlekken of wonden. Deze problemen kunnen worden genezen door toepassing van zure melk of karnemelk op het getroffen gebied.

8. verbetert de spijsvertering

Melk saldi bacteriën in je spijsverteringskanaal en verbetert uw spijsvertering. Volle melk kan problemen veroorzaken aan uw buik, dus ga voor halfvolle of magere melk voor betere resultaten.

9. Voorkomt cognitieve achteruitgang

Melk helpt bij het verbeteren van denkproces en mentale gezondheid; dus, speelt een belangrijke rol bij het voorkomen van cognitieve achteruitgang. Het is beladen met magnesium die zeer gunstig voor geestelijke geschiktheid.

10. Vermindert het risico op kanker

koemelk zeer efficiënt bij de behandeling van kanker omdat het anti-kanker eigenschappen. Lactoferrine is een natuurlijk eiwit in melk groot potentieel om de groei van kankercellen controleren is.

Schoonheid Voordelen van Milk

12. Deep reinigt de huid

Rauwe melk is een prachtige huidreiniger. Het elimineert alle giftige deeltjes, vuil en dode cellen van uw huid. Het is rijk aan alfa-hydroxyzuur die natuurlijke glans brengt. U kunt rauwe melk toe te passen op je gezicht met behulp van een katoenen bal en was het met koud water na 5 minuten.

13. Natural Scrubber

Een pasta gevormd door de combinatie van honing, melk en zeezout werkt als een geweldige scrubber. Geef een zachte massage op je gezicht met deze scrubber, twee keer per week. Het geeft je een sierlijke uitstraling.

14. Een effectieve behandeling voor de droge huid

Om uw huid gehydrateerd gedurende de dag te houden, gebruiken melk. Degenen die een droge huid hebt en je wilt natuurlijk ontdoen van het kan vochtinbrengende crèmes en lotions te vervangen door een gezicht pack gemaakt door het mengen van een geprakte banaan in de melk. Breng het gedurende 30 minuten en daarna wassen met koud water.

15. Natuurlijke Toner

Als u niet wilt dat schadelijke chemicaliën toner om negatieve effecten op uw huid te zetten, probeer dan rauwe melk. Giet een paar druppels melk in groene thee en toe te passen op je gezicht. Na een paar minuten, was het af. U krijgt direct een gloed en uitstraling te krijgen.

16. Verbetert de Teint

Melk kan uw teint te verbeteren vanwege de aanwezigheid van vet in het. Je hoeft alleen maar rauwe melk van toepassing zijn op je gezicht gedurende 10 minuten. Gezicht pak melk en bleekaarde poeder is ook een effectieve remedie om eerlijker huid te krijgen.

17. verkleint de poriën

Om grote poriën krimpen, gebruiken zure room of melk. Een mengsel van Fuller's aarde, melk en honing lost dit probleem op. Je moet dit mengsel toe te passen op je gezicht gedurende 15 tot 20 minuten en dan was het af met koud water.

18. vermindert rimpels

Melkzuur in melk een vorm van alfa-hydroxyzuur die rimpels vermindert en verhoogt de productie van collageen. U kunt mixen 3 theelepels van haver in een beker melk en toe te passen op je gezicht. Het geeft voeding aan uw huid.

19. Treats droog en ruw Hair

Melk is voordelig voor degenen die ruw en droog haar toepassen koude rauwe melk om je haar om de droogte te overwinnen. Als alternatief, verspreid een mengsel van melk en honing voor ongeveer een uur. dan was het met shampoo.

20. Natural Hair Conditioner

U kunt een natuurlijke conditioner voor te bereiden met behulp van melk. Meng een paar druppels van rauwe melk, mayonaise, en baby-olie in yoghurt en toe te passen op je hoofdhuid en het haar. Wassen met warm water na 40 minuten.

22. Foot Spa

Net als elk ander deel van het lichaam, de voeten vereisen ook zorg. Verwarm de verdunde melk bij een temperatuur boven kamertemperatuur. Week je voeten het. Het zal voelt u zich ontspannen.

23. Het mooie en sterke nagels

Broze nagels zijn een gevolg van ijzertekort. Melk kan elimineren deze tekortkoming. Hiervoor moet u uw nagels weken in melk voor vijftien minuten. U zult positieve resultaten binnen een week te observeren.

24. Voorkomt Acne

Vet in rauwe melk kan acne te voorkomen. Melkzuur daarin kan de micro-organismen die acne veroorzaken te bestrijden. Neem een katoenen bal en laat deze in de melk. Nu toepassen op de gewenste gebieden. Het zal zeker verminderen de ontstekingen (resulteerde als gevolg van acne) en verminderen de merken.

12 april 2016

Welkom bij In het huidige scenario, toen wetenschappers behandelingen voor bijna alle kwalen hebben ontdekt, is er geen vervanging voor huismiddeltjes. Hier hebben wij voor natuurlijke en kruidengeneesmiddelen voor al uw gezondheid en schoonheid gerelateerde problemen.

Eigendommen

No comments:

Post a Comment